Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igwalker=Ingame bot a lineage 2-höz.

nem wowot akartam feltétlen hasonlítani, hanem a rátelepült ipart 😛 akármelyik mmorpgt fel lehetne talán hozni, hogy ott mennyire mondják meg mit csináljunk, csak én spec wowról tudom.. (igwalker ><😉

Szászke

igwalker elég sok mindent megmutat. Mennyi hp-ja van az ellenfélnek. Ebbõl lehet következtetni, hogy buffolt e vagy nem. Mennyi mp-je van. Meg lehet nézni, hogy milyen cucc van az embereken. It az enchantra gondolok, mert ha ránézel a karira, akkor is látszik, hogy mi van rajta, csak nem mindegy hogy hány enchant van rajta.
Nekem a wow a pvp rendszer miatt nem jön be. Szerintem ez lineage-be sokkal jobban ki van találva, és ez nekem többet ér mint akármilyen hangulatos questek. Ja meg a nagyon kockák pár hét alatt elérik a max szintet wowba. Sok hibája van a wownak is csak a warcraft világnak kicsit nagyobb múltja van és sokkal nagyobb reklámot kapott, mint az l2.

Mindkettõ nagyon jó játék, de tényleg kár azon vitatkozni, hogy melyik a jobb, mert mindenkinek más jön be.

én is levontam a következtetést azok alapján amit írtatok és én tudok.a WoW sokkal jobb Lineage2-nél.Nem értem mért nem hagyjátok ott a lineage 2-t és mentek WoW-ozni😛 ugyan anyiba kerül 😉
MeoH
Nem rossz jatek a WoW sem, az tuti mert aze tobb mint 6millio acc.ot nem a szelt fujt ossze. DE nem lehet a 2ot osszehasonlitani, mert telejesen mas elvek alapjan keszult. Viszont az L2osok fogynak, a WoWot pedig 1re tobben toljak... Sajna a C4es skillek fossa zuztak a pvpt. Ertem ez alatt a "godmode" buffokat. C1-C3ban percekig ment a moka, most meg 2-3loves mindenki. Tobb Ks dmg ellen meg taktikazni sem lehet. A pvp ritka mar, szinte csak zerg van. Ahol ha nem te tamadsz tutti fekves. Talan ezert lesz fullon az uj szerver, nincs hatalmas szint kulonbseg, overenchantolt fegyverek, ruhak, boss ekszerek, stb.. Kar, nem c4nel indult, akko tuti ott kezdtem volna el...
Na persze, botok lesznek😛

fuck mmo's..i.,

xt198
sajnos ezt csak azért mondod, mert még nem ismered annyira a wowot...
Ezek azért kellenek KÖTELEZÕEN, mert pl. elmegyünk egy instance-ba (értsd. egy katakomba szerû cucc, tele raidbossal, de CSAK és kizárólag a te 40fõs csapatod van bent.) és látjuk hogy a boss mikor "fearel" illetve mikor nyom 4000damage-s AOE-t. Aztán az említett addon, amikor látod mit kasztol az ellenséged... ez azért jó, mert a wowban kb. 50x annyi skill van mint a lineage2-ben, és ráadásul nincs meghatározva hogy a nightelf csak tank lehet... szoval iszonyat sok variáció van, és szerintem tök felesleges hasonlítgatni a két játékot, mert wowban 5x nagyobb tömegek vannak a szerveren (ahol én játszok, ott pl. kb. 20.000 hordás van, és 25.000 allyance-s.)
na csak ennyit szerettem volna 😛

egyébként lineage2 is jó, nincs is vele bajom ne értsd félre, én is nagyon sokat toltam, csak ne hasonlítsd össze a wowot a lineage2-vel.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

bot arra van, hogy a játék eljátszon magában, elfarmerkedik te meg otthagyod akár a gépet is vagy ilyesmi (esetleg számolod a zsét az adéna után 😛).. de wowban úgy gondolják, hogy az embernek így kéne "játszania".. azt mondta nekem egy nemkicsit fanatikus barátom (anno õ se jött be suliba, hanem ment hajnali négyre bolt elé álldogálni a limited edition dobozért), hogy a játékban egyetlen olyan dolog van, amit nem tudhatnak meg, amitõl még kihívás marad a raidelés, a boss agrozása. most már arra is van mérõ program, mindent a júzerért..

nomeg az, hogy mit csinál látszik persze, de azért picit könnyebb volna a dolgom, ha mondjuk elkezdene vörösen villogni a poison recovery skillem amint egy sk elkezdi a poison skilljét castolni 😛P

Szászke

WOW ban suxx, hogy amit itt felsoroltatok szakkepzettsegeket, csak gyerek szinten lehet hasznalni. Igazi ekonómiát nem teremtenek, csak egy röhelyes csökevény pl.0 az EVE rendszeréhez mérten.

"addon", ez teccik😄D

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Cobra.
L2-ben is van ilyen, botnak hívják 😊
Mondjuk olyat nem tud, hogy a másik épp mit varázsol rád, bár az a játékban is látszik, ha valaki castol valamit és nem nehéz kitalálni mit.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Padidiver
Hy Aki tudna adni linket Duelist kasztvaltóhoz az pls linkele be vagy küldje el pls pm be ingame.
thx

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

gPROject
nekem inkább a karakter generálással és a kevés itemmel(armorok/fegyverek) van bajom, nameg a kevés adena és nagyon nagyon rossz drop rate-val amik magukkal vonják a donatet

gPROject
na ezek pont nem hiányoznak nekem l2-bõl

PíszLávJuniti
Grafikával szerintem absz. nincs baj, sõt, a helyszinek jobban meg vannak komponálva, városok jobban tetszenek itt, stb.
Amit látok ( javítsatok ki, ha nem ismerném eléggé ), ott a fegyverforgató tanulhat különbözõ cseleket, rohamot, figyelem magáravonást, vannak neutrális állatok akiket meg lehet szelidíteni, gyógynövény szedés - keresés, szakmák ...

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

nem grafika v játékmenetileg, engem a ráépült "ipar" zavar, pont ma olvastam mennyi addon letölthetõ a wowhoz, amiket ha felraksz tudni fogod kinek mennyi hp/mpje van, milyen ruha van rajtad, az miért nem megfelelõ az adott szituációban és mire kéne lecserélni, pvpben az ellenfelednél kijelzi éppen milyen átkot (!) készül rádlõni, ilyenkor kiírja mivel tudsz counterelni v leszedni magadról, gyógyítónál felvillan kinél kell heal v vmi purify szerûség stbstb.. ebben hol az élvezet, ha mindenkinek megmondják pontosan mikor mit csináljon és hogyan?! l2höz remélem soha nem fog senki ilyen addonokat készíteni...

én ha jól értettem egyébként azt mondta a fejlesztõ, hogy chronicle5 lesz az utolsó olyan frissítés l2ben amit chroniclenek hívnak. ettõl még más nevû ilyesmi jöhet még l3 elõtt 😊

Szászke

Ez igy nem igaz mert öszetetteb a mozgás ha jól megfigyeled mozgatja a fejét mozog a melkasa pislog ha lefekteted becsukja a szemét l2 be ezzel szembe mint akit lenget a szél kb anyi a mozgás. Más a graf stilusa anyi.

the world is mine

Sámán
Jaj pls ne hánytorgassátok fel ezt a WOW/L2 vitát, mert valaki még a végén kapni fog az alkalmon és megint vér fog folyni <#hehe><#crazya><#nezze>

FeketeVipera 77 SS

pharao
Nemértem, de a wow-nak mióta olyan jó a graf-ja? Én nem egyszer játszottam már vele, de sztem jobban figyeltek a stílusra és a feeling-re, mint a grafikára...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

PíszLávJuniti
Persze, csak látok olyan dolgokat, amiket relatíven nem lenne nehéz belevenni a játékba, és nagyon sokat dobna rajta.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Wow-al nem érdemes hasonlítgatni, mert a két játék totál más szemléletmódra épül.

Wow, a pozitív ösztönzés módszerén alapszik. Nincs kockázat, könnyen elérhetõ nagy rewardok. Politika abszolút hiánya.

LA2, a hibákat bünteti, de a nyereség annál ízesebb és nagyobb. Hosszútávú célt ad a nagyon lassú fejlõdéssel.

Valahol azt olvastam a Chronicle V csak a Chaoticbol az utolso.

ez nézõpont kérdése sztem jópár dologban jobb mint a wow

the world is mine

PíszLávJuniti
Nem kéne hozzá sokminden, hogy ráverjen a wowra. Többféle skill, cselekvési lehetõség

http://jenova.servegame.com/dm/Hero1711/gallery/

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

McWolfy
Már elavult... nézz a wow-ra... elég sok mindent be kell hoznia, játékosokat fog így veszíteni.

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

Sztem amíg nem avul el a játék motorja addig gyártják...nekik csak a pénz a lényeg

Sámán
Úgy tervezték ez lesz az utolsó <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
2-3 hónap? LOL max 2 hét! Az összes chronicle után max 2 héten belül szépen visszaszivárogtak a botok mindenhova <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

Tényleg az NCsoft hány krónikát tervez? Vagy L3 elõtt ez az utolsó?

Tufa
mióta is megy a kóreai pts? hm hm hm

MeoH
Tenyleg volt bot ptsen. Volt velem is volt partyba bot BD.

fuck mmo's..i.,

pharao
Komolyan? Gondolom te már PTS-re is botbol mész fel... (amugy a C5 indulása utánn számítva 2-3 hónap minimum kell a bot megjelenéséhez)...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

darkmenx
azota van mar bot C5 -re amiota elinditottak a ptst..

xt198
ne hidd... nagyon sok (free) szerveren van ez így.. D:

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

ZsuzS
Arról nem is beszélve -nem egy embertõl hallottam már- hogy rászabadulnak csak úgy ,,fun,,ból az emberek.És több lesz a piros nevû karakter,mint a fehér. Reméljük ez is máshogy lesz <#vigyor2>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

gPROject
általában így szokott lenni, egy jó ideig nincs walker
nameg a bot csapatokat szerintem most irtani fogják a népek, én biztos 😛
nem lesz mitõl tartani, nagy veszteni valóm ott nem lesz a pk miatt 😊

De a walker c5-ben is mûködni fog? mert úgy tudom arra még várni kell...

