Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@lu
1. az amsik grp😊
2. azt nem ilu fenykepezte😊

B@lu
csaa
nem 43 as a kari hanem asszem 45

azon a szimten meg naponta lehet 2-3 szintet lepni, kisse megvaltozott a xp stilusa c1 ota... akkor meg 30 koruli szinten kellett 1 nap 1 szinthez...de ez lehet prelude ben volt, nem tudom mikor hagytad abba ...amugy WB😊

Gugger
ahogy elnézem itt már Diniz volt a buffer 😄

McWolfy
ÁÁÁ, hogy a viharban lehet ekkora képet feltölteni?
Nyafog mint álat, pedig 52 vagyok 😞
Vagyis 😊

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

Nem kell!Ket hetig anyoseknal vagyunk itt csak forumozni kutattni max gyengebb freet lehet jatszani.😊
Azert koszi!
Viszont hetvegen megyek Szeged-re valszeg a gyerekekkel.Egy pofa sor v fagyi erejeig talizzhatnank!😄

Zitus

phalanx
ilyen képem nekem is van, csek egy kicsit más szögbõl fényképezve <#smile>
van egy pár különbség a két képen, megtaláljátok õket? <#kacsint>

Sámán
Télleg!!! Kivel akarsz nagy visszatérést rendezni???? VillámnyilHunky vagy LassúdebiztosHunika??? <#kerdes><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Vagyis ezen a hétenma lesz a váltás!!!Tehát ha még ezen a héten jössz akkor kell feliratni ma!

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Hunkyt felirassam dawn-nak hogy ha jövõ héten jössz akkor tudj teleportálni?
(Még ma döntsd el mert hajnal 1 tõl váltás van!!!!) Csak hogy hétvégén tudj teleportálni<#wink>

BEAST
azért még kutatok és meglátjuk 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
igaz =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
Meg Pukka <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Meg azért el lehet szöszölni 1-2 (új) marhasággal -ha nagy bevétel nincs is belõle -peca, küldik, új tájak nézegetése, piackutatás <#hehe>
Arénában is mindig van valaki aki szíves örömest legyak ha odatévedsz, csak hogy teljen az idõ <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

Latszik hogy szunet meg szabadsagok vannak csak ugy pezseg a forum s fel fel bukkannak a regi arcok!😄D

Zitus

Most hogy van tarsasag + ket klinst is lehet egyszerre vinni sokkal gyorsabban megy a fejlodes mint mikor mi elkezdtuk.Raadasul segitokesz egy banda az RS es onzetlenul megdobalnak kezdo cumokkal+esetleg buffer funkciokban is tuddnak segiteni is ha szepen kered es van nekik raktaron.
Saman igazat beszel uff!

Zitus

Sámán
Aláírás ügyben már szóltam neki -fontolóra veszi a módosítást <#hehe>
Reményteli játékügyben meg minden reményt feladott -belátta hogy egyellõre L2 van, más nincs <#eplus2>
Amennyit meg itthon vagyunk (melómelómeló/alvásalvásalvás) nem nagyon kisérletezget... <#nemtudom><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Meg én =)

BEAST
áá , nemis a munka meg az idõ a gond 😄 jobb cuccokban nem nagy dolog felhúzni egy karit , de a wowból most pont azért van elegem mert újra és újra éés újra ugyanazt csinálom hogy jobb cuccaim legyenek és ha picit másképp is , de az L2ben is így megy farm és semmi más ... az egyetlen dolog ami hiányzik L2bõl az a várostrom <#szeret>

Sámán
Szyl nulláról kezdte egy 61es bishop/56os tyrant után... <#vigyor5><#crazya>
És most is sokan indítanak új karikat (új accokat!)
Szerintem is ez most a legjobb -és talán évvégén lesz kicsivel jobb -de lehet hogy még mindig nem <#hehe>
Azért forradalmi újítások nem lettek! Nem esik a mobokból 10x annyi adena, 10x annyi drop és 10x annyi xp sincs -a fun sokkal több lett, de attól még kõkemény farmolás van -ha nem is anyagi de fejlõdésügyi megfontolásokból! Más kérdés hogy a kb 80 magyarból RS alli csatin valaki mindig válaszol (jó, kivéve ha valami nagyon odafigyelõs raid/party van -de akkor ott a ventri) -és nem nulláról indulsz mert azt az újak közül senki sem mondhatja el hogy vérrel verítékkel szenvedett meg a cuccaiért -persze aki elvárja hogy kapjon -minél jobb, általában toppos- cuccot annak azért a klán felé is nyitottnak kell lennie. <#nezze><#vigyor2>
Az se 100% hogy belépsz, elkiáltod magad lfg/lfp/lfr, és 5 perc múlva TOI 10en gyax fullos csapatban -de most erre nagyobb az esély mint régebben -és mivel mindenki elég jó felszerelésekkel rohangál nem olyan kínszenvedéses/éppenhogycsaknemkihalós egy party mint régebben <#hehe>
Szerintem egy póbát megér nektek! <#wave><#wave><#wave>

FeketeVipera 77 SS

Maga meg ne integessen hanem legkozelebb szoljon ha talal vmi jo remenyteli jatekot!😄
Allandoan megorulok hogy talalok vegre vmi igeretes gamest erre vagy mar reg irtal a forumra vagy kifejezetten Te inditottad a forumot.😛
Igenis legkozelebb szoljon ha tud vmi jot!😄D Ez vonatkozik Ilura is!😊
u.i:Szyl alairas modositast kerek!

