Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az internet használatának képessége a mûveltebb társadalmi rétegek sajátja. (általában 😊) "

nem is tévedhettél volna nagyobbat 😊

PS: Gludiot bebuktuk fél év után 😞 160 voltunk a CC-n kb 1.5x annyian ellenünk 😄

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

molnarpe80
Ehhh azért gordi is átmegy néha parasztba 😊
De ki nem? Én például kifejezetten szeretek kultúráltan parasztkodni 😄
A la nagy Fábri-ról szeretek példát venni. Gyerekek a fogalmazásmódon múlik minden. Asszem itt mindenki kijárta a nyolc általánost, hiszen itt vagytok a fórumon. Az internet használatának képessége a mûveltebb társadalmi rétegek sajátja. (általában 😊) Akkor tessék bebizonyítani, hogy anyukátok és apukátok nem véletlenül túlórázott hosszú éveken át, hogy az édes pici csöpségüknek jusson tanszerekre, meg magántanárra 😄

molnarpe80
Te skacok most már kurvára be kéne fejezni ezt a szinvonalon aluli egymást pocskondiázó üzenetváltogatósdit. Mást felnyomni peticióval tényleg elég gerinctelen dolog. Képzeld ma reggel felkeltettem egy bot partyt TOI-ban. Ennyi. Aznapi jócselekedet letudva. Nem lettem tõle kevesebb asszem. Még mielõtt valaki meggyanúsítana, hogy nyalok Gordi-nak inkább ne tegye, mert attól kinyílik a bicska a zsebemben. Senki nem lehet akkora ember, hogy keressem a kegyeit. Vagy jóban vagyunk, mert olyan arc, hogy megérdemli vagy felejtõs. Ennyi. De objektíven nézzetek magatokba miután elolvastátok a post-jait. Azokon a csipkelõdõ beszolásokon lehet röhögni, ezeken nem. Úgyhogy ha tudtok ilyet produkálni akkor lehet itt is folytatni mások szórakoztatására vagy el lehet húzni szépen privátba oké? Leszarom, hogy ki kezdte nincs kedvem egy teljes képernyõnyi fikázódást olvasgatni. ERRE VAN A PRIVÁT NEVEZETÛ FÓRUM TALÁLMÁNY!!!!

U.i.: xexe valszeg azért gurult el a gyógyszerem, mert egész hétvégén melóztam és kurva pipa meg fáradt vagyok miatta NA ENNYI <#banplz> mindenkit <#violent> <#vigyor5>

Endaer
minek izgatod magad masok walkerezese miatt? Ez kb. olyan, mint bemenni egy box-edzoteremben a ringbe, es ott meglepodni, hogy basszameg, milyen folennyel vertek agyon?! Offon sok a botter, ezer eves teny. De attol meg mindig jo! Nem kotelezo walkerezned, Leaf, Nekados, Shadout - oket biztosan jol ismered - se walkerezik, es ok is atjottek, es nem bantak meg, azt mondjak... 😊 szoval nem kell mas faszaval verni a csalant, mindenki a kis sajat peniszet babusgassa, akkor marad ideje jatszani es szorakozni is 😊 Es sose feledd, ez jatek, nem loverseny, ne erezd magad kenyelmetlenul azert mert a botterek 2-3 honap alatt noblessek, te meg 1 evig kuzdessz a lvl60ert... Kit erdekel, amig kikapcsolodsz? De nem kell messzire menned, ott van neked Satoas, o is offon van mint tudjuk es o sem botozik, es mar lassan 65 vagy 70 is megvan a nekrojaval. Szoval ne gorcsolj, csak kezdj el jatszani! Raadasul, te szeretsz piacolni is, ott meg aztan tenyleg marha mindegy hogy ki vasarol a piacon ugy, hogy walkerbol inditotta a klienset 😊
+1 gondolat: teged mar regota varlak offra, szoval mi lenne, ha erot vennel magadon? 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Gordis2k
off

Telyesen el vagyok veszve😞
Mindenki a környezetembe veszi az inteleket ezerrel amit nem értek pls magyarázátok már meg miért?

