Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FeketeVipera 77 SS
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Szerintem ha nem játszottam volna annyit farmolós unival (lövöldözik, jó nagyokat, nem nagyon kell mellé ss -és mellesleg az xp-m 90%át megeszi, de csak 1 db D-kristályba kerül) már rég 70közelébe járnék, de 65+ minimum... <#idiota>#idiota>
De beszélgettem egy 67+ es-el és mondta hogy jelenleg 2 órája játszik (bs-ben) és 2%, az xp-tõs unijával... (az csak 30%-t eszik az xp-bõl, viszont marha sok d-kristályba kerül -ahogy nõ a skill lvl egyre többe)
Elvileg c4-ben lesz party unim ami csak 10% xp-t fog kajálni, meg az aoe unim (merrow) ami eddig szintén 30%-t, az is csak 15-t fog <#eljen>#eljen>
FeketeVipera 77 SS
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
(honnan szedtél te össze ennyi pénzt h. dual damád van+majestic setted? helmet nélkül igaz, de akkoris ^^)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
FeketeVipera 77 SS
Bérbe vehet? reklámfelület...
FeketeVipera 77 SS
som/bomt 152 matk
dragon slayer/dual dama/dragon grinder 282patk
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kicsit megkésve, de annál nagyobb örömmel küldök pár képet, hogy hogyan is ünnepli Aden népe a karácsonyt...! Üdvözlöm a szorgos törpöket....és Boldog karácsonyt!
BB<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
(tanuld meg a confusion skill amilyen magasra csak tudod (nekem lvl60on 12-es)
hulljon a hüle farmer, hamár tegnapp felszólították az IC-t és a többi TOP Clna-t hogy farmolja a farmereket<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>("Ha jól értettem Giranban a sok sikoltozást")
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
ugye botbol megy a csájnese farmer, és nyomja a hülyeségét, healel buffol blabla, és szépen viszek oda (fullbuffban) 3-4-5 vagy több mobot, nyomom confusion-t, átagrózik rá a mob, elkezdi ütni alapbol, mert begincombat van. aztán szépen a többi is megagrózza, és akkor milve sokan vannak lekalapálják õket... és fossák az itemet 😄
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ottvolt egy kedves SR @ IC/phoenix klánbol aki segített...
szoval trainelgettem stb és végülis majdnem meghaltam, de esett egy Composite Boots+94coal... 😄
mostmár az összes coal megvan a tallum setre 😄😄😄
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FeketeVipera 77 SS
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De hála Szekinek azért õk sem úszták meg -kár hogy tõlük nem esett semmi... <#vigyor3>#vigyor3>
Szép nyugiba farmolgattam ez meg nekiállt stunnolgatni a prophétja meg healelni a mobokat amik rajtam voltak....
Szóval TARGET: LoseMM (egy béna törpe) és SimLose (a prophétja) -vérdíjat tûzök ki a fejükre!!!! Kérek szép képeket ahogy megnyiffannak!!! <#eplus2>#eplus2>
Elõre is köszi mindenki!!! <#wave>#wave>
FeketeVipera 77 SS
te profeta vagy
tehat +4 wit -4 int tetkoval tudod a cast speedet novelni
2. játszol tovább az XBOX-odon, ott nem kell semmit elolvasni
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Boldog Kariit mindenkinek és sikerekben (C4, Drop) gazdag új esztendõt kívánok!!!
ÉS egy kis meglepi ^^
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#wave>#wave>