Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xt198
4 s-grade top fegyo SA-kkal, gg 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Õ is egy csoró játékos<#banplz><#banplz>

L2Goku
Ezt mondom . Ha nemszereted a botot akkor nemkel használni.. Mindenkinek egyéni joga hogy micsinál. Érted énseszeretem ezt a Rohadt Gyurcsány megszoritó csomagjait . Dehát neméndöntök hogy micsináljon a faszfej 😊 (És nemvagyok narancsos se! Én magam hive vagyok!😊 Tehát aki nemszeret botozni nebotozon, senki nemondta hogy köteletö. Ha valaki gyülöli a bottereket akkor igy járt😄 Egyénis Problem.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
Mi a faszér vannak a Szabályok ? Hogy meglehesen Szegni.. Noés persze hogy egy bot ot használ szivesebben mer az nemszarakszik / az tuti aztcsinálja amit bealitunk neki. Nembasz el semmit. És igy ha meghal a party akkor tugyák hogy azért mer szarul volt beálitva vagy kemények voltak a mobok. Node ha healerkedni szeretnél akkor nagyclanba kell meni ahol bevesznek egy partyba , v botparty t keresel . Hameg nemakarsz botpartyiba menni IJ.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

En ehhez csak annyit tennek hozza, hogy buffer leven nekem mindig van partym. Igaz ebben az is jol kozrejatszik, hogy egy igen aktiv klanban vagyok es ahogy belepek, rogton dobjak a party invitetot 😊

Franzon Sanctuary lvl 6 clan Recruiting ppl all lvl! 😊))))
Skynet85
lehet, de már találtam alternatívát.😊

MeoH
Olyat senki nem fog eladni neked...

fuck mmo's..i.,

Skynet85
WTB YAKSA MACE +HASTE PM, ITT😊

az "accept" nem ugyanaz, mint az "agree" ezt ne felejtsd el. a szabályokat elfogadom, hogy játszhassak, de nem értek egyet minden szabállyal 😄
a példája pedig jó, mert vétesz a szabályok ellen, ha piros jelzésnél lelépsz az útra, mégis ha megkockáztatod, akkor elõbb hazaérsz és nem ártottál senkinek. ugyanakkor elkaphatnak a kékek, vagy elüthet egy autó. maradjunk annyiban, hoyg botozzon aki akar.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Szia! 😊

Azért szép nap a mai, hogy tulajdonképpen a legit játékosok megkapták, hogy mi a francot is keresnek az L2, meg úgy általában az MMORPG-k világában...
Amikor bot healer-ed van, akkor egy "élõ" healer nem tud veled partyzni. Órákig koptathatja a billentyûzetet, de nem kap partyt/fejlõdési esélyt/szórakozási lehetõséget/társaságodat mert te inkább egy botot használsz.
Az úttestes példa egy kicsit gáz: ha lelépsz az útra amikor az üres, nos, azzal senki kárára nem vagy. De amikor botozol... Nos azt már írtam.
Amúgy persze, igaz, a NCSoft többet is tehetne a játék tisztaságáért. De mi is...
Arról nem is beszélve, amit már írtam... Mindíg a botos van a legjobban felháborodva azon, ha lenyomták a botját a gaz legit pléjerek, akik aljas módon szeretnének egy kicsit fejlõdni. Persze hamarosan jön is a botos, jellemzõen egy tõrössel, és traint húz a szerencsétlenekre...

De minek is írom ezt?! Már rég rájöttem, hogy bennem van a hiba, ha a játékot a szabályaival együtt fogadom el.... (Bár mintha mindannyian megnyomnánk az ACCEPT feliratot)

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊

Ebben igazad van. Az RM fõ ellenfelének a BH-t tekinti, de a HB-t viszont utálja. Lehet, hogy a BH is így van ezzel... 😊
A PN/GF jelenleg eléggé BH párti, mi több úgy látom, hogy az Invi/HW együttmûködés idõszakából a legtöbb baráti klán a HW mellé állt.
Az orosz klánok jellemzõen RM pártiak, tuéajdonképpen õk a Syndicate egyetlen stabil szövetséges csoportja...

