Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McWolfy
64!

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

Köszi a tippet kiprobálom!<#vigyor2>

azirafael
Milye codec kell ehhez a videóhoz, mert nekem csak inverz szinek kavalkádja...?

En siman tankoltam lvl40en 3-4 stakatot meg olyan szemet CT1-en, le se ment a hp-m, szal mind1 volt hogy most 1100 van vagy 1400😊
Mellesleg unbuffolt(csak WW2) statsaim:

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
Az elõzõ 2 hozzászólás Ceri volt a nevembe, csak nem volt kedve átloggolni <#buck><#nevetes1>

Szóval... Köszi mindenkinek a gratokat <#awink>

Drake sokkal szebb mint plated <#crazya>
-9 con meg kizárt h még 1x akármelyik karimon legyen!!!! <#crazya><#vigyor5>
És jah, prophétunk még nem volt <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

McWolfy
fene, úgy látszik nem csak én leszek trainelõ delf tõrös 😛

Sámán
sokat filóztunk rajta melyik legyen,aztán végül hagytuk nameg még nem volt idõ átváltani a GSSt,AAvá😊mostmeg még nagyon kevés hpn van,nemkéne inkabb várni mig kb lvl50 lesz és akkor rápakolni a dyest?
mindjá 52 jólesz a drake addig,meg szép is😊
és köszi mindenkinek!!

FeketeVipera 77 SS

Sámán
lehet,de most a prophetot jobban erösitettek mint a SEt,nomeg SEnk már van😊

FeketeVipera 77 SS

En az SE-t javasolnam, mert az tud rechargolni is, ami kell foleg az elso 20-25 szintnel a Vicious Stance miatt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Pontosan.

Miert nem inkabb plated leather setben tolod? Meg sztem csinalj +5str+4dex-9con tattookat is.

TruBy
Looo000ooOOll...
Összesítés a HUN-ok eddigi sikereirol IC ally szemében 😊
Köszönjük a fordítást Szekobá!!<#worship>
Itt van a Videjó

Jah és grat Cerinek és Vipinek 😊
És a fórum bannerjét is lehetne cserelni...jó5let <#alien2>

MeoH
Fraps...
Vipi & Ceri GRT!!

fuck mmo's..i.,

azirafael
A fórum banner-jét nem cserélitek C5-ös valamire?

láttam egy Trained Cougar nevû petet. ez a baby cougarból lesz? és így megnõ?

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

GamerAdams007
Mármint hogy ami L2Vackokról letöthetõ verzió az nem

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Stisztok.
Replaybe elõ lehet hozni valahogy a neveket,titlet,stb? Vagy ha normális videót akarok marad a fraps?
Szekijoe
A prophet nem biztos hogy jó választás szerintem a tõrös mellé. neki WC vagy SE jobb lenne! Mert késõbb a VR nagyon hiányozni fog!!!!

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Gratula nektek!!!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

GibboRamone
<#eljen><#nevetes1>

Dota 2

Sámán
Lemaradt... Kis kiegészítés <#hehe>
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#vigyor5><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
A C4-eshez van mûködtetõ program, C5-öt nem tudom, de valószínûleg már ahhoz is van.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

azirafael
A sétálóért még mindíg kell fizetni, vagy azt is feltörték?

Cobra.
De a legjobb, hogy azt hiszed Akhi (m nélkül) neked írta a postot, de látom még az se tûnt fel kinek írta... Így persze, hogy nem tudod egyedül megoldani a gondodat <#vigyor4>

phalanx
már egyszer beírták a megoldást, tényleg ilyen bonyolult lenne átírni egy számot?

és nem azzal van baj ha kérdezel, hanem azzal ha ilyen hülyeséget, ráadásul ilyen "kényes" témában

Kedves Akhim.En csak kerdezttem valamit,nem kene az ember ezert kirohogni.Sajan mar megint nem csalodtam az emberek segitokezsegebe.Azert mert valaki nem olyan Super mayer mint te meg nem kell kirohogni.