Gordis2k
Sajnos egyet kell értenem! Az összes pro walker nekiál és iszonyt durvan 24/7 ben botozik majd!

Totális hatalomátvétel lesz rövid idön belül sajnos😞 hát reméljük tévedek mindenesetre bedobok egy fun karit csak a vicc kedvéért):

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

McWolfy
Sztem meg mint az állat rászabadulnak a farmerek, alig tudsz majd fejlõdni, majd mire bármit elérsz, azt látod, hogy lesznek már akik 75 ösek javában és te ott állsz segítség nélkül. <#shakehead>

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

A pingek jobbak, a siege idõpontok fehérembernek valóak. Valamint ott lehetek egy új közösség kiformálódásánál. Remélhetõleg low-middle pop szerver lesz.

Facek
emiatt nem kell agódnod ^^ de minek mennél át arra a szerverre ? csak szenvedés lenne szerintem meg kevés tapasztalattal nem érdemes szerintem de te tudod
Ezt azért kérdem, mert a Franz szerveren tervezek karit indítani. Az új európai szerver indítás miatt kezdtem off LA2-zni. De szeptemberig szeretnék ismerkedni a környezettel másik szerveren és nem akarom, hogy a newbiestuffok ugorjanak, mert elérem a 6. szintet.

Hali! "Franki vok." Van egy eladó plaync accom (L2+GW van benne). (L2 sieghardton 61lvl shillien knight, 56lvl phantom summoner valamint 20+ scavenger és 20+ artisan (kb 200mil+ értékbeli felszereléssel, 10mil+ kp, meg jópár mat és recept (+1 healer pet 71lvl^^). GW-ben 2kari 19lvl F/R és 16lvl M/R.) -ha vkit érdekel dobjon meg 1 privel! (nem írtam le mindent)... sztem nem kérek érte sokat 😛 de ezt nem én döntöm el ^^ Köszönet hogy RS tag lehettem, további jó gamet mindenkinek 😉én itt befejezem pályafutásom. gl

Új vagyok a gameben. Nem tudjátok véletlen, hogy a kezdõ kari bónusza az egyszer jár és az accounthoz kötõdik, vagy szerverenként kapunk egyet?

pharao
Emléxem a szép idõkre, mikor Tompi és én Meoh-val való bossolások utánn Meoh által fáradságus munkával szerzett BSOE-kat örömmel alkalmaztuk társaink elötti feszítésre... Köszönjük Meoh <#law><#nevetes1>

Le akartam ülni picit árulni, de azt veszem észre pár perc (pontosabban még nem néztem) után egyszerûen disconnectel csak nem ír ki semmit (kliensem gondolom nem küld ki infót vmiért és ezért nem is kap). van valakinek vmi ötlete mit csinálok rosszul?

Szászke

MeoH
En bizok az Ally erejben. DE... Lehet, hogy sokan vagyunk, de az nagy atlag lvl60 kornyeken mozog b-c cuccokban, es azzal meg nehez tulzottan maradandot alkotni. Igaz vannak mar, 70+, es 75+os emberkek, sajna nem vagyunk meg 1 szintben Mxg/Catalyst bandaval. A Soaval feltudjuk venni meg a harcot, de ahol annyi hero van, hogy 2partyba talan befernek, a maradek pedig a 2dik kasztjaval is kozelebb all 78hoz, mint a 76hoz, azok elol csak futas van, hizs 2 eleg beloluk, hogy leverjek a full partyt. Szoval meg van hova fejlodnunk, mar ha van hol es nem lonek hatba😛
Ezt most nem lehuzaskent vagy fikakent irtam, csak en igy lattom, es sztem ez tukrozi a valosagot. Sot inkabb osztonzeskent!! Go 4 XP!!!
Ui: Akki meg1x, feleslegesen eltolja Bsoem, az nem kap healt, mert pont befogok laggolni...

fuck mmo's..i.,

Valakli el tudná nekem küldeni PM-ben a jelenleg használatos ventrilló beállításokat? (Jól jönne a raidekhez, ha nem csak magamban beszélném meg a dolgokat <#vigyor5>)

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)

_Neo
Ez inkább hajtóvadászat volt mint pvp 😊
B@lu
persze de ne feledd hogy a 24/7 az sokat lendit az XP sebessegen
es
hamar osszejon anyni hogy egy homunculust tudjanak venni azzal meg siman oli a feher/zold mobokat... farmolnimeg az a legjobb