Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy itt a tutorial hozza:
http://stormnet.gotdns.com/showthread.php?t=706
๏̯͡๏﴿
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
esetleg valaki tudja hogy lehet 1.1.1.-bol 1.1.2-ve tenni?😊
lehet gyorsabb lenne,mert mar a szerver 1.1.2 kompatibilis is😊gondolom ha patchelnem a hivatalosrol akko 1.2.1 lenne az meg meg nemjo😊
azt mondtad egyébként még nyáron, hogy us wowba jössz 😊 most mégse soha?
๏̯͡๏﴿
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Szyl gépén pl tök egyszerü, ha megnyomom printscreent akkor a dokumentumokba elmenti a képet -miért nem lehet itt is így?! 😊)
Majd megpróbálom -de tök nehéz olyan helyzetet összehozni hogy valamirevaló kép legyen belöle -mondjuk kisérletnek mindegy <#vigyor4>#vigyor4>
FeketeVipera 77 SS
beüzemeltem enis,csak karhogy a free eleg lagos😄D
๏̯͡๏﴿
egyébként pedig úgy mûx hogy ugyanúgy megnyomod a printscreen gombot, és addig ahogy a kollega is mondta, a vágólapra kerül, ahol ottmarad, amíg meg nem nyomod ismét a printscreent, vagy ki nem kapcsolod a gépet. onnan egy képszerkesztõvel le tudod hozni és elmenteni a képet. erre bármelyik képnézegetõ képes, még a winfos paint-je is.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Laptopon elvileg egy csomó képet csináltam már -de hogy hova a fenébe mentegeti el arra még nem sikerült rájönnöm... <#buck>#buck>
Valami számtekspiller kolléga magyarázott valamit hogy vágólapon vagy hol, valamibe elrejtve keressem, meghogy ha nem mentem el öket véglegesre kikapcsolás elött akkor elvesznek...
De majd a szép új gépen! Addig csak szebbek lesznek a karik 😄DDD
FeketeVipera 77 SS
vki tud vmi értelmes, ingyenes táhelyet, ami jól müxik?<#confused>#confused>
állítólag túlterhelt a szerver, de szerintem inkább szar a login szerver
Semmi kiiras, hogy nem talalja a szervert vagy valami. Egyszeruen a kattogason kivul amikor raklikkelek a Log In gomra mas nem igazan tortenik. Pedig mindent ugy csinaltam, ahogy le van irva.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
csak azert mert gondoltam a nirvana axet +6 ra feltolnam
FeketeVipera 77 SS

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Kár hogy megszünt ez a VIP izé, és nem javítgathatom vissza a sok melléütést... 😊
FeketeVipera 77 SS
Borzasztóak ezek a tyrant küldik.. Nyuzikával 40es szinten kezdtem el öket hogy tudjon c-s cuccokban nyomulni -már 62%on van, de még mindig nincs kész az uts... Elöbb lesz lvl41 mint tyrant!<#nevetes2>#nevetes2>
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Olyan szépre sikerültek! Olyan kéket még nem láttam...
De majd lesz -évek kérdése! <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
lehet csak a login szerver, de lehet az egész, nemtom
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Igy telepitettem ahogy a leirasban vagyon, valamint a HSC-n reggeltem egy accountot, megsem tudok belep hiaba kattintgatok a belepesre.
Valaki nem tudja mi lehet a hiba ?