Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Angollal nincs problémám de most inkább kérdeztem valami értelmeset mint az agyatlan okoskodó flameket olvasgassam a topicban... (éljen az SG-s segítõkészség😄)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
kerdezz nyugodtan, mi szivesen segitunk, de ha olyat kerdezel ami nem tetszik, elmehetsz a pi..csaba😊
kurva jo 😊 vegre mas is eszrevette hogy kezd kurvara unalmas lenni ar ertelmetlen beszolasok hada...
cak igy tovabb MR osztóóóó!!😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
^^
nem veszik a lapot a népek 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lényegében az ismertséget és elismertséget fejezné ki a játékban, de amúgy semmien hatása nincs."
nemértek egyet, a legtöbb ember akinek kék a neve félnapokat tölt a városokban és kuncsorog rec után.
ide ennyi sótlan emberke jár? <#wilting>#wilting>
[/cserf][/fülünyúl]
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Nem véletlenül mondják, hogy a másik fórumba irjál.
Ha adsz valakinek rec-t utána restart és meginn adhatsz neki. Egyik acc karijait egy helyre gyûjtöd aztán sorba ki-be lépegetve gyorsan bekékülhetsz <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
Remélem maradt még az árából azért másra is! <#vigyor4>#vigyor4>
Azért homi se rossz fegyi 😊
És ahogy látom beléptél Hóvi régi klánjába! <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
a chapteresbõl nem tudom milyen kell, mert az nincs számozva
az imperialból 1-es 2-es és 5-ös van meg, a chapteresbõl csak 1 hiányzik, de nemtom melyik
És lehet, hogy mégis gazdag vagy.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
az epic 5-ösbõl is 3db 😊
akkor én most gazdag vagyok? 😄
én ismeretlen és közutált vagyok a 4 eval scõremmal 😞(
😄
nekem nem tetszik a kék név ezért mindig mondom a partyban, hogy ne recommendezzenek, amikor osztogatják 😊
1-20szintig 3at tudsz osztani/nap
20-40ik 6/nap
40+ 9/nap
Bizonyos számú rec kapása után megváltozik a neved színe:
75 világoskék
150 középkék
225 sötétkék
255 max ennél több nem lehet!
Én személyes hozzáállásom szerint akinek nem kék a neve az nem annyira "party képes": nem játszik sûrûn és sokat partyban. (ergo késõbb sem fogok vele sokat találkozni, kivéve rerollolt karik és visszatértek)
Lényegében az ismertséget és elismertséget fejezné ki a játékban, de amúgy semmien hatása nincs.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
A recommend pontok mire jók, mit adnak?
Es hany pont kell ahhoz hogy vmi erezheto valtozas alljon be
help pls😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."