Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom valaki találkozott hasonló problémával, de nem tudok belépni a 6-7-8-as szerverekre (down-9999ping) a többi szerver jó, be tudok lépni, a többiek a klánból azt mondják a náluk semmi gond, simán be tudnak lépni az összes szerverre
van valami megoldás ?

(újrainstaláltam a játékot, nem segített)

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

VipJoco
Hát Frag nagyon mákos vagy! Csak mostmár tudd kitalálni mi is lesz a szubod ennyi fegyverel 😛

xt198
na, csak írom akit érdekel, mostmár cd-galaxisban is lehet venni lineage2-t, és gamecardot is... az összes ncsoft játékhoz.
ja és tök jó fejek, adnak lineage2+prey plakátot is (minden vásárlásnál, nem csak l2-nél 😊

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

lol😄 igaz nem offon játszom de akkor is grat 😄
FragStaR
Blody Orchid és Meteor Shower drop egymás után ^^ <#wow1>

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

B@lu
Jock
tuti jo emilcimet nezel? nem egy regi van beallitva a L2 re?
sokan jartak itt igy a tobbiek kozul ha visszaolvasol vagy feljossz ventrilora meglesz a megoldas

Nethyrrea
jah, de néztem az eredetit is közben már 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GAthersw
Baium is.... photoshop...

01110000 01110010 00110000

Jockey
hmm, hiába próbálgatom, nemtok bemenni az accountomba, még ncsoft oldalon se, hiába irok mindenfajta szart, jelszóemlékeztetõ nem küldi el amit kell...
ebben az a szép, hogy mielõtt kiszart ez az egész rendszer, aktiváltam egy buffbot karit is, amin még nem volt cd key...
asszem ennyi lesz akkor nekem ez az l2, tököm ki van az egésszel.

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nethyrrea
változnak az idõk....careryn is nálatok van, sensei is.... még emlékszem hogy volt idõ amikor chowder elég választékos módon küldött volna el titeket felmenõitekhez.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

miért esek 7%-ot halálnál? 13x haltam meg, abból 3x 7%, a többi 4%. de miért volt a 7%?

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

McWolfy
Mailka felhívta a figyelmemet a magyar zászlók elhelyezkedésére... nekem már annyira természetes, hogy mindenütt mi vagyunk, hogy észre sem vettem 😄
HAJRÁ MAGYAROK!

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

ZsuzS
l2guru-n a
forum ban található a következõ kép <#vigyor2>LordChowder jóvoltából <#taps>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

pharao
Amerikában van a szervergép, de pontossan nemtudom, hogy a Keleti, vagy a nyugati parton, mindenesetre mi elörébb vagyunk 7 kerek órával... Enyhénszolva ami nekünk egy egész éjszakás várakozás volt, az az IC-seknek egy laza délutánn...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Valaki meg tudná mondani hogy hol van a Sieghardt szerver központja?
Vagy hogy pontosan mennyi az idõeltolódás?
Beállítanék az ottani idõre egy órát.
Elõre kösz!

TruBy
Nah elmentem alukalni...majd hivjatok, ha Baium megint respawnol <#buck>

TruBy
nah en azert meg birtam aludni 2 órácskát az iskola elÕtt XD
Tesom ébresztett, en felriadtam, odarohantam a gephez, monitor bekapcs, aztan mar inditottam is a jatekot 😛
Aztan mondja tesom, hogy nem Baium miatt keltett, hanem, hogy menni kellene isibe...Azert jo volt 😊

Szekijoe
Jah 1:0 nekünk (vagyis 3:0 mer Baium elõtti 2 pvp-t is megnyertük (1 felmenéskor, 1 sok vs sok fenn))
mellesleg aki subblódni akart az most tudott<#bee1>Grat nekik is!

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Carnage+Baium ring asszem

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

McWolfy
Gyõztem!

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

Cobra.
És mi lett a Baium raid eredménye?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szekijoe
Én mindent elkövettem, hogy az legyek.
De ez szerintem holnap, holnapután vagy C5ben fog kiderülni. (nem lennék meglepve ha holnap leállnának a szerverek és C5-tel indulnának<#hehe>)
Az olimpiák lezárultak ma. De szerintem csak C5ben lesz hero eredméynhirdetés.

jól tudom, hoyg megint hero vagy?

xt198
kocka 😊
grat

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Én több mint 90 percet 😄 aludtam másfél órát, agonizáltam még 1et, aztán felkeltem meghallgattam ahoyg megölitek, meg ahogy spider többszöri felszólitás után is verte baiumot, mintha tök lenne a rush isteni volt

MerlinW
Köszi szépen a választ. Sh-n játszom, de csak ritkábban, ahogy idõm engedi😊

[merlinw.org]

Szekijoe
<#eljen> Jó volt a Baium RAID!
Köszönet mindenkinek akik kitartottak. (A többieknek is akik csak a zerg pvp vettek részt)
Én negyed órát késtem a melóhelyrõl Baium miatt de megérte <#vigyor2>

Vedd azt is figyelembe, az amcsi szerverek más idõ zónában vannak és sok event nagyon rossz idõpontra esik egy európainak. Sieghardtra csak akkor menj, ha magyarokat is akarsz.

Tufa
lvl61 A grade

K, thx

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

_Neo
Legjobb tudomásom szerint neked nem a templomot kell keresned, hanem az orc guild nevû heylet, minden városban találsz ilyet, ott tudsz skilleket tanulni. A kasztváltó küldikrõl sok helyen van leírás pl.: L2 off web page vagy Google...
a d-s meg c-s ruhák úgy vannak, hogy lvl 20-tól tudsz viselni d-set, 40-tõl c-set, 52-tõl b-set és 62-tõl a-sat, majd kicsit késõbb s-grade-eset.
továbbá nézd meg a passzív skilljeidet, ott megtalálod, hogy milyen armor masterid van: értsd: robe, light és heavy. amit ott látsz, olyan ruci kell neked.
fegyvert is olyat válassz, amire van mastery-d és skilled.

