Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://reset67.hu/l2/index.php nemhalt😊
Sirch
Értem, akkor szerintem Orkor esetében egyértelmû a helyzet. 😊

daemonervosa
Egy jatekos attol lesz "skilled player" hogy helyesen tudja hasznalni a karakteret ,legyen az siege , maspvp, oly , 1on1 akarmi.

Trolling is a art.

meszitibi
BaalKain kollégát követve nálam is van sok-sok Adena eladásra szintén itemgarden árai alatt, DE csak Sieghardt-on !! <#nezze> PM akit érdekel

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

Frosty01
Hali!
látom l2vackok behalt 😞 tudtok helyette jó oldalt mondani?
mert sok kérdésem van.
rögtön itt is egy: Green Soul Crystalt hogy lehet használni? Fõleg az érdekelne hogyan lehet feluppolni stage 7ig.

practitioner of the forbidden arts of death

<#wave> Nagy mennyiségû adena eladó itemgarden alatti áron Sieghardt és Franz szervereken, pm itt! <#wave>

Csak kiesett nekem is<#vigyor1><#vigyor1>

Tüskés
Szerintem nem kifogásokat kell keresni a másik tevékenységében, hanem ha úgy gondolod, te jobban tudod, akkor utána kell csinálni, és mikor végeztél az üggyel, nyújtogathatod rá a nyelved. Addig meg igaz a mondás: Kritizálni könnyû.

Idyll

Tufa
" azóta se tudta senki leverni."

A kérdés még mindig adott, ezért õ az unskill player?

Sirch
Te tényleg azt gondolod, hogy egy olyan játékban, ahol a találati arány és a sebzés stats-ok és szerencse függvénye, ott bármikor is értelme lesz azt boncolgatni, hogy az adott játékos milyen isten-skilled-player?

Karakter szintje = ráfordított idõ
Cuccok, pénz = mázlifaktor, valamint egy kis figyelem kérdése a piacon
Karakter erõssége = karakter szintje + Cuccok

Én itt nem látom, hogy szükség lenne a játékos bármi olyan képességére (ügyesség, éles látás, magas intelligencia vagy bármi egyéb hülyeség), ami miatt azt lehetne mondani, hogy "Igen ez egy skilles játékos". Sõt, akinek a fent említett képletben írt minimális elvárások is túl nagy kihívást jelentenek, azoknak találták ki a segédprogramokat, és a donate-et.

Nethyrrea
konkrétan azért mert nincs más destroyer nobless azótase. õ már c3-ban tolta a necro subját, amit szépen felbotolt nobless szintre, és mivel akkor catalyst épp topon volt, fel lett pumpálva boss éxerekkel és azóta se tudta senki leverni.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Tufa
de és azért mert õ megteszi, azért õ a nub? Vagy inkább ugy kérdezem ha ennyire unskilldemolama szerintetek orkor akkor miért hero már kb másfél éve folyamatosan? Miért nem TI vagytok inkább herok? 😛

lol!!!

Sirch
Bluefish featuring Anita Kelsey - Been Too long

http://youtube.com/watch?v=Sjt02W947tk

ZsuzS
aa ez már benne van a gyûjteményben 😊 azért köszi 😊 izgatottan várom a következõt 😊

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

meszitibi
Akit érdekel Sieghardt-on Adena az irjon ide PM et.

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

Nethyrrea
gordiiiiiii, MSN

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gordis2k
Ok most nekem kell segítség. Egy dal és kéne, hogy ki hol miért hozta létre.

Szöveg!
Seeing u there in my mind, walkig on to way there sun is shining..on the see i can feel ur eyes burning.

Na ez 90% os pontoságu HAJRÁ!!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nethyrrea
gondolom GROQELL-re gondoltál

tüskés: talán azt hogy egy vele egyenértékû, vagy mint olvashatod, jobb felszereléssel rendelkezõ másik titánt ne együtéssel vágjon hanyatt mondjuk. vagy épp valakit UD-ben ne 3-4 ütéssel verjen le. mert ez azért már kicsit hogyismondjamcsak.....

Tüskés
Lehet, hogy kötözködésnek veszitek, de azért megkérdezném: Mi mást vársz egy titántól, minthogy odamenjen az ellenfélhez, és lecsapja?

Idyll

Ez a legújabb, remélem nem láttad még...

PVPslick 6<#wave>

daemonervosa
sorbon +1
---------
orkornak tenyleg kurvajo cucca van , habar azt irta blesssoul blahon ,hogy gromk vagy kinek nala is jobb van ,igaz nemhallottam meg a sracrol, de valszeg ez csak azert van mert nem jatszom aktivan shn.Nahszoval orkornak tenyleg arra elegendo az l2 tudasa ,hogy frenzy+rage+zelaotba odafusson valakihez es 1hitelje, csakhogy akinek ilyen pokembert megszégyenito cucc van az inventorijában attol az ember jóval többet várna.
Stuff =/= skill

Trolling is a art.

