Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A boss partyk tényleg jók lennénkek, és lennénk NPC-tõl bevehetõ várak is...

gPROject
azért ez meglepne, 0-ról indulva szar felszereléssel még botban sem fejlõdnél gyorsabban, mint a többiek
szerintem lvl20-ig megnyomja mindenki aztán hónapokig csak a közös raidek mennek a dropok és az exp miatt
érdekes lesz, semmi overenchantolt fegyver, semmi agyontápolt kari legalább 3-6 hónapig 😊)

gPROject
eladó a 2 accom(minden megvan hozzá, unique code-tól kezdve minden), ha valakit érdekel
igaz nincs rajtuk sok minden(1;lvl53 SE divne-ban homuval, lvl21 crafter brigben wo/helm, 2;lvl60,5 AW doom lightban wo/weapon, lvl48 SH demon set wo/weapon) és befizetve sincsenek 😊
viszont szinte az összes wearehouse(klan ware is) tele materialokkal, a grade bladekkel, quest itemekkel, failed enchantoknak köszönhetõen kristályokkal, greater lötyikkel, bloody orchid crafthoz minden megvan kivéve a receptet amit a szerencsésebbek akár 500k-ért is tudnak venni(nekem 3milláért se sikerült)
veszek új accokat az új szerverhez ezért ezek már nem kellenek, akit érdekel írjon privátot

B@lu
persze botpartiban

B@lu
Ha okosan valasztanal karit es grind helyet, akkor hamar fel lehetne huzni egy magust 65-70 re
es par hetig ownolhatnad a servert

nem, csak mindenki védi a maga várát, és senkisem támad. mikor legutóbb átvonultunk Adent "támadni", akkor voltunk 150 körül támadók. Hunally 3 partyval kb+support. 2 party íjászt simán ki lehet állítani (bár lehet van az 3 is 😄 ). Az az érzésem, hoyg sokan nem bíznak az ally erejében, pedig mostmár kezd alakulni a dolog 😊

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

A sieghardton 15e a max es 67%-os a telitettseg. szóval 10050-en.
átlagban 7-10e, én is most kérdeztem meg, onnan tudom😊

Kb hányan vannak a szervereken átlagosan?

Gracie Barra

30 fos ostromok? ez komoly? o.O

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

McWolfy
De nem hiszem, h 0 rol kezdene barki is... sokan nagyon sokat oltek bele ebbe a karijukba... en meg nem annyit, de igy is nagyon fajna, ha elveszitenem...

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

MeoH
10dik szerver? Nem aza a baj, hogy nehany szerver kicsit kong az uresegtol... Bar nalunk is kicsit vicces neha a 30fos ostromok. A kari atvives meg sovany, tenyleg jobb lenne, a siege idopont. Meghat mindenki 0rol, mert igy kicsit szelhalom harc a lvl77-78as hero partyik ellen.

fuck mmo's..i.,

McWolfy
Jó lenne átvinni karikat, nem kétség, emberibb idõpontok 😊
Egyébként nekem is...

gPROject
amennyiben ez tényleg elindul 0-ról, asszem ott a helyem
lol<#nevetes1>

Mellesleg nalatok is kijon ilyen chellos felhasznaloneves szarsag itt? Hogy lehet azt megszuntetni?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hmm, kar hogy nem elobb jott ez az egesz. Jo lett volna felhuzni vmi 50es maget vagy archert es szarraloni mindenkit😊 De igy szigora kell tanulni, ahh😞

phalanx
LOOOOOOOOOOOL
Indul egy 10. szerver is, európaiaknak (mint a teon)

New Lineage II Server

The tenth Lineage® II server, Franz, is planned to open with the launch of Chronicle 5. This server will be designated as a European server like the Teon server. All players are free to choose any server, but Franz will use European-centric time for castle sieges and other game systems.

MeoH
Majd kiderul. Viszont a klanok majd 120+20fo letszamuak lehetnek.

fuck mmo's..i.,

Cobra.
Az mire jó, hogy ezentúl csak 3 klán lehet egy allyban?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Gordis2k
Pvpzni jöttek megöltek engem portalas közben😊 ez a bosszú😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

GAthersw
MXGék aludtak vagy mi?

01110000 01110010 00110000

phalanx
Chronicle 5: Oath of Blood

We are happy to announce that we are planning to launch Chronicle 5 on September 6, 2006!

During the server downtime for the Chronicle launch, the following event items will be removed:

* Bead Ornament (Deck the Halls)
* Star Ornament (Deck the Halls)
* Fir Tree Branch (Deck the Halls)
* Flower Pot (Deck the Halls)
* All alphabet letters (L2 Day)
* Gunpowder (Playing With Fire)
* Magnesium (Playing With Fire)
* Squash Seed (Summer Squash)
* Large Squash Seed (Summer Squash)
* Pollen (Summer Squash)

Additionally, the replays you created in Chronicle 4: Scions of Destiny will not be compatible with Chronicle 5 and can only be viewed in the Chronicle 4 game client. We apologize for any inconvenience this may cause.

