Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Elözö Phalanxnak 😊)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
65-s kari... Aki azzal tud rendesen jáccani azt max egy másik 65-s (nem healer😊 állítja meg <#eplus2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Meginn leállás, pedig már majdnem megvan az összes questem... <#szomoru2>

FeketeVipera 77 SS

Nah vegre talaltam l2vel kapcsolatban olyasmit, amirol mindig is almodtam<#eplus2>

http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=74004&hl=stun%20resistance&st=15

komment: Posted: Dec 27 2004, 08:38 AM

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
nemtom

egybül +3as+focusos keshanberk drop?😊
gPROject
GYERE BE!
22milla +3 keshanberk + Focus
WaspSting(klántársam) árulja giranban

phalanx
azóta nem is a láttam azt a bizonyos aethra-át... biztos csak valami trade kari volt

Adope premier-el pl at tudod konvertalni. En xvid codecet ajanlom, 80-90%os tomoritessel.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

phalanx
b@sszameg meg kellett volna venni azt a kardot <#rinya> 21m-ért +3 -as ..... mostmeg már csak 19-ért adnak +0-át + 3 b scroll = 26,5 😞(((((((((((((((((

na csináltam pár videót, de 800-1300 mega lett 😄DD
vmi tanács, hogy konvertáljam át vagy vmi?😊)
(én csak játszok meg netezek a gépen,ilyenekhez nem értek 😄D)<#banplz>

phalanx
Boldog szülinapot mindekettõtöknek <#taps>

Az unicorn témához annyit, hogy pár napja bejött a girani arénába valami 65+ -os elf summoner és egy kék színû unicornisal-al az oldalán mindenit ledarált 1v1-ben... <#eplus2>

hogy tudok ezzel a játékkal játszani???? meg kell vennem eredetibe???

Csak a saját summonod tudod healelni, buffolni, mert nem kell targetelned a summonod, ha megnyomod a buff ikonját rögtön a summonod buffolja, nem kell rátargetelni. Ez fõleg a healnél nagyon jó, mert ha te is csapkodod a mobot és healelni kell a summont nem kell ideoda kattintani csak a servitor heal ikonját megnyomni.
Most olvasom free fórumon,hogy van egy másik magyar ES, de õ úgy exp-zik,hogy varázsol mint egy SS és a summont, csak manatöltésre használja.
Nekem ez a kardozós harcmodor jobban bejön 😊
Ami legjobban idegesít, hogy ha agro mobra támadok mindig messzirõl kell a summont küldeni és meg kell várni míg rátámad a mobra, mert ha meglát az agro (hiába nem ütöm meg, a summon meg veri hátulról) kb a 2/3-ad vagy fele HP-nál agrozik csak a lovamra. =(
Jó lenne egy ww2 buff az unicornra, mert akkor nem kell olyan sokat várni, mire rátámad a mobra.=(

Jaj, ss-t nem szamoltam bele, tenyleg😛P Igy stimmel a cuccos.
Mellesleg Dance of fire 50%, death whisper 50% critical power, szal az 100% Tehat ezekkel a buffokkal ss crit az a sima loves 2*2*2x-ese, tehat 8x-osa. Kiveve a dark elfeket, ok krit bonuszt kapnak, ezekkel a cuccokkal amit itam 8x helyett 10x -et csinalnak.

Manoooo
<#taps><#taps><#taps>BOLDOG SZÜLINAPOT PUTTÁK!<#taps><#taps><#taps>
<#ejnye1><#ejnye1>Aztán nem lerészegedni Arte meg Csuzlee! 😛P

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Sámán
Summoner partyk nagyon állatak lehetnek 😊 Gondolom summonerek egymás lényeire is rá tudják rakni a servitor buffokat -vagy csak a sajátjaikra??? 😊
Mindenesetre lények elöre zavarva, tuképp 18 fös party 9tankkal meg 9 healer/bufferrel -én úgy tudtam summonok nem nyelnek egyáltalán xp-t... mik vannak??? Partyba gondolom mindenki elvárja hogy mindenki a lekisebb xp nyelös summonjával jöjjön -de ettöl még igazi legyözhetetlen sereg lehet <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Szép képek!!! 😊
Köszi! <#vigyor2>
De annyira aranyosak az unikornisok -csak megtalálom velük a legjobb verekedös módszert 😊))
Ha lesz empije akkor nyilván lesz varázslós unikornisom -na még olyat se láttam hogy egy summon akármi spec skilleket nyomat vagy varizik -max a summon sárki meg farkas -de azok nem igazi summonok <#vigyor4>
Nagyon kiváncsi vagyok!!! Van egy rakat karim, de egyik se tud semmi summon varit 😊))
Ja igen, és készül a sima elf varázslóm is, ö meg spellsinger lesz 😄DD

