Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyszer nekedis lehet egy jónapod😊
Sámán
Látom mára enyém mindkét L2 acc <#nevetes2><#puszis>

FeketeVipera 77 SS

aham,bizta😊)most a freere megyek,marha kesz lenne a szerver,mert epp csinaljak😊
amugy itt a tutorial hozza:
http://stormnet.gotdns.com/showthread.php?t=706
Lynx_TWL
mondtad, hogy wow usara mész majd, én meg ott gyõzködtelek,h ogy gyere eura az lesz a jó... hagy tudjam már jobban😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

[Jakuza]
Te inkabb menj dolgozni, a furomozas helyett. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

eq2t mondtam,aztmar megisvettem es kiishajitottam,most a wow free kis kikapcsolodás lenne
esetleg valaki tudja hogy lehet 1.1.1.-bol 1.1.2-ve tenni?😊
lehet gyorsabb lenne,mert mar a szerver 1.1.2 kompatibilis is😊gondolom ha patchelnem a hivatalosrol akko 1.2.1 lenne az meg meg nemjo😊
Lynx_TWL
köszi de ez kamu😊 abbahagytam ideje, várom az eut...
azt mondtad egyébként még nyáron, hogy us wowba jössz 😊 most mégse soha?

Lynx_TWL
megy a halál😄

Nethyrrea
temeg mennyé suliba, ne itt oszd a zészt 😛P 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Köszi-köszi! <#vigyor2>
Szyl gépén pl tök egyszerü, ha megnyomom printscreent akkor a dokumentumokba elmenti a képet -miért nem lehet itt is így?! 😊)
Majd megpróbálom -de tök nehéz olyan helyzetet összehozni hogy valamirevaló kép legyen belöle -mondjuk kisérletnek mindegy <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

grat a 60hoz😊
beüzemeltem enis,csak karhogy a free eleg lagos😄D
Baszkurátor
Kacsa,ne legyél már ilyen bafasz..... 😛

Lynx_TWL
te melózzál héló😄

Lynx_TWL
vágólapra kerül minden amit ctrl+c-vel másolsz, vagy print screenelsz a print screen gombbal. kell egy képszerkesztõ program (paint is elég) ott ctrl+v, és meg is van a kép csak el kell menteni.

Nethyrrea
szkrínsotosdi l2-ben felettébb eccerû: megnyomod a printscreen gombot, és egy bitmap fájlba kimenti az l2 system könyvtárába anélkül hogy neked bármit kéne csinálni.

egyébként pedig úgy mûx hogy ugyanúgy megnyomod a printscreen gombot, és addig ahogy a kollega is mondta, a vágólapra kerül, ahol ottmarad, amíg meg nem nyomod ismét a printscreent, vagy ki nem kapcsolod a gépet. onnan egy képszerkesztõvel le tudod hozni és elmenteni a képet. erre bármelyik képnézegetõ képes, még a winfos paint-je is.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Nemsokára lesz saját gépem, remélem rá fogok jönni hogy müx ez a szkrínsotosdi 😄D
Laptopon elvileg egy csomó képet csináltam már -de hogy hova a fenébe mentegeti el arra még nem sikerült rájönnöm... <#buck>
Valami számtekspiller kolléga magyarázott valamit hogy vágólapon vagy hol, valamibe elrejtve keressem, meghogy ha nem mentem el öket véglegesre kikapcsolás elött akkor elvesznek...
De majd a szép új gépen! Addig csak szebbek lesznek a karik 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

tegnap csináltam, egy majdnem 3 perces kis múv a summoneremrõl (37 mega) felraktam UW-re, de én nemtom leszedni =((
vki tud vmi értelmes, ingyenes táhelyet, ami jól müxik?<#confused>

nem nálad van a baj
állítólag túlterhelt a szerver, de szerintem inkább szar a login szerver

[Jakuza]
Hat nem tudom, en barmit csinalok a kattogason kivul semmi mas nem tortenik.
Semmi kiiras, hogy nem talalja a szervert vagy valami. Egyszeruen a kattogason kivul amikor raklikkelek a Log In gomra mas nem igazan tortenik. Pedig mindent ugy csinaltam, ahogy le van irva.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

B@lu
figyi te hany fegyot enchantoltal mar? +3 tol +4 ig milyen esellyel torik el?

