Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Itt a link...: http://pharaokep.atw.hu/bow.JPG
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Íme, ez vaok én 😊
Nagynehezen rajottem a kepfeltöltésre 😛
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
De köszi hogy Szóltál!!! Gyakrabban is rendezhetne ic ilyen akciós napokat!!! 😄D
FeketeVipera 77 SS
0%-os Tax day van Giránban(ma hétfõn)<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Krafterek és crystályfelhasználók!!!!!!
630 helyett ~600ra jön ki a Dcrystály!!!
s grade
1. 1-handed Sword:Forgotten Blade(Fast) atk.281/matk.132 (Haste/Health/Focus)
2. 2-handed Sword: Heaven's Divider(Normal) atk.342/matk.132(Haste/Health/Focus)
3. Dagger: Angel Slayer(V.Fast) atk.246/matk.132(Crt.Damage/HP Drain/Haste)
4. Bow😄raconic Bow(slow) atk.581/matk.132(Cheapshot/FOCUS/Crt.Slow)
5. 2-handed Mage Blunt:Imperial Staff(normal)atk.274/matk.175(Empower/MP Regen/Magic Hold)
6. 1handed Mage blunt:Arcanna Mace(Fast) atk.225/matk.175(Acumen/MP Regen/Mana Up)
7. Fisters' Weapon: Demon Splinter(normal) atk.342/matk.132(Focus/Health/Crt.Stun)
8. 2-Handed Blunt😄ragon Hunter's Axe(normal) atk.342/matk.132(HP Regen/Health/HP Drain)
9. 1-Handed Blunt:Basalt BattleHammer(fast) atk.281/matk.132(HP Drain/Health/HP Regen)
10. Spear: Saint's Spear(normal)atk.281/matk.132(Guidance/Health/Haste)
11. Duals: Tallum Blade + Dark Rekion(normal) atk.342/matk.132(+4 enchanted gives HP+15%/MP+20%/CP+30%/Boosted PvP Damage)
armor set:
S Grade Arcanna Robe Set😞Robe/helm/gloves/boots) Def-166/MP-866
Bonus-Wit+1, INT+1,Men-2, mgk pwr+8%, run/walk +7, Cancel/Stun-50%, weight+5759
S Grade Draconic Light😞Mail,Helm,boots,Gloves) Def-mail(246)helm(83)boots(55)
Bonus-Dex+1 Str-1 Con-2, atk Speed +4%, Atk Power +4%, MP+289, Weight +5759
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Hide and fear, Cobra Commander is here !

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
01110000 01110010 00110000
Mennyi ideig marad meg az ingame account ha nem fizetem? 3 vagy 6 hónap?
asszem a ventrilo oldalán van valami registry buherálós dolog orvoslásképpen erre a problémára
Unable to initalize outbound codec (GSM 6.10-11025 Hz, 16bit) Unable to find the specific codec
Ace mega codec, DivX, Xvid van fent, most raktam zsír újra rendszert... XP SP2
merthogy max jól mutat, aztán ennyi. bezzeg egy fia BD-t se láttam videókban, pedig AZ tényleg jól mutatna.
><
A másik: van egy elven swordom meg egy sword of revem (most a rev mellé brig shieldet használok). Szerintetek a két kardot érdemes lenne megcsinálni dualnak?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
a fegyvernek amibe bele akarod rakatni, az inventorydban kell lenni nem a kezedben. C fegyókat még giranban is, B-t adenben, A-t asszem csak mammonnál tudsz így feltuningolni. aztán ha kiválasztod azt az opciót, akkor kiadja az adott fegyver(ek)-re lévõ összes enchantolási lehetõséget (általában minden fegyverre 3 féle SA mehet, kristály színtõl függ), és meglesed hogy a kívánt SA-hoz milyen színû és hanyas szintû kristály kell (meg persze gemstonek meg pénz). ha nemtetszik, akkor le lehet venni a fegyóról az SA-t, akkor VALAMENNYIT visszakapsz asszem a felhasznált gemstoneból, de a kristályod ugrik.
Piacon lattam mar +7-est eladot.Asszem kek es zold is volt.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Faxom valaki kinyírta a queszt raid bossunk <#boxer>#boxer>
Csak annyit ír ki, hogy a kártyaszámom nem tudja elfogadni, próbáljak mást....
Aki tud az kérem adjon tanácsot, köszönöm.
Szekijoe ha annyira kellene, tudok mondani egy ventri címet, fix, egyszóval napi 24 óra online, de kérni kell a GM-ektõl szobát, bár így is akadnak üresek, de a lezárt szoba mégis több biztonság érzést ad.
IP:195.184.167.202 jelszó:nightfall
BB