Koszi a segitseget
Akhi
mivan?<#nevetes1>ne mukszik c5 be a setalo???😄 ember hol elsz te ? c5 elindult mar 10 ora mulva ment... vagy talan meg elobb is lol.Talan kar is

GamerAdams007
MINDEN RATE 1-ES!!!! 😞

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Cobra.
Érdekes is lenne, ha az official szerverek nem lenének egyformák.
Sorbon te meg menjél bsps nélkül fél HP-s mobokra, mint pl a Gludio melletti Maille Lizardman-ekre.

eddig nem próbáltam de tényleg nem akar menni a walker.

19:16:59 WP v3.06F (c) Sauron
19:16:59 Link LoginServer Succeed.
19:17:29 ->Login LoginServer Timeout.
kira 😄 És meik szerveren a legjobb a quest szorzo ? vagy azis 1 😄 minden 1 ?

itt:

Bartz 1x

Sieghardt 1x

Kain 1x

Lionna 1x

Erica 1x

Gustin 1x

Devianne 1x

Hindemith 1x

Teon 1x

Franz 1x

<#banplz>

Szászke

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy lvl 23-30 között nemtudtok ajánlani valami jó farmoló helyet ahol elég tisztességesen lehet adenát droppolni? Mert már lassan a bsps-t sem tom megvenni abból ami esik. Elõre is köszönöm a segítséget.

Sziasztok! Holtudom megnézni a szerverek szorzokat ? PLz

Hrisskar
thx

_Neo
vagy fist típusú fegyvert választasz, abból alapból mindkét kezedbe jut, mondjuk tudtommal csak tyrantnak van rá masteryje vagy dual kardot, de csak gladiatornak és bd-nek van rá masteryje... amúgy kováccsal tudsz dualoztatni kardot. tudom itt ilyet bûn kimondani, de menj fel egy free serverre, ott van gm shop ahol tudsz vásárolni ilyeneket minden nehézség nélkül és ki tudod próbálni...
Hrisskar
Hali!
Megszeretném kérdezni, hogy hogyan lehet a játékban két fegyverrel harcolni?

Miska koszi szepen,de sajna nekem a set fajlba egy csomo szar van beirva,es nem tudom hogy kell mit atirni.Ezert orulnek neki ha valaki kuldene nekem egy mukodo set fajlt
koszi
ProtocolVersion=694 müxik

kár ezen kiakadni már,hogy bot,meg lolozni😛
bufferek 99.9%-a volt mar bot,nagyreszt bot,boxoltak botként stb...
de pl.nuker valszeg nem bot(hacsak nem boxoljak,ami elvileg csunyabb még a botbuffernel is😄D)ahogy még ceriak se volt az
GamerAdams007
C5be már nem mûxik a sétáló...

Nethyrrea
tán nehéz szintezni nélküle? lol.... hova fajult ez a játék.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sziasztok
Tudna nekem valaki abba segiteni,hogy a C5be miert nem tok a kulso Walkerel belepni?Le is toltodtem az oldarol a L2Walker uj versoit es egyszeruen nem enged fel,mindig ido tulepest ir ki.Ha valakinek lenne esetleg egy olyan Host,vagy Set fajla ami mukodo kepes nagyon megkoszonem.

cim,[email protected]

Elore is koszonok minden segitseget
Strahd_
tényleg utso noob kérdés mára, melyik bufferrel járok jobban egy Warcryerrel vagy egy Profethel (mögöttem futó izének 😛 ) vagy tök ugyanazok a buffjai csak az egyik party a másik meg egyénekre hat?

Strahd_
Köszönöm az infokat 😊

Strahd_
49 Profeth es 60+ BD SWS buffokban 😛 ugy hogy a törpe "öl" és a kicsike besegít most igy halad.. a másik megoldás hogy paralizált mobot ölt nekem nagyon nagyon lassu fejlõdésnek tünt...

Szekijoe
Esetleg buffold meg rendesen remélem legalább WC buffokban ütöget de a BD/SWS még tud dobni rajta (partybuffok automatikusan rámennek a petekre) ennél gyorsabb csak 78as CoV vagy Pof-al lesz

Strahd_
Használ 😊 de igy is lassunak érzem 😛

McWolfy
Használjon beast ss-t.

Strahd_
paralizálost probáltam 😛 csak ritka lassan öl.