Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akhi
nyald ki😛 tuti adenahamisitogyarad van minden serveren majd jol megfigyelek es meg tudom melyik varos sufnijaba van az adenaverded,es felnyomlak a herorendorsegnel es megmodnalak apunak meg anyunak is te kis te😛

Hát ez is egy ordas nagy tévedés. Az én baráti köröm, munkatársaim folyamatosan kérdezgetik, hogy hogyan csinálom, mi kell hozzá, stb. Elég volt megmutatnom nekik a bankszámlám kivonatát. Érdekes, egyik sem röhög rajtam. Tegyük hozzá, hogy én nem is foglalkozom annyit a játékkal, mint egy HC gamer.

U.i: WTS olcsó adena Franz, Sieghardt, pm itt.

Sirch
Nekem nem kell magyarázni, mivel én is játszom köztetek. Látom, mikor BaalKain hetekig sikítozik, hogy adenát akar eladni, vagy amikor Gordi számolgatja, hogy milyen hatalmas pénzeket ér dollárban ez meg az a boss ékszer. Azt kell elfogadnotok (vagy beletörõdnötök), hogy akik nem foglalkoznak mmorpgvel( még mindig õk vannak többen), azok számára igenis nevetség tárgya lesztek még igen sokáig. Ez ellen hangot lehet emelni a fórumokon, bár tudjátok, hogy ezek többségét csak azok olvassák, akik szintén része a gépezetnek, így csak annyi értelme van a véleménynyílvánításnak, mint a saját vállunk veregetésének.
Az irl-ben gondolkodó emberek számára jelenleg olyanok vagyunk, mint azok, akik telket vesznek a Holdon. Minél jobban gyõzködöd a népet, hogy igenis van értelme, és ebben van a jövõ, annál hülyébbnek néznek. Ez van, le kell nyelni...

TruBy
Nah én is nekifogtam új életformámnak...itt az eredménye!! <#mf1>
Jah és én is lassan 76 leszek, de mér SwS palánta is egyben <#buck>

"Az adena csak azok számára érték, akikkel egy szerven játszol, és csak is azon az egy szerveren."
Ezt helybõl szeretném cáfolni 😊

"u.i.: Ha a legratyibb szerveren is megér 2000 Forintot 40 misi adena, akkor végtelenül gazdagnak kéne magamat éreznem... "
Sieghardton kb 2400 ft.

Egyébként a vita lényegét nem értem, hiszen az tény, hogy ez dollármilliárdos üzlet, ezt cáfolni nem lehet. Azt meg, hogy vegye komolyan a világ senki sem kérte, viszont figyelmen kívül hagyni nem lehet, mert létezik és bõvül.

Gordis2k
Ugyan már az amit kiragadtál 10%ka sem a mondanivalómnak.. nem az adenarol szolt amit irtam még véletlenül sem. És nagyon tévedsz ha azt hiszed, jelentéktelen menyiségû embert érint a virtuális pénzek világa... Sirch ennél kicsit jobban ismerhetnéd a világot amihez tartozol. Minden tulzás nélkül állíthatom több százmillió!! ember érintet a virtuális pénzekben legyen az adena, gold, rite, mithril, credit, coin coke credit stb stb stb. és hidd el a fejlõdõ társadalom erõs töbsége már online! Nem lehet már lejáratni minket mert a minket már szinte mindenki!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

xt198
Így jár, aki nem fogadja meg a Lineage-kódex elsõ elõírását: "Ha erõs karaktert akarsz építeni, értsd a szabályokat, avagy tanulj meg tápolni!"

roflmao xD

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Sirch
Abban igazad van, hogy lehetett volna a fogadás tárgya bármi más, de hiába írogatod, hogy a virtuális javak vásárlása dollármilliós üzlet, és hogy vegye komolyan a világ. Nem fogja. Nagyon egyszerû, hogy miért. Mert az emberek említésre se méltó csekély hányadának képvisel ténylegesen értéket a virtuális pénz. Ha te elmész Afrikába egy bennszülött törzshöz, akiktõl megkapod az õ szent dzsu-dzsujukat, a nagy és magasztos, elefántszarból készült 5 centis totemszobrukat, akkor hiába próbálod meg eladni a nagyvilágba azt hangoztatva, hogy a törzsnek megér 50 tehenet, vagy 100 asszonyt, mindenki más azt fogja mondani, hogy szart árulsz.
Az adena csak azok számára érték, akikkel egy szerven játszol, és csak is azon az egy szerveren. Ha ezt megérted, akkor rájösz, miért fog a világ nevetségesnek tartani, ha az ellenkezõjérõl próbálnál bárkit is meggyõzni.

u.i.: Ha a legratyibb szerveren is megér 2000 Forintot 40 misi adena, akkor végtelenül gazdagnak kéne magamat éreznem...

