Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNrricane
Boldog szuletesnapot Szeki!

Majd felébredsz!

Szekijoe
THX a jókívánságokat<#worship><#bee1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
A fizetõsöknek megoldható a freeseknek felejtõs amíg nincs C2-es szerver. Old meg 2 slotban az sem nagy gáz

[Jakuza]
Megoldhato az, hogy a quickslotba betegye az ember egyszerre a pajzsot es a fegyvert valahogy?
Az NWNben ment a dolog, de itt csak ugy mukodott nekem, ha kulon-kulon slotba tettem a fegyevrt es a pajzsot, pedig jo lenne ha lenne valami macro vagy valami mas lehetoseg, ha ijrol visszavalt az ember.
Megoldhato az ilyesmi vagy felejtos ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nethyrrea
blaze-nak semmi se szent, múltkor a klánvezérünk et pk-zták le, aztán még 2 klántársat akik a leaderünket és a hílereit kinyírták. eddig IC ügyelt arra hogy a semleges klánokkal ne baszakodjon, de a blaze eztis felrúgni látszik....ebbõl elég nagy pk-zások lesznek még....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
update csak a fizetõsöknek van 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
<#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

B@lu
jaja a BW az nekem is teccik

es utolagosan teszem hozza hogy vipera pedig... No Comment!

Sámán
És köszi!!!!<#smile>

De szerintem ork sámlik se panaszkodhatnak! <#papakacsint>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Csak Nyuszin!!! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jó, majd ritkítva! <#bee1><#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

már megint szülinap?😊boldogat!😊
Boldog szulinapot Shaere!
B@lu
az igen kerem 😊

az ork fajtereken minden cucc jol all?

mégtöbb képet,hatha betéved valaki a modemesek közül😊
Sámán
Majd csinálok verekedös képeket is! <#nevetes2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Szeki!!!!!!! Boldog "józan" zülinapot!!!!! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

B@lu
Boldog szuletesnapot Szeki!

Sámán
Nagyot üt a Nyuszika! 😊 Totem spirit bear!
[/img]

Vipera a szívdöglesztö íjászlány -csak saját buffokkal 😊
[/img]

Vipera katanákkal 😊
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Na rakok akkor még, meg csinálok is -csak hogy legyen mit nézegetni! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
SIKER!!!!!!!! 😊))

Szóval Puma spirit rulez!!!
Meg a képfeltöltés is!!! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
[/img]

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
BOLDOG SZULINAPOT SZEKI!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

LoginServerIP=63.110.21.98
LoginServerPort=2106
ProtocolVersion=483

a protocolverzio a lényeg,egy kis szám es máris annyi a gameguardnak😊)
Köszönöm a tippet majd ha lessz pénzem felszerelek 1 törpét azért ahhoz is elég sok kell 1 bronz set 90k 1 jo ng-s fegyo ami ss-s minimum 200k meg kellenek ng-s ékszerek ami megint 1 50k kb. <#szomoru1><#szomoru1>. Na mind 1 más: amióta megvan a frissítés felfedeztem 1 ujj icont az óra mellett kék kis pajzs benne 1 felfelé mmutató nyillal Nprotect GameMon rev 298 névvel én lenni paranoiás <#alien2><#alien2><#alien2>ez vajon mi lehet??
Jah hat ez ilyen, rohadt vicious stance miatt😞 Ha nmy UD-zik akkor pl mortal+vs-el utom, utoljara kb lvl 45nel volt erre pelda, akkor vmi 500at sebeztem igy 1 40+os DA-ra(loves vmi 20-30 volt😄)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hat van aki pont az ilyen haborukat szereti, sztem unalmas vegig grindelni, persze van aki meg utalja, ez van, nem lehet mit tenni. Az ilyen flagolos hulyulesekbol meg neha sajna halal a vege, en is meghaltam igy😊 Azota mar csak olyannal hulyulgetek igy akit szet tudok baszni pillanatok alatt<#ravasz1>(nem azert hogy valoban meg is tegyem, csakha verszemet kap akkorhat cselekedni kell...)
Mellesleg a AW-kat(pl Sahra) hamarosan nerfelni fogjak, koreaban mar meg is tettek, hogy matol kezdve nem lehet MM SA-t ratenni a fegyora, es az eddigi MM SA-s fegyok 75%(vagy 75%+40% nem tudom) helyett csak 40%al novelik a deadly blow meg mortal eselyet, igy AW jo sokat fog misselni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
lehet csak 4-et ölt meg shara, talán egyet manci ölt meg mielõtt meghalt(a tk gyanus😊