Bant a cégnél kurvára ráértem...(NOKIA) itt ösze vissza vásárolnak hála az égnek igy 3 gépet is tudoktesztelni az asztalomnál.
1 Intel C2 Duo E6320 1.86GHz
2 Intel C2 Duo E6550 2.33GHz
3 AMD Athlon64 X2 5200+
Mindegyikbe infineon 2x 1ghz memoria van mindegyik assus low kategoriás alaplapban van integrált videóval ami szintin zsír ugyan az.

Na most az AMDs gép a video és a zene kodoláson kívül minden 3d és proci teszten agyon veri az inteleket.. de azokban is kb 2%kal ha lasabb. Had ne mondjam hogy köszel a felébe kerül. Nem értem mi a baja mindenkinek?😊 Igy kis magyarázatot pls.
on

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Egy francot... még L1 ben lekraftolta és átvitte l2javaba onnan meg kihasználva az IP és Proxy bugot 1 hétel closed beta elõtt feltette a karijára. Ez igy volt!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Ekkora mákom talán még soha nem volt L2-ban 6 DC csukabol 5 összejött, lol!!!!
😄

Hát igen,csak ritka mint a fehér holló 😞
Dragon Slayer re talán nagyobb az esély hogy tudok szerezni.

Mini Army Commander

Mi az a Blah forum es miert nem lehet oda postolni?
Bocsi a hulye kerdesert 😊
Gordis2k
15nap bövebet nem tudunk.

lol, a hét vicce hindemithen

- Melyik várért van a legdurvább harc?
- Gludioért

na megyek harcolni 😄

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

Hali!
Rég nézelödtem errefelé, Transferröl van valami uj hír??
Köszi az infokat

Gordis2k
Igy is van😊 tökéletesen egyet értek! 😊 veszek is magamnak egyet én is😊 ép a kamaelem ruhatárát vásárolom össze még 2 hét😛

barret
Ember vagyok,es neha hibazok sorry 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

daemonervosa
mer es en nem ezt irtam ??

"Ha offon akarsz játszani akkor csak interlude johet szoba, mert ugye az a legujabb"

ez nalam azt jelenti ,hogy offon interlude van.

Trolling is a art.

Destronak levelinghez rossz választás a Slayer. Infernal Master w/Focus is the way to go.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

ooorrrsss
<#idiota><#idiota><#idiota>
<#banplz>

BANNED

KILLER2
Köszi, mostmár asszem tiszta midnen.

Töltsük le az internetet!

barret
Offon is altalaban interlude van 😛
Legtobb helyen...(Nembaj ha bugos,csak a legujabb legyen 😛)

Bérbe vehet? reklámfelület...

daemonervosa
updatek a játékban. Ha offon akarsz játszani akkor csak interlude johet szoba, mert ugye az a legujabb.Free szerveren pedig alltalaban szerver fuggo hogy milyen kliens kell.

-----
edit: bazz endaer gyorsabb volt 😛

Trolling is a art.

Endaer
Ezek csak fejezetcimek a jatekhoz, mindegyik egy-egy nagyobb updatet jelent valojaban, ilyenkor uj skillek, targyak, teruletek kerultek a jatekba. A cimeket lehetne sorolni de tulajdonkeppen folosleges, az, amit mi jatszunk, Lineage2, es jelenleg az az Interlude resznel tart, de meg par nap/het es uj reszt adnak ki. Ebben uj faj is lesz, ilyen eddig meg nem volt, hogy uj fajt hozzanak be a jatekba., ettol nagy durranas. Ha letoltod a klienst, akkor abban benne van minden korabbi update tartalma is, ertem ez alatt az uj targyakat, teruleteket, stb.

KILLER2
Köszi. Már csak annyi kérdésem lenne, hogy mi is ez az interlude rész? Mi a különbség ez és a többi között? Meg hogy melyik a jobb, a többinek mi a neve, szóval ilyesmik. És kösz az elõzõ választ, sokat segített.