Zitus

BEAST
naigen , nem olyan rossz az L2, de így hogy nekem nincs 74-es SH-m , nincs túl sok kedvem 0-ról kezdeni , megint 😄😄😄

<#integet2>jaja,nincs jobb az L2nél😊év végéig tuti...
Én is igy vagyok!😊Valszeg szabirol visszajoven lehet megint benézek L2-be ha nincs semmi normais beta v free + persze ha Szeki enged.
EVE nem egy hetre valo bmi komplikált ahhoz!Kár belekezdened en is elobb foladtam mint Csendpenge.😄

Zitus

Jockey
2004.ápr 28-as az L2 accom, jezusom...😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
áhh, eve-l 1 az ingyenes 1 hetet se bírtam ki, de te tudod...😛

Jockey
storno az elõbbi, 27re beengedett..:p

BEAST
nemtom , most az EVE online-t lestem meg ... egy-két napra biztos leköt ...ha nem találok valami jót a közeljövõben akkor talán 1 hónap L2 utána majd megnézem milyen lesz a BC 😊

Jockey
auch
hiába irom be a jelszavamat az acc-l nem fogadja el, és az emlékeztetõre se emléxem mi a válasz. ezt hivják szívásnak?😛

Jockey
hát igen, de mi az a minél több?
mert a "régiek" közül nem sok életképes:p
DAOC halott, everq2 halott,planetside nem köt le 20 percnél tovább, COH halott, SWG-is az, ezek mindd itt csücsülnek a polcomon..
igazából ez off, de erõsebb reményeket fûzök az age of conan-hoz meg a kalózkodóshoz, de addig?😛

BEAST
épp énis halálomon vagyok ... L2-t csak végszükség esetén veszem elõ megint , most kihasználom az alkalmat és minnél több MMO-t lesek meg 😄😄

Jockey
semmi különös, teljesen beuntam a wow-t, nézem a sok polcon lévõ mmo-m közül mit kéne feléleszteni😛

hpzolee
csaaaaa mi a helyzet veled?

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Szekijoe
privi ment. Ha nem kaptál akkor irj és elküldöm megint.

Jockey
na jah, de nekem nem 75ös kari kéna vagy nagyobb..
igazából karit szerettem volna váltani, esetleg acc cserével vagyvalami, mert annyira nem ragaszkodnék az assahoz, de akkor lehet beporbálom mint mondtam 1 hóra, aztán majd meglátjuk, max pihizik megint 1 évet az acc...😛

MeoH
Elnezest felre ertettelek😊 Az hittem, hogy a magyaroktol szeretnel karit😊 Google a baratod, ki fog dobni jo par oldalt. De ezek sztem eleg dragak. Inkabb huzd Csendet.

fuck mmo's..i.,

Jockey
emlékeim szerint volt valami külföldi site, ahol eladása kínáltak fel karikat, de nem emléxem mi volt a neve..
de lehet befüzetem akkor csendet egy hónapra, aztán meglátjuk mennyire lesz party vagy sem

MeoH
Gyere vissza a 43as kariddal, lenne most partid. High lvl karit nem hiszem, hogy felkinal vki is kozulunk... Mert vagy nincs, akinek van, az pedig nem hiszem, hogy eladja.

fuck mmo's..i.,

Cobra.
Szerintem segítenének gyorsan fejlõdni, nem olyan kicsi a karaktered és van elég sok új ember, aki hasonló szintû.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Jockey
Sziasztok!

Sok új arc van, ezért bemutatkozom: Csendpenge néven játszottam régen (assasinnal) (balu tuti ismer még...:p)
Kéne nekem help, mivel ti még most is aktívan nyomjátok. Tyrant kari érdekelne, esetleg valami más high lvl kari. Ha van ár lehetõség szivese visszatérnék kicsit, de az assasinom megragatd 43-on még valamikor õsidõkbe. Minimális pént is beletudnék fektetni, de ne ez legyen a cél...😛

xt198
ehehehe 😄 nemsok embernek van ám kkk-ja offon... max törpéknek, de azok se mind olyan gazdagok 😛

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

McWolfy
Mikor lesz nekem ilyen sok mindenem? 😞
De hajrá mindenki és gratsz 😊
Majd csak behorgászom magam a kkk-sok közé 😛

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

xt198
grat!
tyû de gazdag itt valaki.. na meg cuccban is elvan eresztve 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Szekijoe
Gratula neked is<#taps>

Sámán
Nagyon aranyos! Igazad van -nehogymá ilyen bena b-s robe-ba rohangálj a városba egy krafterrel! Avadon már tök égõ! <#hehe>
Graaat!!! <#taps><#taps><#taps>

FeketeVipera 77 SS

sikeres A-grade Craft <#smile>

The Life is a Game. Yust play it!

Csak én nem tudok csatlakozni?
"The connection to the update server has been terminated"
a system-ben lévõ .exe-vel pedig Gameguard üzenet.
ilyet eddig csak freen láttam

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

Cobra.
Szép fegyver, SA mikor és mi lesz rajta? <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

B@lu
ja a dc csak a show maitt volt.. meg hianyzik a sapi..

GORDI!!!!!!!!!!!!!!!!! helllppp!!!😊

VipJoco
Csaló Diniz!!!<#ravasz1>
Egyik pillanatban Tallum másikban meg már DC. De azért grat a fegyóhoz is <#eljen>

Sámán
Csííííítteeeer!!!! <#hehe><#crazya><#eljen><#eljen><#eljen>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Gratula makker<#eljen> <#taps>