Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Az NWNben ment a dolog, de itt csak ugy mukodott nekem, ha kulon-kulon slotba tettem a fegyevrt es a pajzsot, pedig jo lenne ha lenne valami macro vagy valami mas lehetoseg, ha ijrol visszavalt az ember.
Megoldhato az ilyesmi vagy felejtos ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
De szerintem ork sámlik se panaszkodhatnak! <#papakacsint>#papakacsint>
FeketeVipera 77 SS
Vipera a szívdöglesztö íjászlány -csak saját buffokkal 😊
Vipera katanákkal 😊
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Szóval Puma spirit rulez!!!
Meg a képfeltöltés is!!! <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
LoginServerIP=63.110.21.98
LoginServerPort=2106
ProtocolVersion=483
a protocolverzio a lényeg,egy kis szám es máris annyi a gameguardnak😊)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Mellesleg a AW-kat(pl Sahra) hamarosan nerfelni fogjak, koreaban mar meg is tettek, hogy matol kezdve nem lehet MM SA-t ratenni a fegyora, es az eddigi MM SA-s fegyok 75%(vagy 75%+40% nem tudom) helyett csak 40%al novelik a deadly blow meg mortal eselyet, igy AW jo sokat fog misselni.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
ja és Malagan(61-es bd, bw setben) mondta, hogy közben emanci 800-at vert az ultimate def-jére <#szomoru1>#szomoru1>
fõleg egy tempest/rip kaliberû klánnal:
mindegyik blazesnek top b-s cuccai vannak, lvl60 alatt nem igen van egyik sem, ic a szövetségesük
a mi klánunk ezzel szemben, ennyire képes:
a történet: Ediraya a healerünk hülyült(?) emancival(ütögették egymást), aztán manci belebaszott egy mortalt(?) edibe aki kinyiffant. Ediraya dühös lett és mondta nekünk nyírjuk ki emancit. A többiek elkezdték kergetni, én lerootoltam mancit, akit aztán kinyírtak a mieink(athanatos+mecha(szövi)). Erre az ic-s Sahra 10mp alatt(de lehet kevesebb, és ez most halál komoly) kinyírta mind az 5 embert(lvl61 bd, lvl60+ sk, lvl53+ sk, 60+ th, lvl~55 tk) akik megütötték emancit.
Ezzel cssak azt akartam mondani, hogy az athanatos nagyon kevés egy ilyenkaliberû klán ellen, és én cseppet sem örülök ennek a háborúnak. Igaz már egy hete nem játszottam gattacával.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
ez röhej már tényleg 😊)
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
akik itt fórumoznak azok 99%-a fizetõsön nyomja nem freen!
freeseknek külön fórumuk van!
Merthogy azért fizetünk hogy updételjék nem is lehet beragadni max csak Giranban a tömegben <#hehe>#hehe>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mindenkeppen a systembol kell az l2.exe-vel inditani.
szal én hsc-n nyomom és az asztali ikonnal updatel orákat, nekem mondták hogy a system bõl indisdtam és ott egyszerre megy
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]