79 SE/77 BD Naia

Gordi, az uj ekszerekrol tudnal valami pontos, bovebb infot adni?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gordis2k
Amit irtam az full ugyan abban a dyeban és buffban van!! Sorbon nem is áll közel hozzá nézd meg.

araketer PATAC PDEF MDEF CRIT SPEED ASPEED HP CP

Berzerker 1786 1022 960 194 191 964 4841 1494

TH 1377 1062 817 236 172 1148 5141 1269

HE 3786 1062 817 296 172 765 5356 2314

Draco set dracbow/angel slayer/ diviner boss éer set mindenkin -9 con +5 dex +4 str a kamaelen is.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sirch
Hát valóban sose fog kiderülni, hogy milyen lenne a játék botok, meg donate nélkül, és errõl nem az ide író sétáló-kedvelõk tehetnek.
Õszintén szólva, azt hittem, hogy nem fog elindulni a szokásos témázás, mikor tegnap L2Goku azt reagálta az indulatos posztomra, hogy "Kinek a pap...". Mert ebben valahogy egyetértettünk.
Részemrõl soha nem fogtok hegyibeszédet hallani, hogy "játszatok becsületesen, csaló népség". Én nem azért nem botozok, mert szentlélek vagyok, hanem mert egyszerûen élvezem a játékot nélküle. Ha valaki nem élvezi, és botozik, az engem nem érdekel, max megy a petíció, ha ott farmol, ahol én akartam. 😉

u.i.: Sámán, szeretek nézelõdni, fütyörészni, miközben az utamat járom, és ezt csak a zöld lámpánál átmenve tudom megtenni. 😊

Sámán
Hm... A legutolsó megállapításod mindenképp igaz... <#vigyor5>
(És rám is..., mindegy) de amikor nagy álltalánosságban leszólják a botozókat,a játék tisztasága nevében... -ezeknek a játékoknak (mint még nagyon soknak) köze nincs a "tisztasághoz".
Ha nem lenne bot nem lenne scam, ha nem lenne adena/kari trde valós pénzért, ha nem lenne farmerhadsereg, ha nem lenne bothadsereg, ha nem lenne nagyklánterror, ha nem lenne soksok hülye... <#nemtudom>
Ááááá... Aki úgyérzi hogy ez totálisan elrontja a játékát az bele se kezdjen... Mert ezek sajna mind vannak...
Mielõtt félreértenél... én sem vettem a karijaimat... És botozni is csak úgy botoztunk hogy max a healer -és... láss csodát... banolták is érte a másik accunk... aztán a köv másikat is...
De ez már tényleg olyan dolog hogy ha nem jön semmi az úttesten és mindenki átmegy, te akkoris órákat állsz mire zöldre vált a lámpa, csak mert becsületes vagy... (vagy nem vagy az és te is átszaladsz néha????😊 benne van hogy elgázolnak... <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

MeoH
Csak, hogy belepofazak. Szo sincs arrol, hogy a HW jobban lenne az RMmel, olik 1mast rendesen. De ha megjelenik az invi/HB is, osztonosen dobjak a targetet, es fordulnak ra mind2en... RMnek es HWnek 1 kozos dolga van, olni az Invit ahol tudjak. Ez van, 3oldal, ha nem tobb, mert nemtom hogy a GF/PN, most kivel hogyan all. Meg persz a halom ruszki klan...
Darkven, hogy hogy nemtud hasznalni a skilleket lilla emberre? Ne viccelj, szted mert vannak? Switsh, trick, sandbomb, bleednek mukodni kell.(nyomd a ctrl-t is...)Toros Pvp: +5dex, +4con, -9str
Chara csak kommentaltam a kommentedet, es ennyivel le is zarnam a dolgot, aki tudja mirol irtam, az tudja, aki nem az nem.

fuck mmo's..i.,

DarkVen
Köszi az infokat, legközelebb nem klántársal próbáljuk a skilleket 😄
És TH-nak akkor mi a Pve és mi a PVP dye-ozás? Ami van a képen +4Str-4con, és +4Dex-4str a PVE? ha igen, akkor mi a pvp? +8 Con? 😄

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

ZsuzS
hm....drága meoh én nem papoltm cska hozzászóltam egy idézõjelbe is tett megjegyzéshez ami szerintem nem igaz. hol látsz ,,papolást,, ? lol?

