Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gildhanas
Haverom betud lépni hozzám 😞
Hogy útálom már ezt a nyomorúlt gépemet

Gildhanas - Lvl 72 SpellHowler (Siegehardt) Gildhanas - Lvl 78PR/76AW/44SK (Franz) Wodroo - Lvl 15 Goblin Shaman Warhammer Online

és mivan az sps mana regen nevü skilljével?
azzal úgy tölt neki hogy bármikor jobban fejlödik mint a necro szvsz.

Gildhanas
Úgy úgy kidob ezzel a hibaüzenettl: You have been disconnected from the server, please login again
Pedig addig már eljutottam hogy látom a szervereket, de ha be akarok lépni 1-re, akkor irja ezt ki. Nemhinném hogy tüzfal gondjaim vannak, mert már játszottam ezzel a játékkal másik szervereken, és ott ment minden gond nélkül.

Gildhanas - Lvl 72 SpellHowler (Siegehardt) Gildhanas - Lvl 78PR/76AW/44SK (Franz) Wodroo - Lvl 15 Goblin Shaman Warhammer Online

# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# Mintafájl a Microsoft TCP/IP for Windows-hoz.
#
# Ez a fájl IP címek és NT számítógépnevek (NetBIOS nevek) egymáshoz
# rendelésére szolgál. Minden egyes tételt külön sorba kell írni, elõször
# az IP címet, azt követõen pedig a hozzá tartozó nevet. A cím és
# a név között legalább egy szóköz vagy tabulátor karakternek kell lennie.
#
# A # jel általában a megjegyzést tartalmazó sorokat jelöli, néhány
# kivételtõl eltekintve (ezeket lásd alább).
#
# Példák:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # forráskiszolgáló
# 38.25.63.10 x.acme.com # x ügyfélállomás

127.0.0.1 localhost

Na, ha ezt rakd be host filenak. Ha ez sem mûkszik, akkor gondolkozz el hogy van e tûzfalad, vagy tûzfalas routered. Engedélyezd neki az IP-ket.

GamerAdams007
Upsz, 2x irta be 😞

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Hmm, en full buff, aztan dualfegyver+soulshot, es eleg jo igy nekem...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Hmm, en full buff, aztan dualfegyver+soulshot, es eleg jo igy nekem...

Gordis2k
A shillient eldel buffer egyedul nem tud xpzni!! ezért fölösleges neki a harcos fegyo😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

GamerAdams007
Ez nem host file miatt van! Szerintem most pillanatnyilag nincs szerver. Karbantartas, hasonlo lehet. De majd az off-osok megmondjak.

Gildhanas
Valaki bemásolná nekem a teljes host file-jat?
Mert ha be akarok lépni a Siegehardtra, akkor ezt írja ki nekem:
You have been disconnected from the server, please login again.
És gözöm sincsen miért

GamerAdams007
Hmm, ize... Mar nem is egy kepen lattam FeketeVipera-t, aki ha jol latom Shillien Elder. Ezenkivul latom varifegyoval mesz. Ezen az elobb emlitett szerveren nekem hero dualom van Shillien Saint-kent. Most akkor nekem is varifegyo kene?! <#confused><#miaz><#fejvakaras> Mert en nem lattam ugy, mintha eros varazslataim lennenek. En Vampiric Rage-et, meg a tobbi buffot magamra, aztan durr bele. Vagy varikent kene mennem??? <#guluszem1><#guluszem1>

GamerAdams007
"WTB 2 Ring of Ant Queen /2 Earring of Orfen !!!!!!!!!!!"

En ezen a 6000x rates szerveren nyomom most, es hero cuccaim vannak, igy tehat ekszerek is. Namost nekem ez a 2 pont van. (Nem azert, hogy en eladom, elvegre nem 1 szeren vagyunk.) Tehata lenyeg, amit mondani akartam, hogy ha 2 ugyan olyan gyurut/fulbevalot hordassz, akkor is csak az egyik adja meg a bonuszt. Tehat ha neked a bonuszok miatt kell mind2obol 2db, akkor azert mondom, hogy ket ugyanolyan eseteben csak az egyik adja bonuszt. (Õ, izé, kicsit bonyolultan sikerult ezt elmagyarazni, remelem ertheto volt...)

