Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akhi
lesz valami banzaj?

Szekijoe
Kb 45 perc!
A Valort én nyomom elõször, ha enemy jön akkor "last man standing" vagy pr-ezünk<#hehe>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

kösz mindenkinek 😊
mAilkaEVO3
hmmz Szeki te már otthon? ha indula a manula pls csak csörgess meg és jövök gép elé. 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Szekijoe
Ah igen Anakin is igaz nálunk Anakin sosincs ezért hagytam ki<#hehe>

Szekijoe
Lilith (Discipines necropolis mélyén teleport gömbbel lehet bejutni hozzá DE csak ha a DAWN nyert az elõzõ héten) last hit grp 100% esélyel nevel 11-12es crystályt

Baium (ToI 13 felett teleporttal lehet hozzá bejutni queszt is kell) last hit party 100%os eséllyel 11-12es cry

Ember (FoG mélyén) last hit grp 5% esély 11-12cry (állítólag)

remélem elég.

meszitibi
Kristály 11-es és 12-es szintre történõ fejlesztése
11 és 12-es szintre a következõ szabályok érvényesek:

1. 11 és 12-es szintre csak Anakim, Lilith és a legfõbb Raid Bossok (Antharas, Baium…😉 megölésével fejlesztheted a kristályt.

2. Egyszerre akár egy teljes parti fejleszthet kristályt ezeken a mobokon. Nincs szükség a kristály használatára, mindössze arra kell figyelni, hogy csak egy darab 10 vagy 11-es kristály legyen nálad, és valamelyik csapattársad vigye be az utolsó találatot. Akár egyszerre 9 kristáylt fel lehet húzni.

3. 11 és 12-es szint elérése közben a kristály nem semmisülhet meg, 100%-ban sikerül

Forrás : L2.IXYS.HU (ha nem igy van akkor bocsánat, én ezt találtam róla)

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

nemeza lenyeg, 😊 amugy meik boss alkalmas lv 11-es kek cry-ra? 😊
Gordis2k
11-12-13 at nem kell szivni. Ha a boss alkalmas ra abban a partyban kell lenned aki az utolso utast beviszi es a zsebedben legyen a kõ. Hol ölsz te 70+ os raideket offon???????

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

valaki tudna helpelni pls 😊
soul cry-t akarom lv 10rol lv 11-re huzni de hiaba szivom a bossokbol a hp-t a cry-al nem fejlodott mar 3 db boss on sem....
ZsuzS
wtb Sgrade HP reci

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Facek
az az érdekes az én netemmel hogy reggel meg délelõtt jó, de napközbe mikor játszok, nem csinál semmit a karim(persze lélegez meg ilyenek-csak mert sokan keverik a laggot a szaggatással) de hogyha kattingatok akkor megy, csak én azt nem látom sõt buffolni is tudok csak még mindig egy helyben áll a karim, cs-be meg megállok 2 secre aztán meg tovább 😛
Gordis2k
Kedves Barátaim😊.

Mint azt már biztosan tudjátok Cukipofát bannolták(Gattaca) szegény édes kis drágám😞.
De újjászületett Hahopihe néven és megkezte fejlõdését, hogy mindenki kraftosa munkába álhasson.

Ebben szeretnék segitséget kérni, mégpedig a receptekben ha bárkinek van fölösleges materiál vagy b-grades receptje amit szivesen feláldozna kérem ne halogassátok😊
Ide is irhatjátok vagy gameba pm Shanway Hahopihe Gwenhyfall Matildka Mailka.

Köszönöm szépen😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Facek
Ha a net miatt nem tudunk játszani akkor valszeg 😛
Most ez L2 forum vagy "ki szopik a legnagyobbat a netével" fórum?<#eplus2><#idiota><#mf2>

TruBy
Mi ugyanazert 13K-t 😛 kozel lakunk egymashoz, megis mi tobbet fizetunk...talán mert késõbb kötöttük?

VipJoco
Bah hát igen Emitel az problémás eset nem is kicsit! Nekem is az van és se sávszélt nem akar bõvíteni se csökenteni az árakat. 2mb-es netért fizetek havi 12k-t elég gázos!

