Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
O, ize... 2,6 Ghz proci, meg ATI 8500SE + 512 Mb RAM-mal szeretnek tobb klienst hasznalni, de csak 2-ot, nem tobbet, azt elbirna?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

En siman egy 1152x asztalon 2db(vagy 3) 1024-es klienssel jatszok(amikor sok-boxolok), amik ugymondv. horizontalisan 2cm-el el vannak egymason csusztatva. Sztem azer nincs ertelme atmeretezni meg 1/3 // 2/3 -olni a klienseket, mert ugyis a taskbaron kell atvaltani, szal sztem ezer jobb ha az osszes kliens full kepernyon van.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
1. cliens (shop) indít belogolás ALT+ENTER-re ablakba teszi a játékot. Beállítom a sell/buyshoppot
2. client (buffer) indít belogolás. Megnézem a hunthelyen nincs-e ellenség.
1 cliens teljes átméretezése csak a párbeszédablak látszik és berakom az egyik sarokba.
3. cliens (dd) indít átméretezés kb a képernyõ 2/3át elfoglalja.
2cliens átméretezése kb a képernyõ 1/3része
Ezután a 3. klienssel kimegyek a hunt place-ra a bufferrel megbuffolom és go.

Ha a buffernek is kell xp akkor vagy autofollow macro vagy be kell ültetni a mezõ közepére.

Az overlord és a warcrayer-nek az acumenes SA miatt van szüksége varázsfegyóra vagy health SA kell egyis sem szokta túl sûrûn ütni a mobokat viszont ha pvp van akkor a spelljeikkel ki tudnak nyirni 1-2 enemyt vagy nem <#vigyor5>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

GamerAdams007
Lenne megint egy kerdesem! <#nevetes1>

Hogy lehet 2 kliensel tolni a jatekot? Szoval, hogy 2 karit iranyitok egyszerre. Ha ablakba rakom a gamet, akkor gondolom meg lehet csinalni, hogy a kepernyo felere veszem a meretet, es akkor egymas mellett 2 kepernyon van a game. Lattam mar ilyet, szal a lenyeg, hogy meg lehet csinalni, csak az erdekelne, hogy hogyan? <#guluszem1><#conf>

Ja, ize meg egy, de nem akarnek vitatkozni rajta <#crazya>: az Overlord is varifegyoval kene nyomja, meg a Warcryer is? Csak mert nalunk azok is harcos fegyverrel mennek! <#nevetes1> Meg a lineage2.com-on is azt irja, hogy magas STR-juk miatt ok is a kozelharci modot valasztjak. Szal nekik mi kene? <#conf>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

mAilkaEVO3
lol és mivan a füstszûrõs és nem füstszûrõs cigivel? nah mind1 Nézd az annya szentségit megen nincs rajta sapka 😊

Egyébként azt mondta, hogy ha visszakapja akkor lenyugszik ... bár jó kérdés mennyire pszihopata 😊<#conf><#csodalk><#violent><#boxer><#hehe>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Sámán
Jah, ha visszakapják akkor se fogják annyiban hagyni, ez ilyen vérig séertés kategória <#hehe><#buck>

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
Nem egyszerûbb, ha pénzért vagy alapanyagért cserébe visszaadjátok neki a nyakláncot? Jobban jártok vele szerintem, mint hogy vadásszanak rátok.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szekijoe
lol de valami indok kell, a régi nyuszikás vicc kb felvázolja (ha van rajtad sapka azért, ha nincs rajtad sapka azért kapsz verést)

TruBy
Jah bocs, lehet hogy csak rá van izgulva a magyar fiatalságra <#banplz>

TruBy
Gondolom a spoil miatt, vagy a gyártás miatt (nemtom, hogy elõzõ életében gyártós or craftos volt...) elbomlottak agysejtjei, és a gyilkolásban éli ki magát... Miért nem megy, és gyárt(tat) magának még1-et? Elvégre nem egy szagény ally az MXG...

Szekijoe
Akirõl azt gondolja ellenség azt megöli.

TruBy
Hajra fiuk, nemsokan mi leszunk a fórumok 1. helyén...

Szekijoe
huh? Belilulni rajta. Nem érdemes stormbazera visszautni, amíg mérges addig ugysem érdekli mennyi pk pontja van, de nekünk mindíg jobb hátha egyszercsak az mj sapiját dobja agy a fegyóját.

Hm ez a Stormblaze mindenkit begyak v csak azokat akik meglopták? 😄

Haverom örök életében sps volt de pvp-ben ö is tudja hogy egy silence-s vari nagy veszély. Amúgy a kicsi overlodommal concentrationban mikor nemtudott kiutni az catbol az sps akkor full hp-val kivégeztem egy nállam 4-el nagyobb sps-t szal annyira nemkell isteniteni.

TruBy
Hali all, nah milyen az új event? ma már tesóm is ûzi az ipart... 😊
Most Tompival mi is találtunk egy kártyát, szóval lehet nemsokára mi is megyunk...<#vigyor2><#email>

azirafael
Bocs a láma kérdésért de mit jelent az, hogy flagelni valakire?