Sztem nem teszi. Ez kb így van.
És még közel sem vagyunk kínához, ahol szinte játékban él az emberek egy elég jelentõs csoportja.

Gordis2k
Kicsit kifejtenéd?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nethyrrea
miértis?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

jee egyetertek gordival. kezdem roszul erezni magam...

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Sirch
Ezzel a hozzászólásoddal csak még nevetségesebbé teszed az online gamereket. 😞

Gordis2k
Ugyan már... egyszerüen rosszul döntöt. Nem az Adenarol szolt... arról, hogy feltünést keltsen a barátok közt. Én irtam hozászólás ehez a nevetségesen felfujt cikhez... kb 10 bombariadó van minden héten fogadásból vagy dolgozatok miatt...

Hozzászolás:
Ugyan mindjárt zárják börtömbe... a valódi bûnözök meg szabadon gyilkolnak és rabolnak...serdülõkori bolondozás. Egyszerûen fel akart tünni és hamár lúd.. miért ne lehetne haszna belõle. Teljesen mindegy miben fogadtak a haverokkal 2ezer forintba, egy kakaóscsigában vagy 40millió adenaban. Megjegyeznem meg a legagyibb szerveren is simán ér 2ezer forintot a 40milla adena. És, hogy a cikk attól story mert nem kpt. kért hanem adenat...nevetséges bizony, ideje lenne felfogni mindenkinek az online világ óriási üzlet dollár milliárdokat mozgat meg HAVONTA!
És attól mert valami virtuális még lehet olyan jó mint a valóság. Vagy akkor nevesük ki azokat akik tvt néznek és igen azokat is akik könyvet olvasva elképzelnek egy fantázia világot! A srác eltévedt de nem egy játék miatt egyszerüen megondolatlan mint minden tinédzser.

u.i. A cikk irójátol meg kérdem ezt a baromságot meg mire írta?: "Ha erõs karaktert akarsz építeni, értsd a szabályokat, avagy tanulj meg tápolni!"

<#wilting> ezbeteg -.-

REAL MADRID

GamerAdams007
ROFLMAO... ezzel csak az a baj, hogy megint a normális gamereket fogják basztatni, meg hogy a játékok rosszat tesznek az emberrel. És mindezt egy ilyen faszkalap miatt.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Hali!

http://www.dunaujvaros.com/szirena.php?show=1&rid=1312

Néééé mittanátamXD
Ja és persze nemcsak ezért mennénk klánba hanem hogy a csapat részei legyünk és erõsítsük azt-idõvel-.Ha szimpatikus a klán és viszont mi neki is akkor hosszútávon gondolkodnánk ott.....

Üdv!

No elkezdtük tolni haverral.Õ wc lesz énmeg destro.Eccercsak.😄
Kérdés,hogy van e olyan magyar klán Franzon akinek kell a repupont.
Tehát szívesen belépnénk egy academyvel rendelkezõ klánba.Annyi segítségre számítanánk "csak" hogy a klánarmort megkapjuk illetve egy szponzorral végigvinnénk a questet.

Ha van ilyen klán aki ezt bevállalja a repu pontokért akkor PM ingame:
Corinahun vagy Tulok.
Vagy ide is irhattok és keressük egymást ingame.
GZ

Excal1bur Leader of Sleepers

eszméletlenül ronda... 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

GamerAdams007
Option.ini <- system mappába.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

lineage mappa/ system/option.ini --- átirod a felbontást

REAL MADRID

hali!újratelepítettem a gépem meg a játékot is és megjelent a szokásos critical error, és utána a játék felbontása olyan kicsi hogy be se tudok jelentkezni.tudom hogy valamit ki kell törölni de elfelejtettem.valaki segítene?elõre is köszi
VipJoco
Kicsit csunya ebben a cuccban, de ez van <#gonosz1>

<#taps>

REAL MADRID

Skynet85
Wow én azt hittem annyira kevés van a serveren, hogy senki nem ad majd el nekem csodáltam is, de így már értem õ arra értette, hogy nincs ilyen azért ennyire nem vagyok noob...

Szia! 😊

Mindenképpen. Ha már a potikat le tudod húzni magadnak ezáltal, azzal is rohadt sokat nyersz....

79 SE/77 BD Naia

Gordis2k
Ráadásul az Matacja is isten erõsebb mint a Homonkulus.

Amúgy a sárga soul stone kell a soulbowhoz is. Csak azt nehezebb huzni mert kell hozzá a sajtos quest.

