Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
mindkettõ kell

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

TruBy
Halljátok, a subbhoz meg kell csinalni a fate's whisper-t is, vagy csak a mimir elixirt?

matthew 55
Most próbáltam és azt írja, hogy reaktiválnom kell az accot 😛
Szóval nem tom mi a gondja, pedig mindent úgy csináltam mint ahogy freetrail leírásba mondták...

Celebrimbor

macleod2005
"NOTE: Trial not available in Europe, Japan, China or Korea." ennek ellenére is mûködik?

McWolfy
Aktívan, tudod, szokásos, looking for party miegymás 😊
Amúgy hi mindenki ^^

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

phalanx
aki még sose játszott offon, de szereté kipróbálni hogy milyen, most megteheti ITT

Azt tudom, hogy pár hétre a C5 kijövetele után, mentünk Frozenbe xp-zni Pyrossal duóban. Nagyon durva volt, néhány este alatt két és fél szintet húztunk, a gólemekbõl ilyen 35 ezer XPt szedtünk ki (per csoport), és ezek fél HP-sak, azaz kb. 2 ütés volt egy mob. A mid-patch jelentõsen nerfelte azt a helyet, kb. feleannyira csökkent az xp, és sajnos a drop is - pedig a matik is nagyon durván estek (majdnem ezer animal bone/skin/iron stbstb lett a pár nap alatt).

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Elvileg úgy kéne lennie ahogy Wolfy mondja, gyakorlatilag meg teljesen változó! Dupla hp-s mobok például sosem adnak dupla annyi xp-t inkább csak kb 1.5x annyit -de mondjuk nem kell annyit rohangálni utánuk és kicsit jöbbak a drop esélyek -azono szintû azonos hp-s mobok kzött is lehet jelentõs különbség! Jellemzõen "új" területeken kicsit midnig jobb az xp vgay íjász mob is általában több xp mint vele egyszintû más mob -de nincs általános szabály... <#nemtudom>
(Jah és Sámli vagyok Ceri gépérõl 😄DDD )
TruBy
Loool, ennyi Frapsot sem csináltak még egy siegérõl...
L2Blah-n 3-omat is tettek fel Adenrõl...Nemgond, legalább bõvül az enyébként sem kicsi gyújteményünk ^^
További jó game-lást, és ne feledjétek, nemsokááá jön a mikulás!!
<#integet2><#awink>

mAilkaEVO3
jééééé* akart lenni 😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

van 1 kis felfele/oldalra mutato duplanyíl a skill bar on és azt kell megnyomni (asszem még csak officalon van ien)

Excal1bur Leader of Sleepers

Ma kis karbantartást végeztem a vinyomón és többek közt ezt a képet találtam.Egy kis nosztalgia a régi szép idõkre mikor nem kelett 1,5 évig nyomni hogy egyáltalán esély legyen.......<#rinya><#rinya>(Bár most már semmi pénzért nem hagynám abba offot.<#ejnye1>)

Photoshop <#taps>

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Hello! Hogy csináltál 3-at abból ahova beteszed a skilleket ?

szoval akkor ha 1/2 HPju szörnyeket ölök akkor a végén ugyanannyi spm lesz? mert priv szervereken a fél hpju szörny feleannyi xpt adott de az xp-sp arány az szarabb voplt mint az 1x 2x 3x hpju szörnyeknél meg itt is ugy tünt 😄

GamerAdams007
<#nyes><#nevetes1><#nevetes2><#kuss>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
2x HPs mob 2x annyi XPt 2x annyi SP-t ad, sõt még 2x annyi adena-t is!
1/2 HPs mob fele annyi XPt fele annyi SPt fele annyi penzt dob.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Hali !
A siegek közül az a legizgalmasabb ha az allianceban lévõ klán seggbetámad amikor megbeszélitek hogy kié legyena vár 😄 na mind1 lenne néhány kérdésem: ha 1/2 HP ju szörnyet ölök akkor kevesebb SP t kapok mintha 1 normal HP jut ölök? és ha 2xes HP jut ölök akkor jobb az xp-sp rate mintha 1xes HP jut ölök ? (remélem viszonylag értelmesre sikeredett 😄 )

xt198
"De a néma gyereknek eva saint se érti a szavát" 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

FragStaR
végig volt rajtam^^

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

mAilkaEVO3
jeeeee valaki mocorog 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

McWolfy
De szaaaar 😊

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

Gordis2k
Lol😊 Nem tanom hanem az a catalystos WC😊 hero is azt hiszem de nem jut eszembe😊
Ha nem mondjatok el senkinek dirtykittinek jelent meg ez az üzenet:

Shanway hit you for 57xx damage😊 a harc heve ugye😊
nálam meg ez:
Use Dark Vortex
Magic critikal hit
Incorect target
Incoract target...
Lilával:
dirtykiti: Hmm nice crit..but better next time.😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

keghawk velünk volt egy partyban?