Szekijoe
Aki nem ismerné Stormblaze-t névrõl az egy törpe 75ös sub íjjásszal! Nem zavarja ha piros Adenben van clánhallja. 66-os HE-ként minden 2. lövésem miss volt rá!
Tehát fõ szabály nem visszaflagelni rá! Ha látjátok fussatok. lvl 52alatt nem fogtok vele találkozni szerintem. Ha kerget akkor arra vigyázni nehogy mob öljön meg titeket mert akkor droppolhattok.

jahm meg A betum sincs
Elsõ neki futásra ugytünik egy az egybe a tavalyi event jött ki R es a II-esbõl nincs még egyse,kb ezek a legritkábbak.
vazze grat😊mondjuk ahol Szeki van ott drop terem😊mondjuk velem meg nem esett neki semmi,de ez általános igazság😊
jo majd figyelek az mxgre,pedig már tyc(egyik tagjuk) kezdett rendes lenni es adott legutobb 80%os rezt
mAilkaEVO3
Jaj MXG-re figyelni !!
tegnap Martyr-ban StormBlaze megfekudt 1-2 mobtol és kidroppolta a +3as MJ nyakláncát 😊 amit Söndi szorgalmassan fel is vett 😛
ezután kaptam egy PM-et hogy amig nem kapja vissza a nyakit vadászni fog ránk..

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3

akkor a 2. nekifutásra tuti jó lesz 😛

na még kb2óra 33perc es kockulás😊addig még aluka,mert épp ittam valami szornyü elvileg ma lejáró tejet😊)
semmit nem látok a képekbõl😊
Gordis2k
Az SPS nem jo pvpre😊😊)😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Jólvan tanulgasd a lineaget még gy kicsit😊

Bocs ha sértõ volt de nevetséges kijelentésre mást ne várj😊
Nem jó az sps pvpre😊<#nevetes1><#worship><#nyes>

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mAilkaEVO3
tegnapi party Szeki-vel ^^

észre sem vettük a földön csak mikor már felvettük 😛😛 pedig eléggé nagy 😛

Gordis2k
😊 SPST 1vs1 ben a csak necro öli meg, silencet el sem castolod mire meghalsz😊

SH vs SPS SH 0 SPS 100 mass pvp ben esetleg meglep egy silesel de öket ölöm elsõként😊 és kilövöm a castingból!

SPS own😊
Afejlödés C4 ben a regen buff 40% jobb igy azért más.
SPS iszonyat jól fejlödik szoloban egy SEvel 3x olyan gyorsan mind más két SEvel 4x 3 SE vel meg 5X lehet egy se es 2 ee😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sámán
Odaírtam a képek alá! <#crazya><#vigyor2><#eljen>

FeketeVipera 77 SS

GamerAdams007
Anchort en is kaptam, meg sleepet, lassitot, de inkabb fejezzuk be a vitat faradt vagyok. <#circling><#sniffles>

pharao
Arról se feledkezzünk meg, hogy azért vannak olyan monstrák kivételessen (free szervereken) , amik varázsolnak is, sajna azok a varázslatok is full kamuk, ami l2j-n varázsol silens-t, vagy cancel-t, az offon átlagban eggyáltalán nem ezeket nyomja... (Party-ban doom knight-tól lvl 7-es archon) <#banplz><#wilting>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

GamerAdams007
Ja ez lesz az ok...

Cobra.
Azért ne felejtsd el, hogy pont egy L2j-s szerveren nem sok köze van a mobok beállításának az eredeti verzióhoz. Tehát amelyik szörnyet te lazán levered, az lehet offon simán megöl.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

pharao
figy mass pvp-ben talán igazad van, de pl.: siege alkalmából, vagy arena-n belül ez mind hülyeség, egyébként ezt meg megkérdõjelezném: cancel max a concentration levetelere jo . A cancel mindent leszed, ami rajtad van, még az ilyen Transfer plain tipusú skilleket is... (ja és még valami, amig nem lila az sps, addig a silens sem alkalmazható...)

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

GamerAdams007
O most mondtak, hogy ott erosebbek a mobok. Ha ezt mondjatok megertem. Csak mert errol eddig nem volt szo, hogy ott sokkal erosebb szornyek vannak...

GamerAdams007
Ja ertem.

matamm
Max ha wind shacklet nyoim a mobra akkor tud szolozni...vagy persze lvl45ig a discrup undead+empower....utánna partyra van itélve és az így a jó elég nagy baj ha 1 support karinak szoloznia kell....

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

asszem sose fogod megérteni miért nem lehet szolozni egy SEvel,hagyjuk.
xt198
mivel l2j-n bugosak a mobok/officialos modos free szervereken is...
fizetõsön sokkal durvábbak a mobok...

