Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
"nekem meg az a kedvencem mikor megyunk raidezni 10000+ en es ott vannak az ellensegek es akkor jol lepékázzuk oket es meg pirosak is leszunk😊)))))) azojanjóóóóóóóóóóóóóó" erre értettem 😄

múltkor amikor mentünk AL-be kvesztet csinálni és ez az ominózus tharghan-féle beszólás is megesett, akkoris az IC-sek flageltek párszor rajtunk...naná. fél partival mentünk, és jól tudták/tudtuk hogy szétszednek minket ha visszütünk. aztán persze megunták hogy nem ütöttünk vissza. biztos azt gondolták hogy "carebearok" vagyunk...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
<#conf>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
apuci háta mögül beszélni mindig könnyû.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
de mondom 😊 egy bizonyos pontig 😄 ... utána én flémelek a legjobban 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
Ez nem játék!!! <#eplus2><#idiota>
Különben meg ha virágnyelven elküldenek melegebb éghajlatra (vagy a pártfogoltjaidat) ne mondd hogy te megállod egy szmájlival <#vigyor3><#bee1><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Jaja, mindíg jó nézni, hogy húzzák egymást! <#bee1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

BEAST
vicces hogy emberek akik nem is ismerik egymást (vagy csak játékban) képesek ölre menni csak azért mert 2 külön oldalon játszanak 😄 mindig is tetszett amikor siegeken anyázza egymást a 2 fél 😄D vagy csak partyzgatás közben n00b és hasonló értelmes dolgokat shoutolnak 😄DD

I <3 MMORPG :Ð

Nethyrrea
mellesleg:

1. hong egy ideje kilépett a játékból ha nem vetted észre

2. ti minden egyes pk után rohantok valamelyik katakombába sin eaterrel lenullázni a pk countotokat hogy még véletlenülse dobjatok semmit. ezzel szemben ilyesmivel a DS-esek csak akkor törõdnek ha már kb 50 pk körül járnak, és akkorse nullázzák le... õk be merik vállalni hogy dobnak valamit ha pirosan behalnak. és szerintem a két oldal közül az IC az aki egy sóhaj nélkül tudna pótolni BÁRMIT amit a klántagjaitok esetleg eldobnak. vastag pénztárcák lapulnak abban az allianceben.

hûen mutatja ezt az is hogy tharghan annak ellenére hogy már elég rég játékban van (ha nem a 56827-ik ember tolja), összetévesztette az avadon armoromat majesticcel. ebay ftw?

Sámán
SE-nek is kell aranyos summon pet!!!! 😊

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
a te szavaiddal élve: nem "nyalom senki seggét"

bár ahogy a cuccaidat elnézem te paskolod Rygor hátsófelét elég sûrûn....

Sámán
A cipõt a kesztyût meg a sapit banolták... Robe maradt 😊 És azóta összeraktam még egy sapit 😊

FeketeVipera 77 SS

B@lu
ast boss is ANtharas(its the hardest one :|since you should got the last hit .then can earn the item Neutral)

