Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem azt akarom hogy helyettem csinaljon mindent csak 2 accontot hasznalok egyszerre /egyidõben, es igy könnyebb ugralni a ablakok kozott..illetve gyorsabb
(ejtsd ki ami az = után van és...) <#hehe>#hehe>
Where's the rabbit? = Hole a new see?
I have two cats. = One kate much come.
It's cold outside. = He dag one keen.
I have six pocket knives. = One hut bitch come.
T-shirt in holes. = Luke ash tree cow.
The pony is slipping. = Chew seek a cheek cow.
I have sixty two goats. = One hut one Kate catch came.
Seagull egg = Sheer I toy ash.
There are two men over the bushes. = Kate fare fee one a bock Ron tool.
I like you! = Beer lack!
Mother's calling you! = A new soul!
There's a shredded crow on the iron. = Tape at war you one a wash on.
FeketeVipera 77 SS
Excal1bur Leader of Sleepers
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Celebrimbor
Általában a siegek : 200vs 700 szokott lenni és RM mindenkinek segít védeni vagy támadni a várat (mult szombaton csak diont sikerült elfoglalnunk)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
U.I. kipróbáltam nekem nagyon bejõn , viszont csak csufám volt de az is tuti!!
a /attackforce és a /useforceskill már odivatú!!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Pixiee 28 lvl Sieghardt(Spellsinger lesz)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
psychobilly?
Mini Army Commander
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
/delay 60
/battle heal
/delay 60
/battle heal
/delay 60
stb
60 =1 perc ha valamit elrontotam bocs kicsit ittas vok😛
koszi
segítség kellene macro csinalasban
szeretnek egy olyan macrot csinalni hogy egy healer folyamatosan healeljen mondjuk 5 masodpercenkent es ha nincs mana akkor pihizik mig nincs eleg, utana foly kov.
(de egyenlöre az is eleg lenne ha folyamatosan healelne x masodpercenkent)
legyszi segítsetek
köszönöm
amúgy ezen a szerveren is vannak (amin most vagy az amerikai)
Pixiee 28 lvl Sieghardt(Spellsinger lesz)
Szóval: mindenkinek van egy saját galériája, (függetlenül attól VIP vagy nem VIP tag vagy-e) oda szépen feltöltöd, amikor rákatt és a "nagyobb" képet mutatja, annak a tulajdonságaiból bemásolod a "kép beszúrása" -hoz -a galériának az egész mérete van kötve, az hogy ezt a méretet 500 apró vagy 10 nagyobb képpel töltöd ki az mindegy (ha jól tudom) -szerintem ez a legegyszerûbb... <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
REAL MADRID
na arra katt majd feltöltesz egy max 20k kepet a linket amit kidom bekopizod szövegboxba és MEHET
REAL MADRID
nem gond, ha nem <#buck>#buck>
Szászke
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
Hide and fear, Cobra Commander is here !