Szekijoe
WTS Sgrade elixir receptek (HP/MP)

Cobra.
Igaz, rosszul emlékeztem, Emitel a problémás . Vegülis -tel /-tel <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

phalanx
az a 24 mb úgy 24 mb hogy a megrendeléstõl számítva 3 hónap míg bekötök, atán ráfogják hogy nem bírja a vonalad felezik a segességet és jó esetben lesz 12 mb de inkább 8... aztán ha szerencséd van naponta csak 2x,3x fog szakadni a net ha nincs akkor meg óránként <#idiota>

Loool bocs én Rep pointot lattam 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

Sámán
Neked valaha válaszolt már élõ GM??? <#wow2>
Vagy ez a "nézzem meg a honlapot" is csak automata szöveg volt? <#nevetes1><#buck>

FeketeVipera 77 SS

MeoH
Hehe, Cobra, de jopofa vagy😛 Pantelel szemeztem regebben, de persze invitel terulten nincs. Hmm, tobbet fizetek 2megas netert most, mintha Pantelnel lenne 24megas. Asszem morcos vagyok. Bekaphatja az invitel...

fuck mmo's..i.,

Na ezt bírom XD, és szerinted ott van írva valami errõl?
Az egyik GM is azt mondta mikor kérdeztem offon, hogy nézzem meg a honlapot... XDXDXD

Hát elég sok mindnre jo
Ajánlom neked ezt az oldaltc5

Most ez komoly hogy csak erre jó?

a mobilos kedvezményeinket inkább nem részletezném😄
nekem anyám a t-comnál dolgozik és olcsóbban van a kábelt tv + telefon + adsl 😛
Cobra.
Aki szídja az Invitelt, az nézze meg a Pantel "kínálatát" <#nyes>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

mAilkaEVO3
jah kék lesz a neved tõle 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Hello, a rec pont jó valamire azon kívül, hogy kék lesz tõle a kari neve?

Szintén inviteles vagyok, szintén írtam egy hasonló hangvitelû e-mailt, és ugyanazt a választ kaptam.<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

MeoH
Jaja Invitel b@szik boviteni 1enlore. El is kuldtem oket az anyukban emilben, hogy ennyi penzert mashol 8m/bites netet vagy jobbat kapok, nem 2m/bitest. Erre azt valaszoltak, hogy jelen pillanatban a halozat technikai felmerese zajlik, ha lesz ra "felhasznaloi igeny"(WTF? ezek sztem teljesen hulyek...), akkor lesz savszelesites. Informaciot februar kozepen kozolnek. Eddig is kerik turelmemet. Nyasgem, bazd meg, nem varok...

fuck mmo's..i.,

Nem, C5-tol az epic bossok csak 80%-al dobjak a boss yewelt. A lvl differencia erre jon ra szorzokent.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GamerAdams007
hu.inter.net FTW <#hehe>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

xt198
nekem meg basznak csinálni bármit is és már eléggé idegesítõ...
gg @ invitel

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Facek
nekem bõvült 4 napra aztán viszaállt... ebbõl lehet megin telefon lessz
nekem is pocsék volt még tegnap is a net ( volt 1 óra amikro 5 percenként teljesen megállt a net ) most jónak tûnik
Bár aztmondták hogy sávszélességet bõvitettek(weboldalon) nekem mégsem bõvült

Facek
érdekes nemtudom még kinek van tvnetworkos nete, de irtatok h olyan laggotok van h megáll egy 10-15 sec re, na most ez nálam is van ,sehol máshol nem laggolok csak lineage, haverok nem laggolnak, már tvnetworkos ember is volt nálam azt mondta semmi baja nincs... leszophatja 😄
Gordis2k
Igen az lenne ha feher sarga vagy piros a mob. De special bossoknal a +3 szint 25% kall csokenti az esélyt😊 És a nubok a fõ DD groupba betettek 5 80+os karaktert... IDIOTÁK.

rá jár a rúd erre a szerencsétlen catalist-ra😄 (azok alapján amit a fórumon olvastam)
Sámán
Pedig azt 100% dobja nem???? <#wow2>
Ettõl függetlenül úgy kell nekik!!! <#eplus2><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
LOL A catalistnak nem esett ring!<#eplus2><#hehe>

Szekijoe
Eh a francba ha otthon vagyok tuti megfizették volna az árát a baium gyûrûnek én még tegnap is kérdeztem, hogy bekempeljük-e a portot akkor de nem volt még Baium<#szomoru1>

Tudna nekem ajanlani vmi jokis guide-ot amiben le van irvamivel hol erdemes fejlodni, milyen cuccokra erdemes rahajtani, stb? elöre is köszi

Gordis2k
Hát ez kész tegnap ráébresztettem Baiumot a Catalystra nem örültek😊 szépen ki PR eztek😊):
Aztán felmentem megint de már vártak.
Átváltottam magam WC re és felteleportáltam ott ált lili hehe AFK nem akartam AFKban megolni ezért elkeztem utni SOMMAL😊
közben megjött gondoltam Hülyülök egyet kézzel ütögettem meg játszottam kicsit😊
LONGEST FIGHT EVER!!
Késõbb egy másik WC is csatlakozott iszonyat vicces volt😊
Alig birtam klikkelni ugy rohogtem😊

Szekijoe
Gratula

Grat😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Nethyrrea

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

pharao
BSZ Gordi és Söndi!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^