Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koszi a valszokat

(nem azt akarom hogy helyettem csinaljon mindent csak 2 accontot hasznalok egyszerre /egyidõben, es igy könnyebb ugralni a ablakok kozott..illetve gyorsabb

Sámán
Szerintem ez is eléggé állat...

(ejtsd ki ami az = után van és...) <#hehe>

Where's the rabbit? = Hole a new see?
I have two cats. = One kate much come.
It's cold outside. = He dag one keen.
I have six pocket knives. = One hut bitch come.
T-shirt in holes. = Luke ash tree cow.
The pony is slipping. = Chew seek a cheek cow.
I have sixty two goats. = One hut one Kate catch came.
Seagull egg = Sheer I toy ash.
There are two men over the bushes. = Kate fare fee one a bock Ron tool.
I like you! = Beer lack!
Mother's calling you! = A new soul!
There's a shredded crow on the iron. = Tape at war you one a wash on.

FeketeVipera 77 SS

Hát még mindig van penalty ... kb 1 orát elszámitottam +cl még nem online 😞

Excal1bur Leader of Sleepers

TruBy
Nah kb most született Franzon az új nagyhatalom? O.o még semmi változást nem éreztem <#szomoru2>

ZsuzS
TEssék :távol kelet

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

ZsuzS
koreai szerver képein angol szöveget -azaz rendes általunk használt betûket- még nem láttam. így nehéz angolul ,,beszélni,, :p

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

matthew 55
<#nevetes1><#nevetes1><#taps><#taps> Nagyon nagy! <#taps>

Celebrimbor

B@lu
Elkezdtem a kis törpémet szintelni 😉 már 22 es és szerencsére lántárs odaadta a top D s cuccát szoval elég gyorsan haladok necro of sacrificeban <#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#violent><#violent><#worship><#worship>

TruBy
Ragd már be a képet ><

jah végre talán megtörik az unalmas RM lealáz mindenkit 😄

Mennyit ér SHn 1 tallum plate armor reci kb?
TruBy
Izhisnek ígérkezik 😊

RM azért erõs mert a szerver klánjainak kb 90 % az õ oldalán áll ráadásul kb 10 herojuk van míg nálunk még nuublesz sincs
Általában a siegek : 200vs 700 szokott lenni és RM mindenkinek segít védeni vagy támadni a várat (mult szombaton csak diont sikerült elfoglalnunk)

Hát Russianmaffianak volt 1 alliancea a tribunallal és OGD vel de annak már anny viszotn a magas szintüeket átvitték RM be szoval az a klán erõsebb mint 1 egész alliance de a 2./3./4. legerõsebb allience most egyesül kötük az én klánom is (sleepers) szóval invincible alliance: Lefaps heartbreakers és Sleepers 😛

Gordis2k
Mesély? Alli Fuzió?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Megint ittál?)😊😊😄😄😄

U.I. kipróbáltam nekem nagyon bejõn , viszont csak csufám volt de az is tuti!!

a /attackforce és a /useforceskill már odivatú!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Franzon 22 orátol uj nagyhatalom születik 😛

Akhi
Na ez mar kemeny dio, de tudok erre is egy jo megoldast be mesz a konyhaba, a fogpiszkalos dobozbol kiveszel par fogpiszkalot, jo celzasal korbe rakod a ctrl bill-t, addig meg az megnem szorul olyan modon hogy netalan nagyob ero kifejtese eseten nem mozdul az addig rogzitet helyerol(pl bill csapkodas) es igy mar lazan elfekudve a fotelodban egyik kezel pvpzel a masikal bambit szurcsolsz

Gordis2k
Az utolso a listan a kujimujimo az lesz az.

És melyik a koreai server?

Pixiee 28 lvl Sieghardt(Spellsinger lesz)

xt198
tudom, csak mondtam 😊

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Sziasztok, nekem egy olyna kérdésem lenne, hogy a skilleket hogy kell olyan macroba tenni, hogy ha azt nyomom, akkor ne kelljen ctrl-t is nyomni ha pl playert támadnék?? elõre is kösz

psychobilly?

