829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
  • ThugEdge
    mégis miféle,csak mész azt aki szembe jön vagy háttal van:) páff?vagy van vmi extraság is?
  • dardevil
    Bocsánat lehet furni is - most jöttem rá.
  • dardevil
    Nagyon az elején járok.
    A grafika jobb géppen azért csak jobb, ugrani nem lehet, futás nincs. Viszem tovább.

• ThugEdge
    érdemes?
  • dardevil
  • Glpetyus
  • Shep
    és még nincs vége, én meg úgy le vagyok maradva mint a ...

torrentet tud hozzá vki?
  • ThugEdge
    de sztem talán ubi nem adja nevét fostaligához
  • Sheltem
    Na milyen lett a game? Mennyire élethű? Bár namco mindigis árkád style volt így előre félek :(
  • ThugEdge
    jájjj de jó,most aztán van dömping,soha rosszabbat
  • FrezeR
    ez is megjött :)

Sniper Elite (c) Ubisoft *DVD* 85x50 MB
  • Gabe18
    Xboxon kipróbáltam.
    Egy óra alatt egy embert lőttem le...
    Jó,ebben benne volt az ismerkedés a progival,dolgok kipróbálása stb.
    Na ha jól nézem akkor ugy lett megoldva hogy a realizmus attól függ milyen nehézségi szinten játsza az ember.Értelem szerűen minél nehezebb,annál több a hátráltató elem.A 4 nehézségi fokozatból pl. csak a 2.-on lesz off-ról on a "heart rate" (gondolom ez a szivverés dolog),és a 3.-on lép be a szél nehezitésként.A gravitáció már legkönnyebben is be van kapcsolva.Az ellenfelek inteligenciája is igy nő egyre inkább.
    A pályán elhullott egyéneket (akiket nem én lőttem le azokat is) át lehet kutatni,igy szerezhetünk plusz cuccokat,gépfegyvert),vagy arrébb is lehet cipelni a testeket.
    Én nagy vagányul 3. nehézségen nekiindultam hogy a szél is "on" legyen,na erre jó 5 perc kuszás-mászás-osonás-távcsővel mindent megnézés után az első kőkerités meletti vizesárokban dekkoló ellenség szitává lőtt 2 sorozatból...
    Ezután az is kiderült hogy a progiban az ellenfelek nem mindig ugyanott tűnnek fel.Vagy eleve nem mindig oda rakja őket,vagy elmászkálnak,járőröznek,stb.,mert legközelebb ugyanott már nem volt senki.
    A progi leggyengébb eleme a grafika lesz.Nem tudom pc-n nagyobb felbontásban,esetleg élsimitással,stb,milyen lesz,de a Xboxos verziót nézve ugy se lesz belőle egy Unreal 3.
    Szerintem amugy illik hozzá a grafika stilusa,és amugy teljessen ok ez,de biztos lesz aki megszólja majd ezért.
    Na majd megyek benne tovább ha tudok,aztán ha valami világmegváltó felfedezést teszek,akkor beirom.
  • nagykispeter
    Na végre aranyra került,gondolom mostmár nem sok idő hogy kikerüljön
  • Gabe18
    Új videó a GameStar-on.
    Különösebben semmi újat nem mutat ahogy néztem.
  • Kaslerka #54
    A játék lényege (legalábbis amit én olvastam anno), hogy tébyleg figyelni kell a szélirányt a távolságot stb. A muvin is ezt próbálták érzékeltetni amikor a feje fölé lő szépen.
  • hykao #53
    A fórum biztos, és a topik is valószínűleg, ha kijön a játék... :)
  • Atomreaktor
    Hátha életben marad a fórum;)
  • hykao #51
    A topik címét kijavítottam, plusz tettem be egy bannert.
  • Atomreaktor
    Plusz a szívritmus is feltűnt az egyik képen...
  • Gabe18
    Ez lehetne egy nagyon jó játék,legalábbis a témából lehetne csinálni.
    Csak ahhoz szerintem túl kéne lépni a ráhúzom a célkersztet-lövés-meghalt sémán.
    Hanem jóval realisztikusabbra kéne venni a dolgokat,ahol számitana a cél távolsága,szélirány,szélerősség,stb...Szóval ahol valóban kéne egy kis tudás a találathoz.Az eddigi 2 videóból én ezt nem nagyon látom sajnos.Bár ebben a videóban az utolsó lövésnél jóval az ember fölé célzott,ugyhogy még ki tudja...
  • Istencsászár
    Sniper Elite a neve:D amugy uj muvi itt