FeketeVipera 77 SS

B@lu
figy

ha crit novelo tanc(vagy enek) rajta van, sajat + profetabuff, akkor az ss kritikal kb 8-10X es (ezt onnan tudom hogy ha AL ban kb40-45-ot utottem mobon siman❤️30 as p attackkal>, az ss critical 400-450 volt. ami hihetetlen de 10X es ertek! Sot soul cry al 470 es p attack al az ss critical mar 7-900 ig terjedt!!!!)

ami azt ejelnti hogy egy 500 as p defen 150 p attackkal valoban 2000 eket tud utni... de csak ss kritikal! es a szep az egeszben hogy egy tank buffolva 1000 es p deffel ss kritikallal siman bekap 1000 es dmg ket!

nincs én freen játszok<#vigyor5>
csak ezeket a summoneres képeket találtam orphuson <#vigyor3>

Hoppa Blude Dragons
Sonic van valami osszekottetesed veluk?

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

Igen valoban a special az egyetlen de MM az folosleges.

Azt nem tudom hogy hogyan szamolja ki annyit tudok hogy ha minen fent van akkor egesz mobokon megyek vegig ugy hogyt minden utes crit

igen 2-t ir de 3-at ad

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

Pár kép egy summoner partyról <#vigyor5>

LOL

<#vigyor3><#mf1>

csuzlee
Ehh, szerintem azert az az SS dolog nem egeszen igaz, mert a DS 3 CSS-t eszik, a Kris meg 1 BSS-t. Nem igazan tudom mar a rendes szerveren az arakat, de a freen sokkal olcsobb BSS-el menni, mint C-vel, nem is beszelve arrol, hogy igy tobbet tudsz magaddal vinni 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Szia! 😊

Izé...pont most nézegettem PG-ot, de nem találtam olyasmit, hogy a summonerek (warlock, phantom summoner, elemental summoner) petjeinek statjai között különbség lenne. A különbség az inkább a summonernél keresendõ.
Human meg DE wizardnak van...
-vampiric touch lvl 6
-corpse life drain lvl 2
-curse chaos lvl 1
-poisonos cloud lvl 2
-slow lvl 1
-Body to Mind
A DE might 2-õt tud adni a summonnak, a human ww2-õt 40 felett.

Elf wizardnak nincs semmilyen DoT-ja, nincs BtM-ja ezért nehéz vele nyomulni 40-ig.
40 után a summonja empower 3-at kap, de ezzel is kitörölheti a .... mert csak annál a summonnál hasznos ami varázsol, de az meg 90% exp-t elnyel. =((

Többi képesség mind3nál ugyan az.
C2-es képességekrõl sajna nemtok nyilatkozni =((
De ahogy olvastam a Warlock ûber lett mert kapott paralyzist...

"A PW-nak mar eleve az esetek legtobbjeben eltalalja az pacienst a specialokkal. "
Ja de 90%>80%, barmit mondasz😛 Es torosok 1etlen fegyvere a speckok, legalabbis pvpben.

" mar eleve az eserek 95% aban crittel tehat a focus is folosleges. "
Ha jol tudom akkor ugy van hogy eloszor kiszamolja a progi hogy sikerul-e az utes, es utana hogy az utes critical-e. Mondjuk az viszont igaz hogy daggernek nem kell a focus.

"ezzel szembe a DS 3-at ad (valojaban 4-et kene de bugos). "
A kepen csak +2ot latok. A statsba +3 jelenik meg vagy mi?

Sokan szoktak kerdezni ezt tolem 😊

Miert nem Mighty Mortal:
A PW-nak mar eleve az esetek legtobbjeben eltalalja az pacienst a specialokkal.

Miert nem Focus:
Ha a pw normalisan fel van buffolva (profet , BD, SWS buffok) ami pedig minden pvp, vagy hunt alat alap akkor mar eleve az eserek 95% aban crittel tehat a focus is folosleges.

Miert Dark Screamer:
Mivel en evasion-ra mentem maradt ket valasztasom Dark Screamer vagy Kris. Ha megnezed a p attackjat egy +6 os DS nek lathatod hogy csak 4 p attack a differencia. Tehat a DS attackja csakorlatilag egyenlo a Kris-val. A Kris 2 evasiont ad ezzel szembe a DS 3-at ad (valojaban 4-et kene de bugos). Vegul a C ss sokkal olcsobb mint a B ss 😊.

Sámán
És ez a legalapabb unikornis?😊)))

Jah meg c3-as új unikornis, az a merrow vagy mi, az is tök aranyos lett!!!! 😊)))

FeketeVipera 77 SS

PK count remove-olo quest.

Sámán
És az miis???? <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

En sin eateremnel nincs aranyosabb😊)

Gugger
szevasztok arcok!

