Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van valami megoldás ?
(újrainstaláltam a játékot, nem segített)
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
ja és tök jó fejek, adnak lineage2+prey plakátot is (minden vásárlásnál, nem csak l2-nél 😊
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
tuti jo emilcimet nezel? nem egy regi van beallitva a L2 re?
sokan jartak itt igy a tobbiek kozul ha visszaolvasol vagy feljossz ventrilora meglesz a megoldas
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ebben az a szép, hogy mielõtt kiszart ez az egész rendszer, aktiváltam egy buffbot karit is, amin még nem volt cd key...
asszem ennyi lesz akkor nekem ez az l2, tököm ki van az egésszel.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
HAJRÁ MAGYAROK!
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
forum ban található a következõ kép <#vigyor2>#vigyor2>LordChowder jóvoltából <#taps>#taps>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Vagy hogy pontosan mennyi az idõeltolódás?
Beállítanék az ottani idõre egy órát.
Elõre kösz!
Tesom ébresztett, en felriadtam, odarohantam a gephez, monitor bekapcs, aztan mar inditottam is a jatekot 😛
Aztan mondja tesom, hogy nem Baium miatt keltett, hanem, hogy menni kellene isibe...Azert jo volt 😊
mellesleg aki subblódni akart az most tudott<#bee1>#bee1>Grat nekik is!
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
De ez szerintem holnap, holnapután vagy C5ben fog kiderülni. (nem lennék meglepve ha holnap leállnának a szerverek és C5-tel indulnának<#hehe>#hehe>)
Az olimpiák lezárultak ma. De szerintem csak C5ben lesz hero eredméynhirdetés.
grat
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Köszönet mindenkinek akik kitartottak. (A többieknek is akik csak a zerg pvp vettek részt)
Én negyed órát késtem a melóhelyrõl Baium miatt de megérte <#vigyor2>#vigyor2>
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
a d-s meg c-s ruhák úgy vannak, hogy lvl 20-tól tudsz viselni d-set, 40-tõl c-set, 52-tõl b-set és 62-tõl a-sat, majd kicsit késõbb s-grade-eset.
továbbá nézd meg a passzív skilljeidet, ott megtalálod, hogy milyen armor masterid van: értsd: robe, light és heavy. amit ott látsz, olyan ruci kell neked.
fegyvert is olyat válassz, amire van mastery-d és skilled.
Javítsatok ki, ha elírtam valamit...
Amúgy melyik szerveren játszol?
Karakter Ork lvl20
Hol lehet skilleket felvenni, nem találtam sehol(logikusan templomban sem😊)
Hol lehet Kasztot választani neki
Végül, vannak ezek a D, meg stb ruhák, ezek mik, meg hogy?😊 Egy Ork-nak milyen ruhát fegyvert kell hordania?
[merlinw.org]
Szászke
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
ezen a heten 2 % ot fejlodtem😊
Az lenne a kérdésem, hogy mienek a rate-k a servereken? Mind1iken 1x? Haverokkal mennénk offra és szeretnénk tudni, h melyik servert ajánljátok? Mi a Franz-ra gondoltunk, vagy a Teon-ra, sztetek melyik a legjobb? Thx
If you are a clan leader of a level 4 or 5 clan, you will be able to enlist new clan members by offering your friends a 7-day free trial of the full version of Lineage® II!
Clan leaders with active game accounts will be sent several buddy codes on September 13, 2006. Please make sure that the e-mail address on your PlayNC® master account is updated so you don’t miss this offer. If your clan is level 3 or below, gather your clan members, start working, and get clan level 4 by September 12 to take advantage of this promotion.
Recruit your friends to get firsthand experience of all of the exciting new features of Chronicle 5, including the new Academy system! Take a look at the Chronicle 5 preview site now to learn more about all the new clan features and enhancements coming next week.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Csak hogy jobban értsd lvl 76-on egy enchant kb 2%ot visz el (ez nukernek ha a rechargerek partyn kívül vannak 1óra, ha partyn belül akkor 2 óra, kb jól összeállított partyval jó helyen max 0,5-1%/óra-t lehet összeszedni A jó helyekért álltalában pvp van és minden ally küld nukereket az ellenség xp-zõ helyére ha van 78as buffer akkor van egy kis esély túlélni DE egy necro bármikor kinyír egy xp-partyt ha az mobokkal van elfoglalva)
Csak akik elérik a 78at azok tudnak szabadabban overenchantolni lvl 78on -1% egy enchant ez min 2-6óra õsszeszedni és pl +6on betörik ...
Nah akkor most elkezdhetsz számolgatni TE mennyi idõt töltesz xp-zéssel egy héten.(mennyi SS/BSPS, adena, szervezés, várakozás, rábeszélés és szervezés)
értve?
elakartam adni az egészet forintért, de mivel nem úgy alakultak a dolgok és újra is kezdtem új accal így adenát kaptam vissza(150millát) a fenmaradt forintért