Singles: Flirt Up Your Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérlek segítsetek, hogy lehet megmutatni a romantikus oldalamat (opcionális feladat a Singles 2-ben)?
Aki megcsinálta már az légyszives segítsen.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
VW Jetta II 1,8T
Mivel a mi megkérdezésünk nélkül történt, a hibáért ne minket vádoljatok!
Viszont készítettünk egy all verziós változatot, ami az összes kiadott verzióval mûködik amit letölthettek az oldalról !
SINGLES MAGYARÍTÁS ALL VERSION
1.6-os patchel tesztelve!
üdv: Blue®
Nem megy fel vmiért a magyarítás sem a GameStar mellékletérõl sem pedig a magyaritasok.hu-ról help!Pedig jó könyvtárba rakom és a jelszót is tudom amit kér telepítésnél mégse jó!
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Légyszíves üldjetek e lapot!Köszönöm!<#worship>#worship>
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
A Barátság 3-as,A romantika és az Erotika pedig 4-es mégse akar se a fiu se a lány csókolózni!Miért van ez és mit tegyek,hogy csókolózzanak?
Van a játéknak magyar oldala ahonnan kiegészítõket tudok letölteni?
pénzkód van? :D
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
1.4 es "fixed" exe aszondja
"The procedure entry point RestoreLastError could not be located in the dynamic link library kernel32.dll. "
Mégis, hol mûködik ez a krek?
M
Vigyázat, a leopárd harap!

Mert hát azért az lesz az igazi. Pussz nektek!

Én most szereztem meg a játékot de nem magyar. Tudok hozzá magyarítást szerezni?
Azt hittem hogy jó lesz,de tévedtem.