Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
Aggggrrrr... Lefagyott a frissités elsõ pillanatában <#rinya>
És eltünt az update.exe most nem tom mi van! PLS help me valaki!!!!

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

phalanx
jaja
Download .\system\GameGuard.des file.... <#csodalk>

Nethyrrea
szép hosszan frissít a szerver

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

nemugynezki hogy 8-ra visszajon a szerver...
marideje csak piacozni hasznalom,de arra jo
Nethyrrea
akar a halál walkert használni, eddig se tettem, eztán se fogom. egyszer még régen kipróbáltam, hátha tudok vele piacot csinálni melóhelyrõl, de letettem róla.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hamegnem akko majd a köv verzio már bizta kikerüli😊
phalanx
utánnaolvastam a dolognak, és úgy néz ki, hogy továbbra is lehet majd walkert használni ha elég "figyelmes" vagy ki lehet kerülni a gameguardot

[Jakuza]
Kosz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nethyrrea
az " jel

tehát pl úgy kell hogy:

"nethyrrea szasz haver

azaz az "jel után közvetlen a személy nevét kell odaírni, kisbetû nagybetû nemszámít,, utána SZÓKÖZ, és az üzenet.

Nethyrrea
elvileg hackelés elleni szirszar, de sztem nemnagyon fogja megállítani a hekkereket...fõleg amiatt hiszem, mivel már egy trójai vírus is megjelent, ami fõleg ingame infók lopására szakosodott, ezen belül is fõleg a lineage 2-re. itt a link róla. elég szomorú hogy vannak olyan kapzsi és megszállott F*SZOK akiknek az agyi betegsége odáig visz hogy nemlétezõ "vagyon" lopásával mások kedvét és valódi pénzkiadsát lopják el.

http://news.com.com/Trojan+horse+rides+off+with+game+accounts/2100-7349_3-5549756.html?tag=nl

nemtom csak gondoltam,eleg szervezösnek tünt😊
Bug Fixes:

The Wishing Potion quest is now available. Speak to Alchemist Matild west of the Ivory Tower to begin the quest.
The damage from a stun attack should no longer break the stun in PvP combat. Subsequent attacks on the stunned player still have a chance of breaking the stun.
Fixed the profanity filter to now filter words properly regardless of capitalization.
Fixed the incorrect skill names of Solar Spark and Solar Flare. The skills are now named correctly.
Fixed inconsistencies and bugs in a number of item names and descriptions.
Resolved an issue with dwarves not being able to wear/equip a symbol.
Fixed the client crashes for the "Now, Bestow Special Power to Your Sword" quest. You can speak to Magisters Jurek and Gideon to begin or continue the quest.
The issues with receiving quest items with a full inventory have been corrected. The client should no longer crash when you receive a quest item with a full inventory.
Recipes with double names in the mouseover description have been corrected.

Additions:

The information in the Petition window has been updated.
Gameguard is now integrated into the Lineage II client. This protects Lineage II from hacking and third party programs.

Changes:

The Broadcasting Tower and Race Manager in the Town of Aden have been moved. They are now located by the Dark Elf Guild.
In the Test of the Reformer, two new quest items were added to the quest to fix potential problems with quest completion. Preacher Sla will now give the player three different letters to take to the villages. If you were in the middle of the Test of the Reformer before this patch, you may need to contact a GM for assistance. This can be accomplished with the /GM command.
Constitution dyes for second class transfer symbols now include "High Degree" in the item name to differentiate the first and second class transfer dyes.
If a character exceeds 80% of one's weight capacity or if the character’s inventory slots are 80% or more full (80 for Dwarves and 64 for other races), the character will not be able to have a conversation with an NPC regarding a quest. This will prevent various errors which can occur if a player carries out a quest under these circumstances.

Tehát a gameguard megvéd a rosszfiuktól akik már valami 3.ik generacios progikat probálkoznak es ezután mar 4.ikkel fognak😄
[Jakuza]
Hogyan kell szemelynek uzenni ?
A shoutra rajottem hogy ! jel utan kell irni a szoveget, de mi van ha szemelynek megy az uzenet ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

phalanx
pestis <#hehe>

és egy szép kép egy vadonat új raid boss-ról:

Nethyrrea
kinek lenne a klánvezére?

a tempest-é chowza, nem hoob.

phalanx
gameguard???

jahde ket orat irtak most is es kapunk gameguardot es meg par fincsit😊
[Jakuza]
Ja most halt le az elobb.

Szekijoe
Eh még csak 18 óra és nem meg a szerver <#rinya>

Krinyo
ma nemhiszem hogy megyek mert megbetegedtem <#sir>
meg amúgy is nyakamon a szigorlat.
De amint tudok menni szólok és akkor lehet zúzni <#vigyor3>

[Jakuza]
Krinyo mikor josz ma be ?

Krinyo

Krinyo
na ide is irok valamit: gg 😄

csuzlee
MINDENKI FIGYELMEBE AJANLOM:

!!! Lineage Virus !!!