Endaer
Kell egy kliens - ez ingyenes. Kell egy szerver - ez lehet ingyenes is meg fizetos is. Mi itt ha epp jo kedvunk van, a fizetosben tudunk segiteni, ingyenes szerverekben nem.

Fizetos szerver: www.lineage2.com-on egy ugy nevezett master accountot kell letrehoznod, amin belul tudsz utana Lineage2 accountot letrehozni. Ennek az ara attol fugg, hogy hol veszed a CD key-t amivel megszuletik az accountod. Ezt utana rendszeres idokozonkent (15/30/60 nap vagy tobb ha banki atutalassal fizetsz) meg kell hosszabbitanod.

a legolcsobb CD Key amit tudok, 19$, a 15 napos timecard 8.69$, 30 napos 15.15$, a 60 napos pedig 28.40$ - ezt valtsd at forintba napi arfolyam szerint, es ennyibe kerul a jatek.
Az elso honap eseten meg kell adnod a kovetkezo havi fizetesi tervedet is, igy az elso honap kicsit tobb mint egy 60 napos timecard ara. Durvan egy 10esbol viszont kijon gond nelkul, es az kb. 3 honapnyi jatekidot jelent. Kifelejtettem vmit?

Gordis2k
De

Ugye nem destronak kell a kard?

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

KILLER2
Szevasztok. Én most szeretném elkezdeni ezt a játékot, nagyon megtetszett, de máris gondjaim vannak. Tegnap jó ideig nézelõdtem neten, de nem találtam választ arra, hogy ha én most játszani akarok, akkor ahoz mit kell megvennem vagy esetleg letöltenem? Mert láttam itt chornicle 1-5-ig mindent, meg ezt az interlude vagy milyen cuccot, de nem vágom, hogy mit kell nekem megszereznem, hogy tudjak rendesen játszani? Mondjuk most szereztem asszem egy ilyen interlude cuccot, elindítottam, most nyomat valami autpmatic upate-t. Ez most így jó lenne? Köszi a válaszokat, sokat segítetek.

GAthersw
Ha csak ennyit: kamael plus subclass lvl80 írsz be akkoris az elsõ találat a te postod.

01110000 01110010 00110000

Endaer
lol, alázzátok még 😄

SH n vennék Dargon Slayert, Tallum heavy set-et a ha valakinek van fölös ingame pm: services, vagy ide irjon üzenetet.
Köszi

Mini Army Commander

darkmenx
azert kell 8 account, hogy tudj/ak majdnem 1 party botot futtatni

a comment tobbi reszehez csak annyit, hogy "sztem mikor l2 kijött, te még anyatejen éltél 😄"

Lineage2játékos Te hány éves vagY?

Mini Army Commander

.

Gordis2k
És szerintem Dobogós!

sztem mikor l2 kijött, te még anyatejen éltél 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

daemonervosa
Ez a post bekerult a "mindenidok legnyomorékabb postjai koze"
-gratulalok

Trolling is a art.

Gordis2k
Te nem TarjaTurunen vagy????.... Ma döbbenetes dolgok derülnek ki.

Endaer
lol, Detto, semmi bajom ezzel 😊 csak mindig meglep hogy egyesek nem jonnek ra, a regisztralt nev az avatar fole huzott egerrel deritheto ki, es azt hiszik hogy ha en most TarjaTurunen felirattal az avataromban irok, akkor mar TarjaTurunen is vagyok 😊 nah mindegy, lapozzunk^^

jenu
Én nem is ezt firtatom, mindenki azt rak oda amit akar. Én csak annyit jegyeztem meg hogy az avarod úgy néz ki mintha NovaVita lenne a karid neve (ha ez lenne ezentúl az új beceneved akkor sry) ahogy erre pl Linage2játékos is asszociállt meg én is tettem volna ha tudnám hogy ez nem így van. Én nem azt modtam hogy arra kellene átírnod az avatarod hanem csak annyit jegyeztem meg hogy Anilee a karaktered.

