Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
2. client (buffer) indít belogolás. Megnézem a hunthelyen nincs-e ellenség.
1 cliens teljes átméretezése csak a párbeszédablak látszik és berakom az egyik sarokba.
3. cliens (dd) indít átméretezés kb a képernyõ 2/3át elfoglalja.
2cliens átméretezése kb a képernyõ 1/3része
Ezután a 3. klienssel kimegyek a hunt place-ra a bufferrel megbuffolom és go.
Ha a buffernek is kell xp akkor vagy autofollow macro vagy be kell ültetni a mezõ közepére.
Az overlord és a warcrayer-nek az acumenes SA miatt van szüksége varázsfegyóra vagy health SA kell egyis sem szokta túl sûrûn ütni a mobokat viszont ha pvp van akkor a spelljeikkel ki tudnak nyirni 1-2 enemyt vagy nem <#vigyor5>#vigyor5>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Hogy lehet 2 kliensel tolni a jatekot? Szoval, hogy 2 karit iranyitok egyszerre. Ha ablakba rakom a gamet, akkor gondolom meg lehet csinalni, hogy a kepernyo felere veszem a meretet, es akkor egymas mellett 2 kepernyon van a game. Lattam mar ilyet, szal a lenyeg, hogy meg lehet csinalni, csak az erdekelne, hogy hogyan? <#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf>
Ja, ize meg egy, de nem akarnek vitatkozni rajta <#crazya>#crazya>: az Overlord is varifegyoval kene nyomja, meg a Warcryer is? Csak mert nalunk azok is harcos fegyverrel mennek! <#nevetes1>#nevetes1> Meg a lineage2.com-on is azt irja, hogy magas STR-juk miatt ok is a kozelharci modot valasztjak. Szal nekik mi kene? <#conf>#conf>
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Egyébként azt mondta, hogy ha visszakapja akkor lenyugszik ... bár jó kérdés mennyire pszihopata 😊<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#hehe>#hehe>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
FeketeVipera 77 SS
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Most Tompival mi is találtunk egy kártyát, szóval lehet nemsokára mi is megyunk...<#vigyor2>#vigyor2><#email>#email>
Tehát fõ szabály nem visszaflagelni rá! Ha látjátok fussatok. lvl 52alatt nem fogtok vele találkozni szerintem. Ha kerget akkor arra vigyázni nehogy mob öljön meg titeket mert akkor droppolhattok.
jo majd figyelek az mxgre,pedig már tyc(egyik tagjuk) kezdett rendes lenni es adott legutobb 80%os rezt
tegnap Martyr-ban StormBlaze megfekudt 1-2 mobtol és kidroppolta a +3as MJ nyakláncát 😊 amit Söndi szorgalmassan fel is vett 😛
ezután kaptam egy PM-et hogy amig nem kapja vissza a nyakit vadászni fog ránk..
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
akkor a 2. nekifutásra tuti jó lesz 😛
semmit nem látok a képekbõl😊
Jólvan tanulgasd a lineaget még gy kicsit😊
Bocs ha sértõ volt de nevetséges kijelentésre mást ne várj😊
Nem jó az sps pvpre😊<#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship><#nyes>#nyes>
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
észre sem vettük a földön csak mikor már felvettük 😛😛 pedig eléggé nagy 😛

SH vs SPS SH 0 SPS 100 mass pvp ben esetleg meglep egy silesel de öket ölöm elsõként😊 és kilövöm a castingból!
SPS own😊
Afejlödés C4 ben a regen buff 40% jobb igy azért más.
SPS iszonyat jól fejlödik szoloban egy SEvel 3x olyan gyorsan mind más két SEvel 4x 3 SE vel meg 5X lehet egy se es 2 ee😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Hide and fear, Cobra Commander is here !
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
fizetõsön sokkal durvábbak a mobok...
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
25x raten ugyanigy csinaltam, es ment ott is... es ott nem azert nekem is tobb mobot kellett olnom a szinthez. ott full buff, aztan ss+dual fegyver/fist, es igy 4-5 mobot leoltem, aztan heal-el felnyomtam a hp-m, es mentem tovabb. mivel csak healre hasznaltam manam az se nagyon fogyott, hp-t meg ugyebar toltottem heal-el is meg VR-el is. P.Atk-ja telleg kicsi, de en symbol-okat raktam magamra, aztan p.atk-ot kb 100-150-nel novelte, meg 2 atk.speed-est, es 687 atk.speed-el, meg kb. 300 p.atk-al nyomtam. igazabol a vampirical SZERINTEM nem nehez. meg vonatoztam is <#nevetes1>#nevetes1> (persze max. 3 mob). Szoval nemtom miert lenne annyival nehezebb off-on. Csak tobbet kene heal-elnem, nem? De mindegy, ne vitatkozzunk!
4. azt pölö nem tudtam hogy a root az az m.atk-on alapszik 😊 aszittem minel magasabb a DEX annal tobbszor jon be, de akkor nem igy van...
2.duallal kozel kerul amobhoz,meghal,kicsi a pdefje,kicsi a sebzése,igy kb egy buff alatt 10mobot tud kinyirni(hadd ne mondjam meddig tartott vele quest itemet szerezni😛), 6000*os szerveren vegulis azis jo xp😊
3.root+ij meg mindig kicsi a sebzése,kockazatos,meg altalaba a magas szintu mobok ezt leszarjak es nyomnak valami tavtámadast
4.azért van botja,mert ugy magasabb az matkja nagyobb esely a rootra,egy accumenes fegyo mondjuk talan jobb lenne,de epp nincs
Gildhanas - Lvl 72 SpellHowler (Siegehardt) Gildhanas - Lvl 78PR/76AW/44SK (Franz) Wodroo - Lvl 15 Goblin Shaman Warhammer Online
Lehet hogy nem csak IP-ket kell beállítanod, hanem portokat is. Ha van routered, probáld ki anélkül.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512