829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
-
#28 Nah úgy néz ki megjelent NFOrce -
#27 Mostanában csak huzzák halasztják a játékokat -
cyrus #26 ÁP !
Mikó jönö ? -
#25 Silent Storm, de az ... az ... nem is tudom mi. Nem FPS, az tuti. És ugye jópár RTS, szimulátor stb. FPS, még nem volt. -
#24 FPSről én sem nagyon tudok, de tengeralattjárósról annál inkább ;] -
Gandibá #23 Volt már olyan single player game amiben németként írtottad az amcsikat? :) -
Augustus Gigo #22 SORRY:(( -
Augustus Gigo #21 Vmi titkos fegyvert kell kimenekíteni németországból, dacolva az SSel és oroszokkal/amcsi vadászat megint elmarad úgynézki/ -
Augustus Gigo #20 Vmi titkos fegyvert kell kimenekíteni németországból, dacolva az SSel és oroszokkal/amcsi vadászat megint elmarad úgynézki/ -
Gandibá #19 Az biztos :)) -
#18 De előbb utóbb csak visszalőnek ;] -
Gandibá #17 De a képeken mindig németeket céloznak meg :) -
Augustus Gigo #16 és asszem németekkel lesz a játékos, ezért külön unikum lesz ez a játék -
Augustus Gigo #15 Sztem nagyon jó lesz -
antijedi #14 hát én boldog lennék ha ez lenne a legrondább game amit manapság kiadnak... :P -
BlackWolf #13 szerintem meg nagyonronda -
#12 Hm,szerintem nem lessz olyan rossz -
#11 Képeken ott van, hogy Áprilisban jön! -
BlackWolf #10 hat ez eleg csunyacska -
#9 akkor ez már megjelent? le lehet szedni valahonnan? -
#8 Thx -
#7 képek... -
#6 képek vagy valami? -
#5 Ja lehet hogy ez a pontos címe! Tudsz-e rolla valamit? -
#4 Sniper Elite: Berlin 1943 -
#3 Ezt hogy érted? -
#2 A(z) "Sniper Elit" kifejezésnek egyik dokumentum sem felelt meg. -
#1 Valaki tud-e valamit a játék megjelenéséről?Már rég nem olvastam rolla semi hírt,csak a PC.GAMES utolsó számában a megjelenéseknél volt írva január!Ez egy II. világháborús FPS lessz amibe mesterlövészeket kell alakítani!Elég jónak néz ki szerintem a H&D 2-höz lehet hasonlítani,de majd meglátjuk!A Wanadao gondozásában fog megjelenni de a honlapján sem találtam meg bár lehet hogy nem is jól kerestem!