Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Most is hazajöttem gondolom megnézem mi van, természetesen disconnected. Rohadjanak meg...
Bámulatos, ezek a magyarok miket nem tudnak <#banplz>#banplz>
A nagy PvP ^^
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
ahogy kérted Ilu :)

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Elöbb ezen körülnézek és ha nagyon bejön akkor elgondolkozom rajta ^^
Amúgy ha elmész a WH-ba ott lesz neked 100 millio adena ;)
Pixiee 28 lvl Sieghardt(Spellsinger lesz)
Márcsak annyi lenne hogy hogy tudok pénzhez jutni?
Most játszok elöször hivatalos serveren és nemtudom hogy megy itt.
Szal az alap cumoban kell elmenni püfölgetni valamiket, vagy van valami trükk a rendszerben? :)
A segitségeket ismét elöre is köszönöm!
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
The Life is a Game. Yust play it!
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Excal1bur Leader of Sleepers
Elfogadta és most április 3.-ig jó ^^
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Sietek, ha holnap frissül akkor már játszani is fogok délután.
A Trial meg GameStarbol van xD
Lehet fura kérdés, de van nekem 1 trial cdkey-em és szerettem volna vele pts-t kiprobálni.
Nahmost a PlayNc elfogadta, beregelt, de nem tudok belépni a játékba.
Mi lehet a gond, valamit kihagytam volna? :)
A segitségeket elöre is köszönöm!
Grat a Raidhez, és a szinthez!
Jah és Grat Shan <#taps>#taps>
Eredetileg ez van ott: THX FOR Shanway the best.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Fragnek meg a szinthez Grat
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
elég nehéz szülés volt de még mindig kell sp ...
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

fuck mmo's..i.,
én azokból ítéltem
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
"When a player loses connection with the server, the player will be automatically moved to the login screen. (Previously, the player had to move there manually.)"
The Life is a Game. Yust play it!