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

GamerAdams007
necronak anchor-ja is van am <#crazya>

GamerAdams007
"ha 6000x-es szerveren mész az egy dolog, hogy egy mob megölése szimplán egy vagy több szint, és nem azt nézed, hogy mielött megölöd a mobot alig van HP-d"

25x raten ugyanigy csinaltam, es ment ott is... es ott nem azert nekem is tobb mobot kellett olnom a szinthez. ott full buff, aztan ss+dual fegyver/fist, es igy 4-5 mobot leoltem, aztan heal-el felnyomtam a hp-m, es mentem tovabb. mivel csak healre hasznaltam manam az se nagyon fogyott, hp-t meg ugyebar toltottem heal-el is meg VR-el is. P.Atk-ja telleg kicsi, de en symbol-okat raktam magamra, aztan p.atk-ot kb 100-150-nel novelte, meg 2 atk.speed-est, es 687 atk.speed-el, meg kb. 300 p.atk-al nyomtam. igazabol a vampirical SZERINTEM nem nehez. meg vonatoztam is <#nevetes1> (persze max. 3 mob). Szoval nemtom miert lenne annyival nehezebb off-on. Csak tobbet kene heal-elnem, nem? De mindegy, ne vitatkozzunk!

GamerAdams007
1. en az alap vampiric touch-ra, meg a wind strike-ra gondoltam <#nevetes1>
4. azt pölö nem tudtam hogy a root az az m.atk-on alapszik 😊 aszittem minel magasabb a DEX annal tobbszor jon be, de akkor nem igy van...

pharao
LOooool Adam, no comment! Figy, gondolkodj offos aggyal, nem free szerveressel... A shillien két kardal csak-csak tudna ölni, de a maga 1-2 K HP-jávan nem éppen tank jelölt, és ha 6000x-es szerveren mész az egy dolog, hogy egy mob megölése szimplán egy vagy több szint, és nem azt nézed, hogy mielött megölöd a mobot alig van HP-d, offon ugyanez a dolog, csak egy kicsit több mobot kellene leölnöd mint 1, és anyagi csõd lenne csak az egészbõl. Ijj+ root meg csak annyi, hogy rengeteget misselnél az ijjal és mire szintet lépsz, 1-2 hét, ha profi vagy, még akkor is elég idõigényes lenne. A party supportolás kényelmes, és egyben kellemes, valamit hasznos is egy SE tulajnak, szóval sztem én bizti nem cserélném le a szupportot pár heti szenvedésért.. Aki nem ért velem eggyet, kérem jelezze... Köszönöm

1.nincs varija
2.duallal kozel kerul amobhoz,meghal,kicsi a pdefje,kicsi a sebzése,igy kb egy buff alatt 10mobot tud kinyirni(hadd ne mondjam meddig tartott vele quest itemet szerezni😛), 6000*os szerveren vegulis azis jo xp😊
3.root+ij meg mindig kicsi a sebzése,kockazatos,meg altalaba a magas szintu mobok ezt leszarjak es nyomnak valami tavtámadast
4.azért van botja,mert ugy magasabb az matkja nagyobb esely a rootra,egy accumenes fegyo mondjuk talan jobb lenne,de epp nincs
GamerAdams007
Miert ne tudna a shillien elder sajat erobol xp-zni?? Ha harcos dual fegyoval megy akkor full buff - vampiric a legfontosabb - es oli a mobot, persze soulshot-al. O nem kap xp-t egyedul? Mert azt nem hinnem. Vagy off-on nem birja leutni a mobot, mert tul gyenge? Az is jo, ha varfegyoval megy, hogy root aztan lovi varazslattal, esetleg ij+root, szal ezt most nem igazan ertem, hogy miert ne tudna egyedul fejlodni... Na mind1

Gildhanas
Én ithonról játszok, és nemhasználok routert. Ráadáasul 1-ik haverom be tudott lépni a felhasználónevemmel. Iszonyúan idegesít.

Gildhanas - Lvl 72 SpellHowler (Siegehardt) Gildhanas - Lvl 78PR/76AW/44SK (Franz) Wodroo - Lvl 15 Goblin Shaman Warhammer Online

pharao
Mire silencelnék az SPS-t, addigra megkapták a sleep-et, meg lehet, a cancel-t is.

Nekem öt IP-t kellett engedélyeztetnem a rendszergazdámmal, ne kérdezzétek mit adtam érte.
Lehet hogy nem csak IP-ket kell beállítanod, hanem portokat is. Ha van routered, probáld ki anélkül.

xt198
wtb szekijoe 😊

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

TruBy
Hát jah <#vigyor><#vigyor>

pharao
Az sps használja a mana regen skilljét, de hiába, gyorsabban lõ full buffban, mint akármelyik vari, ezért iszonyatossan sokat kell ücsörögni. Nem azon van a hangsúly, hogy lassan töltõdik a manája, hanem azon, hogy sokszor ül. Egy single farmer SPS átlagba 5 percet ül, 2 percet öl, najó, lehet, hogy bizonyos feltételek melett ez nem reális, de annyi a lényeg, hogy nem kell neki sok idõ, hogy elnyomja a maga3-4000 manáját... (az elderek tényleg a legjobb megoldások egy vari box-olására, fõleg ha shillienek) ja és mégvalami, soha a .... életben nem fog saját erõböl egy shillien felfejlõdni magasabb szintre, csaki kizárólag ha supportként figyel egy kilences party-ban!