Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem 43 as a kari hanem asszem 45
azon a szimten meg naponta lehet 2-3 szintet lepni, kisse megvaltozott a xp stilusa c1 ota... akkor meg 30 koruli szinten kellett 1 nap 1 szinthez...de ez lehet prelude ben volt, nem tudom mikor hagytad abba ...amugy WB😊
Nyafog mint álat, pedig 52 vagyok 😞
Vagyis 😊
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Azert koszi!
Viszont hetvegen megyek Szeged-re valszeg a gyerekekkel.Egy pofa sor v fagyi erejeig talizzhatnank!😄
Zitus
van egy pár különbség a két képen, megtaláljátok õket? <#kacsint>#kacsint>

FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
(Még ma döntsd el mert hajnal 1 tõl váltás van!!!!) Csak hogy hétvégén tudj teleportálni<#wink>#wink>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Meg azért el lehet szöszölni 1-2 (új) marhasággal -ha nagy bevétel nincs is belõle -peca, küldik, új tájak nézegetése, piackutatás <#hehe>#hehe>
Arénában is mindig van valaki aki szíves örömest legyak ha odatévedsz, csak hogy teljen az idõ <#nyes>#nyes>
FeketeVipera 77 SS
Zitus
Saman igazat beszel uff!
Zitus
Reményteli játékügyben meg minden reményt feladott -belátta hogy egyellõre L2 van, más nincs <#eplus2>#eplus2>
Amennyit meg itthon vagyunk (melómelómeló/alvásalvásalvás) nem nagyon kisérletezget... <#nemtudom>#nemtudom><#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
És most is sokan indítanak új karikat (új accokat!)
Szerintem is ez most a legjobb -és talán évvégén lesz kicsivel jobb -de lehet hogy még mindig nem <#hehe>#hehe>
Azért forradalmi újítások nem lettek! Nem esik a mobokból 10x annyi adena, 10x annyi drop és 10x annyi xp sincs -a fun sokkal több lett, de attól még kõkemény farmolás van -ha nem is anyagi de fejlõdésügyi megfontolásokból! Más kérdés hogy a kb 80 magyarból RS alli csatin valaki mindig válaszol (jó, kivéve ha valami nagyon odafigyelõs raid/party van -de akkor ott a ventri) -és nem nulláról indulsz mert azt az újak közül senki sem mondhatja el hogy vérrel verítékkel szenvedett meg a cuccaiért -persze aki elvárja hogy kapjon -minél jobb, általában toppos- cuccot annak azért a klán felé is nyitottnak kell lennie. <#nezze>#nezze><#vigyor2>#vigyor2>
Az se 100% hogy belépsz, elkiáltod magad lfg/lfp/lfr, és 5 perc múlva TOI 10en gyax fullos csapatban -de most erre nagyobb az esély mint régebben -és mivel mindenki elég jó felszerelésekkel rohangál nem olyan kínszenvedéses/éppenhogycsaknemkihalós egy party mint régebben <#hehe>#hehe>
Szerintem egy póbát megér nektek! <#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
FeketeVipera 77 SS
Allandoan megorulok hogy talalok vegre vmi igeretes gamest erre vagy mar reg irtal a forumra vagy kifejezetten Te inditottad a forumot.😛
Igenis legkozelebb szoljon ha tud vmi jot!😄D Ez vonatkozik Ilura is!😊
u.i:Szyl alairas modositast kerek!
Zitus
EVE nem egy hetre valo bmi komplikált ahhoz!Kár belekezdened en is elobb foladtam mint Csendpenge.😄
Zitus
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
hiába irom be a jelszavamat az acc-l nem fogadja el, és az emlékeztetõre se emléxem mi a válasz. ezt hivják szívásnak?😛
mert a "régiek" közül nem sok életképes:p
DAOC halott, everq2 halott,planetside nem köt le 20 percnél tovább, COH halott, SWG-is az, ezek mindd itt csücsülnek a polcomon..
igazából ez off, de erõsebb reményeket fûzök az age of conan-hoz meg a kalózkodóshoz, de addig?😛
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
igazából karit szerettem volna váltani, esetleg acc cserével vagyvalami, mert annyira nem ragaszkodnék az assahoz, de akkor lehet beporbálom mint mondtam 1 hóra, aztán majd meglátjuk, max pihizik megint 1 évet az acc...😛
fuck mmo's..i.,
de lehet befüzetem akkor csendet egy hónapra, aztán meglátjuk mennyire lesz party vagy sem
fuck mmo's..i.,
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Sok új arc van, ezért bemutatkozom: Csendpenge néven játszottam régen (assasinnal) (balu tuti ismer még...:p)
Kéne nekem help, mivel ti még most is aktívan nyomjátok. Tyrant kari érdekelne, esetleg valami más high lvl kari. Ha van ár lehetõség szivese visszatérnék kicsit, de az assasinom megragatd 43-on még valamikor õsidõkbe. Minimális pént is beletudnék fektetni, de ne ez legyen a cél...😛
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
De hajrá mindenki és gratsz 😊
Majd csak behorgászom magam a kkk-sok közé 😛
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
tyû de gazdag itt valaki.. na meg cuccban is elvan eresztve 😄
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Graaat!!! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
FeketeVipera 77 SS

The Life is a Game. Yust play it!
"The connection to the update server has been terminated"
a system-ben lévõ .exe-vel pedig Gameguard üzenet.
ilyet eddig csak freen láttam
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Egyik pillanatban Tallum másikban meg már DC. De azért grat a fegyóhoz is <#eljen>#eljen>
FeketeVipera 77 SS