Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Ez egy esküvõn készült... 😄DD
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Kár hogy a hülye sárki elcseszte és a várárokba dobott a trónterem helyett! 😛 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Megyek várat foglalni! 😄
[/img]

Zuhanórepülés a trónra és már enyém is Gludio! 😄
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Igazad van<#vigyor2> Ezt jól elírtam. Eh addig jó amíg csak itt írom el, és nem a shoppingolásnál tévesztek el egy nullát.<#vigyor>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Cobra.
Rosszul írtad, Homunkulus a rendes neve.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szekijoe
Homoculusz (egykezes máguskard) amin Acumen Special Ability van.
Luxury high C lenne az árbesorolása ha árulnák ott. C3ig csak craftolható volt. Mostmár könnyebb hozzájutni. A rárakható SA miatt majd minden mágiahasználó ilyennel szaladgál.
Jah #45259-es hozzászólás!

Szekijoe
Eh biztos azért írtam rá azt a választ, mert írígykedem amiatt, hogy tudtok afkban botozni <#eplus2>

Szekijoe
Tudom<#nevetes1>

barret
ez mi? : acumenes homu)acument meg csak ertem😛 De mi az a homu? Ezt a sok roviditest soha nem tanulom meg😞

Bérbe vehet? reklámfelület...

BEAST
nekem a starcraft volt az elsõ ilyen játékom ... addig nem álltam fel amíg nem csináltam végig 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

azirafael
Ez inkább egy cinikus-vicces hozzászólás akart lenni nem komoly "use bot" reklám... <#beka2>

Nethyrrea
de te közben ettél is, ez a jóképességû meg csak üríteni mozdult meg 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
az imperium galactika elsõ részével én is több mint 48-50 órát nyomtam megállás nélkül
de jó, hogy még élek 😊)

Nethyrrea
az ilyen meg is érdemli hogy meghaljon, már bocs

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

pharao
Hali Silver! <#vigyor1><#banplz>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Holdpro
sziasztok fiatalok <#wave>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Szekijoe
Azi itt rossz helyen reklámozod a botot (és ráadásul rosszul). Az hogy ha meghal a bot nem érdekel senkit de ha alszol botozás közben és lebukik akkor soha nem hozod vissza semmivel. Tehát a bot nem ment meg az alváshiánytól. Itt NOOB az a farmer ameik 3 percen belül nem reagál a helyzetre! Legyen az petíció/pm/general chat-os: Hi leave pls. Mert ameik nem reagál az rövid idõn belül nem farmer<#nevetes2>
Itt az off-on már farmer klánokról beszélünk, akik rendesen alszanak és aki vigyáz a bot partyra az mindíg fitt, friss és üde. Különben eltünnek nagyon gyorsan.

azirafael
WTF csak 50 órát bírta? Nem is igazi farmer... NOOB! <#levele> Ezért használjatok inkább botot, azt nem kell etetni, meg egy rez scrollal fel lehet támasztani...

Cobra.
Közben felvilágosítottak, hogy ez másik <#vigyor4>
Az elsõ áldozat még elment hírnek, a második már nem érdekel senkit <#nevetes1>

Szekijoe
Akkor bocsi én most kaptam egy haveromtól<#vigyor5>
Biztos a kialvatlanság rontja a memóriámat<#nevetes1>

Cobra.
A vicc az, hogy ez egy több hónapos hír, talán még ide is be lett már linkelve, de Amnesiara biztos.

Szekijoe

csuzlee
Nem, cuccost nem kapunk hozza, de staff van, csak BW-t kell venni, arra szerintem meg meg is lesz a penz...

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Nethyrrea
az l2 egy erõsen felszerelés-orientált játék. ha megfelelõ ütemben szeretnél fejlõdni akkor mindig a lehetõ legjobb cuccot kell beszerezni (van néhány kivétel, mint pl a mágusoknak az acumenes homu)

minden csak pénz kérdése.

barret
d grade cuccok mar erosebbek dss-t es dbsps-t fogyasztanak.
aztan c-b-a- cuccok sorban mind erosebbek😊
olyat hasznalj,amit a szinted megkovetel!
20-tol mar d-s cuccokat...Mar amit be tudsz szerezni😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Lenne egy kérdésem:
A D Grades fegyvereknek van valami elõnye? Mert pl: most 16 szintû vagyok (nem röhögni, egy hete játszom) és van egy (szerintem) jó kardom. Ha elérem a 20as szintet akkor érdemes átváltani egy D Grades fegyverre, vagy tartsam meg a régi kardom?