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

Endaer
kesz atveres, mindenkinek mas a neve akinek avatarkepe van! <#beka3>
Gordi - Gordis2k
Detto - jenu
NovaVita Marquis - Endaer (lol Anilee lol)

Gordis2k
Miért nem az a neve????

BaalKain te szemét pontozo... nem mondom meg melyik poszt utána meg kéne ölnelek!!

És party invite azzal teszteld könyörgök...ne keljen már AFK bant kapnom egy kibaszot pont miatt.

jenu
Engem nem zavar csak tényleg úgy néz ki mintha NovaVita lenne a neved ^^

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

Melyik info volt olyan titkos? Lécci a post számát!

121 acc? Az legjobb esetben is havi 300k lol. Nem mondtad hogy egy hc botter kóreai klánban vagy/voltál.
Eddig a legtöbb accal rendelkezõ akit ismertem 94 accal bírt, shanghaiból 😊

Endaer
ha zavaro, csinalhatok masikat, csak szolj 😊

Gordis2k
NEEE?? Azt hitem az egy demo😞

Tüskés
Az L2Javahoz semmi köze az NCSoftnak, szerintem õk is leállítanák, ha lehetõségük lenne rá.

Idyll

jenu
A NovaVita a klán neve, a karakteré Anilee, csak félreérthetõen van megcsinálva az avatar.

Endaer
Mystic Muse (aka spellsinger)

Nem tudom teljes-e a lista (ha nem, szoljatok), de tudtommal eddig igy alakultak a magyar hero nevek:

Aimful - Teon - Moonlight Sentinel (2)
Shaere - Sieghardt - Eva's Saint (3-4 vagy meg tobb hero honap)
ErrorHUN - Sieghardt - Saggitarius (1)
mAilka - Sieghardt - SpectralDancer (1)
Akhi - Sieghardt - Mystic Muse (1)
NiX0N - Sieghardt - HellKnight (1)
Anilee - Sieghardt - Mystic muse (2)

A Sieghardtos magyarok mind a NovaVita tagjaikent kaptak meg a cimet (ICA Ally).

NovaVita grat a hero rang-hoz. Így már 3 honfitárs hero-t ismerek off-ról. Milyen kasztban lettál hero?

Amúgy Darkmenx neked minek 8 account. Mert nekem van 2 de szerintem az teljesen elég is, hogy a PP-m adja a buffokat aztán csak ölni kell. Mondjuk 1 3dik nem jönne rosszul mert azzal meg lehetne árulni. Amúgy volt klántársamnak 121 accountja. De szerintem a nagyon sok acc már rontja a játék élményt. 2-3 szerintem teljesen elég.

Ez l2java meg jó nagy szar. nem értem minek kell kiadni a freepack-et. A legundorítóbb mikor 5000x szerveres free-sek feszülnek h nekik már minden cucc meg van meg már max lvl-en vannak stb. Összegyûjtünk 1 pár embert akinek szintén nem tetszik ez és peticiózuk az ncsoft-nak, hogy ezt azért nem kéne. Tegnap haver is, hogy minek kell szidni a java-t mikor én is ott voltam elõször meg õk mutatták meg és ha õk nem mutatták volna meg akkor nem l2-znék. Csak azt nem tudja h én már akkor tudtam hogy lesz L2 mikor még készítették kb 2001 körültõl tudok róla. Mondjuk igaz h elõször velük 1ütt próbáltam ki, de akkor is szar az igazi l2-höz képest, de az a szar is viszont messzejobb mint akármelyik másik játék. Azt az egyet utálom ha 1 l2java-s okoskodik h mi meg hogy. Azt mondja a gyerek a naga storm-nak nincs receptje meg key matija csak boss dobja egészben meg a több interlude-os a-s fegyót is meg ilyenek😄😄. De rutinos l2 játékosnak mondja magát úgy h soha nem volt off-on😄😄😄😄

jenu
Volt egy érzésem mikor postoltad ide >< Így az enemyk is fasza elõnyhöz jutottak, bárki is volt kkthx.