Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínûleg egy Titan, Heaven's Dividerrel és full "normál" buff + CoV akár 20-25 ezer fölött is üthet :) .
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Úgyse tudja megállni az ember hogy takarékoskodjon a manájával, heal meg azért mindig kell <#nevetes1>#nevetes1>
Én abban reménykedem hogy prophét buffok mellett elég manája marad majd Cerinek a heal-re (gheal iszonyat béna lett sajna) -de herbák is sokat segítenek <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
12-es SOULCRY!!!!:)HEAVY MEDAL EVENT
FeketeVipera 77 SS
Köszi.
mindenképpen undeadeket ölj, sokkal gyorsabban haladsz velük
http://www.dailymotion.com/blog/video/431648?key=fzkyzjudxyf9c7z3jdbtk60mql3vksr89adc00na&play=1&referer=http%3A%2F%2Fwww.tastelikepizza.com%2Findex.php%3Fitemid%3D651
Egyik csak jó lesz...
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
NM Gloves recit honnan tudok szerezni,azis csak quest? Jobb lenne ha kijönne spoilra is :/
L2WH-n néztem de ott nem leltem A-s Armor reciket.
The Life is a Game. Yust play it!
(szigorúan 18 éven felül)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
fuck mmo's..i.,
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Különben tényleg brutál voltál, néha majd megbújok a nagydarab tested mögött<#nyes>#nyes>
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nálatok mennyiért lehet venni Draco armour partokat?(végre sikerült kikalapálnom hozzá a receptet)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
többi privibe
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
01110000 01110010 00110000
Itt a fórumban jelezzétek pls, ha tudtok segíteni.
Köszi
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
multkor voltam beast farmon, vettem is ilyen spice-t, dobáltam nekik de semmi nem történt. leverték a vesémet majdnem :)
van golden spice és crystal spice, melyik mire jó?
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
Dota 2
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
hostfileba beirtad a "vipeket"?
FeketeVipera 77 SS
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB