Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem lvl20-ig megnyomja mindenki aztán hónapokig csak a közös raidek mennek a dropok és az exp miatt
érdekes lesz, semmi overenchantolt fegyver, semmi agyontápolt kari legalább 3-6 hónapig 😊)
igaz nincs rajtuk sok minden(1;lvl53 SE divne-ban homuval, lvl21 crafter brigben wo/helm, 2;lvl60,5 AW doom lightban wo/weapon, lvl48 SH demon set wo/weapon) és befizetve sincsenek 😊
viszont szinte az összes wearehouse(klan ware is) tele materialokkal, a grade bladekkel, quest itemekkel, failed enchantoknak köszönhetõen kristályokkal, greater lötyikkel, bloody orchid crafthoz minden megvan kivéve a receptet amit a szerencsésebbek akár 500k-ért is tudnak venni(nekem 3milláért se sikerült)
veszek új accokat az új szerverhez ezért ezek már nem kellenek, akit érdekel írjon privátot
es par hetig ownolhatnad a servert
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
átlagban 7-10e, én is most kérdeztem meg, onnan tudom😊
Gracie Barra
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
fuck mmo's..i.,
Egyébként nekem is...
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Indul egy 10. szerver is, európaiaknak (mint a teon)
New Lineage II Server
The tenth Lineage® II server, Franz, is planned to open with the launch of Chronicle 5. This server will be designated as a European server like the Teon server. All players are free to choose any server, but Franz will use European-centric time for castle sieges and other game systems.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
We are happy to announce that we are planning to launch Chronicle 5 on September 6, 2006!
During the server downtime for the Chronicle launch, the following event items will be removed:
* Bead Ornament (Deck the Halls)
* Star Ornament (Deck the Halls)
* Fir Tree Branch (Deck the Halls)
* Flower Pot (Deck the Halls)
* All alphabet letters (L2 Day)
* Gunpowder (Playing With Fire)
* Magnesium (Playing With Fire)
* Squash Seed (Summer Squash)
* Large Squash Seed (Summer Squash)
* Pollen (Summer Squash)
Additionally, the replays you created in Chronicle 4: Scions of Destiny will not be compatible with Chronicle 5 and can only be viewed in the Chronicle 4 game client. We apologize for any inconvenience this may cause.
Finally, in Chronicle 5, the maximum number of clans in an alliance will be reduced from 12 to 3. At the time of launch, alliances will not be forcibly disbanded. However, we strongly encourage clans to re-form their alliances as soon as possible. Alliances may be forcibly disbanded at a later date.
More details will be available closer to the launch of Chronicle 5.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
FeketeVipera 77 SS
Esetleg valakinek van elfekvõben SB: Vitalise?
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
FeketeVipera 77 SS
Nekem hiányoznak az igazi RP-s részek, és nem értem hogyha valaki egy mmorpg vel játszik, az miért nem tudja igazából játszani a karakterét, mint ahogy egy asztali szerepjátéknál.. Az ilyenek levesznek nagyon a játék hangulatából. Mert ha valaki nem tud angolul, ok, akkor angolul ne szóljon bele ( elvégre máshol sem beszélnek "közös" nyelvet.. ), de magyarok közt ennyire nehéz kijátszani ezt?
Könyörgöm legalább egy out ot írna be a hozzászólásai elé..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Tanashi lvl 55 (ha jól emlékszem), én lvl 50. A számok igencsak bíztatóak 😊. Bár szegényt majdnem agyonlõttem véletlenül 😊 .
Zitus
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep