Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szászke
Nekem a wow a pvp rendszer miatt nem jön be. Szerintem ez lineage-be sokkal jobban ki van találva, és ez nekem többet ér mint akármilyen hangulatos questek. Ja meg a nagyon kockák pár hét alatt elérik a max szintet wowba. Sok hibája van a wownak is csak a warcraft világnak kicsit nagyobb múltja van és sokkal nagyobb reklámot kapott, mint az l2.
Mindkettõ nagyon jó játék, de tényleg kár azon vitatkozni, hogy melyik a jobb, mert mindenkinek más jön be.
Na persze, botok lesznek😛
fuck mmo's..i.,
Ezek azért kellenek KÖTELEZÕEN, mert pl. elmegyünk egy instance-ba (értsd. egy katakomba szerû cucc, tele raidbossal, de CSAK és kizárólag a te 40fõs csapatod van bent.) és látjuk hogy a boss mikor "fearel" illetve mikor nyom 4000damage-s AOE-t. Aztán az említett addon, amikor látod mit kasztol az ellenséged... ez azért jó, mert a wowban kb. 50x annyi skill van mint a lineage2-ben, és ráadásul nincs meghatározva hogy a nightelf csak tank lehet... szoval iszonyat sok variáció van, és szerintem tök felesleges hasonlítgatni a két játékot, mert wowban 5x nagyobb tömegek vannak a szerveren (ahol én játszok, ott pl. kb. 20.000 hordás van, és 25.000 allyance-s.)
na csak ennyit szerettem volna 😛
egyébként lineage2 is jó, nincs is vele bajom ne értsd félre, én is nagyon sokat toltam, csak ne hasonlítsd össze a wowot a lineage2-vel.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
nomeg az, hogy mit csinál látszik persze, de azért picit könnyebb volna a dolgom, ha mondjuk elkezdene vörösen villogni a poison recovery skillem amint egy sk elkezdi a poison skilljét castolni 😛P
Szászke
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Mondjuk olyat nem tud, hogy a másik épp mit varázsol rád, bár az a játékban is látszik, ha valaki castol valamit és nem nehéz kitalálni mit.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
thx
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Amit látok ( javítsatok ki, ha nem ismerném eléggé ), ott a fegyverforgató tanulhat különbözõ cseleket, rohamot, figyelem magáravonást, vannak neutrális állatok akiket meg lehet szelidíteni, gyógynövény szedés - keresés, szakmák ...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
én ha jól értettem egyébként azt mondta a fejlesztõ, hogy chronicle5 lesz az utolsó olyan frissítés l2ben amit chroniclenek hívnak. ettõl még más nevû ilyesmi jöhet még l3 elõtt 😊
Szászke
the world is mine
FeketeVipera 77 SS
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Wow, a pozitív ösztönzés módszerén alapszik. Nincs kockázat, könnyen elérhetõ nagy rewardok. Politika abszolút hiánya.
LA2, a hibákat bünteti, de a nyereség annál ízesebb és nagyobb. Hosszútávú célt ad a nagyon lassú fejlõdéssel.
the world is mine
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
FeketeVipera 77 SS
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
nameg a bot csapatokat szerintem most irtani fogják a népek, én biztos 😛
nem lesz mitõl tartani, nagy veszteni valóm ott nem lesz a pk miatt 😊
Totális hatalomátvétel lesz rövid idön belül sajnos😞 hát reméljük tévedek mindenesetre bedobok egy fun karit csak a vicc kedvéért):
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Szászke
Ezt most nem lehuzaskent vagy fikakent irtam, csak en igy lattom, es sztem ez tukrozi a valosagot. Sot inkabb osztonzeskent!! Go 4 XP!!!
Ui: Akki meg1x, feleslegesen eltolja Bsoem, az nem kap healt, mert pont befogok laggolni...
fuck mmo's..i.,
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)