Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval nem tom mi a gondja, pedig mindent úgy csináltam mint ahogy freetrail leírásba mondták...
Celebrimbor
Amúgy hi mindenki ^^
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
(Jah és Sámli vagyok Ceri gépérõl 😄DDD )
L2Blah-n 3-omat is tettek fel Adenrõl...Nemgond, legalább bõvül az enyébként sem kicsi gyújteményünk ^^
További jó game-lást, és ne feledjétek, nemsokááá jön a mikulás!!
<#integet2>#integet2><#awink>#awink>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Excal1bur Leader of Sleepers
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
1/2 HPs mob fele annyi XPt fele annyi SPt fele annyi penzt dob.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
A siegek közül az a legizgalmasabb ha az allianceban lévõ klán seggbetámad amikor megbeszélitek hogy kié legyena vár 😄 na mind1 lenne néhány kérdésem: ha 1/2 HP ju szörnyet ölök akkor kevesebb SP t kapok mintha 1 normal HP jut ölök? és ha 2xes HP jut ölök akkor jobb az xp-sp rate mintha 1xes HP jut ölök ? (remélem viszonylag értelmesre sikeredett 😄 )
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Ha nem mondjatok el senkinek dirtykittinek jelent meg ez az üzenet:
Shanway hit you for 57xx damage😊 a harc heve ugye😊
nálam meg ez:
Use Dark Vortex
Magic critikal hit
Incorect target
Incoract target...
Lilával:
dirtykiti: Hmm nice crit..but better next time.😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
De a néma gyereknek.....
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
igaz én meg szegény Mirtis CP-jét csökkentettem kicsit <#rinya>#rinya><#nevetes2>#nevetes2><#hehe>#hehe><#wow3>#wow3>
én siege közben nemmertem shotolni sztem ott álltam volna min 30 sec-et 😄
iszonyat laggot de viszont ISZONYAAT JÓÓÓ VOLT 😄
jó volt látni a 3-4k-s criteket és ahogy hullottak tõle 😛 ja és jó volt látni, ahogy frag ráhealel a hullámra 😛
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Sajnálhatja aki nem volt! Az utóbbi idõk legnagyobb server megmozdulása volt!<#hehe>#hehe>
Azt hiszem ideje volt már hogy történjen valami!!
Fantasztikus volt haloba öltük az ellenségen😊 ha nem nyirtam ki vagy 20 catalystost akkor egyet sem😊.
Flcon16, becca88(3x), Booginator, !stormblaze! , x2kwinz, Tanom, Qazzi, Soulquiber és MrsGuardner voltak a kedvenceim😊tök szar hogy nem lehet eltenni a fülüket emlékbe😊.

Illetve raiden érdemes a summonokat is bevetni (tudom nem sok, de pl egy 50-es bossnál a varázslók 35-ös summonja meg a Necro valamelyk megfelelõ szintû lénye segít-e valamit)?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hide and fear, Cobra Commander is here !