Javítsatok ki, ha elírtam valamit...

Amúgy melyik szerveren játszol?
MerlinW
Lenne pár kérdésem, engedelmetekkel😊
Karakter Ork lvl20

Hol lehet skilleket felvenni, nem találtam sehol(logikusan templomban sem😊)
Hol lehet Kasztot választani neki

Végül, vannak ezek a D, meg stb ruhák, ezek mik, meg hogy?😊 Egy Ork-nak milyen ruhát fegyvert kell hordania?

[merlinw.org]

Mindegyik off szerveren 1x a rate. Sh-n van a legtöbb magyar játékos.

Szászke

Én úgy értettem, h az 1x rate-et el szeretnénk kerülni 😄 Csak rosszul fejeztem ki magam 😄 Sh-n hanyas rate van? Vagy van v.mi leíras a serverekrol, rate-ekrol? Thx

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

B@lu
1 X es huzos az xp magas szinten tobb ora jatek 1 % ert gyertek a sieghardtra
ezen a heten 2 % ot fejlodtem😊

Cs all!

Az lenne a kérdésem, hogy mienek a rate-k a servereken? Mind1iken 1x? Haverokkal mennénk offra és szeretnénk tudni, h melyik servert ajánljátok? Mi a Franz-ra gondoltunk, vagy a Teon-ra, sztetek melyik a legjobb? Thx

gPROject
Calling All Clan Leaders

If you are a clan leader of a level 4 or 5 clan, you will be able to enlist new clan members by offering your friends a 7-day free trial of the full version of Lineage® II!

Clan leaders with active game accounts will be sent several buddy codes on September 13, 2006. Please make sure that the e-mail address on your PlayNC® master account is updated so you don’t miss this offer. If your clan is level 3 or below, gather your clan members, start working, and get clan level 4 by September 12 to take advantage of this promotion.

Recruit your friends to get firsthand experience of all of the exciting new features of Chronicle 5, including the new Academy system! Take a look at the Chronicle 5 preview site now to learn more about all the new clan features and enhancements coming next week.

Szekijoe
Hm azért mert nálunk régebben mindíg csak átszervezõdtek a grp-k és mentek vissza xp-zni. És egy jó party szervezõ(aki összerugdossa a partyt menetkészre és mennek is utána az emberek) az többet ér mint bármeik kari a partyban.

pharao
2X írtad a szervezést, talán azért mert 2X is meg kell szervezni egy groop-ot? <#idiota>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Szekijoe
Nincs. Csak aki 78on van azoknak érdemes néhány skillt. Az eldereknek a recharge skill enchantolása szinte kötelezõ(az enyém +3as)nagyon durva hogy full partyban(acumen+BD concentration+2 sws song) 1-2 perc alatt fel tudom rechargeolni magam maxra +1 perc és az egész party maxon van. (a bottereknek kedvez ez a cucc mert elviszi az xp-t SP-t).

Hat, olyasmi. Bow az +4es, pancel meg +5

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
van ehhez is blessed enchant? 😄

Szekijoe
Ha betörik akkor csak az overenchantok vesznek el meg a könyv.

Csak hogy jobban értsd lvl 76-on egy enchant kb 2%ot visz el (ez nukernek ha a rechargerek partyn kívül vannak 1óra, ha partyn belül akkor 2 óra, kb jól összeállított partyval jó helyen max 0,5-1%/óra-t lehet összeszedni A jó helyekért álltalában pvp van és minden ally küld nukereket az ellenség xp-zõ helyére ha van 78as buffer akkor van egy kis esély túlélni DE egy necro bármikor kinyír egy xp-partyt ha az mobokkal van elfoglalva)
Csak akik elérik a 78at azok tudnak szabadabban overenchantolni lvl 78on -1% egy enchant ez min 2-6óra õsszeszedni és pl +6on betörik ...
Nah akkor most elkezdhetsz számolgatni TE mennyi idõt töltesz xp-zéssel egy héten.(mennyi SS/BSPS, adena, szervezés, várakozás, rábeszélés és szervezés)

gPROject
gondolom a skill addigi enchantjait, tehát visszaáll az alapra hamár enchantoltad elõtte, illetve bukod a könyv árát(3-4-5mill)

betürik a skill??? és utána nem lesz?😄😄 lol😄
Szekijoe
Semmi különös 76+on tudod overenchantolni némeik skilledet kell egy könyv és XP-ért ha betörik buktad. ennyi

legysz segítsetek!mi az a skill enchant?<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>
VipJoco
Jah ezt eddig nem mondtad! <#nyes>

gPROject
nem, attól, hogy volt egy full tallum mage szetem, desparions staffom sa-val, full dc light szetem, soul bow-m, majestic és phoenix éxer szetem, doom light szetem demon's swordom, bo szetem 2 is, bw heavy szetem (rengeteg material, a-b partok, 4-5 wh+clanware szinte fullon)még nem volt mellette 80milla adenám is, ezért elkellett adnom cuccokat, hogy legyen
értve?
elakartam adni az egészet forintért, de mivel nem úgy alakultak a dolgok és újra is kezdtem új accal így adenát kaptam vissza(150millát) a fenmaradt forintért

VipJoco
"2 évig toltam, alig tudtam 80millát öszekaparni"
"fél éve se tolom és 150millával kezdtem ami "megmaradt" a régi accokból"

Ez nem fér össze nem gondolod?