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Minden stimmel <#taps><#taps>
Sandbomb ijjászok ellen kötelezõ, de switch és trick is sokat használt skill pvp-ben.
És igen Goku ez még csak PVE dye-ozás, és még csak BTB1<#mf1><#mf1>

Tudom, hogy a BH-RM esetleges konspirációja a kedvenc témád (vagy klánodé), de az attól még nem létezik...
Hidd el, nem esküdt mindenki össze ellenetek, sõt ezen klánoknak nem ti vagytok a fõ ellenfelei, hanem egymás ellen tolják a leginkább...
Egyszerûen a szerver immáron nem két, hanem (legalább) 3 oldalú. Ez van, ezzel kell együtt élni mindenkinek.
De ha gondolod, hagyjhatjuk. Bár ezek a kérdések talán minden itt fórumozót érintenének..

79 SE/77 BD Naia

GamerAdams007
Ha az a lila ember klán/ally/party tag, akkor azért nem tudod rányomni! A lure pedig elhúzza a mobokat egy csoportból, úgy tudom ilyenkor a social társai nem jönnek rád, de nem fix infók.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

DarkVen
Sorbon, megtudod mondani hogy mire való a lure? (mit csinál)
ja, és még, hogy lila emberre pvp-ben miért nem tudom rátenni a trick, Switch, Weil, Bleed, Lure, Sendbomb skilleket? Mert igy lényegében a 3 szúráson kívül semmit sem használhatok pvp-ben, csak duelben 😞
mondjuk paladinnal sem használhatok shield stunt, shacklet, agrot srb 😞
remélem ezt a buz*ságot kiszedik kamaelben!

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

GibboRamone
6os <#vigyor2>

Dota 2

TruBy
mivel látod, hogy BlueDahlia van bent a partyban, és a jele szerint 76+-os HP, így nagy a valoszínûsége, hogy 3-as <#hehe>

pve setup a tõrösön, majd felrakja a +con-str-t akkor érdemes hasonlítgatni. nekem perpill 8300 Hp-m és 3700 CPm van pofal btb6al, +4connal HEn. ha nem kap valami instantkill skillt, megeszem a kamaelt reggelire 😄

L2Goku
Gordiiii 😊 De nézd Minusz 10 CON! És garantálom hogy nem BTB 6 😄 Csak egy 3 vagy4 😄 -5 Con Max ami elég a he nek .D Sorb mekkora BTB? 3?4?

WTB 1 Rice cake Franzon. Ien event item volt ésamikor kidobod olyan mint a torta. Sürgõsen kellene 😊

Excal1bur Leader of Sleepers

Skynet85
Valakinek nics eladó yaksa hasetval, ha már veszek és van magyarnak veszem tõle szal ha van akkor írjatok pm-et egy árral megspékelve.

DarkVen
Mivel nem találtam trade topikot ide irom, es remélem nem haragszik meg senki:
WTB: Kris Focus +3: 41M
WTS: War axe Anger +3: 9M
WTS: Knight's Shield: 800K
Piacon Gamor-ral vagyok Franzon! vagy pm itt! Thx!

Mind1 igazábol haggyuk..Hülye voltam hogy felhoztam a témát 😮

Lehet, te voltál ott. Nem kizárt, hogy elõb lerendezik a 3-ik felet elõbb, és csak utána ugranak egymásnak. De egymásnak ugranak.
Emellett azért ne feledd el, hogy sok HW tag korábbi PN tag. Márpedig sok RM-esnek lehettek ott barátai. Így persze bármi elõfordulhat. De egy esetleges békének semmi jele. Legfõképp azért, mert egyik sél sem akarja. Van néhány BH-s barátom, szoktam velük beszélgetni. És õk fõ ellenfélként az RM-et említették.
Az OGD tagjaként azt is látom, hogy az RM a HW-t tartja fõ ellenfelének.
Viszont lehet, hogy épp az elfogadott war miatt civilizáltabb a viszony...

79 SE/77 BD Naia

Skynet85
Hát nem tom, én napi max 8-12 órában ,,fogalom a helyeket" és élbõõl nemegyek oylan helyre ahol sokan vannak.

Ugyan nem sírnám el maga, ha vki peticiót nyujtana be ellenem, de kiharcolni se akarom amugy a bot kapásból szol ha vki a közelemben van, vagy megüt mivel napi 10 órában ülök a gép elõtt egyéb okból kifolyólag oylan sosincs, hogy a bot teljsen magára lenne hagyva csak épp nem én kattingatok, party okés igazad van, de pont az elsõ pont miatt senki nem akar partizni😄

Én meg már elég sokszor láttam hogy 1ütt pvpznek ...

Köszi! 😊

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊

Akkor, hogy miért tévedsz:
A HW tagok nem igazán hagyják nyerni az RM tagokat, de azért néha az RM is nyerhet olimpián, nem? 😊
Én még csak nem is hallottam még ilyenrõl. Olyannyira, hogy OGD-bõl azért kizártak egy karit, mert (mivel épp telefonált) nem támadott meg egy BH tagot (miután a telefonálást 3 nap alatt elmagyaráztuk Ventának, vissza lett véve a srác..)
Ahhoz képest, hogy együtt xp-znek (legalábbis szerinted) ennek semmi nyoma sincs. Syndicateben a HW tagok: KOS És vica versa. Ha persze valaki felett nincs klánlogó...
A HW eddig majdnem minden Siegen megtámadja a Syndicate várait. Most is megtette.

79 SE/77 BD Naia

Én meg örülök hogy végre találtál 1 jo klánt 😊

Kösz. Na mivel már többször irtam ezt a HW Rmel van valojában akkor kifejtem miért is gondolom (invi szemszög) : 1részt BH szid minket hogy nincs 2oldalas warunk és mien szarok vagyunk 😄 nos könnyü nekik beszélni mivel csak pvp miatt vannak klánba. Ritkaság találni vkit xpzni BH ba. Ha invi is ien ally lenne akkor persze hogy nekünk is mindig nyitva lenne a war.1ébként sokan közületek olvassák blaht (amit én már vagy 1 honapja abbahagytam mert annyi szemét van rajta)pl nézzétek meg kik azok akik szidják invit hogy nincs war . Olyan emberek akik ha 2 napot vannak a klánabn 1 héten és utána kilépnek xpzni.
HW tagok néha hagyják RMt nyerni oly n
HW+RM 1ütt pvpzik néha (föleg ellenünk) ugy hogy nem is támadják 1mást sõt még rezt meg healt is adnak ...😄
Néhány HW tag RM tagokkal xpzik
RM és HW nem támadja 1más várát siegen ...

Jól látom?! Az egyik Royal Guard vezére vagy? 😊 GRATU!!!!!😊)))) ^^

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊

Látod, ez a szomorú... 😞 Két hónapig püfföltem a billentyûzetet, shoutoltam agyba-fõbe és semmi válasz...
Egy barátom aztán mondta, hogy lép a Devianne-ra, szóval én is utána mentem, és késõbb ki is töröltem az SH-s karakteremet.... (egy SO-t).
Pedig, ha akkor tudom.... Talán most én is karitranszfert akarnék.. 😊

79 SE/77 BD Naia

Ha Happymaffia alatt RM-BH allyt értesz, szólok, erre semmi esély... A Syndicate ally tiszteli a BH-t (a fusiont már kevésbé..), mert elfogadja a wart, de Egy BH tag egy Syndicatesnek OS listán van... És persze fordítva is...
Egy hete vagyok OGD tag, és eddig mindennap pvp-ztem a BH-val, vagy a PN/GF-el... Ami vicces: egyszer se mi kerestük õket... 😊 Jönnek maguktól.. 😊 Van, hogy mi nyerünk, van, hogy õk, ami jól is van így... 😊
Az RM alapvetõen a HW allyt tartja a fõ ellenfelének, lévén, hogy veletek nehézkes hadakozni.... Szóval nem nagyon lesz itt Syndicate-HW barátság...
A HW ally újabban nekem is furcsa, sok korábbi BH-s ismerõsömet látom klánlogó nélkül, amde önmagát BH tagnak vallva... De legalább a GF és a PN nyílt sisakkal harcol.. 😊

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊

Nem az a gond, ha feltûnik egy új ally. Igazából mindenki csak örülne ennek. Csak annak módja nem mindegy...
Ha valaki elkezd egy új karit a szerveren, akkor ott bizonyos szempontból a hatalmi rendszer részeként nõ fel. Kialakítja, hogy kik a barátai és kik az ellenfelei. Maga is fejlõdik, így egyszerre célpont és támadó.
Ezzel szemben a kataktertranszferes pvp karik mást képviselnek. Úgy lépnek be új klánok, allyk, noblesse karakterek a szerverre, hogy nem ott nõttek fel, nem részesei annak hatalmi struktúrájának.
És nem akarnak fejõdni. Õk csak támadók, de nem célpontok. Klánházuk nincs, úgyhogy venniük kell, vagy ostrommal szerezni. Pénzük van, farmolniuk nem kell, úgyhogy könnyebben rántják össze a szükséges erõt.
Váruk sincs, így nem kell biztosítaniuk a hátukat, úgy ostromolhatnak. Nincsenek barátaik, akiknek segítése lekötné erejük egy részét...
Az RM-rõl. Igen, vannak benne noblessek. De csak a kissebb részük. Az RM is ugyanolyan játékosokból áll, mint mi: naponta sokuknak csk 2-3 óra játékra van ideje... És nem is mindennap van erre idejük... A karaktertranszferes pvp karakterek azonbán már elérték ezt a szintet...
Emellett az RM csakúgy, mint a többi nagy klán, erejét leköti az, hogy segítse a nem noblesse karakterek felfejlõdését noblesse-é... És a karaktertranszferes pvp karik?!

79 SE/77 BD Naia

daemonervosa
Adre is allytag volt asszem

Trolling is a art.

HW az 1etlen aki biztos örülne mert igy végre társakra találnának... Miután Fusion csak 78-79 es vásárolt karikbol áll akik csak pvpznek. Bh az átmenetet képez mert õk már szintelnek is de kizárolag klánon kivül bottal mivel CL utasitja az embereket hogy hagyják el a klánt , botolják fel a karit noblere és akkor visszajöhetnek. És ha netán sok uj erõs ally alakulna akkor még mindig van idejük megalakitani a Happymaffia allyt. Bár az sztem anélkülis meglesz

Gordis2k
Igen közben rájöttem😊 Gyanus is volt!! tuti te PKzgatad õket!!! mindig tudtam.

Pyroska=NoelleVonHausen

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sirch
Jaja, két hónapot én is lehúztam köztetek. Nem volt egyszerû, mert pont akkor kezdtétek el csípni a nagyok szemét. 😊

Pyroska

Gordis2k
JAJA ök is tényleg😊: meg Dallie

Egy kimaradt: KABALLKA !!!!!!<#mf1><#mf1><#mf1> 😄😄😄

Daemonervosa, Anarga, FairyPrincess, rebus. kb 2 hónapig voltak az allyban. FP meg ES hero lesz ha végre megnõ 😄

GamerAdams007
Ohh engem is megemlítettél! 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB