Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
Kisállat kereskedés meg falun vannak háziállatok. Amugy meg a bazárban aszem van állat/háziálat rész. A legjobb ha menhelyen keresel azoknak kell a gazdi😞.

Vagy fogadd örökbe Lineage2játékos-t.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

TruBy
Szeressuk egymast gyerekek, de engem fokent <#mf1>

hello! hol lehet venni állatot??

darkmenx
szellemi szintedet minõsíti, most ha elkezdenélek szidni én is veled 1 szintre sülyednék

daemonervosa
jahogy lineage2játékos
enegy

Trolling is a art.

Enosh Chan
Mondjuk nem tom kit oltogatsz... a te szintedet meg en sem utom meg pedig egy nagyon massziv idiota vagyok... Jah es ismeretlenbe ne nagyon itelj el senkit ^^

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

lenyegeben lenyegtelen, de alapbol az itt forumozok szintje alatt vagy. szal sulyedni nem sulyednel, max emelkednel ha egyaltalan lehetseges =)

amugy pedig szerintem fogadd meg gather tanacsat, es ne irogass ide. hidd el, mindenkinek jobb lenne.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

szellemi szintedet minõsíti, most ha elkezdenélek szidni én is veled 1 szintre sülyednék

xt198
😄DDDDDDDDDD

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Endaer
Bocs a kép miatt mindazoktól, akiknek ez nem poén. 😊
Jogvédõk kedvéért: a kép eredetije a napirajz.hu oldalról származik.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Köszi megtaláltam a megoldást!

Hakuchio lvl 99 ISS spectral dancer / 99HK/80/80 CORE

Segitesetek légyszi!
Véletlenül / Nekem úgy tünik / töröltem az acc.-om, mit tudok csinálni?
Ezt írta e-mailben a support:
Account ........... successfully cancelled. This account will no longer auto-renew, and you will not be able to log in after your current subscription expires.

Hakuchio lvl 99 ISS spectral dancer / 99HK/80/80 CORE

darkmenx
nekunk +7 sls*tsu = 110M -be ment el neked a +6 max 90

molnarpe80
sry a 68500 a 68498-ra vonatkozik csak elfelejtettem megbökni a válasz erre linket <#nevetes1>

molnarpe80
<#violent> monnyon le <#banplz> <#help><#duhos2><#idiota>

Bakker. MEnnyiert mentek el ha szabad kerdeznem?
Koszi!
ooorrrsss
Elnézést Kérek Mindenkitõl!!!
Én mondtam hogy létezik et a forum...<#szomoru1>

BANNED

thx
daemonervosa
ugyanannal az npcnel /dusk/down/ priest /ahol feliratkotal 7signsra

Trolling is a art.

üdv

a seal stone-okat hol tudom beváltani és mire??
köszi az infót😄
TruBy
Miert ne mszoltal hamarabb, epp ma adtam el 3-at is :S

Hali!

WTS +6 TSU*SLS Franzon!
PM itt vagy Hasfelmetszo-nek.

Vagy WTT +6 TSU*SLS +7-es BO/Focusra. Persze penzt adok meg melle 😊

Hasfelmetszo
molnarpe80
lol gordi menjé má valahova 😊
hülye 😄
a munkatársaim nem értik, hogy miért röhögök itt sírva a gépem mellett

lineage2 játékos de képzeld el itt minden fórumozónak van egy nobless karija a teon-on, csak hát a franz manapság trendibb mi meg szeretjük meglovagolni a divathullámokat és az old school karikat jegeltük

Ray2
Gordi ventrire kijönnél?😛

Voyager5
Augmenteltem az SE-m homuját az eredmény: <#falbav>

Voyager5
Sieghardton játszok csak.
Akhi
<#nevetes1><#taps><#nevetes1>

Gordis2k
Jaja én is hallotam az összes raidbosnak klán logoja lesz! Durva nagyon én már meg is egyeztem Baiummal a mi alliancénkba lesz és be fog flagelni, hogy megölhesük.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

nekem pár nappal ezelõtt teljesen komolyan mondog a legkisebb fogalmam sem volt arról, hogy ez az oldal létezik<#banplz>
te nem játszol a teon-on is voyager?

Voyager5
Kezdem aztgondolni, hogy Te egy régóta fórumozó vagy más névvel, és csak szivatsz minket...
<#banplz>
végül is én ezt ott olvastam csak nem igazán értettem a lényegét mert ennyivel indokolta az 1ik készítõ: A magasabb szintû karakterek át változhatnak különbözõ lényekké például elmennek enchanted valley-be és ott átváltoznak majd arra megy 1 csapat és azt mondják ott 1 raid boss amit eddig még nem láttunk öljük meg és, hogy milyen vicces lesz ha kiderül, hogy nem is raid. Szóval ennyi van róla.

Amúgy franz-en vannak sûrû rb party-k mert én azt tapasztaltam, hogy teon-on 20-40-ig folyamatosan van de 40 fölött már csak a fõ boss-ok illetve a quest-hez szükséges boss-ok megölésére mennek.

Gordis2k
Giranban nincs ado ATM!!! mindenki tesék befektettni!!!!!

