Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Jó, amíg suliba jártam valsz nekem se lett volna rá keretem -de mondjuk túl extra gépem se volt 😄
FeketeVipera 77 SS
És én nem értem miért olyan sok pénz az a havi 2500 ft ha pl 9800 as radeonja van valakinek? Nem bántó szándékkal de az napi 80 forint lehetetlen hogy ne legyen ennyie valakinek akinek van internete és számitógépe és tudja fizetni az áramot érte? Valaki magyaráza el lehet , valakinek 80 ft sok? Vagy csak nem gondolt ebbe még bele 80 ft egy szenyo a sulibüfében😊.
Elképzelésem sincs mekkorákat sebez kritikál nélkül egy 75-s akármilyen varázsló legjobb varija, top cuccal, bsps-el, de hogy saját magának sincs annyi hp-ja az biztos 😄D
FeketeVipera 77 SS
itt a fenti kep alat ttalalsz linkeket a free serverek forumaira, es ott tudnak neked segiteni minden kerdesben
azert inkabb ok, mert ott regebbi verziok moddolt valtozatai futnak, es teljesen mas mint a hivatalos jatek.
legyen sok oromod a jatekban, bye!
a formulat valahol a neten lattam par hettel ezelot ttalan a blah vagy orphuson, amikor kerestem a magic power SA rol a forum topicokat .. ott ecsetelte vki hogy mert jobb az acumen SA mint a magic power, es ott volt a keplet
Meg van neked ilyen txt-ben mindenfele formula/keplet? Mer elszallt a vinyom es nekem mar nincs.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nos nekem is megtetszett a játék, igaz csak 1 hete játszom vele, de máris túlmutat a többi játékon, mert magával ragad az egész... lehet függõ leszek 😄
Sajnos eredeti szerverre nincs pénz így marad ez, de jó így is.
A Chronicle 3 és 4 között mennyi a különbség, tényleg van újabb "pálya" benne?
Sebzes = Mattack/Mdef*skill power * 9.1
tehat tetelezzun fel 8 k sebzest kaptal, criticallal, ezert alapbol osztjuk 4 el: 2000 dmg egy 74 es necrotol, akinek buffolva talan 2000 matatckja lehetett a skill powerje 108 az eredmeny szerint a te m defed 980 korul lehetett... ez szerintem realis ha full buffban voltal, ami a song of vardingot is jelenti, ha kevesebb az m defed buffolva, akkor meg nagyobb volt a tamado m attackja.
ez azt jelenti hogy nem a CDL t hasznalta, ha azt tolja akkor valszeg 16-20 K criticalt lo beled ugyanabban a szituacioban, es persze ha kozel 0 hp ja van... kicsi az esely ra siegen!
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
mondjuk.. en is lepkztam egyszer egy tagot az aden siegen 1 eletszivassal a WC vel, 8 k damage volt.. de o nem volt buffolva ez tuti!
jah és fullbuffban voltam (mágus ellen, ez még oren siegen volt 😛P)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Klünben is kockába már majdnem megverlek😄DD
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
FeketeVipera 77 SS
Végre feltoltam a képemet ide is ezentúl majd jövök boldogítani titeket is<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Kár hogy a sok krikszkrakszból nem lehet sokat érteni -meg npc-k is mókásan, kóreaiul dumálnak -már van hangjuk is 😄DD
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
L2-ben sokat panaszkodtak hogy nem jó az a nagy hosszú fül -állítólag a kicsi fül sexibb -ezért L3-ban lefaragták 😄DD
FeketeVipera 77 SS
l3 closed alpha😊
[/img]igazándibol nagyonsokan voltak (13klán) és itt látszott meg ki a legkockább (persze h. catalyst+conviction 😄) mi 50en voltunk... de ettõl függetlenél majdnem másfél órán át tartottuk a várat!!! azért ez durva. szerintem.
û