Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
Fel tudnád tölteni máshova is? Esetleg ahova Frag szokott feltölteni vidiket oda plz, mert onnan jól jön, errõl a megauploadról 0,2-0,3 KByte-al jön ://

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Padidiver
Ne félj ez nem csak Szegeden van így..

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Amit itt szegeden szolgáltatás címszó alatt mûvelnek az nevetséges. Nincs olyan este mikor ne szakadna meg a netem. Röhelyes.
Most is hazajöttem gondolom megnézem mi van, természetesen disconnected. Rohadjanak meg...

TruBy
Jó kis magyar PvP videjó Franzról!! :)
Bámulatos, ezek a magyarok miket nem tudnak <#banplz>
A nagy PvP ^^

Nethyrrea
a dolgozó ember átka....majd egyszer talán veletek tudok menni rá

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Gratula!!!! Én is mentem volna szivesen de az elõtte lévõ 1 órás mass pvp alatt 4 szer ment el a netem <#rinya><#rinya>és az utolsó után vissza sem akart jönni ezért feladtam<#szomoru1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

mAilkaEVO3
died again :)
ahogy kérted Ilu :)

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Ezer köszi :)
Elöbb ezen körülnézek és ha nagyon bejön akkor elgondolkozom rajta ^^

Inkább menj fel a Sieghardtra nem PTS-en mert ha még nincs rendes karid akkor azt kéne összerakni PTS úgyis megfog szünni

Amúgy ha elmész a WH-ba ott lesz neked 100 millio adena ;)

Pixiee 28 lvl Sieghardt(Spellsinger lesz)

Nah FTP müködik xD
Márcsak annyi lenne hogy hogy tudok pénzhez jutni?
Most játszok elöször hivatalos serveren és nemtudom hogy megy itt.
Szal az alap cumoban kell elmenni püfölgetni valamiket, vagy van valami trükk a rendszerben? :)
A segitségeket ismét elöre is köszönöm!

Szekijoe
Ivory tower underground shopping area Wesley nevû NPC vagy az oszlopnaá lévõ Mixing Urn. Az urnában kell kikeverni és wesley-nél lehet átváltani késztermékre.

infernium oret Adenban használhatod bingózásra a WH-ban (100 darab/proba), a többit nem tudom.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

sziasztok. valaki nem tudja véletlenül hogy mit lehet kezdeni az infernium ore, a sulfur és a rotten bone piece matokkal? :o

WTB Recipes: artisan's frame, blacksmith's frame, crafted leather, durable metal plate, metal hardener, metallic fiber, metallic thread, mithril alloy, oriharukon, Soulshot: C-grade (ha lehet olcson <#vigyor5>) pm ingame RedRuby

The Life is a Game. Yust play it!

ZsuzS
akkor oda figyelj <#hehe>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Épp anakim RB van _P<#violent><#violent><#worship><#worship>

Excal1bur Leader of Sleepers

Hát nemtudom éncsak megprobáltam és ment :)
Elfogadta és most április 3.-ig jó ^^

Sieghadton nem tudom meik klánba vagytok de ott mi a nromlis online létszám egy jo klánban ? Légyszi irjátok le hogy mennyi a normál és mennyibõl pl 40/100 :P

mAilkaEVO3
wow grtz akkor ezért nem akartál vele jönni Tezzára <#hehe><#ravasz1><#ravasz1><#hehe>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

GamerAdams007
lol az még nekem is megvan, de az volt a GSbe, hogy csak x ideig jó, az meg már letelt :D

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Okés köszi az infot :)
Sietek, ha holnap frissül akkor már játszani is fogok délután.
A Trial meg GameStarbol van xD

Characters created on the Interlude test server after 4:00 PM CDT on Thursday, March 22, will no longer be given the level 77, SP, and adena boost -- so make your character on the PTS now! ezt mystril irta szoval siess a karaktercsinálással

GamerAdams007
Holnap reggel 6:00-tól fogsz tudni játszani vele! Akkor frissül a PTS-re engedélyezett accok listája, onnantól kezdve jó lesz. Amúgy honnan szereztél Trial Key-t?

