Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LightSpeed
630 helyett 600a szánalmas avagy az élet apró örömei?! <#wilting>
Szekijoe
Megnéztem jó a kép<#eljen>. Még 20szint és én is így fogok kinézni<#bee1> azért az overenchantolt soulbow-on még gondolkozom(nem azon hogy lesz-e hanem, hogy hanyas legyen<#awink>)<#nevetes2>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

pharao
na ez még mindig nem megy 😛
Itt a link...: http://pharaokep.atw.hu/bow.JPG

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Nah Skacok TÁDÁÁ!
Íme, ez vaok én 😊
Nagynehezen rajottem a kepfeltöltésre 😛

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Sámán
Bevásároltam d-s cuccokból, csináltam egy rakat d-cry-t és megint nincs egy vasam se... 😄DD
De köszi hogy Szóltál!!! Gyakrabban is rendezhetne ic ilyen akciós napokat!!! 😄D

FeketeVipera 77 SS

gPROject
köcccce

gPROject
jajj, focus-bow....
de már a critical slow se lenne semmi O.o

Szekijoe
Mindenkinek!!!!!!!!!!!

0%-os Tax day van Giránban(ma hétfõn)<#wow1><#wow1>
Krafterek és crystályfelhasználók!!!!!!
630 helyett ~600ra jön ki a Dcrystály!!!

gPROject
aha..biztos 😛

gPROject
a healtes spear elég kedvelt lesz asszem

barret
Brawery.

Bérbe vehet? reklámfelület...

gPROject
ááá, van tetkód?
nekem is, -8con 😊 és a doom light is -1con 😊

gPROject
c4 weapons:

s grade
1. 1-handed Sword:Forgotten Blade(Fast) atk.281/matk.132 (Haste/Health/Focus)
2. 2-handed Sword: Heaven's Divider(Normal) atk.342/matk.132(Haste/Health/Focus)
3. Dagger: Angel Slayer(V.Fast) atk.246/matk.132(Crt.Damage/HP Drain/Haste)
4. Bow😄raconic Bow(slow) atk.581/matk.132(Cheapshot/FOCUS/Crt.Slow)
5. 2-handed Mage Blunt:Imperial Staff(normal)atk.274/matk.175(Empower/MP Regen/Magic Hold)
6. 1handed Mage blunt:Arcanna Mace(Fast) atk.225/matk.175(Acumen/MP Regen/Mana Up)
7. Fisters' Weapon: Demon Splinter(normal) atk.342/matk.132(Focus/Health/Crt.Stun)
8. 2-Handed Blunt😄ragon Hunter's Axe(normal) atk.342/matk.132(HP Regen/Health/HP Drain)
9. 1-Handed Blunt:Basalt BattleHammer(fast) atk.281/matk.132(HP Drain/Health/HP Regen)
10. Spear: Saint's Spear(normal)atk.281/matk.132(Guidance/Health/Haste)
11. Duals: Tallum Blade + Dark Rekion(normal) atk.342/matk.132(+4 enchanted gives HP+15%/MP+20%/CP+30%/Boosted PvP Damage)

armor set:

S Grade Arcanna Robe Set😞Robe/helm/gloves/boots) Def-166/MP-866
Bonus-Wit+1, INT+1,Men-2, mgk pwr+8%, run/walk +7, Cancel/Stun-50%, weight+5759

S Grade Draconic Light😞Mail,Helm,boots,Gloves) Def-mail(246)helm(83)boots(55)
Bonus-Dex+1 Str-1 Con-2, atk Speed +4%, Atk Power +4%, MP+289, Weight +5759

barret
Tetko es buff tud valamit..

gPROject
lol...robin-nak a #47257-ban több élete van lvl50-en :/

gPROject
ez se kutya..

Sámán
Ok 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Gyenge 😄DD

FeketeVipera 77 SS

gPROject
ma folytathatjuk 😊

barret
Jeee mit talaltam! Ez a bicska mar tudhat valamit.....

Sámán
Tegnap esti "nagy" csapat 😄
[/img]
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
nekem nem fagyott le akárhogy lépdeltem, mondjuk tény hogy a koreai szövegek helyett eleve kérdõjeleket írogat. nekem azt fel se rakja eleve a windows.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

azirafael
Egy másik problémát is megosztanék a nagyérdemûvel, amit még régebben tapasztaltam, hátha másnak is fennáll, és tudok neki segíteni.... A probléma az, hogy windowed módban futtatod a gamét és ha át akarsz vált másik alkalmazásra, erre a game kilép... A probléma megoldása az, hogy az internetbeállításoknál, a korreai és egyéb keleti nyelveket le kell tiltani, utánna fog mûködni! (azt nemtudom miért így mûködik, de ez a megoldás)

Szekijoe
Nekem ezt akkor irja ki ha fot a viruskeresõ. Ha bezárom a víruskeresõt akkot tudok csak játszani az L2-vel.

Cobra.
Nekem akkor írja ezt ki, mikor csak crtl+alt+del-lel tudom bezárni a játékot. (persze bezárás után) Esetleg futtass egy full checket (elindítod a LineageII.exe-t és a bal oldalon lesz a gomb a Start gomb mellett)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

hi all nekem ezt irja ki legutobbi update ota es nem tudok jatszani pls help me 😄
azirafael
Ettõl féltem én is....

Nethyrrea
neneneeem, az compressed soulshot/spiritshothoz kell 😄 megfelelõ recepttel tudsz "csomagolt" ss-t/sps-t gyártani, ami kisebb súlyú, így többet bírsz magaddal vinni. van külön recept compressed ss/sps-hez.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

azirafael
Majd újrarakom akkor codeceket... Nem tudjátok ezeket a madzagokat hogyan lehet használni, azt mondja hogy rá kell kötni a tárgyra és könnyebb lesz tõle... de én sehogyan sem tudom hozzáerõsíteni a cuccaimhoz (páncél fegyver)

Nethyrrea
szerintem a telepítés sorrendje is számít, mivel anno nekem is volt acém, és rátelepítettem a ventrit, és ment, csak miután valami extra codecet feltoltam mert valamit nem játszott le, utána kezdett el hülyéskedni

GAthersw
Telepítésnél kérdezi, hogy le akarod -e oucolni a kodekeket és valszleg Azi megengedte neki, egyébként én ódzkodom ezektõl a codekpackoktól, mint te a tûzfaltól 😛

01110000 01110010 00110000

( Phalanx kösz a tippet, de nem megy sajnos 😞 )

Mennyi ideig marad meg az ingame account ha nem fizetem? 3 vagy 6 hónap?

phalanx
Ace megat használok már vagy kitéve és eddig kifogástalan... ventri is megy

GAthersw
Ace Mega bassza el, hanyagolni kéne 😛

Nethyrrea
ilyen már volt nekemis

asszem a ventrilo oldalán van valami registry buherálós dolog orvoslásképpen erre a problémára

azirafael
Nem tudok ventrire felmenni mert ezt ira ki esetleg tudja valaki a megoldást?

Unable to initalize outbound codec (GSM 6.10-11025 Hz, 16bit) Unable to find the specific codec

Ace mega codec, DivX, Xvid van fent, most raktam zsír újra rendszert... XP SP2

azirafael
Matamm itt mindenki magyar (Csak mert láttem magyarul irtál a chat-be)? Melyik szerveren nyomjátok? Mondjuk szegény Warcryert nem kellett volna bottal húzni a videón 😄 (vagy boxoltad?)

Nethyrrea
jah. máig nemértem hogy a swordsingernek minek adtak dual kardot a videóban.

merthogy max jól mutat, aztán ennyi. bezzeg egy fia BD-t se láttam videókban, pedig AZ tényleg jól mutatna.

><

GAthersw
És ha TK akkor is 😊

Nethyrrea
40 alatt még érdemes, jobban fogsz vele sebezni, viszont ha sws leszel akkor mindenképp a pajzs-fegyver kombó.

Nethyrrea
temple knightot az egész NA l2-ben egykezemen meg tudnám számolni mennyit láttam. a leg használhatatlanabb class a játékban, szerintem. akkor már sws.

Aquli
Lvl32 elven knight vagyok, szerintetek mit keresnek jobban partyban? Temple knightot vagy SWS-t?

A másik: van egy elven swordom meg egy sword of revem (most a rev mellé brig shieldet használok). Szerintetek a két kardot érdemes lenne megcsinálni dualnak?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Nethyrrea
elmész egy kovácshoz, és ott van egy opció hogy "enhance my weapon" vagy valami ilyesmi.

a fegyvernek amibe bele akarod rakatni, az inventorydban kell lenni nem a kezedben. C fegyókat még giranban is, B-t adenben, A-t asszem csak mammonnál tudsz így feltuningolni. aztán ha kiválasztod azt az opciót, akkor kiadja az adott fegyver(ek)-re lévõ összes enchantolási lehetõséget (általában minden fegyverre 3 féle SA mehet, kristály színtõl függ), és meglesed hogy a kívánt SA-hoz milyen színû és hanyas szintû kristály kell (meg persze gemstonek meg pénz). ha nemtetszik, akkor le lehet venni a fegyóról az SA-t, akkor VALAMENNYIT visszakapsz asszem a felhasznált gemstoneból, de a kristályod ugrik.

barret
Es ez a soul kristaly ha fel van toltve,utana mi a teendo?
Piacon lattam mar +7-est eladot.Asszem kek es zold is volt.

Thx, akkor csak az marad hatra hogy kiprobalom.

Szekijoe
Eh a sub-olódás a Raid bossok hiánya miatt elmaradt <#rinya><#rinya><#rinya>
Faxom valaki kinyírta a queszt raid bossunk <#boxer>

Szekijoe
Aden Magic guild asszem a dél felõl lévõ npc adja a questet és az adja ingyen a lvl 0-ás Soul cristályt amit utána meghatározott mobokon lehet levelezni de én ahány free szerveren voltam egyiken sem ment ez a queszt 😊

phalanx
próbáld többször, van mikor az enyémet se fogadja el egybõl pedig másfél éve ezzel fizetem a havidíjat

Hali. 1-2 hónap kihagyás után próbálnám újraéleszteni az accom, de nem fogadja el a kártyámat..., ugyanezzel a kártyával fizetek mindenért és fizettem hónapokig a L2-ért is anno. Most meg nem fogadja el...., pénz van rajta, az nem lehet a baja. Kipróbáltam és máshol elfogadják, CSAK a L2-nem..., pedig korábban elfogadta. Mi lehet a baj? Lemaradtam valami változásról vagy mi ez?
Csak annyit ír ki, hogy a kártyaszámom nem tudja elfogadni, próbáljak mást....

Aki tud az kérem adjon tanácsot, köszönöm.

pharao
Hali all!!!
Szekijoe ha annyira kellene, tudok mondani egy ventri címet, fix, egyszóval napi 24 óra online, de kérni kell a GM-ektõl szobát, bár így is akadnak üresek, de a lezárt szoba mégis több biztonság érzést ad.
IP:195.184.167.202 jelszó:nightfall
BB