Finally, in Chronicle 5, the maximum number of clans in an alliance will be reduced from 12 to 3. At the time of launch, alliances will not be forcibly disbanded. However, we strongly encourage clans to re-form their alliances as soon as possible. Alliances may be forcibly disbanded at a later date.

More details will be available closer to the launch of Chronicle 5.

Cobra.
Nem, õ maga a Raid Boss, hála a Zariche-nek <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

nem töltötte fel a képet:S bocs még kezdõ vok ebben😄
hehe (bocs az offért😛)
megnézem😊
FragStaR
Na itt a videó a tegnapi PVP rõl saját szemszögbõl enjoy : PvP@FG

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

McWolfy
Ez a srác amúgy egymaga akar raidelni? 😄

Szekijoe
Gratz!!!<#taps>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

McWolfy
lvl 61 😊

Ehh, remélem most sikerül.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Khm...

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Liliht lvl11 meg lvl12, rift lvl13, ez a legkonnyebb. Baium sem tul nehez mondjuk. Viszont C5-ben lesz valami meg konnyebb lehetoseg is, ponntosan nem tudom.

+Anakim+Lilith
Sámán
Ha jól tudom fel lehet húzni rift-en is -de más lehetõség nincs <#nemtudom><#smile>

FeketeVipera 77 SS

Ha szeretnék felnyomni 1 soul cryt 12re akkor tényleg csak Baium,Anti,Valakas,Ember féléken lehet elérni a 12-t? Vagy esetleg van más mód is? Kéne a help mert QR élkül nem olyan jó az az SB :/
Szekijoe
Köszike mindenkinek az Sb-ket!

Esetleg valakinek van elfekvõben SB: Vitalise?

McWolfy
Tudod mi lenne az eredménye? Röhögve legyalulna a fajtársad, amikor erre hivatkozva nem csapnád le, amikor ott van az esély 😊

Osszes serveren vannak farmerek/botok. Van amelyiken tobben, vagy amelyiken meg tobben😊 Pl Bartzon mar Antharast is farmerek farmoljak ahogy 1 kepen lattam😛

Sámán
Többi szerverrõl érdemben nem tudunk nyilatkozni, de hallomások alapján ott se kell félni hogy tök egyedül leszel a farmolós helyeken <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Hallottam róla, hogy milyen farmolós botos klánok vannak sieghardton. A többi szerveren is ez van?!

PíszLávJuniti
Bocs mindenkitõl az offért.
Nekem hiányoznak az igazi RP-s részek, és nem értem hogyha valaki egy mmorpg vel játszik, az miért nem tudja igazából játszani a karakterét, mint ahogy egy asztali szerepjátéknál.. Az ilyenek levesznek nagyon a játék hangulatából. Mert ha valaki nem tud angolul, ok, akkor angolul ne szóljon bele ( elvégre máshol sem beszélnek "közös" nyelvet.. ), de magyarok közt ennyire nehéz kijátszani ezt?
Könyörgöm legalább egy out ot írna be a hozzászólásai elé..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Facek
az a baj hogy c5 be le fogják gyengíteni és csak kard/bluntal fog nagyot sebezni
Nos, sikerült beszereznem egy Eminence Bow-t, gondoltam, ezzel is kipróbálom a destroyert ereje teljében. 2540 patk-om volt minden buff nélkül, és megkértem Tanashit, hadd próbáljam ki a kis játékszert rajta. Íme az eredmény:

Tanashi lvl 55 (ha jól emlékszem), én lvl 50. A számok igencsak bíztatóak 😊. Bár szegényt majdnem agyonlõttem véletlenül 😊 .

Ha jol emlekszem vmelyik karinal van party return.Ha nem tudok este menni keresd meg.😊

Zitus

Facek
Ez itt az official szerver magyar fóruma. szerintem ezeket nem itt kéne megbeszélni.
McWolfy
Virágokat az öltözõmbe... <#szeret>

Looooser
sima critical error utána kapsz egy gameguardot és csak elindítod újra és nem lesz semmi gond... akik nem officiallal játszanak rengeteg ijet kapnak... -toom-

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Szekijoe
<#eljen><#worship>

McWolfy
greater heal van, majd keress meg játékban, adom, van vagy 5 😊

Szekijoe
Kellene néhány SB!
Greater Heal, Return, Party return.
Esetleg valaki tud farmolni Ivory tower alatt Greater heal book-ot?