Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom hogy nem offon jaccom, de meg kérdezem... Hogyan jutok green/red soul crystalhoz?
Ugyértem milyem módon lehet hozzájutni?
THX

Szekijoe
Vannak új hírek de azok csak este 10kor lesznek beírva<#bee1>
Most mindenki el van foglalva. Remélem mindenki jön és hoz +1embert/orkot/elfet/drowt(a nemkívánt rész törlendõ ;))

A ventrit meg tényleg jó lenne ha menne vagy valaki irjon egy új elérést aztán megyünk másik ventrire<#vigyor2>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

igen be tudtam lepni
barret
Hmmm de nagy a pangas...
Irjatok ma':(

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nethyrrea
namost, ha updatelés közben megszakadt és nem fejezte be, akkor honnan tudod hogy eltûntek a mobok? be tudtál lépni játékba úgyis?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hi all!
olyan gondom lenne hogy elkezdte szedni updatet megszakadt es nem akarja csinalni sehogy se pedig ujraraktam es ugyse jo :(
de a mobok meg eltuntek gamebol :(
valami otlete van valakinek???
B@lu
fizetoson ezek a mobok asszem 5X hp sek
ha nem tobb
nem lehet igy irtani oket..
meg azt sem lehet megcsinalni amit en gatherrel megtettem egy sps el es egy bishoppal leduoztunk a szivig:) vagy 300 mobot ki kellett nyirni egyszerre 2-3 karik agrozott ram szerencsere a mana parszazszorosan rechargolodott de durtrva volt volt olyan hogy 5-6 karik volt az sps emen es ugy kaptak az aura flaret:)
majdnem nem sikerult de sikerult iszonyat porges volt meg sosem lattam vagy csinaltam olyat elotte

matamm
Sziasztok! 1 kis unalom ûzés:) innenszedjétek le a videót:)http://www.risingsun.atw.hu/

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

barret
rp_coarse_bone_powder Drop
· Garum Werewolf 0.2667%
· Green Dryad 0.2233%
· Baraq Orc Fighter 0.3196%
· Utuku Orc Archer 4.5363% *

* -os bejegyzések sweep esetén értendõk.

nekem timiniel freen dobott annó egy krist, elég furcsa volt, hogy minden 60-70+-os tõrösnek csak dark screamere volt, 2-3 db demon swordvolt az egész szerveren és nekem SR-nek volt egyedül Krisse :PP

Nethyrrea
c1-ben egyik klántársam kempelte folyton hogy összeszedjen tõle egy krist :D asszem cuki is tõle vásárolta, mivel igyekezett monopolizálni a helyzetét (schnitzl-tõl)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

phalanx
ventrivel mi van? <#confused>

azirafael
Netural zone-ban vagy a Lychantrope vagy a Scavenger Rat már nem emléxem...

Cobra.
C1-ben Timinielt 6-an 50 alatti átlagszinttel 2 perc alatt megöltük, elég vicces volt. Nagyban rákészültünk, erre semmi kihívás, igaz nem is dobott semmi értékeset.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nethyrrea
mi dobja a CBP recit?

Szekijoe
A Timiniált egy 52+os íjjász Theca+emi bow EE buffokban leszólózza, a kicsiket be kell akasztani vagy le kell futni :)
Mi iluval akkor kb 60as DA +prophet buff +én az EE-mel és sosem volt probléma. Igaz, hogy UD+terület HATE for the WIN<#wink>, ha nem bírom elég gyorsan gyógyítani akkor recall és nincs probléma<#nyes>

barret
A Timit meg nem merem piszkalni,Ket csicskaja siman leolt:P
Pedig nem voltak a bolyba...

Szekijoe
Ha eléggé felnövünk (lvl52) akkor megyünk farmolni a Timiniált és Ishaka-t (Kris és Demon swordot drop :D) Ha jól emlékszem én még 60+osan is hívtam ilut hogy gyerünk öljük meg (megöltük kb 5-10szer õket)

barret

Addig is gyakorolgass:) Ez meg kicsi :P En meg sem tudom karcolni...

azirafael
Ha kell valakinek course bone powder, meg compressed spirit shot D recept akkor van feleslegben 1-2, esetleg csere is érdekel.

azirafael
A fenébe is hétvégén megint nem leszek gép közelben, pedig megcsináltam volna Bemapo meg Judit kaszt váltását... sebaj majd vasárnap este bepótolom...

azirafael
innye de felzúgott a nép a kijelentésem után... én azt hittem azok is raid bossok csal low lvl playerekenek... de ha ez zavar valakit akkor inkább mini boss-okat mondok majd!

barret
Amit meg tudnek olni,az mar nekem nem dob semmit:P

barret
Raidbossok igen durvak...Iszonyat sok hp-vel...
Partyorientalt a dolog...

Szekijoe
Ha raid bosst nem is de mini boss-okat le lehet szólózni (asszem még sámán is kinyírta a Cruma mellettit a tyrantjával). És az már FUN<#bee1>.(és ez a lényeg)

Nethyrrea
hmm, ha ennyire powernek érzed magad a raid bossok terén akkor jusitkával lesd meg azt a lvl 23-as raid bosst a darkelf/elf elágazástól nemmessze :D

ottvan a vízparton a darkelfek felé nézõ oldalon. szerintem meg fogsz lepõdni :P ;DDD

Cobra.
Már megijedtem, még freen a bugos Raid Bossokat se lehet egyedül leölni :)

azirafael
Valakinek nincsen eladó vagy nem tud eladó alapanyag recepteket, shot recpeteket? Megvenném!

gPROject
az nem raid boss :P

és dobtak valami izgit?

azirafael
Menni akarok én is Pvp-ni!!!! Mondjuk már 1 Pk pontom van <#violent> Egy beszorult botot szedtem le még lvl 10 környékén... Ja egyébként tök büszke vagyok magamra, mert a próféta jelölt leányzómmal lvl 9-en kinyirtam mind a kettõ kis raid boss-t talking islandon (Vykolakas, meg a másik, most nem jut eszembe a neve...)Tök izgi ezekre vadászni, mert legalább kell futkosni meg trükközni, nem úgy mint a monoton farmolás közben...

Szekijoe
Már nem kell. Élek<#vigyor2> Remélem ma este revans<#boxer>

Szekijoe
Keresek 1 participált karit fel kellene rezelni (ToI-ban de bármekkora szintû kari meg tudja csinálni)<#help> délután 6ig PM Mcdoglesz utána már talán egyedül is meg tudom oldani.

Szekijoe
1 kell csak

azirafael
Már csak azt nemmtudom hogy fogom összeszedni az alap materiál recepteket, mert egy csomó mob aminek elvileg dobnia kéne õket kurvára nincs a régi helyén.... Meg akkor most 2 db-ot kell beszereznem mindenbõl, hogy a receptkönyvbe be tudjam rakni vagy elég csak 1 ?

Nethyrrea
PM-ekre sose válaszolnak a GM-ek, azzal ne is próbálkozz. csak a petíció.

azirafael
Azzal semmm bajom ha valaki a fõ kariját úgy akarja felhúzni, hogy melette futtat 1-2 buffer-healer botot is... de ez a full party bot már pofátlanság... Még free serveren én is húztam botpartyt de az is csak 5 fõböl állt... <#alien>Meg ha profi az illetõ úgyis kimagyarázza magát, mivel elvileg ott ül a gép elõtt a fizetett farmer, és ha gáz van beloggol....

Sámán
Agyon-vissza buffolt unim <#eljen>
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Olyan nagyon útba voltak neked?! <#crazya>

FeketeVipera 77 SS

azirafael
Uh éppen Abadoned Coal Mine-ban flangálok Bemapo-val a warsmith jelölt törpémmel, mondom magamban. hogy de meg változott ez a hely mióta legutóbb itt jártam... aztán egyszercsak egy fullos bot partyba botlok... mindegyiknek Top D-grade fegyó a kezében, ruha semmi... gondolom lvl 20 alatti banda volt akiknek nemm akartak none-grade cumót venni... igaz hogy kurva sokat misselnek, dehát 8 fõböl 2-3 biztosan betalál... Na gondoltam ilyet se láttam még Officialon, /gmlist... the gm is in refusial mode... na mondom ti aztán véditek a játékotokat... mindenesetre irtam egy petition-t benne a party tagjainak nevével, de még 14 elbírálatlan petició volt elõttem, szerintem az ilyeneket soha nem kapják el...

Ha nagyon dolgozni akarsz a bufferrel akkor sztem matk fegyver es root. Pl 1 +3 homu acu SA-val jol jarna sztem. De siman eleg ha csak buffolsz meg healelsz, persze a acu SA-s homu akkor is jol jon.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
vissza kell még szoknod a játékba :DDD

gPROject
azirafael
Miafaszvan? Leállt?

szvsz buffernek szerezz be alegjobb rucit amit tudsz, nem kell ott rootolni meg ijászkodni bufferrel, az is csak szivja a manat. De ha solozni akarsz bufferrel akkor pole+root

Sámán
<#eljen>

FeketeVipera 77 SS

azirafael
Mindíg megnézem a mobot (a neve alatt a kis listában) hogy mmire immunis, vagy mi sebzi jobban... próbálok nyílra érzékeny ellenfeleket keresni... (monstereye, hárpia stb.)

Cobra.
Azt ne felejtsd el, hogy van elég sok olyan mob, ami nyílálló, tehát íjjal kevesebbet sebzel rajta (pl a legtöbb gólem).

azirafael
HA egy íjász mellé prófétát vagy SE-t akarok, akkor mire rendezkedjek be? Root + pole, vagy szarjam le a root-ot és adjak a buffernek is íjat, és a két ijász úgyis szétszedi a mobot mire odaér hozzájuk? Mert nem tudom manában is hogyan éri meg jobban... lvl 35 körül egy top D-s íj 6 manaát eszik egy lövéssel (top C-s B-s nemtudom mennyit)a root 30 mana, szóval x5 tudok löni ugyanannyi manából, de szerintem elég ha az ijász és a buffer is x3-x3 lõ attól tutira kifekszik a mob, szóval úgy tünik manában így jövök ki jobban... De mondjuk egy dupla Hp-s mobot már nem biztos, hogy le tudnak rendezni ennyi lövésbõl, de ha rootolom akkor valószinüleg szét tudják szedni a root ideje alatt.

Vélemény, tanács?

Baszkurátor
Hubazz.Ez qrva jó!!!!