Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fassság... nemhogy több a-s fegyvert tennének be... neeem megint csak a high lvl karikat turbózzák...
De ez már top S-grade lesz elvileg!<#wow3>
Tufa
penality nélkül hordhatja már 76tól

Elárulom hogy a seal stone nagy részét nem a mi allynk rakta bele. event néven nemtom mire gondolsz . Festival részét meg csak simán nyertük meg. Minden szintre van festival csapatunk . No limit az 1etlen amit nem tudunk megnyerni mert Ahhoz kéne chant of magnus +néhány hero . Szerintem elég szépen megnyertük uyg hogy majdnem az összes farmer dawnba tette a seal stoneokat. Siegnél meg igazad van 7signs nincs nagy hatással de még mindig jobb mint a semmi.

ps: elhiszem hogy az egész szerver utál minket mert nincs mammon/dusk nyert igy kivannak zárva de ez van. Mivel elvesztettük runet emiatt visszatérünk arra a jo szokásunkra hogy duskot probáljuk megnyerni

Excal1bur Leader of Sleepers

Gordis2k
76? egy francot 79 a minimum hogy hord ez nem S-grade!! Ez S80 grade!Ez a hivatalos neve de kis csokentéssel 79 en már hordhatod!

76-79 PCs can wear S80 grade armors without grade penalty, but they won't receive shoulder Set Effect benefits. Only 80 lvl PCs can receive shoulder Set Effects

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

gPROject
nem emeltem ki, de a resistek is értelmesebbek lennének fordítva

gPROject
Dagger : -2 CON, +1 DEX, +1 STR, +4.3 Accuracy, Max. HP +492, increase dark resistance, increases Hold resistance, recovers HP at certain chances when hits critically.
Bow : -2 CON, +1 DEX, +1STR, +4.3 Evasion, Max. HP +492, increases Dark Resistance, increases Stun resistance, decreases MP consumes when use Active Skills.

a kiemelt részek fordítva hasznosabbak lennének :/

Szia! 😊

Azért egy apróság: az eventre sokan jelentkeztek, de kevesen vettek rajta részt, köszönhetõen allytársatok botcsordáinak. Így persze viszonylag könnyû gyõzni, hiszen a hb gyakorlatilag korlátlan sealstone utánpótlással bírt...
De azért ne aggódj... Tapasztalatom szerint az ostromokra szerény hatással van a 7sign, mivel mindenki inkább a pvp-re támaszkodik...

79 SE/77 BD Naia

Tüskés
Az egyetlen érv az ellen, hogy mindenki csak a saját kasztjának megfelelõt kaphatja: Különbözõ kinézetû ruhák vannak, az pedig felesleges, ha mindenki számára egyértelmûen meghatározott, hogy mit is kaphat bónuszt.

Idyll

Cobra.
Szerintem a kasztnak megfelelõ lesz a kapott bónusz, amit csak a lvl80-ok kapnak meg, a 76-79-esek csak a base-t kapják.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Gordis2k
-1 int az semmi egy fulbufos nuker stacked +15% kall kb 6intnek megfelelõ matacot kap.
Szerintem ugy lanna értelmes ha nem választhatna a ruhák között. Amugy meg a a ruha 2dik bonuszát ugyis csak 80 on kapod meg az meg hajaj hol van még. Erõsen remélem hogy az a basic eltünik és csak a másik száit mert külömben...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hali!
Mit akartál?
Ilyenkor pm hyzaar vagy msn

Ahogy mondod<#hehe><#hehe><#hehe>

Sámán
Azért 15% mdamage hangyányit durvább mint az a -1int-ecske, de még talán -5int-ecskénél is <#crazya><#nyes>
Csak plusszt meg azért mégsem adhat -akkor az nem L2 lenne <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Tüskés
Nem értem, miért jó a -1 INT.

Idyll

pharao
sztem a vazsik a summoner cuccal jobban járnának, mert +2 wit, +15% c.speed és +17% m.atk, míg a wizard az -1wit-et is ad, bár nemtom hogy szabadon választhatók-e vagy a kasztodhoz mérten használhatod...
U.I.: bár a tápcsíter SPS szarik arra a -1 wit-re és úgyis inkább a +15% magic damage-t választja 😛

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
Ugyanis a páncálok töságe az átalakulásnál + ban adja a17% ot az basicon felül!! Enél az egynél nem volt egyértelmû a forditás álitolag.

