Singles: Flirt Up Your Life

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én tudok. www.magyarositasok.hu az 1-nek van csak a második részének nincsen sajnos, mert azt eleve magyarul adják ki.
.hu
opjgnkoghxbgfklxbgfxbgf
helló tud valaki olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni a magyarositást?????????????? elõre is köszi
Magic Boy
Tudom, hogy ez a Singles 1 fóruma, de a kettõé eléggé haldoklik.
Kérlek segítsetek, hogy lehet megmutatni a romantikus oldalamat (opcionális feladat a Singles 2-ben)?
Aki megcsinálta már az légyszives segítsen.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Hello! Tud valaki kódokat mondani a játékhoz?
helló! nem tud valaki egy olyan kódot v. mit..amivel nem megy le az ember kedve meg nem is kell fürdeniük, aludniuk-egyszóval minden maxon marad-...????
eeee...-valaki segítsen lécci... akárhogy is próbálom magyarosítani sehogy sem megy..elvileg csak telepíteni kéne a magyarítását, de az semmit sem ér...
de nekem is van gondom lécci segítsetek... az van hogy amikor enni akarnak-és csináltak kaját, akkor ott egy jel a fejük fölött: egy kérdöjel meg egy szék... csakhogy ott van mellette tök közel egy asztal meg szék is van -persze-és nem tom h. mit csináljak mert így meg nem tudnak enni -és hát az baj...ezután a kaját visszateszik a pultra és :(-ak
hát sajnos nem tom mi lehet a gondod... elöször nekem is szaggatott de nekem csak a rammal volt a baj,mert akkor még csak 256 mb-volt de most vettem bele egy 512-est és azzal tökéletesen fut...
robie18
Valaki lécci vegyen észre :)

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

robie18
Hellosztok! Föltettem a Gamestaros Singles-t. Az lenne a problémám, hogy nagyon szaggat. Még minimumon is is eléggé. Nem tudjátok lehet-e ellene valamit tenni? A gépet sztem megvan hozzá. Konfigom: Intel celeron 2,4es proci, 512 RAM, Ati Radeon 9600. Elõre is Kösy

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

Raho
Feltettem a gémet, a GameStarban volt benne, le szedtem egy 1.6-os peccset, fel tettem az itt belinkelt magyarosítást és a Star Force ki irja hogy lemezt nem talál. Mit tegyek?<#conf>

VW Jetta II 1,8T

Gyocsika
És mégegyy kérdés ezért kellene a trainer is hogy kell megcsinálni hogy minden relationship maximumon legyen a romantika meg minden ?

Gyocsika
Légyszi segítsetek nem mûködik a deviance +5 tranier mondjátok meg hogy kell mûködtetni beraktam a játék mappájába rákattintottam elindult a játék és nem reagál a gombokra ? köszi!!!

Gyocsika
Sajna nekem ezzel sem müködik :(

00 Blue 00
Figyelem a Gamestar áprilisi számához teljes játékként mellékelt SINGLES és a mi (BLUE™) álltalunk készített magyarítás amit a Gamestar mellékelt nem kompatibilis!!!

Mivel a mi megkérdezésünk nélkül történt, a hibáért ne minket vádoljatok!

Viszont készítettünk egy all verziós változatot, ami az összes kiadott verzióval mûködik amit letölthettek az oldalról !

SINGLES MAGYARÍTÁS ALL VERSION

1.6-os patchel tesztelve!

üdv: Blue®

csá!
Nem megy fel vmiért a magyarítás sem a GameStar mellékletérõl sem pedig a magyaritasok.hu-ról help!Pedig jó könyvtárba rakom és a jelszót is tudom amit kér telepítésnél mégse jó!
Harly18
Köszi!

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Neogan
X2 The Threat

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Harly18
Ha jól tudom ez most a Gamestar teljes játéka. Valaki meg tudná mondani, hogy mi lesz a következõ hónapban a teljes játék?

Sziasztok! Honnan lehetne leszedni ezt a gamet? (teljes)
Légyszíves üldjetek e lapot!Köszönöm!<#worship>
mert vmi ftp error-os üzenet jön be, ha elindítom a letöltést.
12346
miva? mé ne lehetne?