csak azert mert gondoltam a nirvana axet +6 ra feltolnam

csuzlee
Kibaszott Bowling 😄DD

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Sámán
Duál sls boltból????? 😄DDDD
Lesznek/vannak ott egyáltalán törpék???? 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nem kérdezem meg mitöl!!!!! 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
jo buli volt, csak faj a huvelyk ujjam 😄

azirafael
NA a Forsakenen lehet boltban kapni dual SLS-t majd ott is csináld meg ugyanezt 😄DDD

Sámán
Jóvan nem kell dicsekedni!!! 😄DDD
Remélem jó buli volt! 😊)))

FeketeVipera 77 SS

<#vigyor3><#pias>

csuzlee
Jé, en milyen kibaszott masnapos vagyok... 😄

Sámán
Kár hogy öszetört. Én +4es enchantot se mertem még semmire rárakni. Valószínüleg sírva fakadnék ha valamelyik toppos fegyink emiatt törne apró darabkákra. Asszem a duál katanáknál jön ki extra képesség +4nél... Arra muszáj lesz rárakni. <#buck><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
De azért a kardok se semmik! <#awink><#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Az semmi! Nézd azt a rózsaszín bugyis törpit! <#nevetes2>

FeketeVipera 77 SS

phalanx
az ott a háttérben egy szellem? <#papakacsint>

+10 es enchant,11. nel osszetort

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
*Nyuszikával 😊
Kár hogy megszünt ez a VIP izé, és nem javítgathatom vissza a sok melléütést... 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#nevetes1> Ok! <#papakacsint>
Borzasztóak ezek a tyrant küldik.. Nyuzikával 40es szinten kezdtem el öket hogy tudjon c-s cuccokban nyomulni -már 62%on van, de még mindig nincs kész az uts... Elöbb lesz lvl41 mint tyrant!<#nevetes2>

FeketeVipera 77 SS

Na majd nemsoká töltök fel videjót a summoneremrõl! <#vigyor5><#wink><#vigyor2>

Na akkor nyomass vmi screent😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Kosz, csak az a problema hogy ezt en is tudtam eddig😛 Nekem mobra pontosan kene😊

Sámán
köszi! Cicus is aranyos, de nálam az unikornisok a nyerök!!!! <#vigyor2>
Olyan szépre sikerültek! Olyan kéket még nem láttam...
De majd lesz -évek kérdése! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

phalanx
megvettem, hálám a sírig üldözni fog <#hehe>

Nethyrrea
giants cave fõleg asszem. vagy TOI valamelyik emelete

most perpill tényleg áll =/
lehet csak a login szerver, de lehet az egész, nemtom

[Jakuza]
Ja es nalam nincs semmifele OK, hanem Log In. 😛PP

Szekijoe
hm... ha 5 perc kattingatás után sem enged be akkor lehet áll a szerver<#szomoru1>Nézz szét az amnézia topicban ott van link ami mutatja hogy megy-e a szerver

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

[Jakuza]
Hiaba kattintgatok mast nem csinal a kattogason kivul. 😞((

Szekijoe
Kattingass lelkesen az ok-ra, van amikor csak 1 perc mulva enged be <#nevetes2> free szerver mit vársz

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

[Jakuza]
"Nos leirom en, fogod a L2_C1_full.zip-t, letöltöd, majd kicsomagolod es mindegyik fajlt bemasolod 1 db mappaba, majd felrakod, ezutan leszeded a L2_HS_update.zip-et es berakod oda ahova felraktad a jatekot, majd leszeded a FontInfo.ini-t is es berakod a /system/ könyvtárba nem updatelsz semmit es a /system/L2.exe vel inditassz. elviekben igy tokeletesen kell mukodnie en igy raktam ujra. tehat nekem igy update nelkul megy... esetleg leszeded C2 text packet nekem nincs fent nemtom miert upd nelkul elivleg neked is kell hogy menjen."

Igy telepitettem ahogy a leirasban vagyon, valamint a HSC-n reggeltem egy accountot, megsem tudok belep hiaba kattintgatok a belepesre.
Valaki nem tudja mi lehet a hiba ?

Lehet...

Sámán
Tényleg... És egyszerre lehet summon cubicod meg summon lényed???
Bár az talán kicsit drága... 😊))

FeketeVipera 77 SS