829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
-
#108 1. Rászerel TNT tankra.
2. Futáááás :D
3. Becéloz TNT
4. Shoooot :)
1ébként próbáljátok ki neten. Eszméletelnül jó! -
ssolitude #107 Az első pálya hetedik küldetésénél a téren,ahol a légelhárító üteg van,és a német tank lő mindenre,mit kell csinálni?A három teherautót felrobbantottam,de nem történt semmi. -
obe #106 igen, bárhol, bármikor -
#105 Lehet benne bárhol menteni? -
Nyiri #104 En egy kurva szot nem szoltam volna. Ha le birja tolteni ott a kibaszott NFO.
Kurva idegesito mar a sok ertetlen, aki meg olvasni se tud. -
Thanatos #103 elég lett volna neki csak a lényeg is szerintem... :P -
#102 ᚚ ᚚ
ÜÜÜÜÜÜ²Ý ÞÛÛÜ ²ÛÜ ßÜ
°²²ÛÛÛÛÛÛÛß ÜÛÛÛÛÝÞÛÛÝ Þ²
ÜÜÜÜÜÜ Ü ÛßÛÛÛÛÛÛ²°Ü²ÛÛÛÛÛÜÛÛÛ² °ÛÝÜÜÜ Ü ÜÜÜÜÜÜ
Û ÞÝÞÝÞÛÛÛÛÛÛÝÞÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÝ ÛÝ ÞÝ Û
Û ² ²ÛÛÛÛÛÛÛÜÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÝÞÛÛ ² Û
Û Ü ÞÝ Þ²ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÜÛÛÛ ÞÝ Ü Û
Û ÞÝÞÛ ßßßßß²²ÛÛÛÛÛÛÛÛÛßßß ²²° ÛÝÞÝ Û
Û Û°²Ý Ü²Ü ÛÛÛÛÛ° °ÛÝ Þ²°Û Û
ÝÜ ÞÝ ÞÛ ß ²²ÜÜÜܲ² ÛÜÜÛÛÛÛÛÛÝ ß ÛÝ ÞÝ ÜÞ
ÞÝ ²Ü ß²Ü ÛÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛÛÛÛÛ²² Ü²ß Ü² ÞÝ
ÝßÜ ßßÜÜ°ßÜ ßß²²ÛÛÛÝ ÞÛ°ÜÜÜÜ ßß Üß°ÜÜßß ÜßÞ
Ü Û ßßÜÜ ßßÜßÜ ÛÛÛßßßßßß ²ÛÛÛ° ÜßÜßß ÜÜßß Û
ÞÝ Û ß²²Ü ÞÝÞÝ ÜÜÜ ÞÛÛÛÝ ÞÛÛ²ÝÞÝÞÝ Ü²ß Û Ü Ü
Üß Û Ü ÞÛÛÝ°Û² ÞÛ²Ý °²ÛÛ² ²Û°ÞÛÜ Û ÞÝ ÞÝ
ÜßÜÜß Û ÞÝ ÛÛÞ²Üß ÜÜßßßÛÛÜÜ ßܲÝÞÝ ßÜÜÛ° Üß
ÞݲÛÝ ß ÜÜÛ°ÞÛ²ß ÜÛÛÛ ÛÛ²² ²ß ܲÛÛß ÜßÜÜß
²ÛÛÛ² ܲÛÛß ÛÛÝ ²²ÛÛÝ ÞÛÛÛÛÝ ÜßÜÜß ÞÛÛÛÝ ÞݲÛÝ
ÞÛÛÛÛÝ ÞÛÛÛÝ Þ²² ÞÛÛÛÛ ÛÛÛÛÛ ÞݲÛÝ °²ÛÛÛ ²ÛÛÛ²
ÛÛÛÛÛ °²ÛÛÛ °ÛÛÝ ÜÜÜÜÛÛÛÛÛÛÛÛ ÞÛÛÛÛÝ ²ÛÛÛ² ÜÜÛÛÛ²° ÞÛÛÛÛÝ
°ÛÛÛÛÛ ÜÜÛÛÛ²ÞÛÛÝ °ÛÛÛ²²ß ßÛÛÛÛÝ ÛÛÛÛÛ ÞÛÛÛÛÝ°ÛÛÛÛÛÛß ÞÛÛÛÛÛÛÛ²
²²ÛÝ ÞÛÛÛÛݲ²ÛÛÛß ÛÛÛ ²²ÛÛÛ ÜÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ²²ÛÛÛÛÛÛ²ÞÛÛÛÛÛÝ ÞÛÛÛ°ÛÛÛÛÛ
