Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy fogadd örökbe Lineage2játékos-t.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
amugy pedig szerintem fogadd meg gather tanacsat, es ne irogass ide. hidd el, mindenkinek jobb lenne.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Jogvédõk kedvéért: a kép eredetije a napirajz.hu oldalról származik.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Hakuchio lvl 99 ISS spectral dancer / 99HK/80/80 CORE
Véletlenül / Nekem úgy tünik / töröltem az acc.-om, mit tudok csinálni?
Ezt írta e-mailben a support:
Account ........... successfully cancelled. This account will no longer auto-renew, and you will not be able to log in after your current subscription expires.
Hakuchio lvl 99 ISS spectral dancer / 99HK/80/80 CORE
Koszi!
Én mondtam hogy létezik et a forum...<#szomoru1>#szomoru1>
BANNED
a seal stone-okat hol tudom beváltani és mire??
köszi az infót😄
WTS +6 TSU*SLS Franzon!
PM itt vagy Hasfelmetszo-nek.
Vagy WTT +6 TSU*SLS +7-es BO/Focusra. Persze penzt adok meg melle 😊
Hasfelmetszo
hülye 😄
a munkatársaim nem értik, hogy miért röhögök itt sírva a gépem mellett
lineage2 játékos de képzeld el itt minden fórumozónak van egy nobless karija a teon-on, csak hát a franz manapság trendibb mi meg szeretjük meglovagolni a divathullámokat és az old school karikat jegeltük
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
te nem játszol a teon-on is voyager?
<#banplz>#banplz>
Amúgy franz-en vannak sûrû rb party-k mert én azt tapasztaltam, hogy teon-on 20-40-ig folyamatosan van de 40 fölött már csak a fõ boss-ok illetve a quest-hez szükséges boss-ok megölésére mennek.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
szóval ez olyan fejlõdés tudod amikor az ember alszik és hát ... <#nevetes1>#nevetes1>
hát vazz nekem csak ennyi jön össze mindenhol máshol bevernek
12-13% / óra !!!! ha ezt nekem ezzel a karival megcsinálod akkor megállapodunk valami anyagi ellenszolgáltatásban komolyan mondom
66 aw és 66 se egy partyban ss nélkül és skill nélkül
ss-t most nincs kedvem venni skill-t meg nem érdemes használnom, mert akkor elfogy a mana az se-t épp elég leköti az hogy healeljen arra kell neki a mana
viszont így hogy egyedül ss és skill nélkül ölök teljesen frankón beálltak, tehát nyugodtan ott hagyhatom õket a világ végéig akkor sem hallnak meg
végy fel msn en ha érdekel: [email protected] vagy írj itt pm-et
jó játékot mindenkinek.
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
(Legit or die)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
végre megfogadtam gordi meg detto tanácsát és durván jól fejlõdtem
8 óra alatt 13 % 😊
úgy hogy én meg az se voltunk partyban
megállás nélkül böktek 😊
ha végre meg tudnám csinálni hogy 24 órában fusson az kb 40% lenne egy nap
szerintem a hétvégén 😄 csak még ki kellene könyörögnöm lufee-tól az se-t
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Hosszú idõ után benéztem a fórumra újra.. 😊
Viszont te ne botokat ébresztgess, hanem szépen tedd vissza Lufee SE-jét TOI 3 szobájába, különben szétrúgja a segged.. 😊
79 SE/77 BD Naia
Idyll
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Olvastam olyat, hogy a Kamael-ben át lehet változni különbözõ mobokká ennek konkrétan mi az értelme?
Meg szerintem ez az Instance dolog se igazán lineage 2-höz való tulajdonság. De majd meglátjuk mi lesz belõle