Tufa
"last boss is ANtharas"
<#hehe>

B@lu
C4 es HERO skillek

when ur subclass hit 75lvl u can start the Hero quest at aden ,(dwarfs lf WH npc .. orc lf orc npc etc)
if u want to become a hero have to pass 3 test, you will get S grade weapon recipe 60% and blades(14 or more). u can choose 1 of ur class become the hero (example: Noto can choose on SR/Bishop , make one of them to become the hero) when u decide npc will ask u go to kill the ANt queen at Wastland and grab back the quest item(100% rate got it)after this npc will ask u go to TOI kill the 巴温(dont know whats that in english ,the Boss 's name should be start at the letter "Bxxx") and got the quest item .last boss is ANtharas(its the hardest one :|since you should got the last hit .then can earn the item Neutral)
PS: u should ask the blacksmith in aden to make the weapon ,u need an special color soul crystal to make weapon . there are 6 colors soul cyrtsla u can make from lvl11 crystal+lvl12crystal.
(example: lvl 11red soul crystal+lvl12 soul crystal=13lvl purple soul crystal)
===========================================================================
the benefit of the Hero
1.everyclass can choose the tatoo whatever u want ,no limit anymore.mage(mukers) class can make new tatoo such as +4-3 or +3-2 or +2-1 tatoos
2.the highest lvl limit is lvl 80.everyclass can learn the new skill,and only 1 new skill per lvl u can learn
3.beside u can learn the new skill of ur class. hero can learn every other kind of class's skill(ps: lvl1-lvl75 skills ) u can only learn 1 kind of the skill per new lvl. and u have to take the quest to learn other class's skill.
EX: 76lvl DA herowants to learn tyrant's lvl1-lvl75's skill ,he has to go to orc village find the preist of orc take the quest . the skill for orc need 780k sp . but for DA hero need 7.8m. after he learnd. if he wants to learn "acumen " have to lvl him slef to 77lvl.
=========================================================================
every classs has many new skill. but they too messy to translet .
but i can show some of them
the funnest skills are TH/AW/PW 's
1.TH hero can make them self become the mob they see for escape from enemy
and they can steal the weapon or item from mobs .
AW can be invisible for escape. PW can become flowers or trees for eascape
PS: in C4 Party mask is usful ..it can make u see the "flower.mob.invisible" enemy.
and BTW we will have cloak and underwear system. we can use cloak fly to everywhere. such as fly to TOI lvl 13.underwear just for look i think.
2.OL hero new skill (clan rez) and para( it can make the mobs or enemy para around)
3. BH hero can use the spoil skill to all mobs around at 1 time . no need 1 by 1 ><anymore
4. EE and bishop hero can summon pet bishop's pet sounds like XXXXXX of angle. ee's pet sounds like the greeen small flying npc around elf village. and bishop got the new skill "Blessed rez" can make all ur hp. mp xp .back to where they were b4 u die.(100% rez )
the skill can be used in next 30 min.EE's new skill "bless of monther tree" will make ur 90% mp and hp back .
4. destroyer hero's new skill can rez himslef .ur hp and mp will back the where b4 u died. but u lost ur exp
5. SE hero have 2 new skills 1 for nukers ( nukers can drain some mp when mobs died) another skill is make player +++mattack +++ attact+++ casting speed+++++attack speed but u will got more critical hit by mobs
6.archors hero will have a skill sounds like " arrow rain ". but u have to do it with another archor. another skill can shot 5+mobs or enmey at 1 time .( PR SR HE)
7. SPS SH Sorcore can summon pet.( drian ur exp 30%)
8. DA hero can summon the "BLACKDOG" u can ride on it and hunt mobs cost ur 1 c-cyrtsl and drian ur 30% exp
9.prophet "XXXX' skill increase +++ mp back .nukers will like it . "SSSSS' skill increse attackt and attackt speed but - evavion
10. sws hero will learrn 3 new songs , only 2 usful i think. first one increase elf and dark elf mattackt and casting speed. another one increase elf and dark elf attackt. evasion. pdef.(ps: only elf race)
11:paladin . this skill u can use when u die or almost die . it will give all mobs around some damage power 5000. beside that ur party members will got full hp and mp at the same time. skill can be used in next 1 hr.
12. WS hero can make gold coin ( maybe its adena). its sounds like another "money" in l2 and WS can make amor weapon etc.with less items. but success rate-15%.
13. WC hero have 2 new skills first one "bloody song"(not really sure the name in english)decrease max hp .but increase attackt and attackt speed. 2nd one "sage song"( not sur ethe name)decrease max mp. but increase mattackt and casting speed.
======================================
there are many other new skill .......

phalanx
az én kedvencem az amikor a DS betámadja a TOI-ban a Silenos raidboss-t de beletörik a bicskájuk <#hehe><#nevetes1>

B@lu
nyald a segget nyugodtan

al entrance nel volt az icé lowbie része 1 -2 60+ os kari kivetelevel, persze hogy a joelore osszeallitott pk/pvp grupokkal nem tudott mit kezdeni a felig afk felig hianyos party, buffolatlanul , amikor meg elkezdtek levadaszni hongot 1- 2 tamadoval siman elbant buffolva healelve...

nekem meg az a kedvencem mikor megyunk raidezni 10000+ en es ott vannak az ellensegek es akkor jol lepékázzuk oket es meg pirosak is leszunk😊)))))) azojanjóóóóóóóóóóóóóó

GAthersw
Jah, nekem is doom volt a tippem de azthittem azt bannolták Szyllel... Mindenesetre télleg jó ez a frizu 😊

01110000 01110010 00110000

Sámán
Hogy melyik sztájl azt nem tudom -sajna nem tudom megnézni mivel új kari kreáláshoz törölnöm kéne egyik régit -az meg kizárt <#vigyor4>
Színügyileg C (csak ezt változtattam amúgy)

A ruci meg doom robe -igaz kesztyû meg cipõ egyellõre nincs hozzá...
WTB 13 doom boots parts! <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Köszike! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

annyira nem fontos

Nethyrrea
vinyómról esetleg? 😄 400 megás videó 😊

de ha valaki megmondja hogy kell erre a filefrontra tölteni, akkor felteszem

BEAST
<#eljen>

valami linket?