ÛÛÛÛ ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÝ °ÛÛÛ ÞÛÛÛÛÝ ²²ÛÛÛÛÝ ÞÛÛÛÛÛÛÛÛ°ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ ÞÛ²² ÞÛÛÛÛ²
ÛÛÛÛ ÞÛÛÛÛÛÛÛÛ ÞÛÛÛ°ÞÛÛÛÛÝ ÞÛÛÛÛÛÛÛ ²ÛÛÛÛÛÛÛ ÞÛÛÛÛÛÛÛÛÛÝ ÛÛÛÝ ÛÛÛÛÛÝ
ÛÛÛÛÝÜÛÛÛÛÛÛÛÛÛÝ ÞÛÛÛݲ²ÛÛÛ ÛÛÛÛÛÛ²² ßß²²ÛÛÝ ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÜÜÛÛÛÝ ÞÛÛÛÛ²
ÞÛÛÛÛÛÛÛ²²ß²ÛÛÛÛܲ²ÛÛÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛÛÛÝ °ÛÛÛÝ ÞÛÛÛÛ² ßßß²²ÛÛÛÝ ÜÛÛÛÛÛÝ
ÞÛÛÛ²²ÛÛÛÜÜÜ°°ßßßÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÜÜÜÛÛÛ²²ß ÞÛÛÛÝ ÜÛÛÛÛÛÝ Û ÞÛÛÛÛÛÛÛÛ²²ß
ÛÛÛÛ ßßßÛÛÛÛÜÜÜÜÜ°° ßßßßß nERv ÞÛÛÛÛÛÛÛÛ²²ß Û Þ²²ÛÛÛÛßßß
ßßßß ÜßßßÛÛÛÛÛÛ Þ²²ÛÛÛÛßßß Û
Û ²²ÛÛ Û
Û Û
Û ÜßßÛ Üßß ² ÜßßÜ ÜßßÜ ÜßÜ Üßß ÜßÜ Û
ÛÜÜÜ Ûß² ²ß Ü Û Û ² Ûßß² ² Û ²ß Ü Û ² ÜÜÜÛ
Û ßßßß ßßß ßß ß ßßß ßßßß ßßß
Sniper Elite (c) Ubisoft
10/2005 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: Starforce 3.5
1 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: Action
Üßß ÜßßÜ ÜßÜßÜ Üßß ß ÜßßÜ ÜßßÜ ÜßßÜ Üß
ßßßßßßßßßßßßßßßß Û ß² Ûßß² Û ² ²ß Ü Û Û ² ²ß Û ² ßßßÛ ßßßßßßßßßßßßßßßß
ßß ß ß ß ßßßß ß ß ß ßß ßß
Spring 1945: World War II is drawing to a close and the Russians and
Germans are caught in a furious battle for Berlin. The player takes the
role of a German sniper recruited by the OSS (former CIA) to carry out a
series of missions of vital importance against the NKVD in what should be
considered as the first battle of the Cold War.
ß ÜßßÜ Üß ²ÜÜ ÜßßÜ ² ² ÜßßÜ ÜßßÜ ²ÜÜ Üßß Üß
ßßßßßßßßßß Û Û ² ßßßÛ Û Ü Ûßß² Û Û Û ² Û ² Û Ü ²ß Ü ßßßÛ ßßßßßßßßßß
ß ß ßß ßßß ß ßßß ßßß ß ßß ßßß ßßßß ßß
1. Unrar.
2. Burn or mount with daemon tools.
3. Install the game
4. Copy the cracked executable from the /crack dir on the DVD to your
installation directory.