Ez valoszinu, a party szervezessel, piacozassal nem lenne gond, de lattal te mar koreai screenshotot?😛 1 questet megcsinalni😄

Mini Army Commander

xt198
igaz meglepõ és hihetetlen, de a koreaiak/japcsik is elég sokszor angolul beszélnek, és elég sok ember játszik azokon a szervereken is, akik nem odavalósiak! tudtad-é 😛

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Sámán
Akkor minden király volt... <#nevetes1><#vigyor5><#wave>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
De a makró csak addig mûködik amíg hozzá nem nyúlsz az egérhez vagy a billentyûkhöz! Olyan nincs hogy játszol és közben mindent megcsinál amire nem akarsz épp figyelni! Vagyis ahogy Ilu Írta... Az már L2Walker... <#crazya><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Akhi
/battle heal
/delay 60
/battle heal
/delay 60
/battle heal
/delay 60
stb

60 =1 perc ha valamit elrontotam bocs kicsit ittas vok😛

phalanx
ezt nem macro-nak hanem L2walker-nek hívják <#idiota>

*illetve olyan hogy (monk vagyok) hogy 2 percenkent hasznalja mondjuk a wolf spirit-et..ne nekem keljen figyelni 😊 (csak mint kenyelmi dolog 😊 )

koszi

Sziasztok
segítség kellene macro csinalasban

szeretnek egy olyan macrot csinalni hogy egy healer folyamatosan healeljen mondjuk 5 masodpercenkent es ha nincs mana akkor pihizik mig nincs eleg, utana foly kov.

(de egyenlöre az is eleg lenne ha folyamatosan healelne x masodpercenkent)
legyszi segítsetek

köszönöm

ZsuzS
van koreai szerver.de nem is tudtam hogy jól beszélsz japánul O.o
amúgy ezen a szerveren is vannak (amin most vagy az amerikai)

Gordis2k
eszemben sem volt!

Ha a játék elvileg koreai hol tudok evvel kínaiakkal/japánokkal játszani? Érdekelne a dolog

Pixiee 28 lvl Sieghardt(Spellsinger lesz)

VipJoco
Meglett! Ne törjétek magatok!

VipJoco
Honnan lehet lopni maja light recit valaki nem vágja? <#ravasz1>

Tufa
http://kepup.extra.hu/

Sámán
Már írtam pár hozzászólással ezelõtt...
Szóval: mindenkinek van egy saját galériája, (függetlenül attól VIP vagy nem VIP tag vagy-e) oda szépen feltöltöd, amikor rákatt és a "nagyobb" képet mutatja, annak a tulajdonságaiból bemásolod a "kép beszúrása" -hoz -a galériának az egész mérete van kötve, az hogy ezt a méretet 500 apró vagy 10 nagyobb képpel töltöd ki az mindegy (ha jól tudom) -szerintem ez a legegyszerûbb... <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

mert vip vagyunk

REAL MADRID

20k-ba max egy aprócska kép fér bele, de itt vannak több100k-s képek.
szövegbox alatt otvan hogy képfeltöltés

na arra katt majd feltöltesz egy max 20k kepet a linket amit kidom bekopizod szövegboxba és MEHET

REAL MADRID

hogyan kell ide képet beszúrni? (szájbarágósan pls, mert nekem még sosem sikerült, amatõr vagyok hozzá 😊)
arra véletlenül nem emlékeztek, hány meccs kellett (nyert meccs is kell?) olympiadon c4ben? <#nevetes2>

nem gond, ha nem <#buck>

Szászke

Gordis2k
Igen a te classodbol neked legyen a legtöbb pontod minimum 9 mecsed legyen mindegy nyertes vagy vesztes! A class basedhez meg 5 ugyan olyan kel és ott is a legtöbb pont nyer nem a legtöbb nyert mecs!!

GamerAdams007
Azt hiszem nem lehetsz egyedül, mert minimum 3 embernek kell lennie, különben nem lesz class-based meccs. Bár nagy valószínûséggel rosszul tudom 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

L2Goku
Szeki , Gordi , Vagy Valaki aki él! Az Aranykérdés Olimpian Az nyer Akinek töb a scorja ? PL ha egyedül vagyok arcana lord de a töbiböl van vagy 20 akkor hiába csak 1-2 Pontom van énlenék a hero ? (Gondolom Arcana Lordal Szara lehet verni egy csomo Classt ahogy ilu mondta) De a lényeg az hogy ha 1 edül lenék akkor én leszek a Hero hiába lenne kevés pontom?

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

ult1mate
thx

TyphO0n vagy Rotkiv néven lehet utolérni.
meszitibi
ja ez nem is nekem szolt most nézem ^^

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

Cobra.
Dye-ból kell 10db egyforma egy symbolhoz és a Symbol maker rakja fel némi adenaért. A Symbol makert általában a Magic shopban találod meg. Azokat a dye-okat, amik ugyanannyit adnak, mint amennyit levonnak, a Merchant of Mammonnál tudod megvenni Ancient Adenaért.

Hide and fear, Cobra Commander is here !