Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyértem milyem módon lehet hozzájutni?
THX
Most mindenki el van foglalva. Remélem mindenki jön és hoz +1embert/orkot/elfet/drowt(a nemkívánt rész törlendõ ;))
A ventrit meg tényleg jó lenne ha menne vagy valaki irjon egy új elérést aztán megyünk másik ventrire<#vigyor2>#vigyor2>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
olyan gondom lenne hogy elkezdte szedni updatet megszakadt es nem akarja csinalni sehogy se pedig ujraraktam es ugyse jo :(
de a mobok meg eltuntek gamebol :(
valami otlete van valakinek???
ha nem tobb
nem lehet igy irtani oket..
meg azt sem lehet megcsinalni amit en gatherrel megtettem egy sps el es egy bishoppal leduoztunk a szivig:) vagy 300 mobot ki kellett nyirni egyszerre 2-3 karik agrozott ram szerencsere a mana parszazszorosan rechargolodott de durtrva volt volt olyan hogy 5-6 karik volt az sps emen es ugy kaptak az aura flaret:)
majdnem nem sikerult de sikerult iszonyat porges volt meg sosem lattam vagy csinaltam olyat elotte
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
· Garum Werewolf 0.2667%
· Green Dryad 0.2233%
· Baraq Orc Fighter 0.3196%
· Utuku Orc Archer 4.5363% *
* -os bejegyzések sweep esetén értendõk.
Bérbe vehet? reklámfelület...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mi iluval akkor kb 60as DA +prophet buff +én az EE-mel és sosem volt probléma. Igaz, hogy UD+terület HATE for the WIN<#wink>#wink>, ha nem bírom elég gyorsan gyógyítani akkor recall és nincs probléma<#nyes>#nyes>
Pedig nem voltak a bolyba...
Addig is gyakorolgass:) Ez meg kicsi :P En meg sem tudom karcolni...
Partyorientalt a dolog...
ottvan a vízparton a darkelfek felé nézõ oldalon. szerintem meg fogsz lepõdni :P ;DDD
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Vélemény, tanács?