5. Play the game.
Üßß ÜßßÛ ÜßßÜ ² Ü ÜßßÛ ÜßßÜ ÜßßÜ ²ÜÜ Üßß Üß
ßßßßßßßßßßßß Û ß² Ûß² Û ² Û ² Ûßß Û ² Û ² Û Ü ²ß Ü ßßßÛ ßßßßßßßßßßßßß
ßß Û ßß ßß ß ß ßß ßßß ßßßß ßß
" Now hiring Talented Coders (asm) and Crackers: [email protected] "
.__________________________.-..__.-...-..___.-..________________________///.
|.:.MisterX & MisterY.:.:.. \/ // | ||/| ||::.::.:::.Site Scripts V2.0:|
`--_______________/---------___//--|_||//|_||---------_________________/ -
Thanatos #101 hét nemtom, igaz én még csak a brandenburgi kapunál tartok de eddig sniper elite fokozaton (legnehezebb) nem túl nehéz a game :/ -
obe #100 naggyon jo a hangulata, zene telitalálat, csak egy dologgal van bajom:
a bal és jobb irányt nem lehet átállitani..vagy csak én vok béna??
ha valakinek mégis sikerült vkinek pls irja le..köszi -
#99 En PC-n tolom, bar konzolos is vagyok, az ilyen game iranyitasa jobb PC-n :)
Netes jatek nagyon hangulatos, a mesterloveszek huntoljak egymast, van mindenfele jatekmod. Durvabb joval mint a single game :) Itt altalaban akit egyszer eszrevesznek es ralonek annak mar nincs ideje viszonozni a tuzet :) -
#98 Én ma kezdem el a játékot.A képek alapján nem tűnik rossznak.A RELOADED verziót töltöttem le,valami kell az indításához? -
#97 De milyen? :) -
#96 Jaja. Kellemes meglepetés. Konzolos - ha jól tudom - és mégsem baszták el az irányítást. Kellemesen konfigurálható, átlátható a game. Érdemes a legnehezebben nyomni, bár néha már túl pontos az ellen. Ha jó a netes része - kéne belőle multi demo - érdemes megvenni! Minden esetre dögnehéz néha. Pontosabban, én speckó a tökéletes lövésre megyek rá az elején. Szóval érdemes megnézni. Csodálkozom, hogy van pár külsőnézetes játék/lövés/lopakodás rajongó, mégsem pörög a topic. Mindegy. -
#95 Annyit tennék hozzá, hogy nem veterán német, hanem OSS ügynök a mesterlövész, aki német ruhában megy. -
#94 Egyebkent az elso esoso palyan bugos a tukrozodes effekt. Ha felulrol nezel ra, akkor tukrozoduk, viszont ha oldalrol v alulrol (pl egy lyukban fekszel es a szelen is van effekt) akkor atlatszik :) -
Thanatos #93 álsz egyhelyben (vagyis fexel... :P) és figyeled a mzogásokat, ha valami mozog azt ugye könyebb észrevenni, kb mint a valóságban..., emg távcsővel rázoomolsz részekre ami gyanus és megnézed mi a ehlyzet ott :)
-
#92 nekem is kigörkorizik néha oda ahova annyira nem akarnám,de mindent összevetve jó kis gém.egy kérdés:ti hogy veszitek észre alapvetően az enemyt?én már főleg csak ha kapok egy-két lövést:)első missiont csináltam meg és kb 1-2-t vettem észre még mielőtt rámlőttek volna:)) -
#91 Jah, megy online.
Nem szerverek vannak, hanem a jatekosok tudnak Hostolni gameket. Klafa. -
Thanatos #90 tört megy online?
amugy csak nekem tűnik ugy mitnha a akrakterünk nem futna hanem csuszna inkább? irtó bénán néz ki..., többi ember nem oylan vészes :D -
#89 probaljatok online, allat :) -
#88 errol szol :) -
#87 :)Kicsit riaszt, mert én soha nem játszom TPS-sel, mivel nem megy(én nem tudok lőni normálisan ebből a nézetből) :((. Meg lehet oldani minden feladatot csak a sniperrel? Mivel azt viszont imádom, minden játékban 90%-ban azt használom. -
#86 Most kezdtem el tölteni, már alig várom, hogy lent legyen. -
Gabe18 #85 Igen,sőt csak a sniper-el lehet távcsővel lőni, a pisztoly,géppisztoly is külső nézetből használható.