Meg elek, csak nincs otthon Internet, mert a suxelero kever! Nem tudom mikor erkezem, de tudni fogtok rola! 😄DD Valaki lokjon priviben nemi infot mi a here van most a csapattal!? Melobol ra tudok nezni ide az SG re neha! THX bb

Aha koszi. Akkor ezekszerint linearisan novekszik az adott es kapott dmg. Viszont most igy a keplet alapjan pl nem vagom hogy pl #39162-ben levo kepen hogy jon ki az a dmg. Ticknek kb 1500-2000 patkja lehet, akit lott meg sztem legalabb van 500pdefje, ha nem tobb. Ha a 2. kepletet nezem a 70es szorzokonstanssal, akkor kb 3*70=210dmg tol 4*70=280dmg. Joindulattal mondhatom hogy atlag 250 dmg, ami nem = azzal az 500 dmg-el😊 Szal nem ertem😛

Sámán
Én is elkezdtem egy elf summoner jelöltet! Kizárólag mert iszonyat aranyosak ezek azn unikornisok!!! A legaranyosabb summonpetek! <#vigyor4>
Nem igazán néztem utána mit tud még elemental summoner -de valami lifecibic-ja lett c2-ben ami egész partyt healeli -nem tudom mennyire hatékony, ahogy az unikornisokról sem tudok semmit még -még csak 1h-t játszottam összesen azzal a karival még csa 12es <#nevetes1>
De ha lesz még 1-2 h-m rá meg lesz mindene az egyszarvú pacikhoz <#vigyor2>
Mindenki a fantom summonerekkel játszik inkább -még sose láttam hogy valaki unikornissal szólózik -ha van tapasztalatod, szerinted miért jobb unkornis??? Vagy miért jobb árnyék/sziluett???
Ha van nekromanta tapasztalatod azt is megírhatnád (vagy képed) -summon felélesztett embert meg summon zombit meg summon korrupt embert még sose láttam <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

B@lu
ket keplet van, mind2ot lattam mar nemtom meik a jo:

1. p.attack * 64 / p. def = dmg
,
2. p.attack * 70 / p. def = dmg

es uygebar erre jonnek ra a modosito tenyezok!!! /dagger , arrow ellenallas, egyeni skillek stb/

ui.: ezek alapjan egy 750 es p deffel rendelkezo emberken akkor tudok 70 et sebezni, ha nekem is 750 a p attackom...

Vagja vki hogy a sebzes hogy szamolodik a pdef, patk alapjan? Vmi ilyen keplet kellene hogy f(pdef)+C=g(patk)+C vagy hasonlo, kosz😛

Na igy ma jo😛

Jo de akkor mi az a sok 30 dmg?😊

hmm sztem elnéztem...az a 60 dmg az ss-el volt nekem szóval az unicorn olyan 120 körül sebez 😊)

az a 60-65 dmg az az én szaros dual SOR-om dmg-e 😊
és ugye dualnál felezve írja ki a sebzést és kb fele annyi a patkom mint az unicornnak, szóval neki ~240 körül van a sebzése.

Klan tarsaimat nem kerdeztem, de valszeg ok se tudjak a c2es droppokat, mivel c2 kb teon szerverrel 1 idoben jott ki, es igy aki teonozik, az a regi karijat abbahagyta, es igy nem jaccott magas karival meg c2-es al-ba vagy toi-ba.

Hat teonon biztos nem aruljak 10-20kert😛PP Cruma 2on meg sztem kizart hogy van😞 GC-be esett also meg also darabkak de tobbit nem tom. c2 drop adatbazisrol ami angolul lenne nem tok😞

B@lu
a zubei-t ugy tudom nem gaz osszeszedni, c2 drop adatbazisban kene megnezni, de a piacok tele vannak vele ilyen 10-20 k per db aron.

amugy iluvator rakott mar ossze, de lehet hogy c1 ben volt...

talan a klantarsaid kapasbol mondjak, de mintha remlene a Cruma 2

Zubei kesztyu boots es helmet darabkakat nem tod honnan lehet nagy mennyisegben szerezni?

Ja es nalad hany fps-re megy le a game hany fps-rol mikor veszel fel. Nalam kb 10re szokott lemenni felvetel kozben.

Megneztem, fasza. Nekem is van ilyen pve videom csak az 10 perc es 150 mega😛 Viszont feltettem 1 pvp viedot, 7 mega, akir erdekel itt

B@lu
kerdezz engem!

sokkal kisebb esellyel esik kesztyu darab mint boots, de ha kiulsz vasarolni mostmar megkapod 200-250K korul(300K ert latom az eladoknal)

A BW nel es a Doom nal a kesztyu megszerzese az ugynevezett "SUXX"

Tessek innen tudod lehuzni http://www.tar.hu/sancaq3/setup_250.EXE

A 60 meg 66 dmg-t utni az unicorn? Vagy azt nem irja ki a progi?

Azer veszi 29 mp-ig, mer csak demo, regisztralni kell hogy annyit vegyel vele amennyit akarsz. Ha kell tolem lehuzhatod a 2.5os regisztralt verziot.