Gildhanas
Itt mindegyik szerver 1X rate-ü?

Gordis2k
És Szekinek MINDENBEN igaza van😊😛!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Klán info:

A hétvégen Raidbost ölünk😊 kicsit nagyot mindent! 35-67 ig mindent!

Kérnék mindenkit jelezze nekem emailban melyik nap lenne neki a legmegfelelöbb melyik éjszaka!!
[email protected]

Szekijoe
F I G Y E L E M !

Az össze ifjú TITÁN figyelmébe!
Event kezdõdik!
Aki tud farmolni annak érdemes az event alatt kicsit többet nyüzsögni! +++Pénz
Betûk esnek az elején tuti jó áron el lehet adni az értéktelen betûket is! De ha beváltjáttok akkor nagyot kaszálhattok (vagy ha nem nagyot akkor kicsit DE az SS/BSPS ára tuti visszajön.
Az eddigi tapasztalatok szerint a mennyiségre kell menni! zöld és fehér mobokat ölni(esetleg sárga DE minek ha a zöld/fehér hamarabb hal meg)

Érdemes tudni, hogy vannak ritkább és gyakoribb betûk!

Hogy mik esnek azt majd kinézitek a lineage2.com-on.

WTB 2 Ring of Ant Queen /2 Earring of Orfen !!!!!!!!!!!
Az árban megegyezünk

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Elméletileg 1 hónap ingyen játék

Szekijoe
C4-ben actuálisan a sorrend szerintem de nyugodtan ki lehet javítani<#vigyor>

1. Necro
2. Sps
3. Sorci
4. SH

Mert:
Necro C4ben a best pvp karakter megidézi a petjét transfer pain és egy kézzel chipset majszolva a másikkal simán lealáz bármit. A fejlõdése is majdnem a leggyorsabb a curse death linkkel ha okosan csinálja
SPS gyorsasága miatt pvpben okosan megver mindenkit, xp farmolásnál elég sokat üldögél mert elfogy a mana habár most kapott valami buffot. (Adalékként egy lvl 70es SPS kb 40perc-1 óra alatt el tudja lõni 2 75ös elder manáját kb 3 75ös elder manájából tud folyamatosan ölni. Minél több elder van partyn kívül annál gyorsabban fejlõdik. (tehát akár 5ször olyan gyorsan mint akármien karakter perfect partyban ez sajnos actuálisan az ellenségnél nagyon jól látszik mert gomba mód szaporodnak a 70+os nukerek)
Sorci: állítólag õ az átlag nuker. Ha elég magas szintû és elég agressziv a játékos akkor bárkit bárhol megöl (pvp-n egy a lényeg még mielõtt kitenné a lábát a városból eldöntse hogy ölni fog, emiatt mire az ellen feleszmél már majdnem halott)
SH: xp gyorsan jön ha megtalálja a megfelelõ mobokat. pvpben viszont érdemes megvárnia amíg elég sok ember lila mert ha túl hamar lilul akkor az összes enemy áttargetel rá és emiatt hanyattesik egybõl.

KB ennyi

Gildhanas
Már 2 napja megvan az accountom, de még varok a többiekre. Még az lenne a kérdésem, hogy az account mellé jár 1-2 hónap játék is?

Gordis2k
Ja neked csak holnap lesz meg az accod😊 bocsi

Gordis2k
Csak nem értem miért nem fejlödsz ahelyet hogy irogatsz😊😊😊

pharao
Hasznosság: (leghasznosabbak az ork varik, mert igazából bufferek is egyben, de inkább az egy másik csoportba tartozik) Necro; SPS; sorcerer; SH;
Erösség: SH (atombrutál magic Poweres elemental+ nightmare set, vagy demon's <+5 int>) utánna talán a necro, sorci, és végül az SPS (leggyengébb, de ezzel ellentétben a leggyorsabb)
Na ha tévedtem volna, nyugodtan javítsatok ki...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gildhanas
Igazából én a varikat szeretm nagyon, így eléggé szomorúan hallom, hogy az SH nem a legerõsebb. Igazából nekem az volt idaig a kedvencem, csak mostanában kicsit elbizonytalanodtam benne. 😞
Akkor még arra szeretnelek titeket megkérni, hogy a varikból 1 erõsségi listát összeállítana nekem valaki, mondjuk hasznossaág és erõsség szempontjából.

Szekijoe
A host fileba semmit nem kell írni akkor logol az officiál szerverre <#vigyor>
A Sieghardon kb 20-30fõ AKTÍV magyar van. Viszont az ostromon éjjel vannak.
A Teonon kb 5 fõ magyar van. (tudomásom szerint majd kijavítanak ha tévedek) Az ostrom kora délután van.
Ez a 2 választási lehetõséged van ha magyarokkal is szeretnél találkozni.

SH erõs nuker sokat sebez gyorsan fejlõdik, 1v1 pvpben csak végsõ esetben indul mert jó eséllyel hanyattesik. De mass pvpben (9v9) ha van ki mögé elbujjon az elején és nem targetelik ki akkor el tud vinni a 9 pontból 3-5öt. Jó eséllyel hanyattesik egyszer közben de ha nyerésre áll a party akkor van idõ felrezelni legrosszabb esetben 20%os rezzel.

ha eredetin akarsz játsszani, akkor semmit ne írj a host fileba, legyen üres vagy mittudom én, de nem kell szerver IP-t írni bele.

Gildhanas
Sziasztok! Szeretném töletek megkérdezni az eredeti szerver címét, ami a host file-ban szerepel. A PlaNC account már megvan, elvileg megvettem már az Online Serial Codes-t, és akkor innen hogyan tovabb? Mi a különbség a szerverek között, és melyikre érdemes menni. És kiváncsi vagyok mi a véleményetek a spellhowlerröl. Segítségeteket elõre is köszönöm.

Ennek nem sokan fognak örülni..

Részvétem 😄

Inditottam egy magyar HighRate szervert.

Akit erdekel az hosts fileba a kovetkezo ip cimet irja:
217.113.53.99

Autoregisztracio bevan kapcsolva.
GMshop kezdõfalukban es giranban.
Puss the cat kasztvaltashoz.
Mukodo C4 es skillek.
Mokodo subclass rendszer.

Server info:
XP rate: 6000x
SP rate: 7000x
Adena rate 7500x

Technikai info:

100Mbit bix vonal
Pentium D Dual Core 3.2Ghz
2Gb ram

Varok mindenkit szeretettel aki csak kiprobalni, vagy jatszani jon.
Szekijoe
A Raid tetszett. Gratulálok az összes résztvevõnek.<#taps>
Az elsõ raidnek ilyennek kellett lennie.

Akkor néhány gondolat és szabály ami szerintem megfontolandó, ha lesz késõbb raid akkor azok még hatékonyabbak lehetnek.
Az elején kicsit bénák voltunk az aoe sleep eléggé bekavart, kevés karinál volt awake scroll. Azzal gyorsabban lehet ébreszteni és nincs lilulás sem.

Raid elõtt fel kell deríteni a bossok helyét és alt karaktert kivinni, hogy ha raid van akkor egy pillanat alatt tudjuk hogy fenn van-e vagy nem.

Simán meg lehet csinálni az 1 buff/2 boss.

A csapatnak egyszerre kell mozogni mert a nagy rohanásban könnyen hanyattesik az aki lemarad vagy eltéved.