ja és Malagan(61-es bd, bw setben) mondta, hogy közben emanci 800-at vert az ultimate def-jére <#szomoru1>

gPROject
marha jó...😞
fõleg egy tempest/rip kaliberû klánnal:

mindegyik blazesnek top b-s cuccai vannak, lvl60 alatt nem igen van egyik sem, ic a szövetségesük

a mi klánunk ezzel szemben, ennyire képes:

a történet: Ediraya a healerünk hülyült(?) emancival(ütögették egymást), aztán manci belebaszott egy mortalt(?) edibe aki kinyiffant. Ediraya dühös lett és mondta nekünk nyírjuk ki emancit. A többiek elkezdték kergetni, én lerootoltam mancit, akit aztán kinyírtak a mieink(athanatos+mecha(szövi)). Erre az ic-s Sahra 10mp alatt(de lehet kevesebb, és ez most halál komoly) kinyírta mind az 5 embert(lvl61 bd, lvl60+ sk, lvl53+ sk, 60+ th, lvl~55 tk) akik megütötték emancit.
Ezzel cssak azt akartam mondani, hogy az athanatos nagyon kevés egy ilyenkaliberû klán ellen, és én cseppet sem örülök ennek a háborúnak. Igaz már egy hete nem játszottam gattacával.

Marmint az ilyen jatekhaboru😊

A haboru az jo😊

Te meg fogadjunk egy human healer vagy mithril tunicban<#idiota>

hpzolee
képeket,képeket 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

nya kisse faradt vagyok mar😊kitört a háboru de nagyon koztunk es a Blaze kozott,par train,par pk stbb...3szor haltam par ora alatt most kell kis pihi😊
Az elfek annyira buzisak ,ha jól megnézed látni ,hogy kivan rúzsozva.
hpzolee
Nincs különösebb semmi a képen (azok kívül hogy mindenki ugly-nak becéz 😄:😄😄😄)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Azért szép ez a játék😊 nemsokára kész lesz zube also felsö majd csinalok akkoris screent.

raziel.
lol de én most kacarászok amit irták az megint biztos 😊)))))))))))))))

ez röhej már tényleg 😊)

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

hát most nemtom, hogy sírjak vagy nevessek?!<#nevetes1><#falbav><#fejvakaras>
akik itt fórumoznak azok 99%-a fizetõsön nyomja nem freen!
freeseknek külön fórumuk van!

Szekijoe
Az a free szerver de nekem kell az update <#finom>különben a szerver fel sem enged elméletileg nézi a verziószámot<#nevetes1>
Merthogy azért fizetünk hogy updételjék nem is lehet beragadni max csak Giranban a tömegben <#hehe>

[Jakuza]
Na ugytunik megint lehalt a szerver.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gPROject
anyám ennyi ........<#idiota>
<#falbav>
<#vigyor><#kacsint>

[Jakuza]
Ja.
Mindenkeppen a systembol kell az l2.exe-vel inditani.

raziel.
meglehet hülyeséget beszélek de update nem kell ...

szal én hsc-n nyomom és az asztali ikonnal updatel orákat, nekem mondták hogy a system bõl indisdtam és ott egyszerre megy

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

vannak meg csodák😊
[Jakuza]
Hm nekem nem kellett semmi update es siman megy minden mint eddig.

crumába folyton healert keresnek,legalabbis ally chaten ha crumarol volt szo akko healer hianyzott
jolassan indult be a játék vagy ujrakéne inditanom már megint?😊pajzzsal minden rendben,letsgo😊
már megint mi ez az update? arra érek haza hogy nem tudok jatszani <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya> . Ahogy elnézem ez megint sok idõ lessz <#szomoru1><#szomoru1>. De ha már itt vok vki vmi tippet hogyan lehet sok pézhez jutni csak azt látom hogy giranba szinte minden karinak van milliós cucca amit elad nekem az össz rajtam levo cucc a fegyoval együtt sincs 2m. Amúgy healer vok tehát a farmolás kizárva szerintem bár kissé láma vok még a jatekhoz de vmi infót azért szívessen várok <#heureka><#vigyor4>
Szekijoe
THX Iluvátornak, hogy gyorsan a segítségemre sietett<#worship>Pont a frissités elején fagyott le agép és megzabálta az updateinditó exémet De már megy az update