Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Vagy az FTP felnév és jelszó is elég lenne! Mert az ftp-t tudom! Csak a jelszt felejtettem el!
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
PS3/X360 user: Infernohun
Gordi GRATA! <#kacsint>#kacsint>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Szal végülis ez egy ien quest féleség? vagy csak amit a farmerebotok leölnek mobokat te azoknak veszedel a cuccait? 😄
mert nem éppen érthetö de tény hogy nagyonjól hozza a matikat 😊
ien kéne emg coallal és varnish-al 😄
10 twin codran 35ccoalt hoz 😊
Ez még c3-ban volt -sajna c4-ben elköltözött a tuti helyrõl a botparty, túl kevés mob lett <#hehe>#hehe>
Persze nem tartana semeddig másik csapatot kereseni -csak marha unalmas menni velük és cobolozni <#crazya>#crazya>
FeketeVipera 77 SS
Accaunt expired nekemis csak aza baj hogy az illetõ külföldön van és nemtom elérni<#rinya>#rinya>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
ez azért szép termés 😊
hogy müveled? a twin cordan-ok ért kapsz charcoalt?
1-2 Óra és egész jó termés jön össze ha az embernek van türelme <#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
FeketeVipera 77 SS
Nem tud neki esetleg valaki valami gyakorlati hasznot??? <#nemtudom>#nemtudom><#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
(Csak a cipõcskéje drake Vipinek ezen a régirégi képen) <#nyes>#nyes>
[/img]FeketeVipera 77 SS
Remélem ha hazaérek akkor össze tudok szedni elég zsetont<#szomoru1>#szomoru1>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://gaborszantai.co.uk/
Amúgy felesleges találgatni úgyis csak akkor fog kiderülni minden amikor már elkezdõdött <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Kira! Es ez az event mit takar? olni kell a nyuszikat, és vmelyikbõl kiesik pár értékes droop? vagy lehet hogy csak borulunk tõlük, mint a kocsmában "race again"? <#buck>#buck><#confused>#confused><#csodalk>#csodalk>
Nah ezt nem hiszem el...Hüle nuuuuker<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#vigyor>#vigyor>
Nah majd ma akkor mailka bát meg engem is kell ám húzni<#hawaii>#hawaii>
Szekibá remélem este már te is leszel már mint ingame<#nyes>#nyes>
Sajna amióta nincs ez az ösztönzõ betûzés sokkal lassabb <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Egyébként mi pilgrimsbe nagyon könnyen tudtunk fejlõdni szóval énnis azt ajánlom😊
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB