Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
WWW.itemgarden.com azt hiszem igen megbizhatonak mondhatok😊 néhány alkalommal bizonyitották.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

gPROject
köszi,valahogy sejtettem<#szomoru1>

Gordis2k
Meoh te sosem játszol amúgy?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

gPROject
jah és hamár senkinek sincs franzon eladó adenája <#szomoru1>, nem tudtok egy megbízható oldalt ajánlani amin árulnak adenát
találtam vagy 50 oldalt ahol árulnak, de nem vagyok benne biztos, hogy mind korrekt társaság

MeoH
Sztem nem. D.elfeknel csak a D.,elf tudja felvenni azt a kuldit. Humanoknal Grand Master Roien es Grand Magister Gallint keresd a kuldiert.

fuck mmo's..i.,

MeoH

Csak, hogy beleugassak en is, itt az eddig ismert NEM HIVATALOS skill nevek es leirasok. Csak a debuffoknak van 900 rangje. Magam reszorol meg hirzarlat. De holnap, holnaputan dolni fog az info, ugyanis beroffen a koreai pts, es lesz hivatalos patchleiras. Csok...

Testers' info on new skills

The following are information from a tester, don't know what class he played, but it should be Soulbreaker or Soulhound.

Standard Skills
Focus Soul (lvl4) : Skill, HP Usage: 20, sacrifices own HP to increase soul force level. (think glad/tyrant focus sonic stuff)
Flash cannon (lvl2 : Skill, MP: 75, Distance 40, uses lightning fast moves to attack enemy, usable only with rapier equipped, power 5479.
Checkmate (lvl4) : Skill, MP: ?, distance 40, embeds a dark mark on the target with great destructive power, power 5180.
Arrow of darkness (lvl6) :Magic, MP: 15, distance: 600, Shoots out an arrow of darkness, power 15.
Darkness Explosion (lvl4) : Magic, MP: 47, distance 500, Explodes soul force, damages surrounding enemies (think blazing circle), power 23.
Soul Arrow (lvl30) : Magic, MP: 69, distance 700, Shoots Soul Force at target, power 108.
Darkness Cannon (lvl26) : Magic, mp 103, distance 40. Releases soul force on target, power 76.
Circle of Destruction (lvl9) : Magic, MP: 103, distance 500, Causes a giant explosion, damages multiple targets, power 108.
Divine Punishment (lvl5) (totally made up name :X) : Magic, MP: 69, distance 699, Causes damage to target according to the number of buffs the target has, power 108.
Divine Movement (lvl5) (totally made up name) : Magic, MP: 67, distance 600, steals buffs from target.
Silence (lvl1) : Skill, MP: 40, distance 400, prevents target from casting magic.
Blink (lvl1) : Magic, MP: 100, instantly teleports to behind a target.
Weapon Exchange (lvl1) : Magic, MP: 29, Exchanges a standard weapon into a Kamael specialty weapon, can also exhchange a Kamael weapon into a normal weapon.
Guardian Spirits Skills (not clear on how to use, no information on usage)
Remove seals (lvl1) - Rainbow Springs : Active skill, removes seals from guardian spirits.
Remove seals (lvl1) - Beast Farm : Active skill, removes seals from guardian spirits.
Buffskills
Sonic Soul (lvl1) : Active Skill, MP: 11, Absorbs stored Soul force, increases critical rate and critical damage, will decrease evasion and pdef for a short time, effect 1.
Sword Shield (... direct translation..) (lvl1) : Active Skill, MP: 16, for a short period greatly increases defense, greatly decreases running speed, effect 1.
Soul of the Hawk (lvl1) : Active Skill, MP: 16, Greatly increases resistance to mental attacks. Effect 1.
Battle Boost (lvl2) : Magic, MP: 50, Increases patk, effect 2.
Soul magic (lvl2) : Magic, MP: 42, distance: 400, Increases matk, effect 2.
Darkness Blessing (lvl1) : Magic, MP: 42, Distance: 400. temporarily gives party members a dark attribute on their physical attacks. (opposite of holy weapon)
Pride of Kamael (lvl1) : Magic, MP: 44, distance 400, Increases all of a Kamael's combat attributes, consumes 5 spirit ore, can only cast on Kamael party members.
Shadow Bind (lvl1) : Active, MP: 30, distance 400, Captures shadow (no idea wtf this is about...)
Debuffs
Disarm(lvl1) : Active, Mp: 25, distance 40, Disarms target, target attack with a weapon while debuff is in effect.
Mark of Death (lvl10) : Magic, MP: 35, distance 600, marked target will receive extra damage from archer type weapons.
Surrender to Dark (lvl1 : Magic, MP: 35, distance 900, Reduces target's resistance to dark attacks, increases target's resistance to water attacks. Effect 4.

fuck mmo's..i.,

gPROject
megtudná valaki mondani, hogyan kapok noob ss-t(a legelején kaptam 200db-ot)? kiadja a küldit és human létemre de villageban tudok e szerezni?

Gordis2k
Hát ugy látom kicsit keveset tudsz de a szád az hatalmas!! Közben ugyanis belinkeltem az uj fegyvereket!! És a 900as range papám már 2 hete ismert és be is lett linkelve e skill de tudod mit egye fene belinkelem!!

Ja és okoska "Forrás: Warfare és ICA fórum és onnan a hivatalos koreai forditás."

Elõbb gondolkodj utána beszélj anyukád nem mondta?

Semmi baj nyugottan kérj BOCSÁNATOT amiért hazugnak hivtál, mielõtt utánajártál mint én, több mint 10 oldalon nem eggyen. Itt is jo nem kell levélben vagy priviben.

APOKALYPSE
Gordi, ne találj ki hozzá + infokat, warferen nincs 900as attackrange 😄 És ugyan olyan kétkezes kardokat használ mint a destro, csak a skilljei "túltesznek rajta" de nem ért mellette a pole-hoz 😊
(a videok alapján még a 400-as ranget is sokallom a lerohanó skillhez, a klón meg sztem nem fog sebezni, csak elterelés, hogy ne õt üssék 😊 )

KAMAEL CLASS & SKILL UPDATES

Kamael (male) - Kamael soldier

1st Class change - Trooper

2nd class change - Berserker

Class Description:

*Berserker - Specialize in high physical attack abilities, uses two handed sword as a main weapon, and has ability to charge toward enemies quickly.
(You can think of this class as Orc's Destroyer, but surpasses Destroyer's battle ability.)

Skill:

*Storm Assault - Attacks target and area by charging into them.

*Disarm - Disarms targets' weapon (Disarmed weapon goes into inventory.)

Kamael (female) - Kamael Solider

1st Class change - Warder

2nd Class change - Ardalester

Class Description:

*Ardalester - Specialize in long range attack abilities, uses Cross bow as main weapon
and has ability to use trap skills against opponents.

Skill:

*Decoy – Prevents getting attacked directly by summoning a clone of herself.

*Trap Skill – there will be many different types of trap skills but was only mentioned “slow” “lose target” “poison”

*Bionic Boom – Plants a boom within the target, it blows up the target including the surrounding area.

Kamael Shared Class (male/female) - Kamael Solider

1st Class change - Trooper/Warder

2nd Class change – Soul Breaker

Class Description:

*Soul Breaker – Specializes in high magic battle abilities but also has decent physical battle abilities; Magic Swordsman. Uses rapier as weapon and can also have mage weapon on the other hand.

Skill:

*Blink – Has ability to teleport him/herself within the area.

*Reaction of Divinity – Depending on opponent’s number of buffs/debuffs this magic attack’s damage varies (more buffs they have more damage u can deal, I’m guessing.)

*Steal Divinity – allows you to steal buffs/debuffs from the opponent. (from what the guy says you can steal all the opponent buffs.)

*Triple Pierce – Using rapier pierces the opponent 3 times.

Gordis2k
Sajna mégis igaznak bizonyult... Az uj kétkezes fegyverek valóban lesznek csak a berserker tudja használni a többiek valami féle minusszal!Itt van mind nongradtol-super s-gradig (80s a hivatalos neve)

És a törkardok!

és itt meg az uj grade fegyói!:

És ugye a lényeg! Lasan kezd beigazolodni az elopot térkép!! még 2 évvel ezelõtrõl:

Még gyüjtök ezt azt😊

Gordis2k
Ja a 2 kezes kard az egyetlen amit nem igzol hivatalos forrás lehet hogy kamu és sima fegyot(kétkezest) használ majd!

Gordis2k
Na én leírom aztán mindenki eldönti mit gondoljon, nem teszek megjegyzéseket.

Kamael 3 kaszt:

1.
1st Class change - Trooper
2nd class change - Berserker

Egy uj fegyver fajta forgatója a super kétkezes kardé Ez nagyobb mint az eddigi kétkezes és gyorsabb. (igértem nem füzök hozá)
A skiljei a distroyerhez hasonlóak de meghaladják azt és további képesége a roham támadás(ezt már látuk videóban is) 900 range semmivé válik egy pillanat alat +ütés.
Speciális támadása a dissarm kiuti a fegyot a kézbõl az az inventoriba kerül (nem füzök megjegyzést fura mind háromnak van ilyen speckoja a többi kasztnak is jol jönne)

2.
1st Class change - Warder
2nd Class change - Ardalester

Õ a kis lézer puskásunk😊 amugy nyilpuskával lõ ami gyengébb mint az ij de gyorsabb, tud simát is használni!(mellesleg senki más nem tud nyilpuskával lõni!)
Másik képesége a csapdaálítás ezek rengeteg féle efektet okoznak lasítás méreg gyengités aoe sebzés stb.
És a legspécib skilje(nem füzök hozzá mindt mondtammertakár béna is lehet) Klonoza önmagát és ketten támad.

3.
1st Class change - Trooper/Warder
2nd Class change – Soul Breaker

Na ez még ez fua lesz. Ez egy varázsló! Aki nagyon magas harci képeségekkel bír fegyvere a vivótõr! és képes mágus fegyot is használni!

Kegyetlen gyors rengeteg crit és elég magas p atac de nem olyan erõs elvileg.

Skill:
(nem füzök nem nem) Blink Teleportálni képes egy adott területen bárhova.
Reaction of Divinity: Egy mágikus támadás ami hmm annál nagyobbat sebez minnél több a buff az enemyn érdekes.
Triple pierce: Egy sima skill mint a gladiátor tripla slashje szur gyorsan nagyot 3at
Special:
Steal Divinity: HMMM (igértem) ellopja a target buffjait akár az összeset!! Imátkozz hogy egy profet vagy wc jöjön elened olimpián skill lol😊

Sajna holnapig nincs uj info! Útána majd lehet.
Forrás: Warfare és ICA fórum és onnan a hivatalos koreai forditás.

Bocs igazad van 13 alsó részén állt 😊 a lényeg az hogy nem volt a szobában és alul volt... Yabokasot rezzelte folymatason.

Ssky: ally rez az más dolog mvel aoe skill és nem is arra használtuk hanem arra hogy a halott embereket felélesszük a szobán belül és akkor láttuk hogy a kintiek is megkapták . A különbség az hogy mi véletlenül használtuk ien modon ally rezt mig RM direkt odaállitott 1 embert a külsö rez hez 😊

1ébként hajnali 1ig vártam aztán bekomáztam és látom hajnali 4kor hogy már mindenki beteleportált xD

Excal1bur Leader of Sleepers

Gordis2k
Neked mekora estélyiben?):

mAilkaEVO3
miért az jó a hüjének ha leugrik a hirdól? 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

oke hogy spam csak ezt nem ertem ez mier jo annak aki irkalja??

The Life is a Game. Yust play it!

xt198
biztos a gm írkált és valami titkos kód a botnak hogy csináljon valamit 😄
btw... spam.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

mas is kapott ilyet? en egy idoben kaptam meg 2 karival egyszerre <#confused>

The Life is a Game. Yust play it!

Facek
esküvõi ruha ftw
elég kemény a pdefe 😊

Facek
Én úgy hallottam ti pedig ajtó mögül rezeltetek de mind1.
VipJoco
Lol! Ezt már te se hiszed el! 12-es szintrõl éleszteni olyan embert aki a 14-esen van. Bakker free szerveren nem lehet megoldani ezt a dolgot!

Mind1 ugy hallottam lehetséges de elég fura hogy 1 BD ien durva lehet .. . JO volt a Baium raid csak kár hogy RM csalt 1 kicsit 😄 12 es szintrõl élesztette az emebreit akik a baium szobában voltak.

Ma már fáradt vagyok hogy berakjama screenshotot 😄 majd holnap

UD ben voltam és Murad(BD subon) 338 dmget adott karddal... Azért ez 1 kicsit durván valótlan ... UD nélkül meg 700aakt kaptam tõle

mAilkaEVO3
chellonál ez nemmüxik 😞

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Sanko
😄 van egyszerõbb ip kérés.

nyitsz egy command ablakot (dos ablak, start menü --> cmd)
majd beírod:
ipconfig release
vársz picit, majd beírod
ipconfig renew

ez kér új ip-t a DHCP-tõl vagyis a kiszolgálódtól.

a mohának mindig a déli oldala fás

pharao
Nekem 2 nap lagg után megsikerült oldani a problémát... Mondta néhány Görög srác, hogy reset-eljem a modemem. Ezt vagy 1,5 napon keresztül fél óra/óránként 1X megtettem de semmi. Le kértem az IP-m mert azt mondták hogy az IP címmel lehet a bibi, aztán észleltem hogy a modem resetelésével nem változott az IP-m úgyhogy lelöttem az emeleten az áramot egy fél órára, és mire visszakapcsoltam kaptam egy új IP-t és egy laggmentes L2-õt... Lehetõleg mások ne noob-oskodják el ennyire mint én ><

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
Gondolom másnak is feltünt hogy a karma pvp/pk eval score és rec mellet még igen sok uj stat van ami 0 ás😊😊😊😊 Akis disznó balra alul ugye na berakok egy nagyobb képet pill!!

TÁRÁÁÁÁÁ

FragStaR
Igen mint említettem nem a szerverrel van a baj szóval most azért ne legyetek annyira büszkék magatokra, h nektek jó csak örüljetek neki ^^

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Gordis2k
Ha játszanék nekem is menne 2 kliens simán lag nélkül. Vége a melonak végre pihi 4 nap😊

MeoH
Mondom en, hogy boviteni kell a gepparkot... Amugy nincs 5letem. Nekem 2 kliens minden gond nelkul megy.

fuck mmo's..i.,

FragStaR
Ha bárkinek mondanak ezek a szavak valamit, hogy : Proxy , Socksproxy , Socksifying és ért is valamit hozzá valamint tudna segíteni az plz help mert kezd elég idegesítõ lenni, hogy nem lehet lag miatt franzon játszani. És mivel ez nem nc softos probléma így nem is fogják megoldani szal pls halp ! Eddig csak a ie nek tudtam proxyt megadni de ugye az édeskevés 😞

mAilkaEVO3
ne irigykedj ^^

pharao
ha azt leírták, hogy mennyit költ havonta a gépek fentartására, ill. a játékhavidíjakra, azt miert nem írták le, hogy mennyit keres ezzel? <#szomoru1>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Kispályás! <#hehe>

mAilkaEVO3
LOL😄DDDD

Baiumhoz meg gratz akinek meglett 😛P

MeoH
FRAG meg van mire koltjuk a fizud!!! ERRE!! kicsit L2ositjuk az azt hajra...

fuck mmo's..i.,

Ok mindegy már megböktük😊
Vagy Bebo ha olvasod jer msn<#help>
Fenn van és kéne egy ember aki felébreszti nekünk hogy véreztethessük a bökönket
Szekijoe
Huh most nézem a allyfórumon, hogy baium up valaki leellenõrizné?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

FragStaR
eBay m0re !%/!%

gPROject
szia
k, jöhet a pm 😊

Van egy eladó serialom accountot még nem regisztráltam vele, ha érdekel a részleteket pmben megbeszéljük.

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)

gPROject
na erre már tudom is választ(a dvd-hez +14napos gamecard jár), csak jobban szét kellett volna néznem<#zavart2>

gPROject
még 1 kérdés:
A rendelhetõ dvd verzió 30 euro 45 nap játékkal, a letölthetõ szintén ennyi, de nem írják mennyi játéknap jár érte
Nem tudjátok az szintén 45 vagy azért csak 30 nap jár?

gPROject
esetleg, ha van érdekelne eladó franz adena(nem túl nagy tételben😊
pm

gPROject
Üdv!
Érdeklõdnék, van e valakinek olcsó felesleges használható l2 accja? Kari nem érdekes, nem számít mi van rajta.

MeoH
DOGOZZA!!!MUHAHAHA

fuck mmo's..i.,

FragStaR
Jóól néz ki^^
Viszont unatkozóóóóm 😞 Banyek de messze van még a du 4 óra 😞
Na mind1 majd irogatok ide meg nézem blah ot😊