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Szekijoe
Hm talán szét kellett volna nézni és keresni egy eldert aki rak rád clarityt!
De a néma gyereknek.....

Szekijoe
Már visszarakták.

FragStaR
First leszedte a wart ?

FragStaR
Totálisan értelmetlen cardinal al jönnöm többet. 10 b heal utan nincs mana mindenki elrohan a halál faszára és csodálkozik h a 600 range es heal em el nem tom gyogyítani ráadásul a saját partytársaim lõnek halomra (keghawk stb... ) Az egyetlen értelme az ha tudnék rezelni de mivel azt sem lehet és % ot sem bukik senki abszolut felesleges

szegény fraget lõttem hátba egy 1800as crittel, assistoltam optimuzra 😛

mAilkaEVO3
jáj megen Friendly fire ?😊

igaz én meg szegény Mirtis CP-jét csökkentettem kicsit <#rinya><#nevetes2><#hehe><#wow3>
én siege közben nemmertem shotolni sztem ott álltam volna min 30 sec-et 😄
iszonyat laggot de viszont ISZONYAAT JÓÓÓ VOLT 😄

simán meglett volna, ha odafigyelnek arra amit partychatbe böfögtem. igaz walker, de lehetett látni mindig, hogy mikor gyûlnek hátra, hoyg rusholjanak 😄
jó volt látni a 3-4k-s criteket és ahogy hullottak tõle 😛 ja és jó volt látni, ahogy frag ráhealel a hullámra 😛

ZsuzS
nyertél <#nevetes2> de akkor most már tudom mitõl halt meg ennyiszer <#nezze>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Tanom? <#beka2>

Szekijoe
Tényleg<#nevetes2><#nevetes2>(De gordyról amúgy is az az érzésem van neki mindegy kit öl, ellenséget vagy allytársat mindegy csak vér és kill legyen)<#papakacsint>

phalanx
van egy kakukktojás a listádban <#beka2>

Gordis2k
Azért , hogy ne csak a végeredmény látszódjon mert az igazi vér adennél folyt.!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Szekijoe
<#eljen>Ha a második disznó nem esik össze ilyen gyorsan akkor elvesztették volna Adent is
Sajnálhatja aki nem volt! Az utóbbi idõk legnagyobb server megmozdulása volt!<#hehe>

Gordis2k
😊😊😊😊😊

Azt hiszem ideje volt már hogy történjen valami!!

Fantasztikus volt haloba öltük az ellenségen😊 ha nem nyirtam ki vagy 20 catalystost akkor egyet sem😊.

Flcon16, becca88(3x), Booginator, !stormblaze! , x2kwinz, Tanom, Qazzi, Soulquiber és MrsGuardner voltak a kedvenceim😊tök szar hogy nem lehet eltenni a fülüket emlékbe😊.

mAilkaEVO3
Jó kis móka volt ez a mai siege😊))))) és az eredménye 😛

GamerAdams007
Hát figy ha elolvastad amit belinkeltem abból kiderül hogy a bosstól függ hogy mien tank kell neki... nem a szintjétõl... és függ attól is h mien felszerelése van a tanknak... nem csupán a kaszton múlik.

Cobra.
Thx, ezt ismerem, de hátha tapasztalatból tudja valaki, hogy TK, DA, esetleg a Paladin jobb-e? (elsõsorban 5x-es bossokra gondolok jelenleg).
Illetve raiden érdemes a summonokat is bevetni (tudom nem sok, de pl egy 50-es bossnál a varázslók 35-ös summonja meg a Necro valamelyk megfelelõ szintû lénye segít-e valamit)?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

GibboRamone
Remelem igaz az a pont. En is szeretnek EU serveren jatszani.

Dota 2

darkmenx
az az E a neved mellett kisertetiesen hasonlit az en regi ally logomra, csak piros haterrel... keretik lecserelni. kthx

már vizionáltam is egy Unforgiven-né válást<#hehe>
GamerAdams007

Cobra.
Érdeklõdnék, hogy Raidhez szerintetek melyik a legjobb tank?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szekijoe
2007január de nem tudom hogy koreában vagy már USA ban

GibboRamone
kis elõretekintõ:
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?p=1518134#post1518134

Dota 2

Van itt aki nevelget farkast? Nagyon macerás, egyáltalán megéri?

csak tudnám, miért üvöltöztél trolin 😄