Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Pls valaki segitsen!!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Lenne egy nagy problémám a questemmel! Gladiator akarok lenni 38as warrior vagyok! Belekezdtem a questbe! Megoltem a monstert a vizesesnel swampland mellet, es a ket barlangban levot is! az egyik barlagos utan visszamentem giranba hogy odaajam amit kaptam utan visszamentem kinyirtam a masikat és megint visszamentem giranba de valami raldot emleget en meg asse tudom hogy kiaz!! Szal arra kérnélek titeket hogy aki tud valamit a questrol az segitsen pls egy leirassal ha lehet akkor magyar mert az angolt nem vagom annyira!! Ja es ha jol tudom a quest 3 részre van osztva! 35,37,39 es lvl kell hozzajuk!!
Pls valaki segitsen!!!
THX!!!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
FeketeVipera 77 SS
Sámi: Csini a ruci <#wink>#wink><#wow1>#wow1>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Nekem lett volna lehetõségem -de inkább itthon maradtam a házirémemmel (madár) -de majd ha hazajön Szyl aki dolgozott szilveszterkor, meg még dolgozik most is, na majd akkor lesz buli! <#love11>#love11><#vigyor5>#vigyor5>
Ja és toltam L2-t! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Ja és egyébként gratu a lányokért...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Csuzlee csak azert ir keveset a forumra mert nem szol be minden fasszsaggal csak ha ugy erzi van vmi mondanivaloja is.
Valakinek pl a tesoja szilveszter 00:00-kor beirt a forumra. /Gondolom megsem allitod rola ha lelkileg szegeny amikor helyetted is bejelentkezett ejfelkor./
Abban igaza van Csuznak hogy nem kell masokat lenezni ha vki a gep elott tolti a szilvesztert!Mas mas korosztaly es kulonbozo emberek jatszanak itt.
Van aki 12 eves es azert nem mehet el bulizni anyukajaek mar alszanak ezert leul a gep ele ejszaka s van olyan mint pl en akinek van ket kis gyereke akiket nem lehet lepasszolni igy szilveszter csak otthontoltheti mivel a haverok babamentes tombolos bulit szerveztek v epp nincs is keddve szetinni az agyat.
Ha kiv vagy samannal mi is egyutt toltottuk az ejfel a gep elott es nem erzem ugy hogy lemaradtam volna vmirol mivel a felesegem es ket lanyom 10kor beajult en meg csak a kavetol nem birtam aludni allapotban voltam s nem tartom vegzetesnek soot kifejezetten jol ereztem magam.
Zitus
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Egyébként meg ezt csak megjegyeztem... És különben is aki havonta beír 2 sort mért ilyenkor nyílik ki a bicska a zsebében? Nemtán másnaposság?
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Szerintem keress egy masik forumot es ott oszt az eszt....
Jah es BUEK mindenkinek!!
ui.: sajnalom hogy nem volt a ott a siegen, be is volt allitva a telom, de 3.30 korul fekudtem le, gondoltam hogy az az 1 ora alvas nem kellene, mert ki is nyomtam a telom 😄 de gondoltam hogy bebukjuk 😞 De legalabb az uj evet kezdhetjuk azzal hogy visszafoglaljuk, legalabb tortenik valami 😄
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Hát csak sajnálni tudom azt, aki nem ment el otthonról, és csak a gépe elött tudott szilveszterezni, sztem XT ez nem valami nagy dicsõség, ha még szilveszter éjszaka is siege-lni kell menned...
Most nem akartam senkinek a lelki világába roncsolni, de ti tudjátok....
BB
tegnap (vagyis ma 😄) elvesztettük giránt, de befoglaltuk soának gludiot. hát ez van.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
B.U.É.K.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Buék
flesjoco remélem nem a te szobad mert kihívom az ántsz-t újévet koccintani <#mf1>#mf1>
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
(Sámán ez ujabb büntipontnak számít <#rolleyes>#rolleyes>
Na BB <#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Na lassan húzok fürödni, aztán irány az éjszaka...
BB és B.U.É.K. az én részemrõl!!!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Nemtom minek orultok...😊
En majd kereken ejfelkor akarok beirni ^^
Zitus
ui.:
Éjfél elött: -Hiip hiip hurrá
Éjfél útán: -Huuk huuk huuurrrááá^^
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Sanca lehet te már tapasztaltabb vagy ez ügyben? (képre gondolok)
😄D
FeketeVipera 77 SS
Remélem nem süllyed senki sem idáig, mindenki mozduljon ki egy party-ra a házából, rugjon be, és élvezze a másnaposság fájdalmas perceit!!!
Ja és elõre is Boldog új évet kívánok mindenkinek!!!!