Törölt felhasználó
Ok Sorbon Tiéd a pirospont<#vigyor>
Látszik rajtad, hogy én voltam a patrónusod.<#taps><#taps>
És ráadásul kétkezes.....<#taps><#taps><#vigyor><#vigyor>

GamerAdams007
Óh, milyen szerencse, pont van egy sárga soul cry-om!! Lehet, én is csinálok egyet, és akkó' jó áron elpasszolom.

Törölt felhasználó
http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=1291Yaksa haste.JPG

Ki mondta, hogy nincs Haste-s Yaksa. Meoh Te voltál?<#beka3>
Gordis2k
Igy van én is annál a törpénél láttam😊 azt hittem a kommentembõl átmegy😊

Sámán
Elképzelésem sincs minek kell minden sikernél "bemutogatni"....
Vagy ti a haverjaitokhoz is úgy mentek oda h "Ezt nézzétek mekkora király vagyok! Ja, és kapjátok be!" <#conf><#csodalk><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

VipJoco
TY Excal1bur Majd nemsokára lesz kész a subról is 😛

Baium mission complete, jöhet a sub<#mf1><#mf1>
Ty HB, és Excal1bur!!!!

Kérdezzétek majd meg van-e kókuszos Déeléje, köszi...

Sílen templár/Disznó ja és Szajha

Sirch
De létezik, ugyanaz a törpe árulja, amelyiknél a haste-s Yaksát lehet kapni!

soulbow focus nem letezik

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gordis2k
MERT???? Van Yaksa macem is meg Prophetem is jóóóóóó??

Franzon keresek Soulbow+Focust pm ingame Bestbd/hapcimano/tikiriki/durbeleszedki/Eldarwen/stb stb. de csak ha van!

Üdv. Az érdekelne Franz-on érdemes-e kezdõ kariként horgászni (20-40 között). Pár tipp is érdekelne hol, mivel stb. Kb. mennyit lehet ebbõl összeszedni 3-4 óra alatt vagy inkább farmoljunk.
Elõre is köszönöm.
Sámán
Huh, nem akarom a topicot ezzel "terhelni" -fõleg mert a téma sokaknak olaj a tûzre, annak ellenére h lerágott csonti... Megy priviben a többi <#hehe><#nyes>

FeketeVipera 77 SS

L2Goku
Hát ez nemálapot hogy ilyen korán kell kelni 😄 Gordi plz msn ha tudsz😊

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Nagy a kísértés de nem kenyerem a nagyképûsködés ^^ <#kuss>

Gordis2k
2,1 milliárd adena

Nos, én a nagy klánt választottam... 😊
Nem is panaszkodom. De sok nagy klánnál van szint minimum, és mi lesz azokkal akik még nem érték el?
Abból indulsz ki, hogy a bot nem bassza el. Hááát.... Láttam szépen bukó bot partyt.... Azt a szitut egy élõ gyógyítóval simán túlélték volna...
Persze igaz, az élõ játékos lehet fáradt, szétszórt, vagy elvonhatja valami egy pillanatra a figyelmét. Mint ahogy mérlegel is, és folyamatosan keresi a legjobb megoldást a mana(és shot) kiméletes hatékony gyógyításra, és egyidejûleg a party biztos életbentartására..
Sok gyógyítót rosszul érint, ha meghal egy partytag, még akkor is, ha kivédhetetlen volt (pl. m crit...). De egyben arra is inspirálja õket, hopgy még jobban tegyék a dolgukat...
Szóval azért az élõ gyógyítók is kitesznek magukért... Persze õk nem bírják 24/7...
Pvp-ben mégis õket akarnád magad mögött... És tettél is érte valamit?

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊

Többnyire nekem is van partym, hála annak, hogy lelkesen építem kapcsolataimat.. 😊
Ráadásul most, hogy itt az õsz, a játékosok aktivitása is megnõtt... De nyáron - sajnos - nem minden fenékig tejfel...
De nem viccbõl vagyok lvl 74 SE, ebben sok, és kemény munka van. Szeretem is a karaktert... 😊
Amúgy azért a WC-t se hasonlítsuk össze más buffer kasztokkal. A legnépszerûbb bufer minden harcos számára.... Emellett közelharcban is jó, persze, hogy nem kérdés, hogy mehetsz-e... De egy SE, vagy egy EE-nek csak party támogatásban kell kitermelnie a party számára a költségét....
De nem panaszkodom, mert itt nem arról van szó. Egyszerûen nem lelkesedem a botoskért...

79 SE/77 BD Naia

Miért ez kb hány adena összesen?

U.i.: eladó occsó franz, sieghart andena pm itt thx.