De ez ne riasszon el,a külső nézet kell hogy jobban érzékelhesd mennyire vagy takarva pl egy domb vagy fal mögött.Teljessen jó az irányitás. -
#84 Az emberünket külsőnézetből kell irányítani és csak lőni lehet FPS-ként? -
Balázs24 #83 Ez a game ugyan olyan mint a Red Orchestra.. Bár annak jobb a grafikája.. És nagyon nagy élmény vele játszani(nemcska a grafika alatt) Akinek van jogtiszta ut2004e az nézze meg.. megéri nagyon
http://www.redorchestra.clanservers.com/screenshots.html -
Boroskóla #82 Kicsit brutális ahogy átmegy a lábán a lövedék.
Ha ezt fejen is így kivesézik,az már felér negy horror filmel. -
#81 sok épületbe belehet menni vagy csak egy ketöbe mert magas heylröl jóbb a rálátás
meg egy kérdés gondolom lesz benne elenséges mesterlövész
-
#80 Még gyakorolnom kell.
-
Nyiri #79 Bonuszkent szamitotta hogy egyszerre 2-t nyirtam ki.
Nagyon tetszik a lassitott loves es jol megvan csinalva az is ahogy eltalalja oket a golyo. Felszakitja a hust. Mar ha ezt lehet jonak nevezni :) A lenyeg hogy latvanyos :D -
#78 -
#77 Gyerekek ez a game barom jó.
Kellemes meglepetés számomra. Nem gépigényes, szép, és a játékmenet is tetszik.
Csináltam 1-2 sotit:
Szerintem szép. -
DioSr50 #76 valaki dc+++-on megosztaná!!
mert nagyon szeretnék vele játszani!!
elore is köszönöm -
#75 http://www.mininova.org/tor/126869 -
#74 Csak a teljesség kedvéért :P
2005-10-08 PC Game ISOs Sniper Elite (c) Ubisoft *DVD* RELOADED 85x50 MB -
#73 Sniper Elite
Sokan filozofálgattak már azon a tényen, hogy miért nincs olyan FPS, amely a II. Világháborúban játszódik ugyan, de mégis lehet német oldalról játszani. Sokan sokféle választ adtak erre a kérdésre, de attól még a tény tény maradt. Ezért lepődtem meg, amikor megláttam az első screenshotokat a Sniper Elite-ról. Már a kis képeken is látszott, hogy egy német egyenruhás mesterlövész a főhősünk. Aztán, ahogy jobban megnéztem, látszik ám az is, hogy orosz katonák feje villan a távcső célkeresztjébe. Hogyan lehetséges ez?
Ne menjünk nagyon bele, mert az messzire vezetne... A lényeg, hogy a játék a világháború végén kezdődik, amikor az oroszok benyomultak a szétbombázott Berlinbe. Teljes a káosz. A németeknél naponta váltják egymást a parancsnokok és a hadügyminiszterek. Nem lehet tudni, hogy Hitler és a többi vezető hol van, él-e még. Az oroszoknál sem a szervezettség a jellemző. Sztálin kihasználva becsvágyó tábornokai ellentéteit, egyszerre két – na jó három – hadsereget is Berlinre szabadít, melynek marsalljai nemcsak a németekkel, de egymással is küzdenek. Mindeközben az amerikaiak és az angolok is mozgásban vannak. Az angolok neheztelnek a jenkikre és viszont, amiért nem a nyugati szövetségesek foglalták el Berlint.
Ráadásul a közös ellenség legyőzetése után a két világrend – bár a sajtóban mosolyogva ülnek a kamerák elé – a zöld asztalnál már morognak egymásra. Ott van már a levegőben a hidegháború. A győztesek pedig rávetik magukat a zsákmányra. A nyugati szövetségesek és a sztálini Szovjetunió is elkezdi a német értékek – technika és tudás – módszeres elrablását. Ez természetesen sok éles helyzetet eredményez. Ezért mindkét oldalon beindul a titkosszolgálat: az OSS és a Cseka. Persze mindkét fél felhasználja a megszállási zónájában élő németeket.
Na itt jövünk mi a képbe. Mi ugyanis – de nagy mák – az amerikaiak szolgálatába állunk, mint veterán német mesterlövész. Persze nem ingyen ám! A cél egy jó kis amcsi útlevél, amit a titkosszolgák ajánlanak cserébe ügyködéseinkért. A történet szerintem kellően egyedi és jól kiagyalt, hiszen ez azért egy nagy katymasz, megspékelve még több káosszal, ami azt jelenti, hogy bármi – amit a készítők kitalálnak – belefér a realitás elvesztésének nagyobb hátránya nélkül.
