Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
fõleg, hogy a fenti linknél részletesebben sehol nem lehet olvasni a játékról.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
mi is angolul kommunikálunk<#mf2><#ticking><#vigyor>

Taptarap
megadok egy bankszámlaszámot arra befizetsz kihagyhatatlan ajánlat révén akciósan csak itt csak most csak neked 1 millát és én átviszem neked.

phalanx
a segítõkészséggel nincs gond, csak mikor már minden nap 2 újabb ember kérdezi meg ugyanazt a dolgot, ahelyett hogy csekkolná a banner alatt levõ linkeket... <#vigyor2>

Bucser
hát szerintem erõsen logikus volt a kérdésem mivel a Guild Wars-ért pölö egyszer fizetek a köv kiegészítõig és azt sem kötelezõ megvennem...
Angollal nincs problémám de most inkább kérdeztem valami értelmeset mint az agyatlan okoskodó flameket olvasgassam a topicban... (éljen az SG-s segítõkészség😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

GSXR
tessék mondani a free szerveres karakterem hogyan tudom átvinni a fizetõsre?<#help><#wilting>

Taptarap
<#nyes><#nyes><#nyes>

BSZ manoooo

B@lu
Hogyis mondjam mar hogy jo legyen:

kerdezz nyugodtan, mi szivesen segitunk, de ha olyat kerdezel ami nem tetszik, elmehetsz a pi..csaba😊

B@lu
ja fizetsz nekem es ingyen online tetrisezhecc

kurva jo 😊 vegre mas is eszrevette hogy kezd kurvara unalmas lenni ar ertelmetlen beszolasok hada...

cak igy tovabb MR osztóóóó!!😊

Nethyrrea
eccer többet, aztán szépen minden hónapban, ha a hivatalos és legális játékot szeretnéd játszani, de ajánlom hogy további kérdések helyett nézz el a fenti linkek valamelyikére, ha pedig nehezen silabizálod az angolt akkor eleve bajbaleszel mivel a játékban a kevés magyart leszámítva mindenki angolul kommunikál.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
<#idiota>

^^

nem veszik a lapot a népek 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Bucser
ezért egyszer kell fizetni vagy minden hóban??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nethyrrea
"Én személyes hozzáállásom szerint akinek nem kék a neve az nem annyira "party képes": nem játszik sûrûn és sokat partyban. (ergo késõbb sem fogok vele sokat találkozni, kivéve rerollolt karik és visszatértek)
Lényegében az ismertséget és elismertséget fejezné ki a játékban, de amúgy semmien hatása nincs."

nemértek egyet, a legtöbb ember akinek kék a neve félnapokat tölt a városokban és kuncsorog rec után.

gPROject
látom végre szabadon engedted a szegény kis csibét 😊

gPROject
Boldog Szülinapot Manooo!

Kata
csak beköszöntem amolyan darkelfes varázslás módra...

ide ennyi sótlan emberke jár? <#wilting>

[/cserf][/fülünyúl]

Szekijoe
BSZ Manooo<#wave>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Lynx_TWL
ezt magadnak is tedd fel 😛

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Kata
mi bajod van?

[/cserf][/fülünyúl]

Taptarap
köszönjük a kommentedet majd ne csapd be magad után az ajtót szia

csuzlee
Nah, lassan kezdesz felnoni 😄 helyes 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Taptarap
akkor most minek irtál?<#mf1><#bee1><#vigyor3>

Taptarap
ehh lemaradt

Taptarap
BSZ Manooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!<#nezze><#puszi>

csuzlee
Semmi gond, vegulis eleg gyors a felfogasod, kb. 5 commentben mondtuk mar el hogy ez az Official Foruma 😄

Taptarap
itt CSAK a fizetõs szerverrel játszok vannak akiknek halványlila segédzenekari fogalmuk sincsen arról b+, hogy mit kell ahhoz a szerverhez gányolni a gépeden.
Nem véletlenül mondják, hogy a másik fórumba irjál.

Taptarap
kifizetted érte az 50 dolcsit?

Sámán
Van 2 accod, úgyhogy max egy hét alatt lazán bekékülhetsz! <#vigyor3>
Ha adsz valakinek rec-t utána restart és meginn adhatsz neki. Egyik acc karijait egy helyre gyûjtöd aztán sorba ki-be lépegetve gyorsan bekékülhetsz <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Eladtad a lance-t???? <#wow2>
Remélem maradt még az árából azért másra is! <#vigyor4>
Azért homi se rossz fegyi 😊

És ahogy látom beléptél Hóvi régi klánjába! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

gPROject

a pénz a lance eladásból van, mielõtt azt hinné valaki, tele vagyok lóvéval 😊

gPROject
thx

www.kepfeltoltes.hu - még nem probáltam,de láttam már egy-két fórumon, hogy innen linkeltek be képet.
gPROject
tudtok mondani egy képfeltöltõ helyet? az iaro nem mûxik 😞

gPROject
😄
a chapteresbõl nem tudom milyen kell, mert az nincs számozva
az imperialból 1-es 2-es és 5-ös van meg, a chapteresbõl csak 1 hiányzik, de nemtom melyik

Szekijoe
Csak szólj mien kell és utána mond el nekem vagy neked van igaza a blueprinteken kívüli collectionokról. PM McDoglesz

És lehet, hogy mégis gazdag vagy.

gPROject
lecsekkoltam az enyémeket..nekem pontosan 5db van ebbõl a descent-bõl 😊
az epic 5-ösbõl is 3db 😊
akkor én most gazdag vagyok? 😄

gPROject
😞
én ismeretlen és közutált vagyok a 4 eval scõremmal 😞(

😄
nekem nem tetszik a kék név ezért mindig mondom a partyban, hogy ne recommendezzenek, amikor osztogatják 😊

csuzlee
Official Sieghardt 15$ / ho.....

Szekijoe
Nem ad semmit! Egymást lehet recommendálni.
1-20szintig 3at tudsz osztani/nap
20-40ik 6/nap
40+ 9/nap

Bizonyos számú rec kapása után megváltozik a neved színe:
75 világoskék
150 középkék
225 sötétkék
255 max ennél több nem lehet!

Én személyes hozzáállásom szerint akinek nem kék a neve az nem annyira "party képes": nem játszik sûrûn és sokat partyban. (ergo késõbb sem fogok vele sokat találkozni, kivéve rerollolt karik és visszatértek)
Lényegében az ismertséget és elismertséget fejezné ki a játékban, de amúgy semmien hatása nincs.

Üdv!

A recommend pontok mire jók, mit adnak?

Es hany pont kell ahhoz hogy vmi erezheto valtozas alljon be

help pls😊
ott nem válaszolnak. amugy nem jön be egyik oldal sem ahol acountot lehetne regelni. azért kérdem melyiket ajánlod.
BEAST
már kaptál linket a free forumhoz 😄 miért nem ott kérdezõsködsz? ne akard hogy csuzlee anyázzon 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

melyik szervert ajánlod?
igen ez az thx
kiserik
itt nézz szét! remélem erre gondolsz...

Nem megvettem letöltöttem a Rofal-ra szeretnék fellépni csak nem találom az oldalát. Szeretnék ott csinálni acountot.Hogy lehet?
kiserik
Ez is jó megoldás <#eljen><#hehe>

kiserik
Ha fizettél érte, akkor nem tudom miért kérdezel ilyeneket, ha nme akkor olvass a lap tetején!