Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trolling is a art.
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
látom l2vackok behalt 😞 tudtok helyette jó oldalt mondani?
mert sok kérdésem van.
rögtön itt is egy: Green Soul Crystalt hogy lehet használni? Fõleg az érdekelne hogyan lehet feluppolni stage 7ig.
practitioner of the forbidden arts of death
Idyll
Karakter szintje = ráfordított idõ
Cuccok, pénz = mázlifaktor, valamint egy kis figyelem kérdése a piacon
Karakter erõssége = karakter szintje + Cuccok
Én itt nem látom, hogy szükség lenne a játékos bármi olyan képességére (ügyesség, éles látás, magas intelligencia vagy bármi egyéb hülyeség), ami miatt azt lehetne mondani, hogy "Igen ez egy skilles játékos". Sõt, akinek a fent említett képletben írt minimális elvárások is túl nagy kihívást jelentenek, azoknak találták ki a segédprogramokat, és a donate-et.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Szöveg!
Seeing u there in my mind, walkig on to way there sun is shining..on the see i can feel ur eyes burning.
Na ez 90% os pontoságu HAJRÁ!!!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
tüskés: talán azt hogy egy vele egyenértékû, vagy mint olvashatod, jobb felszereléssel rendelkezõ másik titánt ne együtéssel vágjon hanyatt mondjuk. vagy épp valakit UD-ben ne 3-4 ütéssel verjen le. mert ez azért már kicsit hogyismondjamcsak.....
Idyll
---------
orkornak tenyleg kurvajo cucca van , habar azt irta blesssoul blahon ,hogy gromk vagy kinek nala is jobb van ,igaz nemhallottam meg a sracrol, de valszeg ez csak azert van mert nem jatszom aktivan shn.Nahszoval orkornak tenyleg arra elegendo az l2 tudasa ,hogy frenzy+rage+zelaotba odafusson valakihez es 1hitelje, csakhogy akinek ilyen pokembert megszégyenito cucc van az inventorijában attol az ember jóval többet várna.
Stuff =/= skill
Trolling is a art.
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Bérbe vehet? reklámfelület...
Meg nemart egy healthos fegyo.
Nemertem mi evvel a gondod.
Barret:
Ma baj cimbora berugtál? 1 slot +4str -4con 2 slot +4dex -4 con 3 slot +1str -1con Nem értem mi a gond figyelek? Valamit benéztem...nem szoktam de lehet.
Trubi cica az csak költõi tulzás volt... de hamár rákérdeztél lásuk csak
Üsd be a stat tesztelõbe a következõt és meséld el az eredményt!
MM80 DC robe acu arcane+augnament +5 wit(igen van)
+4wit -4men +1wit -1men
acumen3+ concentrate dance+ zerk+ hero zerk+ COM+ baium+HS átok kiványcsi vagyok mi a max. nem tudom mi lehet én ugy emléxem nekem volt már majdnem 3k de akor aszem a herb bugos volt kb2k lehet a max és 6k matac az SPSnek
Gordi tanitja az ifjakat 😊
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Hero skillek:
Heroic Miracle:
Hero UD ugyan az mint az Ultimate Defense 2 de ez nem akadályoza meg a mozgást! Plus futó speedet ad!!! UD amiben gyorsabban futsz mint alapban..
Heroic Berserker:
Accuracy, P. Atk., M. Atk., Atk. Spd., Casting Spd., Speed növelés 15% kal csökenti az esélyt a cancelezesnek.. a debufoknak és jobban tudnak healelni... cserébe -10% m def -15% pdef...(de kit érdekel ha 30secig UDban vagy...)
Heroic Valor:
P atac +10% p def +10% az agész allidnak!
Heroic Grandeur:
1500as területre ható Silence harcos és varázslo egyaránt! + leveszi a p defed az m defed az evadat és az elenálásod a debuffokra! 1 percig...
Heroic Dread:
Nem csak , hogy be feerel 1500as rangeban mindenkit iszonyat jo esélyel!! DE még + speedet is add hogy messzeb fuss 1percig csak futsz vagy nézed a falat miközben megölnek...
Szóval örülök, hogy szeptemberben HERO leszek mekölöm a sok görényt mert udban 6k m atac 5k c speed 200+ futospeeddel nem rosz azt hiszem.
"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta."
Azert a statjait megmutathatna 😄
Nekem megvan! de nem tehetem be mert gumbo megtudná, hogy +5str+4dex kell egy titánnak dyeban és azt nem akarom.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Amugy a Mik azok a folyamatos kicsi sebzesek ? you hit 7 damage.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.