ZsuzS
Már kidbtak IC fórumról..Slicknek nincs valami új videója? véletlenül? 😊 azokat úgy szeretem ^^

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

A képre kell kattintani a letöltéshez.....<#mf1><#buck><#buck>

Tessék megnézni!!!!!!

VIDEO LINK

VipJoco
Gordi akarod mondani HE! Amúgy grat

Gordis2k
De tökéletes! Grat te TH!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

L2Goku
Igaz hogy lassan 6 nap volt de ebol 2 napot eventeztem mer ugye Penzis kell 😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

barret
Nethy mit talaltam😊 Es meg mindig tart... #40678 <#vigyor2><#vigyor2>

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Jah buffban kell mindig jarkalni 😛
Meg nemart egy healthos fegyo.

Gordis2k
SEMMI😊 ez a megoldás -9 con ig fulbufban néha nem lesz meg a 10k hp de levan ejtve😊

barret
Ez ugye -9 con? Meg jozanul is annyi...Es mas megoldast nem latok reaja.
Nemertem mi evvel a gondod.

Gordis2k
HUHU akor sorban!!

Barret:

Ma baj cimbora berugtál? 1 slot +4str -4con 2 slot +4dex -4 con 3 slot +1str -1con Nem értem mi a gond figyelek? Valamit benéztem...nem szoktam de lehet.
Trubi cica az csak költõi tulzás volt... de hamár rákérdeztél lásuk csak
Üsd be a stat tesztelõbe a következõt és meséld el az eredményt!
MM80 DC robe acu arcane+augnament +5 wit(igen van)
+4wit -4men +1wit -1men
acumen3+ concentrate dance+ zerk+ hero zerk+ COM+ baium+HS átok kiványcsi vagyok mi a max. nem tudom mi lehet én ugy emléxem nekem volt már majdnem 3k de akor aszem a herb bugos volt kb2k lehet a max és 6k matac az SPSnek

Sok Szerencsét 😛
Nethyrrea
viszont full buffban még ígyis csak a cpje több mint nekem a cp/hp/manám együttvéve, ami azért undorítóan sok.

Nethyrrea
konkrétan? igen.

barret
Itt Andersen eldobna a tollat... De ez igy szep 😄
Gordi tanitja az ifjakat 😊

barret
Mert egyikkel sem vehetek el a masikbol...

TruBy
Heroic Miracle, Heroic Berserker, es a Heroic Valor nem lehet egyszerre rajtad! es 5K c.speed hulyeseg <#szomoru1>

barret
#65593 Ezt hogy oldod meg,-9 con?

Enosh Chan
Dye-rol jut eszembe, THnak milyen kellhet majd?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Gordis2k
HÁHÁÁ ugy látom itt még sokan nem tudják milyen undoritoan elbaszta a játékélményt az NCsoft C5 ben.
Hero skillek:

Heroic Miracle:
Hero UD ugyan az mint az Ultimate Defense 2 de ez nem akadályoza meg a mozgást! Plus futó speedet ad!!! UD amiben gyorsabban futsz mint alapban..

Heroic Berserker:
Accuracy, P. Atk., M. Atk., Atk. Spd., Casting Spd., Speed növelés 15% kal csökenti az esélyt a cancelezesnek.. a debufoknak és jobban tudnak healelni... cserébe -10% m def -15% pdef...(de kit érdekel ha 30secig UDban vagy...)

Heroic Valor:
P atac +10% p def +10% az agész allidnak!

Heroic Grandeur:
1500as területre ható Silence harcos és varázslo egyaránt! + leveszi a p defed az m defed az evadat és az elenálásod a debuffokra! 1 percig...

Heroic Dread:
Nem csak , hogy be feerel 1500as rangeban mindenkit iszonyat jo esélyel!! DE még + speedet is add hogy messzeb fuss 1percig csak futsz vagy nézed a falat miközben megölnek...

Szóval örülök, hogy szeptemberben HERO leszek mekölöm a sok görényt mert udban 6k m atac 5k c speed 200+ futospeeddel nem rosz azt hiszem.

"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta."

Azert a statjait megmutathatna 😄

Nekem megvan! de nem tehetem be mert gumbo megtudná, hogy +5str+4dex kell egy titánnak dyeban és azt nem akarom.

barret
Azert a statjait megmutathatna 😄

Enosh Chan
Pff, ez azert kemeny c(:

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Gordis2k
Hero ölhetetlenség!

barret
Ido kerdese 😛
Amugy a Mik azok a folyamatos kicsi sebzesek ? you hit 7 damage.

lol már csak azt csodálom hogy a google nem dobja ki a képetit orkornak ha rákeresek

L2Goku
mailk , legjobb Golemet olni ijaszal 😄 Szard le hogy ARcher ressistes az csak disz 😄 nyomasd neki csak golemen fejlogyel!😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

van egy rossz hírem freen is van resistjük 😛
Taptarap
9-ik hely,hajrá hajrá.😊

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.