.. bár nemszép de nekem teccik
  • NZiM
    Hell All! Én ma próbáltam ki a Sniper:Call To Victoryt. Grafikailag a Quake 2 és a Blood 2 szintjén (talán), az ellenfelek iszonyat buták. Olyasmi feelinget akartak neki csinálni,mint az Ellenség a kapuk előtt c. filmnek volt... nem sikerült.
  • nagykispeter
    Igazad van ez tényleg nem az!Aki szeret sniperkedni (mint én is)annak nem rossz egyszer végig lehet vinni!
  • a.carkey
    *leginkinkább=leginkább
  • a.carkey
    A MOHAAhoz lehetne leginkinkább hasonlítani grafikailag, de megvalósításban nagyon nincs sehol. Lehetne jó is, de inkább amolyan tucatgame feelingje van. Tulajdonképpen semmiben sem jó, de mégsem annyira gagyi, mint egy low budget game. Nem COD vagy HD2 feeling, de ehető. Kicsit nehezecskének tűnt elsőre. Második esélyt azért én sem nagyon adnék neki ...
  • Lacc
    Ja ez a Marine Sharpshooter utódja? Akkor lehet hogy mégse :D
  • Hmuda
    Én azzal nem játszottam, mivel mindenki szidta mint a rongyot. :-)
  • antijedi
    nem nem az :) a sniper elite-re énis kiváncsi vagyok de erre nem ami most jött ki :P
  • Lacc
    Lol teljesen azt hittem hogy ez az a játék ami most kijött az nforceon is... Én azért kirpóbálom, kiváncsi vagyok.
  • antijedi
    mivel elöbb irták hogy a csodás marine sharshooter game "utodja" vagy legalábbis ugyanazok készitették ez elég egyértelmű volt... :)
  • Hmuda
    Hát a msot megjelent game elég gyengén szerepel az NForce-on, lehet inkább várok a Sniper Elite-re.
  • antijedi
    én nem kockáztatom inkább meg :P
  • Lacc
    Na valaki kipróbálta már? Véleményezhetne egyet.
  • a.carkey
    Mondjuk a story is más. Tényleg nem az ...
  • Gabe18
    Sniper Elite: Berlin 1945 Wanadoo 12/31/05 EU

World War II Sniper: Call to Victory Groove Games 09/30/04 NA

Ez két különböző játék.Mig a Sniper Elite akár még jó is lehet,addig a most kijött WW2-est ugyanaz a Groove Games csinálta mint a szintén mesterlövész témát feldolgozó,és mérhetetlen pocsékra sikerült Marine Sharpshooter II: Jungle Warfare -t.
  • nagykispeter
    Hát nem tudeom lehet hogy így van, de a képekböl ítélve szerintem ugyanaz csak más(másabb) néven
  • Hmuda
    Most sem ezen a néven készítik a játékot mivel a most megjelent game nem a Sniper Elite. A Sniper ElitE még mindig ugyanazon a néven fut.
  • nagykispeter
    Lehet hogy át kéne,de mikor indítottam ezt a topikot akkor még ezen a címen készítették a játékot!
  • AnuluWork #30
    World War II Sniper: Call to Victory (c) Atari CXZISO 43x15 MB
  • AnuluWork #29
    Át kéne akkor írni a nevét a topicnak!

"World War II Sniper: Call to Victory". Vagy van már egy ilyen néven +29 hozzászólással?