Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
U.i: WTS olcsó adena Franz, Sieghardt, pm itt.
Az irl-ben gondolkodó emberek számára jelenleg olyanok vagyunk, mint azok, akik telket vesznek a Holdon. Minél jobban gyõzködöd a népet, hogy igenis van értelme, és ebben van a jövõ, annál hülyébbnek néznek. Ez van, le kell nyelni...
Jah és én is lassan 76 leszek, de mér SwS palánta is egyben <#buck>#buck>
Ezt helybõl szeretném cáfolni 😊
"u.i.: Ha a legratyibb szerveren is megér 2000 Forintot 40 misi adena, akkor végtelenül gazdagnak kéne magamat éreznem... "
Sieghardton kb 2400 ft.
Egyébként a vita lényegét nem értem, hiszen az tény, hogy ez dollármilliárdos üzlet, ezt cáfolni nem lehet. Azt meg, hogy vegye komolyan a világ senki sem kérte, viszont figyelmen kívül hagyni nem lehet, mert létezik és bõvül.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
roflmao xD
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Az adena csak azok számára érték, akikkel egy szerven játszol, és csak is azon az egy szerveren. Ha ezt megérted, akkor rájösz, miért fog a világ nevetségesnek tartani, ha az ellenkezõjérõl próbálnál bárkit is meggyõzni.
u.i.: Ha a legratyibb szerveren is megér 2000 Forintot 40 misi adena, akkor végtelenül gazdagnak kéne magamat éreznem...
És még közel sem vagyunk kínához, ahol szinte játékban él az emberek egy elég jelentõs csoportja.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Hozzászolás:
Ugyan mindjárt zárják börtömbe... a valódi bûnözök meg szabadon gyilkolnak és rabolnak...serdülõkori bolondozás. Egyszerûen fel akart tünni és hamár lúd.. miért ne lehetne haszna belõle. Teljesen mindegy miben fogadtak a haverokkal 2ezer forintba, egy kakaóscsigában vagy 40millió adenaban. Megjegyeznem meg a legagyibb szerveren is simán ér 2ezer forintot a 40milla adena. És, hogy a cikk attól story mert nem kpt. kért hanem adenat...nevetséges bizony, ideje lenne felfogni mindenkinek az online világ óriási üzlet dollár milliárdokat mozgat meg HAVONTA!
És attól mert valami virtuális még lehet olyan jó mint a valóság. Vagy akkor nevesük ki azokat akik tvt néznek és igen azokat is akik könyvet olvasva elképzelnek egy fantázia világot! A srác eltévedt de nem egy játék miatt egyszerüen megondolatlan mint minden tinédzser.
u.i. A cikk irójátol meg kérdem ezt a baromságot meg mire írta?: "Ha erõs karaktert akarsz építeni, értsd a szabályokat, avagy tanulj meg tápolni!"
REAL MADRID
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
http://www.dunaujvaros.com/szirena.php?show=1&rid=1312
Néééé mittanátamXD
No elkezdtük tolni haverral.Õ wc lesz énmeg destro.Eccercsak.😄
Kérdés,hogy van e olyan magyar klán Franzon akinek kell a repupont.
Tehát szívesen belépnénk egy academyvel rendelkezõ klánba.Annyi segítségre számítanánk "csak" hogy a klánarmort megkapjuk illetve egy szponzorral végigvinnénk a questet.
Ha van ilyen klán aki ezt bevállalja a repu pontokért akkor PM ingame:
Corinahun vagy Tulok.
Vagy ide is irhattok és keressük egymást ingame.
Excal1bur Leader of Sleepers
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
REAL MADRID
REAL MADRID
Mindenképpen. Ha már a potikat le tudod húzni magadnak ezáltal, azzal is rohadt sokat nyersz....
79 SE/77 BD Naia
Amúgy a sárga soul stone kell a soulbowhoz is. Csak azt nehezebb huzni mert kell hozzá a sajtos quest.
Látszik rajtad, hogy én voltam a patrónusod.<#taps>#taps><#taps>#taps>
Ki mondta, hogy nincs Haste-s Yaksa. Meoh Te voltál?<#beka3>#beka3>
Vagy ti a haverjaitokhoz is úgy mentek oda h "Ezt nézzétek mekkora király vagyok! Ja, és kapjátok be!" <#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
Ty HB, és Excal1bur!!!!
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Franzon keresek Soulbow+Focust pm ingame Bestbd/hapcimano/tikiriki/durbeleszedki/Eldarwen/stb stb. de csak ha van!
Elõre is köszönöm.
FeketeVipera 77 SS
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Nem is panaszkodom. De sok nagy klánnál van szint minimum, és mi lesz azokkal akik még nem érték el?
Abból indulsz ki, hogy a bot nem bassza el. Hááát.... Láttam szépen bukó bot partyt.... Azt a szitut egy élõ gyógyítóval simán túlélték volna...
Persze igaz, az élõ játékos lehet fáradt, szétszórt, vagy elvonhatja valami egy pillanatra a figyelmét. Mint ahogy mérlegel is, és folyamatosan keresi a legjobb megoldást a mana(és shot) kiméletes hatékony gyógyításra, és egyidejûleg a party biztos életbentartására..
Sok gyógyítót rosszul érint, ha meghal egy partytag, még akkor is, ha kivédhetetlen volt (pl. m crit...). De egyben arra is inspirálja õket, hopgy még jobban tegyék a dolgukat...
Szóval azért az élõ gyógyítók is kitesznek magukért... Persze õk nem bírják 24/7...
Pvp-ben mégis õket akarnád magad mögött... És tettél is érte valamit?
79 SE/77 BD Naia
Többnyire nekem is van partym, hála annak, hogy lelkesen építem kapcsolataimat.. 😊
Ráadásul most, hogy itt az õsz, a játékosok aktivitása is megnõtt... De nyáron - sajnos - nem minden fenékig tejfel...
De nem viccbõl vagyok lvl 74 SE, ebben sok, és kemény munka van. Szeretem is a karaktert... 😊
Amúgy azért a WC-t se hasonlítsuk össze más buffer kasztokkal. A legnépszerûbb bufer minden harcos számára.... Emellett közelharcban is jó, persze, hogy nem kérdés, hogy mehetsz-e... De egy SE, vagy egy EE-nek csak party támogatásban kell kitermelnie a party számára a költségét....
De nem panaszkodom, mert itt nem arról van szó. Egyszerûen nem lelkesedem a botoskért...
79 SE/77 BD Naia
U.i.: eladó occsó franz, sieghart andena pm itt thx.