(Vagy csak arra jó a D Grade, hogy a 1-2 lvl-es karakterek ne kolduljanak pénzt egy erõs fegyverre?)
ok, így már vágom, köszi

Nethyrrea
MMORPG=Massively MULTIPLAYER ONLINE Roleplaying Game.

szótárazd ki 😊

Sziasztok!
Nem ismerem a játékot, 10 perce nem is hallottam róla még. Szóval ne vessetek meg tudatlanságomért, de lenne egy kérdésem:
Ez csak interneten megy, vagy lehet egyedül is nyomni?

Nethyrrea
csekkdisszaut

http://www.projectoffset.com/game.html

GAthersw
Pucér.

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
cuccostul mindenestül?

BEAST
<#eljen> ... ne is mondj többet mert visszamegyek lvl1ezni 😄DDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuzlee
Huh, ne is mond, party leader voltam a giran siegen, TS-n osztottam az eszt, sajat szobam volt 😄

csuzlee
Hat igen, en is nagyon fosok a cserektol. Ezt hala istennek jol sikerult intezni, ICn belul, es nem is csereltuk, csak ugy kapjuk Arost 😄 szoval a leheto legjobb 😄

minket is lehúztak már pár millával 😞(

BEAST
naja én se mertem anno 😄 fõleg azután hogy asszem Arte-t jól átverték 😞

BEAST
az nem gond 😊 van élet BoPon túl is 😊 ... most is elvagyok az emivel ... officialon is ellennék vele 😄DDDD ... az az igazság hogy szívesen visszamennék offra , de 1xes ratekkel 1. nem túl jó móka fejlõdni , mondjuk sztem már kibírnám , fõleg hogy tudom mikor hova 😄 2. nagyon elhúzott a nép ... akikkel kezdtem már jobb esetben is 60+os karikkal rohangálnak 😞 ... szal ha kezdek egy SR-t vagy HE-t akkor abból min fél év múlva lesz használható kari 😄DD

mi biztos nem mernénk eladni vagy elcserélni accokat, max ha személyesen találkoznék az illetõvel. Túlságosan félünk (van is miért szvsz) az ilyen dolgoktól.<#szomoru1>

pedig de jó lenne eladni...<#vigyor>

azirafael
HUNcsuzlee-t én is láttam többször a videóban!!! Nagyon gépészkedett 😄

Szekijoe
Nem tudnál neki bopot csinálni 😞 iszonyat elszált a bop shaft ára

BEAST
valaki apró baráti szíveségbõl szerezzen nekem egy 52+os SR/HE/PR-t 😄DDDD

BEAST
w00t 😄 láttalak 1 pillanatra a siege múviban amit ilu linkelt 😄

Szekijoe
Elcserélted?

csuzlee
Nah, ha minden igaz, Manot mostantol "Aros" neven fogjatok megtalalni a jatekban 😄 62-es SE 😄

Szekijoe
Nekem is betört az elsõ +4re menet<#szomoru1> kb 2 hete.

Szekijoe
Mindet használom is<#bee1>

Van egy AoBA-m Zitusnál kölcsön, mert már nem használom. (már nincs annyira szükség rá)

Ghoul staff Mana uppal Raiden mindíg a tank groupban vagyok rechargerként,(amikor nem voltam a tank groupban a recharge-ok miatt rámjött a raid boss mob<#eplus2><#hehe> természetesen behaltam a tank spam hate-tal nem tudta rólam leszedni vagy csak elfogyott a manája<#bee1>) Meg partyzás elején használom még mindíg jól jön az a 600-800 plusz mana.

SoES Ha surviver partyban vagyok (surviver party: 4-5 fõs és ha valaki bénázik/afk/kifagy akkor 90%os eséllyel meghal valaki a partyból) akkor jól jön az a +50HP gyógyítás.

Amúgy a homoval szoktam partyzni, mostmár jobban gyógyít mint a ghoul staff.

A tartalék homo meg azért, ha esetleg betört volna az owerenchantolt <#vigyor5>

Nethyrrea
nekemmeg az elsõ betört +4-re menet....második még +0-ás

gPROject
van pár fegyvered<#wow1>

Szekijoe
Már kész van a másik Homoculuszom Acumen SA-val csak elfogyott a scrollom. Ha nem sikerül eladnom a +0ásat akkor talán feljebb tolom ezt, mert nem sokat számít, hogy +0ással vagy owerenchantolt fegyóval gyógyítok(kb 50hp különbség bsps-sel) De azért szépen világít egy owerenchantolt fegyó.

Azok a tetkók. Dye (fõ értéket lehet vele változtatni, rajtam most van +4wit-4men, +4con-4str, +4dex-4str)