Képzeljuk el csak SPS+ 15%+17%+2 wit... OMG
És igen a magicet érdemes megnézni... +15% c speed +17% Magic és még +15% magic dmg...

Facek
+17% Casting Speed(or 17%)
??? 😄
Gordis2k
Te jó ég😊😊 Ezek durvák

For each set listed below you have the base set bonus which is what the set gives without a shoulder guard attached to the armor. Each Shoulderguard is a "Master" of some discipline.

Dynasty Heavy Armor Sets

Base: -1 DEX, +1 STR, +5% PDef. Max. HP +393, increases Dark Resistance
Shield Master: -2DEX, +2STR, +5% PDef., Max. HP +492, increases Dark Resistance, increases Stun Resistance, decreases skill MP consumption.
Force Master : -1 DEX, -1 CON, +2 STR, +5% PAtk., Max. HP +492, increases Dark Resistance, increases lvl of Sonic Focus or Focused Force when skill hits critically, decreases active skill MP consumption.
Weapon Master : -1 DEX, -1CON, +2 STR, +5% PAtk., Max. HP +492, increases Dark Resistance, Critical Power and Critical Rate increase.
Bardic Master : -2 DEX, +2 STR, +5% PDef. Max. +492, increases Dark Resistance, increases PAtk while song/dance are active, decreases MP consumes when use song/dance.

Dynasty Light Armor Sets

Base: -1 CON, +1 DEX, +1.5 Accuracy, +1.5 Evasion, Max. HP +393, increase dark Resistance
Dagger : -2 CON, +1 DEX, +1 STR, +4.3 Accuracy, Max. HP +492, increase dark resistance, increases Hold resistance, recovers HP at certain chances when hits critically.
Bow : -2 CON, +1 DEX, +1STR, +4.3 Evasion, Max. HP +492, increases Dark Resistance, increases Stun resistance, decreases MP consumes when use Active Skills.

Dynasty Robe Sets

Base: -1 INT,+1 MEN, +15% Casting Speed, Max. MP +257, increases Dark Resistance
Buffer : -1 INT, -1 MEN, +2 WIT, +17% Casting Speed, Max. MP +321, increases Dark Resistance, increases success chance of Hold Attack landing, increases heal amounts.
Healer : -1 INT, -1 WIT, +2 MEN, +17% Casting Speed(or 17%), Max. MP +321, increases Dark Resistance, increases success chance of Sleep Attack landing, increases MP Regeneration.
Wizard : -1 INT, -1 WIT, +2 MEN, +17% MAtk. Max. MP +321, increases Dark Resistance, Increases Stun Resistance, +15% Damage when magic attack.
Summoner : -1 INT, -1 MEN, +2 WIT, +17% MAtk. Max. MP +321, increases Dark Resistance, Increases Stun Resistance, increases MP Regeneration

76-79 PCs can wear S80 grade armors without grade penalty, but they won't receive shoulder Set Effect benefits. Only 80 lvl PCs can receive shoulder Set Effects.

Facek
😛 sztem jo poén volt 😛
Gordis2k
Dehogy, magamat jól elszorakoztattam😊 Amugy meg azért mondod mert nem láttad még Faceket😊

Tüskés
Kevésbé volt jó poén, mint amit gondoltál róla.

Idyll

Gordis2k
Fora de ahogy elnéztelek azt hittem már RAJTAD VAN! MUHAHAHAHAHAHA

Facek
én mindig a pig hatról álmodoztam...
pharao
Nem kenyerem a 2X post-olás de ez most kimaradt...
New hair accessories have been added: the Eye Patch, Angel Circlet, Demon Circlet, Pirate Hat, Scar, and Butterfly Hairpin.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Köszi sirch. Utánna olvastam blah-on hogy lehet róla álmodozni, mert maximum egy új update után láthatjuk majd õket 😞
Na ez meg a másik: New hair accessories can be earned from the Festival of Darkness, Olympiad and certain raid bosses.
Rá kell majd álnom mind3omra 😞

phalanx
sieghardt-on keresek 60%-os damascus craftert, fizetek a craftert.... sokat

gPROject
de jó, hogy lerendeztük -köszi TruBy<#worship>- még az elõzõ turnusba a fegyvert és a dyeokat is
biztos nem játszottam volna a legközelebbi mammonig, ha ezek hiányoznának

Mivel magunknak csináltuk emiatt tényleg örülünk és direkt választottuk strifeot gnosis helyett mivel jo lesz siegere . 1ébként meg valoszinü legközelebb gnosisra megyünk strife helyett. Anakim > BS mammon

