88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#423 amugy este ha van kedvetek megmutatom a repulest, es repkedhetnenk egyutt, nagy fun:) -
#422 fu, ma este is nyomom majd, Sanca irtunk majd? amugy a party az sztem kisse el van baszva, szal mittomen egy orkot ha megolsz, akkor kapsz 40xp kornyeken ha partyban vagy, ha viszont csak ugy egymas mellett vagytok, es ugy olitek meg akkor a dmg eloszlik es ugy realisan kapod meg a penzedet meg az xp-det. na majd este megint atmegyek elfekhez. darkelfeknel nem tudtok vmi jo helyet xpzesre ahol egy lvl8 el tud lenni? Mert pl elfeknel minden orkot megtudok olni aki nem leader, es azok jol tejelnek, de darkelfeknel csak imp ribe-t talaltam ami 200xp-t es 7 sp-t ad. -
#421 engem sokszor kidobott ezzel, ujratelepitettem, es azota egyszersem dobott ki.. (kop,kop,kop) -
#420 alits be min 1 giga swapot, es nem lesz critical -
#419 Nah, ez az Elf Dungeon BOSS-ja... :)
Kirunak lvl22-es... a kepen lathato bilvaly skacok aztat mondoltak, ne ussem meg lvl21 alatt...
Egyebkent ott altak, Kirunak meg egy szolgaja (szellem csonti) par parcenkent ujratermelodott, es oltek oket.. :)
-
#418 Hehe en ezeket minig visszafizetem. Beírom ,hogy Fight? Erre ő meg ksksjfj mondom akkor ok. Csomót harcoltam már:D A PvP nem a legjobb ,de elmegy. -
Sanca #417 Heh:) Engem is megolt vmelyik aberalt vagotszemu -
#416 fu olyan bugot talaltam:) amikor a darkelf falubol atakarok menni az elfekhez ott talaltam egy lathatatlan falat, aminek ha sokaig mesz neki, akkor felraka levegobe. es ott maszkalhatsz. ha elered az elf teruletet lerak a foldre. de egyszer sikerult sokaig menenmm az elfek folott. vhogylehet kiserletezni. itt a kep:
ja mellesleg hatalmas erzes mikor 10 eprce futsz egy nagy pok 4ork 3 dryad elol, es meg mindig uldoznek.
ja mellesleg vmieelyik baromarcu egyszer megolt, de az utnivalo ferge nem beszelt emberi nyelven csak ilyen krikszkrakszokat, uu de kibannoltam volna:D -
Sanca #415 Meg kell venni a mage hutba az arustol, ilyen 600 penz... -
#414 térkép van benne? ha igen akkor hogyan kell behozni? -
Sanca #413 Ja neha kilep critical errorral. Nalatok is csinal ilyet? -
Sanca #412 Meg vmi talalka pontot mondjatok mar, mar 3as vagyok:F -
Sanca #411 Na melyik serveren toljatok?? -
Akuma-D #410 Üdv!
ööb elmondaná valaki, hogykell sp-t költeni? meg ööö miértvanaz hogy városban duma helyett néha a karim megtámadja azt akivel beszélni akarok??? meg varázslattanulást sem tom... van 3 könyvem amivel szintén nemtok semmit kezdeni... van valmi guide a gémhez? -
#409 Az emberek vilaga is impozans, es 'szines' :)
-
#408 ferro gyertek mar, jatszani akarok :) -
#407 1x mar megvolt :) -
#406 Figyu:
Closed Betak mar voltak Taiwanban, Japanban, es most is megy Usaban...
Open Beta megy Taiwanban, feb 11-tol Japanban, Feb-Marc USA, Apr-Maj A vilag tobbi resze (EU)...
Beta teren most a Taiwani van lemaradva a legjobban elerheto dolgok teren, az USA closed a legjobb...
Aztan jon majd a Japan Open, majd az USA open, vegul az EU... ennyi...
De most mi meg csak ezt tudjuk nyomni... -
#405 a gombas kuldit en is csanlom, de nehezen jon ossze a 10 spora -
#404 Nem teljesen ertem en ezt a Lineage2 beta rendszert:
Volt egy open Koreai beta az lezarult (elvileg ugye csak koreaiknak.)
Most megy a Taiwan open beta ez meg eltart egy par honapig (ahogy olvastam).
Lesz (vagy mar van is?) zart Amerikai, Japan beta és azt hiszem európai nem.
A Taiwain-i opne beta "le van maradva" a zart betaktol, azaz egy csomo dolog nincs benne (peldaul ezt olvastam:"Dual Swords are only available after the Prelude patch, which is a big patch that changes a lot of things about the game and adds many great things, as well. :)")
Na a kerdesem az lenne, hogy szerintetek a Taiwaini betahoz lesznek patch-ek, vagy ez egy "nagy, ingyenes, stress teszt" a taiwaniaknak?