Remelem nem kell ilyentol tartanunk 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Szekijoe
Oksa! THX! Megtaláltam, ezt eddig észre se vettem <#nevetes1>
Most már több módon tudom felrakni magam ha meglesz 1-2 hét vagy hónap múlva a full BW setem <#nezze>ugyanis gloves darabom még 1 sincs <#nevetes2>

[Jakuza]
Nem mert mar leirtam eloszor a kis kepre kell kattintani, mert az csak az elonezet.
A masik nem kell irkalni ide semmit, csak a mehet,torles alatti menuket kene megtalalni. 😛 ->>>>>> szmajlik,makrok,url,kep.
Mint mar mondtam ne legy mar ilyen erthetetlen, nem kell semmit gepelni. Kis kepre katt, elojon az eredeti kep amit feltoltottel -> Jobb klikk tulajdonsagok -> kijelolni a kep linkjet es ctrl+c.
A topicbe meg szepen a Mehet,torles alatt gombok alatt az utolso menu a kep -> megnyom majd ctrl+v, s lass csodat.

Szekijoe
Nah mindegy, nem vágod szerintem, hogy a link készítés csak a buktatója az egésznek<#nevetes1>és pont ott elég elgépelni 1 karaktert hogy ne sikerüljön. De most már hagyjuk, nekem is sikerült, tudom hogyan kell csinálni, de el vagyok kényelmesedve <#nevetes1>Képlinkeléshez támogatom a #39355 hozzászólást a többi módszer sucks.<#banplz>

gPROject
wb <#wave>

Szekijoe
http://www.sg.hu/galeria/10684048381106740810tn.jpg
Szerinted jó így?

aylakistigris
keplinkeleshez en az http://iaro.srv.hu/-t ajanlanam. semmi regisztracio, csak sima webes kepfeltoltes, es utana meg azt is mutatja, mit kell berakni a forumba, vagy a weblapba.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

[Jakuza]
Kb ennyi ido.

[Jakuza]
Miert kene barmilyen szogletes zarojel ?
Mondom raklikkelsz a kepedre es a tulajdonsagoknal ugyanugy mukodik a CTRL+C,V kombinacio, aztan csak itt alul a kép menure kattintva mar be is lehet linkelni ide.

Szekijoe
Vágom srác<#nevetes1> Nem tudom figyelted-e a cucc most 4 helyre van feltöltve de csak az egyikrõl tudtam probléma nélkül belinkelni. Megnézni mindegyiken meg lehet<#awink>
Azt látom hogy te weboldal szerkesztésben otthon vagy, és fejbõl vágod mit kell beírni de nekem egy hónap múlva nem fog eszembe jutni szögleteszárójelet kell használni mert csak úgy mûkszik.

[Jakuza]
Nem kell semmit szerkeszteni.
Szepen elfaradsz erre a linkre: http://www.sg.hu/forum.php

Megkeresed a Saját galéria menupontot baloldalt, majd kepfeltoltes.
Ha ez kesz az albumoddbol kikeresed a kepet(raklikkelsz a kiskepre) es a kep tulajdonsagaibol belinkeled ide a cimet. Kb ennyi.

Szekijoe
Mivel 5 éve szerkesztettem weboldalt utoljára nekem a iaro.srv.hu a nyerõ mert (most azzal sikerült csak<#buck>) még egy 1.0-ás felhasználó is tudja használni. A többi megoldásnál tutter elgépelek valamit, itt meg csak CTRL+C és CTRL+V az egész <#nevetes1>

[Jakuza]
Csak most pihi van, mert nem megy a szerver.
Amugy bejon a jatek, kar hogy eddig meg nem probaltam ki.
Csak a szintlepes kozti stat allitgatasokat hianyolom. 😛PP

Strahd_
😊

[Jakuza]
Ok megvan mar.
Azota mar kapszulakat is vettem hozza. 😛

Strahd_
azt mutatja 1 ütésnél menyit használ

[Jakuza]
Amugy micsoda fegyvereknel ez a consumed soulshot x2, x3 stb?

[Jakuza]
Loturot.
A sajat galeriadba pakold a kepeket vazz az SGn. 😛

Szekijoe
<#vigyor2>FreeX3 sucks iaro.srv a jó oldal képet felrakni<#circling> Valamiért az X3 nem akarja a jót. Eh közben kiszámoltam mégha kapok is 4 millát meg öszzekaparom a zsetonokat az összes karimtól akkor is el kell adnom néhány cuccot mert hiányzik még fásfél milla <#rinya>Ha nem kapok 4 millát a damaskusból akkor 5,5<#wow1>

grat😊
Szekijoe
?

?

tudom,különben honnan tudnam hogy ki arulja az orphuson?😊)
jode klanleader nem?akko egy klán megszunik,nem?

hooboo:"Well i'll be leaving when my subscription ends and it's because too much grind and too few pvp sessions"jan25 (All the leaving topic)
😊
Nethyrrea
beírod a linket külön böngészõbe akkor megmutatja.

Nethyrrea
kimondta hogy hooboo abbahagyja? valamirõl lemaradtam?

amúgymeg mire érted? marad ég pár warsmith a DS-ben 😊

Nethyrrea
jaja, sls-be is pl kevesebb mithril alloy kell, ellenben igen sok abból a metal hardener dologból.