A feladatunk sokféle, de leginkább aköré csoportosul, hogy meg kell akadályoznunk a vörös hordákat a létfontosságú német technológiák megszerzésében. Ezen feladataink végrehajtása két részre tagolódik. Egyrészt a kúszásra-mászásra, amivel meg kell közelítenünk a kiszemelt lőállásunkat. Másrészt, pedig a célzásból és a mesterlövészi tapasztalatunk fitogtatásából. Ez önmagában igen kevés, ha csak annyi lenne, hogy odamegyünk, célzunk és lövünk. Ezért mindkét részt megspékelték egy picit. Az előbbit nem is kellett annyira, hiszen a Splinter Cell rajongók már sok mindent tudnak az odaosonásról. Az utóbbit azonban meg lehet fricskázni. Számítani fog a szél, persze az adott puska ballisztikus tulajdonságai és még a légzésünk is.
Fegyvereink főleg távcsöves puskákból és néma fegyverekből (hangtompítós pisztoly és kés) fognak állni, de útközben felvehetjük a klasszikus PPS-eket is, vagy egyéb „nehézfegyvereket”. Ám ezek használata nem feltétlenül válik az előnyünkre, hiszen ilyenkor ránk szakad a második ukrán front. Legalábbis ezt ígérik a fejlesztők.
Érdekes újdonság még egy régi, klasszikus többjátékos mód visszahozása. Hiszen az egyjátékos és a LAN/internet módok mellett lehetőség lesz egy gépen, osztott képernyővel ketten osztani az igazságot a muszkák fejébe. Egyszóval lesznek benne klasszikus, jól bejáratott ötletek és jó néhány rendhagyó is, amik külön izgalmassá teszik majd a Sniper Elite-ot. Reméljük nem fogják elrontani és karácsonykor már osonhatunk is a szétbombázott Berlinben, a tigrisek földjén...
- Lackó -
-
moralosan #72 bázze ez a játék kell :D nagyon tisztelem a II. világháborús témákat, asszem vevő vagyok a gémre. -
#71 hmm ez jól hangzik
csak féltem,hogy ubi ellenére mégis vmi groovegames féle lószar -
Nyiri #70 Jah es nalam elofordult hogy a haverjaim ellensegnek enztek es szarralottek a fedezekemet. Vegulis haboru van. De ezt irja a help is hogy nem biztos hogy kiszurnak 100 meterrol hogy veluk vagy :D
A realitas mint irtam nagyon szamit. Pl helyvaltoztatas utan ha lefekszel es celzol ossze vissza ugral a celkereszt es siman korbelovod az ellent, mivel ha futottal elotte a szived ver mint az allat es nem tudod visszatartani a levegot. Varni kell mig visszaalla normalisra a szivdobogas aztan szepen celzas. Jah es nagyon jol halnak meg az ellenfelek. Halalanimok elegge szepek. Van olyan is hogy csak megserul es ossze vissza nyoszorog es kuszik maszik, hivja a tarsait. Azoknak erdemes megkegyelmezni (meg nem lenne jo ha eszrevennek). -
Nyiri #69 Szerintem jo game. En legnehezebb fokozaton nyomom itt mar szamit a szivdobogas, a levegovetel, a gravitacio, szel stb... stb... Az ai kurva okos. Folyton fedezeket keres. Tankot ki lehet loni ha pottartalyra losz. De pl a tank is kocsog. Fekszek nyugisan epp celozva egy muksot erre nem bejon az epuletbe a falon. Egybol feallni es futas... :) Jah es lehet TNT-t is lerakni mindenhova aztan 100 meterrol kiloni :) Aztan figyeli a fejloveseket. Amikor fejlovest nyomatsz akkor olyan Max Payne modra koveti a golyot es utana kiirja hogy hany meterrol sikerult.
Grafika jo. Fullon rezzenestelenul megy.
Nagyon osszetett game. Szerintem az fogjon bele aki tenyleg szereti ezt a stilust. Fel lehet venni az ellenfel fegyveret es nem csak sniperrel menni. Vagyis mikozben helyszint valtol lehet gepfegyvered. Csak is Sniper Elite modban erdemes jatszani mert a tobbi tul konnyu es hamar megujna az ember. Mar az elso palyan berletet valtottam a LOAD gombra.