Hali all!

Lehet fura kérdés, de van nekem 1 trial cdkey-em és szerettem volna vele pts-t kiprobálni.
Nahmost a PlayNc elfogadta, beregelt, de nem tudok belépni a játékba.
Mi lehet a gond, valamit kihagytam volna? :)
A segitségeket elöre is köszönöm!

TruBy
Naon gyilkos a tekinteted...<#buck>
Grat a Raidhez, és a szinthez!
Jah és Grat Shan <#taps>

Gordis2k
Az cereal feje fölöt egy titkosítot felkiáltás!!

Eredetileg ez van ott: THX FOR Shanway the best.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

ZsuzS
ohh gratu Raidhez :( sajnos nem tudtam ott lenni :( majd legközelebb

Fragnek meg a szinthez Grat

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Szekijoe
<#nevetes2>

FragStaR
Én

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

Szekijoe
Gratulaaa! uber kocka farmer<#hehe>

FragStaR
Hódoljatok uratoknak ehehee !! ^.^

elég nehéz szülés volt de még mindig kell sp ...

Szekijoe
Huh én Fritenza után elmentem aludni 3 kor. Hajnalban Baiumot is kinyírtátok? Vagy az mára marad? Esetleg Cata lefarmolta?

Szekijoe
Jah Gratula minden résztvevõnek!<#eljen><#eljen> Végre összehoztuk! A mi partynkban fõleg egy SR esett hanyatt sokszor, a többiek mind nagyon jól bírták. Már érzem, hogy 3 naponta ide fogunk járni<#hehe>

phalanx
porfelhõ.... csak a durván lebutított grafika miatt ennyi látszik belõle <#buck>

Facek
a 2. képen cereal feje felett az a pixeles feketés szürke cucc vajon mi lehet ? :D
mAilkaEVO3
ps: +4 CON saved my ass :D 4x voltam 100 HP alatt de eccersem haltam GG:D partychatben elhangzott párszor "Our grp is PR0 imo" :P

mAilkaEVO3
WOW Tezza down :D

láttam vmi beta képeket, ahol meg votlak csinálva

MeoH
Hmm, igaz. De ezek nem is fognak valtozni 1enlore. Csak az As seteket kalapaltak ossze.

fuck mmo's..i.,

a human magen a C grades light armorok még mindig robe kinézetûek.
én azokból ítéltem

"köcsög destroyer" :D

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

MeoH
Sztem is. Lasd: human/orc mage, light/heavy

fuck mmo's..i.,

ZsuzS
de XD (pl orc female mage - dc light! eddig nem volt ilyen textura,úgy nézett ki mint a robe)

nem

FragStaR
Elfelejtettem szólni, hogy fent van a TK s videóm. Érdemes megnézni nem hiszem h túl sok TK t láttok :) Sh -n si van vagy 5 sztem. Nem gyenge de lehet látni hogy elég sok kaszt megfogja bár igazából 78 on lenne az igazi touch of life al az majdnem egy 2 perces ud amiben tudsz mozogni is.. PTSTK jah sajna elég nagy kicsit jobban is megtömöríthettem volna asszem de azért mégis csak 15+ perc

Facek
nekem mûködött!<#vigyor2>
MeoH
Probafulke asszem mar interludes

fuck mmo's..i.,

mAilkaEVO3
nekem se müködött :(

phalanx
nállam ez nem mûködik PTS-en, mindíg ctr+alt+del-el kell bezárni a játékot, viszont van akinek meg mûködik <#nemtudom>

huhh el se merem hinni végre megcsinálták!!:

"When a player loses connection with the server, the player will be automatically moved to the login screen. (Previously, the player had to move there manually.)"

The Life is a Game. Yust play it!