TruBy
Fuu dejo nektek, kibasztatok az egesz szerverrel...Sõt még velem is, mert 2 alt karit 2 különbözõ oldalra írattam, csakazért, hogyha a masik oldal nyerne, akkor is meg tudjam keresni a b.mammont, es unsealedeljem a ruham! De ti olyan prok vagytok hogy a "nagy igyekezetben" elbalfaszkodtatok. Ennek aztan örülhettek, így várhatok 2 hetet, amikor ugyanezt bejátszátok...GG, ennyit errõl.
De nyugodj meg, Anakim a tietek.

Csak a mi allynk csatlakozott duskhoz 😄 üres az összes necro szoval elég jo helyek vannak xpre 😊 ráadásul ha zeriche a mienk lesz megint akkor 24/7be lehet ott. Jah és anakim csak a miénk .

Gordis2k
És ennek meg minek örülsz?

GamerAdams007
huuuuu az nemsokara pvp-asz lesszzz !!! 😮OO occsér adod?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

phalanx
mit szólnál egy 68-as spoilostörpéhez? <#vigyor2>

L2 accountot vennék amin van egy 60 körüli (lehetõleg ne support) kari.
Ha valakinek van ilyen eladó akkor PM itt plz!
Ty
DUSK FTW 😊 Nagy küzdelem volt az uccso percekben ...elfogyott minden seal stone giranba. zasada már 20 adenáért ült ki GSS t venni 😊 de szerencsére dusk nyert. Nem hiszem hogy tul sok emebrt fogok látni necropoliszokba ezen a héten. BS mammon nincs is mert gnosis nem sikerült 😄 szal catacombok is ugrottak.

Sirch
New hair accessories can be earned from the Festival of Darkness, Olympiad and certain raid bosses.

Forrás: www.lineage2.com

Chryst64
G3ry lehet majd odaadom cinit neha. egy darabig nem leszek. majd megbeszeljuk.

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Cobra.
Mindegyiknél ott van, hogy event tárgy és nem tradelhetõ. Persze valószínûleg az event vége után is használható marad, de gondolom elég kis esélye lesz a bsoe/bres-es sapkák kiszedésének.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

pharao
Emberek Honnan lehet wizard's hat vagy jester hat reci-t szerezni netán key matikat? Gondolom valamelyik clan hall-bol vagy quest? PLZ help

Haha!
Mire annyira elterjednének ezek a satyik, hogy kicsit is megérezzem már azt is elfelejtem, hogy valaha játszottam ezzel a játékkal 😊

DarkVen
Ennek meg mi értelme van? Talán, hogy ne lehessen range attackolni?
Ez már nem is aréna, inkább box-ring<#boxer>

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

barret
Mekkora ez? 20x20 meter? ?P

Bérbe vehet? reklámfelület...

Gordis2k
Szerintem kurvajo moka😊SZERINTEM😊

xt198
tõrös ownz? :S

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

GamerAdams007
hánemtúlnagy :/

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Gordis2k

Az aréna meg egy kicsit kicsi lett.....lol nem mintha a nukerek értek volna valamit olympián de ezekután.... Az ijász keresztbe lövi 5x...

Gordis2k
AJAJAJAJ Szegény BaalKainak kicsinálják a brez/bsoe üzletét... Amugy egyre nagyob care bear ez a game...Minden fejdisz tartalmazhat 4 féle spez tulajdonságot...(egyszere csak egyet)

És még néhány extra😊😊:
Az S80 as Mage Blaunt nem kétkezes hanem 1 kezes lesz
A hatek ereje 3x osa lesz a mostaninak!
nem 2 hanem 4 insta lesz
Két utas háborúban az ölésért nem járrepu ha akit megölsz 9 szintel kisebb mint te!
A titan(destro) skiljei kikapcsolnak ha fel healelik 30% fölé!!! Ezzel meg is ölték PVP ben mert nem megölni, hanem 1-et healolni kell rá...
És a legérdekesebb változás az olympián mikor bemész az arénába egy npc jelenik meg akitõl kérhetsz BUFOT!!

Tüskés
Elnézést a két postért, csak most jutott eszembe, hogy lehet, hogy a királykisasszonyára vár csupán, hogy királyfivá váljon <#hehe>

Idyll

Tüskés
Nekem úgy is békanooblesse <#bee1>

Idyll