Ogrus
Nagyon jó kis raid volt, sajna csak az elsõnél tudtam ott lenni... no meg mindig van egy marha aki a belilulókat leakarja õlni, silverdaw-t le is szedte <#gun>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

2ik heinésnél nem csináltam képet a droprol,1kg karmian valami pattern volt,4ik Anakondasos raidnél meg beragadt a film😊ott meg 1tonna sag robe lining jott😊
dede😊
[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]
phalanx
egy képen se vagyok rajta <#conf>

Es a droppok?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gordis2k
Hey NAKONDAST is megoltuk😊😊)😊

4 raidbos😊 elindult a nagy dolog hamarosan hulanak a 50+ 60+ os raidek is

Sámán
De attól még kraftolni kell õket -ahhoz meg egyellõre reci kell 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Végre sikeres magyar raidek!!!! <#taps><#taps><#taps>
[/img]
[/img]
[/img]

Nakondasnál már nem voltam ott -de õ is megkapta a magáét! 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
S-es felszerelést nem csak a Hero-k kapnak?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
Má mé ne lenne pont offon S-reci???? <#wow2><#nevetes2><#idiota>
Fõleg hogy már vannak S-cuccok <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
Az a dropcalculator igen régi, a legtöbb dolog benne C1-es. www.l2wh.com-ot érdemes használni, de S-es recept nem hinném, hogy van official szerveren, free-n meg bármi dobhatja (vagy inkább ott se dobja semmi).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hali all.

Most lestem hogy S grades SoulShot recit nem dob semmi. De lehet hogy csak ez a weblap regidropcalculator és azért nem irja. ha tudtok frisebbet pls linkeljetek 😊

Elöre is thx. Pápá

Padidiver
No Haligali<#vigyor3>
Most nézem ezt a questet énnis fölvettem amikor fönnt voltam veletek szyl csak háth éppen fölvettem azt annyi.<#wow2>
De majd eccer talán megcsinálom<#nyes>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

jah meg ahol ellehet akadni mikor valami silver keyrol hablatyol a szellem a tombstone felett,na az a dumalas utan ottlesz a tombstoneba
ez meg a negyedik kuldi?mit ir a kuldiknel?varost kell megfigyelni este?(pontba ejjelre váltáskor kell lenni a cursed villagebe,akkor jon a quest item)vagy ez mar amikor lidia dresset kell kikaparni a tombstonebol?(aztse jeloli a nyil hova kell menni,de terkepen jeloli)
Szekijoe
Jah asszem a könyvespolcon meg a boxbol megkaptam a cuccot és leadtam csak most nem tudom mit kellene ezután csinálni mert nem ír semmit<#rinya><#rinya>

amikor a térképet kapod a wizardhoz legkozelebbi bookshelfbe kell kutatni,kesobb a boxba,ezeket jelzi a terkep ,meg a tombstonekat,amikbe ugyancsak kell majd kaparaszni😊
Szekijoe
Uh én elakadtam ebben a quesztben. <#help><#help><#help>Kb ott tartok hogy megvan a hajtûje és a térkép mit kell most csinálni?

Sajna valójában magamat korlátozom. Pénz sincsen, de meg tudnám oldani, ha nem kellene a Záró tanításomra készülni, meg szakdolgozatot írni. Már csak másfél hónap van hátra, és még azt sem tudom mibõl fogom írni. 😊 Szóval, csak májustól leszek. 😞((

Sziasztok sracok!

Lvl4-es klankuldinel tudnatok segiteni, mit kell csinalni miutan a ladakat legyaktuk? Kaptam egy blood of eva-t es utana? Hiaba adtam oda a leadernek aki folyamatosan mergezodott, semmit sem tudott kezdeni vele. Nem lehetett beszelni sem a boszival. Valaki segitsen pls.
pharao
Ezt hol lehet kikérni? Lvl 1-esként én is kipróbálnám <#wow1><#nyes>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^