537
-
gabica06 #537 én tudok. www.magyarositasok.hu az 1-nek van csak a második részének nincsen sajnos, mert azt eleve magyarul adják ki. -
Bence2006 #536 .hu -
Bence2006 #535 opjgnkoghxbgfklxbgfxbgf -
kalcsó #534 helló tud valaki olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni a magyarositást?????????????? előre is köszi
-
#533 Tudom, hogy ez a Singles 1 fóruma, de a kettőé eléggé haldoklik.
Kérlek segítsetek, hogy lehet megmutatni a romantikus oldalamat (opcionális feladat a Singles 2-ben)?
Aki megcsinálta már az légyszives segítsen. -
Bence123456 #532 Hello! Tud valaki kódokat mondani a játékhoz? -
blinty #531 helló! nem tud valaki egy olyan kódot v. mit..amivel nem megy le az ember kedve meg nem is kell fürdeniük, aludniuk-egyszóval minden maxon marad-...???? -
blinty #530 eeee...-valaki segítsen lécci... akárhogy is próbálom magyarosítani sehogy sem megy..elvileg csak telepíteni kéne a magyarítását, de az semmit sem ér... -
blinty #529 de nekem is van gondom lécci segítsetek... az van hogy amikor enni akarnak-és csináltak kaját, akkor ott egy jel a fejük fölött: egy kérdöjel meg egy szék... csakhogy ott van mellette tök közel egy asztal meg szék is van -persze-és nem tom h. mit csináljak mert így meg nem tudnak enni -és hát az baj...ezután a kaját visszateszik a pultra és :(-ak -
blinty #528 hát sajnos nem tom mi lehet a gondod... elöször nekem is szaggatott de nekem csak a rammal volt a baj,mert akkor még csak 256 mb-volt de most vettem bele egy 512-est és azzal tökéletesen fut... -
#527 Valaki lécci vegyen észre :) -
#526 Hellosztok! Föltettem a Gamestaros Singles-t. Az lenne a problémám, hogy nagyon szaggat. Még minimumon is is eléggé. Nem tudjátok lehet-e ellene valamit tenni? A gépet sztem megvan hozzá. Konfigom: Intel celeron 2,4es proci, 512 RAM, Ati Radeon 9600. Előre is Kösy -
#525 Feltettem a gémet, a GameStarban volt benne, le szedtem egy 1.6-os peccset, fel tettem az itt belinkelt magyarosítást és a Star Force ki irja hogy lemezt nem talál. Mit tegyek? -
#524 És mégegyy kérdés ezért kellene a trainer is hogy kell megcsinálni hogy minden relationship maximumon legyen a romantika meg minden ? -
#523 Légyszi segítsetek nem működik a deviance +5 tranier mondjátok meg hogy kell működtetni beraktam a játék mappájába rákattintottam elindult a játék és nem reagál a gombokra ? köszi!!! -
#522 Sajna nekem ezzel sem müködik :( -
#521 Figyelem a Gamestar áprilisi számához teljes játékként mellékelt SINGLES és a mi (BLUE™) álltalunk készített magyarítás amit a Gamestar mellékelt nem kompatibilis!!!
Mivel a mi megkérdezésünk nélkül történt, a hibáért ne minket vádoljatok!
Viszont készítettünk egy all verziós változatot, ami az összes kiadott verzióval mûködik amit letölthettek az oldalról !
SINGLES MAGYARÍTÁS ALL VERSION
1.6-os patchel tesztelve!
üdv: Blue® -
Uborkasalata #520 csá!
Nem megy fel vmiért a magyarítás sem a GameStar mellékletéről sem pedig a magyaritasok.hu-ról help!Pedig jó könyvtárba rakom és a jelszót is tudom amit kér telepítésnél mégse jó! -
#519 Köszi! -
#518 X2 The Threat -
#517 Ha jól tudom ez most a Gamestar teljes játéka. Valaki meg tudná mondani, hogy mi lesz a következő hónapban a teljes játék? -
djbarni #516 Sziasztok! Honnan lehetne leszedni ezt a gamet? (teljes)
Légyszíves üldjetek e lapot!Köszönöm! -
beecike #515 mert vmi ftp error-os üzenet jön be, ha elindítom a letöltést. -
#514 miva? mé ne lehetne? -
beecike #513 Hello mindenkinek. Nem tudja vki, miért nem lehet letölteni a singlest? -
#512 A játék alapbol mutat mindent! -
#511 Nem tudtok nude patch-ot a játékhoz? -
Samspye #510 oké megvan! -
Samspye #509 Hello! Van valami kód arra hogy mesztelenül lássuk a csajt mint a sims2 ben mikor fürdik? -
GiGa master #508 Hello all! a Gaméban a VILLA mododt hogy tudom megszereznmi? Mit kell csinálnom?
-
#507 Hogy lehet forgatni a képet? -
#506 Gyerekek lenne egy problémám!
A Barátság 3-as,A romantika és az Erotika pedig 4-es mégse akar se a fiu se a lány csókolózni!Miért van ez és mit tegyek,hogy csókolózzanak?
Van a játéknak magyar oldala ahonnan kiegészítőket tudok letölteni? -
#505 Singles 2 képek -
#504 angol verzióhoz! -
#503 Felkerült a Singles - Flirt up your life teljes magyarítása. -
#502 én ezzel akarnék
pénzkód van? :D -
Attiska #501 Azt hiszem, erre soha nem fogunk választ kapni, mindenki a Sims 2-vel játszik... :) -
#500 Na mi van mindenki origgal játszik?
1.4 es "fixed" exe aszondja
"The procedure entry point RestoreLastError could not be located in the dynamic link library kernel32.dll. "
Mégis, hol működik ez a krek?
M -
Attiska #499 Próbáltátok már a gamecopyworld-on leledző 1.4-es exe-t? Nekem nem sikerült működésre bírnom. :( -
Somik #498 + még ha elkülden e-mail-ben a Singles-nél a Script mappában lévő initGame.lua fájlt azt megköszönném! E-mail cím: [email protected]