Nethyrrea
nekem máig a kedvenc videóm az amikor hongék összeakadtak IC-sekkel AL-nél, aztán elkezdtek pk-zni. késõbb több IC-s is jött, hongék már rég pirosak voltak, de egyikük se halt meg eccerse ha jólemléxem. végére hongnak valami 150k karmája lett 😄

GAthersw
Miért van az, hogy csomó ellenséges embert láttam Brigbe meg mantiba? 😄

Fraps, adobe premier.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sanca, mivel csináltad a videjót?
B@lu
lol

multkor probaltam a BD n a stunn 10 bol 8 szor jott be , hatulrol...

elorol kisebb az eselye😊

Nethyrrea
shield és egyéb stunt utáljuk rendesen ><

Hát én akárhányszor UE-t használtam HEvel mindíg megjelent 1 DA a semmibõl és kaptam a shield stunt... <#bee1>
hát én valami zúzósabb zenét tettem volna alá... Egyébként nem olyan rossz

Cobra.
Pontosan. Úgy értettem, hogy amikor megszûnik az UE, akkor már max csak 1 nálad gyengébb ellenfél legyen talpon. Persze ha nagy a túlerõ, akkor benyomhatod, amikor megtámadnak, és így legalább 1-2 ellenfelet megölsz, mielõtt kifekszel.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

hén értem. a végén kell benyomni, hogy mire elmúlik a hatása, az ellen mmár halottan feküdjön.

Ma volt Gludio siege nalunk, csinaltam rola 1 videot.

video

12 perces, 170 mega.

Xvid-el van tomoritve, leszedheted itt

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Tufa
Én az elõzõ HSZ-ed nem igazán értettem, azért is írtam rá 😄D
("PVP-ben is csak akkor van értelme elnyomni, ha meghaltak az ellenségek mire lemegy a hatása." - He?<#idiota>)

GAthersw
Ez melyik hairstyle és color potion? Amúgymeg, csini az a ruha, miaz? 😊

Cobra.
Azért kezdtem azzal, hogy ha nagy az esélye, hogy meghalsz <#vigyor4>
Sámán a csajod meg tényleg jó <#eljen>

Sámán
Hú de vad lett Vipera Sérója! 😄
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Tufa
íjász vs íjásznál az elsõ dolgod legyen benyomni az UE-t. Két buffolt ijásznál az elsõ egykét lövés akár a végét is jelentheti a párbajnak

Cobra.
UE-t csak akkor érdemes benyomni, ha nagy az esély, hogy meghalsz. PVP-ben is csak akkor van értelme elnyomni, ha meghaltak az ellenségek mire lemegy a hatása. És természetesen varázsló ellen nem véd, szóval ha az támad, akkor mindegy <#vigyor4>

GAthersw
NEKEM KELL AZ ÚJ L2 VIDEÓS OLDAAAAAL!!!!

barret
Hi! kikernem az ijaszok velemenyet az ultimate evasion skillrol!
Csak veszhelyzetben szoktam hasznalni,egyszer-ketszer...
Kar hogy nagyon lassan toltodik vissza...Erdemes pvp-ben hasznalni?
Kemenyedik a helyzet😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

Mi is annak a filefeltolto oldalnak a neve amire ujjabban a l2-es videokat szoktak feltolteni? Mintha vmi fileize lenne de nem emlexem😞

Sámán
Sziaaaaasztok!!! 😊
Biztos teljesen csokik lettetek! 😄
Jó, nézzetek fel! Majd akkor game-n belül msn-n taláx! 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Asse szereti -rendszerint kariváltáskor kifagy 😞
De elõ fog fordulni hogy kilépek!!! 😄DD

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
Nah re! Megjottunk a messzi Spanyolbol, es jol elfaradtunk, de azert kicsit felnezunk ma 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

GAthersw
Nem kell újraindítani csak kattints a gamen belüli restartra 😄

Sámán
Kizárt hogy ezért gépet újraindítsam (2x egymás után már nem szereti L2-t elinditani rendesen) 😛PPPP
De majd ha úgy jön ki megnézem! 😛P

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Az a bonus-a, de akkorse tûnik el -pillanatnyilag meg más páncél nincs nálam -pláne set-be- hogy kipróbáljam 😄D

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
akkor vedd le és restartolj fogadjunk nem lesz ott? 😛