-
#403 van kardos quest, azt kene megcsinalni -
#402 Na megtalatam a kerdesre a valszt. csak torpek hasznalhatjak a recepteket mas nem:( -
#401 Laza a statok tenyleg nem nonek, de ezt irtak:
While your attributes like STR, DEX, WIT, MEN, INT and CON don't change, your other stats are changing (HP, MP, MAtk, MDef, PAtk, PDef, etc).
In Lineage 2, the philosophy to prevent destroying a character you've worked on is to restrict the amount of permanent irreversible decisions, like picking stats.
This is one of the charms in lineage : nobody can boast about having made a better character then you because they are exactly the same minus the equipement
If you loose in a duel against someone playing the exact same race and class at the same level with the same equipement, it is an ACTUAL fair fight.
In my oppinion this increases class balance and prevents people from powerplaying and restarting constantly because they didnt raise their stats correctly.
Nekem is lenne egy kerdesem:
Lehet a gameba craftolni? Nezegetek lineage2 oldalakat de nem talalok rola infot (eddig). De akkor minek vannak a receptek, meg mit csinal a blacksmith?
ps.: Megtalatam a legjobb (legalabbis a mi csapatunknak a legjobb penzkereset:):
Best cash is Fungus Quest (I always do that at lvl 10 with my human at elf town) getting 2k every 15 min from QUEST only, not including the drops, You can get around 3k-4k/15min or for those not being able to calculate, 12k-16k/hour.
A Fungus quest level 8-on a magic shopban adjak es ha tobbszor is meg lehet csinalani. VÁÁÁ meglesz a kardom, valami mega-brutal-über managstilusu kard:) -
#400 szerintem a kovetkezo tipusnal (palus,assasin etc) nonek ezek az ertekek -
#399 valahogy at lehet valtani party-chatre billentyu-kombinacioval? -
#398 sztem ezt a kepet, be is teszem :)
-
#397 akkor asszem én is csatlakozni fogok hozzátok:) -
#396 meg jo darabig... az igazi online betak most indulnak :) -
#395 nekem az a gaynus, hogy nem nonek az ertekek, marmint az ero es tsai az eleje ota, es eloszthato pontok sincsennek -
#394 Jujj ezerszer jobban bejön mint a FWO. Meddig lesz ingyenes? -
#393 Találtam egy érdekes leírást, ami érthetővé teszi a karakterlapot:
STR (Strength) Affects P.Atk and Load
CON (Constitution) Affects HP and P.Def
DEX (Dexterity) Affects P.Aspd, Accuracy, Critical and Evasion
WIT (???) Affects M.Aspd
INT (Intellegence) Affects M.Atk
MEN (Mentality) Affects MP and M.Def
HP (Hit Points) How much max hp you have
MP (Magic Points) How much max mp you have
P.Atk (Physical Attack) How much damage you do physically
P.Def (Physical Defense) How much damage you absorb physically
M.Atk (Magical Attack) How much damage you do magically
M.Def (Magical Defense) How much damage you absorb magically
P.Asdp (Physical Attack Speed) How fast you attack physically
M.Asdp (Magical Attack Speed) How fast you attack magically
Accuracy (Accuracy Rate) How often you hit your target physically
Critical (Critical Rate) How often you land critical hits physically
Evasion (Evasion Rate) How often you dodge enemy physical attacks
Movement (Movement Speed) How fast you run/walk
Load (Weight Load) How much weight you can carry
-
#392 van egy autologin progim, ami folyamatosan probalkozik, igy konnyebb bejutni, csak meg bugos :) -
#391 mikor vagytok online? en direkt nem jatszok egyedul,hogy ne legyen olyan nagy a szintkulonbseg, mert akkor ti alig kaptok xp-t.
lenne par quest amit meg kene csinalni -
#390 Megint nem tudok felmenni a serverre ARGHHH.
Des, Tomper vagy barki amint bejutok szoljatok ram (ha neketek sikerult volna bejutni:). -
#389 Hmmm. Ez egy rohatt jó oldal. Már nyomtatom is ki a mapokat:D -
#388 Nehany kep a tegnapi jatekbol:
Azt hiszem ehez nem kell sok magyarazat:D
Összejöt a banda:
Ez egy marha nagy, több sint mély dungeon, egyelore meg csak sasoljuk nem merünk lemenni:)
-
Sanca #387 En ma hajnali 4kor siman bejutottam 1es serverre. Most meg nem tudok, de 13as siman megy. Melyik serveren vagytok? 1esen? -
Sanca #386 Mer nem kezdesz elf karit?:) En is azzal vagyok. Amugy meg mindig 1es vagyok:) Nem kezdesz te is ujat es akkor uthetnenk 1ut:) -
Des #385 nem jó ez így h nem lehet bejutni:) mérnem alszanak ott már este fél 10 van:) -
#384 aaa ledobott :(