Már megvan a válasz, sztorno

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Franzon még mindig Giranban a legolcsóbbak a boltból vásárolt dolgok?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Oh, gyógyítás nem kell, ott a vampiric rage 😊 Én azt csináltam, hogy 20 percenként visszamentem a biztos helyen hagyott prophethez, buffoltam és mentem tovább. Fields of Massacre mellett henteltem a Doom és egyéb lovagokat. De felesleges ezen rágódni, mert a destroval csak az SPS veheti fel a versenyt, ha XP-zésrõl van szó, és az is csak úgy, ha egy szekérderéknyi manatöltõt cipel magával. Persze a frenzy "helyrepofozása" ezen valamelyest változtatni fog, de rossz akkor sem lesz. Amúgy is, Tallum+Frintezza+SWS=permafrenzy. Pont. 😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

molnarpe80
ne már mindjárt sírok <#rinya>
szóval ez olyan fejlõdés tudod amikor az ember alszik és hát ... <#nevetes1>
hát vazz nekem csak ennyi jön össze mindenhol máshol bevernek
12-13% / óra !!!! ha ezt nekem ezzel a karival megcsinálod akkor megállapodunk valami anyagi ellenszolgáltatásban komolyan mondom
66 aw és 66 se egy partyban ss nélkül és skill nélkül
ss-t most nincs kedvem venni skill-t meg nem érdemes használnom, mert akkor elfogy a mana az se-t épp elég leköti az hogy healeljen arra kell neki a mana
viszont így hogy egyedül ss és skill nélkül ölök teljesen frankón beálltak, tehát nyugodtan ott hagyhatom õket a világ végéig akkor sem hallnak meg

Padidiver
Blackmanta LvL 78,2 Duelist/LvL 75,5 TH noble kari eladó,full drac set két fegyver full tateossian ékszer set csomó mati legit karakter,
végy fel msn en ha érdekel: [email protected] vagy írj itt pm-et
jó játékot mindenkinek.

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Pedig hidd el, vannak nem kevesen 😛 Srác úgy játszott, hogy napi 3 órát aludt, a többit ingame töltötte fejlõdéssel, mindezt mondjuk nyári szünetben

68-as destroyer 60 körüli PP buffokkal, +6 Infernal Master /focus-szal, Tallum heavy szett, holy weapon buff -> 12-13% óránként.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Akhi
Nem??? Akkor kerj Gordi papatol egy kis mese delutant az sps fejlodese 73-74 ig +74-75 ig meset.

MIt mondtál hanyas vagy? (ha jól emlékszem akkor 67 körül ha igaz) kb 73-74 es szintig simán lehet hozni a 3-3,5%-ot óránként (72-ig is 4%-ot is) minimum, komolyabb DD-vel akár többet is => én BD-ként fejlõdtem ennyit FOD-ban többnyire buffer nélkül, csak scrollokkal... Szal sztem ez a 13% 8 óra alatt még mindig elég gyenge...
pharao
ööö kaknoob vagyok, tudom, de megengedsz egy roppant értelmes kérdést, amin 25 percet gondolkodtam és nem jöttem még rá, hogy te hogyan akarsz 24 órán keresztül egyfolytában játszani? ennyire kocka embereket még nem láttam...

(Legit or die)

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

molnarpe80
visszavittem 😊
végre megfogadtam gordi meg detto tanácsát és durván jól fejlõdtem
8 óra alatt 13 % 😊
úgy hogy én meg az se voltunk partyban
megállás nélkül böktek 😊
ha végre meg tudnám csinálni hogy 24 órában fusson az kb 40% lenne egy nap
szerintem a hétvégén 😄 csak még ki kellene könyörögnöm lufee-tól az se-t

GamerAdams007
off - Azért vesz mindenki Intelt, mert tuningolják a procikat, némelyiket akár az eredeti órajel 2x-esére is (pl. E2180-at vagy 60at szokás), és úgy már nem kicsit jobb az AMD-nél. És elvileg alapból stabilabb, és tudomásom szerint a játékokat is inkább Intelre optimalizálják.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Szia! 😊

Hosszú idõ után benéztem a fórumra újra.. 😊
Viszont te ne botokat ébresztgess, hanem szépen tedd vissza Lufee SE-jét TOI 3 szobájába, különben szétrúgja a segged.. 😊

79 SE/77 BD Naia

Tüskés
A kamaelrõl az összes hivatalos információ megtalálható a játék honlapján, szerintem pontosabb válaszokat kapsz ott olvasgatva, mint itt tõlünk.

Idyll

L2Goku
Gather 😊😊 Hallod Gather nyomod meg a suprin ? van egy sws ha kell neked viheted. vagy valakinek kell, subbis készlene már rég csak belekel verni baium ba és kész is. szerintem még cuc is van rajta.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Na bocs mindenkitõl akit megsértettem. Most már csak a játékkal kapcsolatosan fogok írni.

Olvastam olyat, hogy a Kamael-ben át lehet változni különbözõ mobokká ennek konkrétan mi az értelme?
Meg szerintem ez az Instance dolog se igazán lineage 2-höz való tulajdonság. De majd meglátjuk mi lesz belõle

darkmenx
😞

GAthersw
Lineage2Játékos! Megkérlek rá, hogy amíg egy kurva értelmes magyar mondatot nem tudsz leírni és amit idehánysz az is hülyeség addig kerüld el ezt a fórumot mert nincs rád szükség. A többieket meg arra kérem, hogy ne adják alá a lovat úgyis kitörlöm majd a hülyeségét.

01110000 01110010 00110000