Hello mindenkinek. Nem tudja vki, miért nem lehet letölteni a singlest?
Magic Boy
A játék alapbol mutat mindent!

Harly18
Nem tudtok nude patch-ot a játékhoz?

oké megvan! <#nevetes1>
Hello! Van valami kód arra hogy mesztelenül lássuk a csajt mint a sims2 ben mikor fürdik?
Hello all! a Gaméban a VILLA mododt hogy tudom megszereznmi? Mit kell csinálnom?

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Magic Boy
Hogy lehet forgatni a képet?

Magic Boy
Gyerekek lenne egy problémám!
A Barátság 3-as,A romantika és az Erotika pedig 4-es mégse akar se a fiu se a lány csókolózni!Miért van ez és mit tegyek,hogy csókolózzanak?
Van a játéknak magyar oldala ahonnan kiegészítõket tudok letölteni?

grebber

Next PC upgrade: 2022

00 Blue 00
angol verzióhoz!

00 Blue 00
Felkerült a Singles - Flirt up your life teljes magyarítása.

fhsasa
én ezzel akarnék
pénzkód van? :D

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Azt hiszem, erre soha nem fogunk választ kapni, mindenki a Sims 2-vel játszik... :)

ElfQT
Na mi van mindenki origgal játszik?
1.4 es "fixed" exe aszondja
"The procedure entry point RestoreLastError could not be located in the dynamic link library kernel32.dll. "
Mégis, hol mûködik ez a krek?
M

Vigyázat, a leopárd harap!

Próbáltátok már a gamecopyworld-on leledzõ 1.4-es exe-t? Nekem nem sikerült mûködésre bírnom. :(

+ még ha elkülden e-mail-ben a Singles-nél a Script mappában lévõ initGame.lua fájlt azt megköszönném! E-mail cím: [email protected]

Tud valaki crack-et vagy valami a Singles Update 1.5 telepítése utána, mert nem megy a játék neten nem találtam semmit csak azt hogy más is keresi. Ti tudtok?

LOTTO
Az a helyzet hogy nekem sem eredeti a játék.Megpróbálhatnád az 1.4patch-et.De elõtte a mentéseket másold át.

Semmi gond nem harapom le a fejed. Gondolom neked eredeti a játék. De szerinted akkor nem is megoldható azt a patch-et feltenni másolt cd-hez?

LOTTO
Bocsi. Azt hittem hogy jó lesz,de tévedtem.

Köszönöm segítséged biztosan jót akartál de elég jól kicsesztél velem. Most telepíthetem újra fel a játékot. A gond az hogy letöltöttem azt a patch-et amit mondtál. Csakhogy nekem másolt a lemezem. Ezért már el sem indul a játékom. Nagyon korrekt plána a mentések miatt. Na mind1 ez van. Ha tudsz vmi okosat írj. Köszi

Köszönöm a segítséget. A magyarítás itt is kb annyit ér mint a simsnél. Nem túl sokat. Tetszik a játék de sokmindenre nem jöttem még rá. Egyenlõre az idegesít a legjobban hogy elkövették ugyanazt a hibát amit a simsnél. A fogmosás stbugyanúgy órákig tart. A másik amire még nem jöttem rá hogy lehet más nézetbõl nézni a képet. Mert sokmindent csak akkor látok ha elviszem arra az emberkét. Ezért õszintén szólva próbálkozom próbálkozom de csak addig míg ki nem jön a sims 2. Mert hát azért az lesz az igazi. Pussz nektek!

LOTTO
Innen pedig az 1.5 patch-et töltheted le: http://www.pcdome.hu/download.php?id=1565

Valaki tényleg azért játszik ilyenekkel, hogy ne legyen cenzúrázva a vécé? Kezdek kiábrándulni a "mindenki normális" világképembõl...

LOTTO
Stickee a singles magyarosítását innen leszedheted: http://www.csete.tuti.hu/SINGWEB/singles.htm

Sziasztok!
Én most szereztem meg a játékot de nem magyar. Tudok hozzá magyarítást szerezni?

Oldal 1 / 11Következő →