88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#463 Gori, mindjart nekiurok vmi logonak :) -
Corey #462 nnah én is beízzitottam game-t, guide szerint amit Laza nyomatott. Meik szerveren vagytok ált? Elsőn? Össze kéne ruccani, télleg kissé gaz taiwaniakkal futkározni, úgy hogy a szövegüket sem értem:P Amúgy 1. mmorpg-m, és naon bejön. -
#461 Nah, a diszes magyar tarsasag... a maroknyi klantag.. :)
a Dark Force tagjai :)))
De akkor balekok, hogy egy kva csoportkep erejeig nem tudtak normalisan beallni :DDDDDD
-
#460 Hmm, ráment az egész napom de az előbb végre sikerült beizzítani. Eleddig még nem volt dolgom MMORPG-vel (bár délelőtt 15 percre kipróbáltam a Fung Wan-t), így hát kellene egy alapos segítség. Sajnos a kellemes japán/kínai/egyéb írásjelek miatt szinte semmi szöveget nem értek, csak azt, amit lefordítottak angolra. Ráaádásul lagzik (2 mp-s késés), mikor pedig a Dark Elfek kiindulóhelyétől nem messze lévő nagy föld alatti Kézhez értem, szépen összeomlott. Kérdés: hogyan kezdjem, s hogyan találkozhatok a többi magyar kalandozóval? -
Sanca #459 Reszemrol abbahagytam. Kisse faszsag hogy harcolok 1 percig 1 archerrel, es mikor alig el vagy kilagolok vagy kilep general prot errorral. Es ezt tobbszor el meri jacani. A mobolas uncsi, duel szar, war nincs, annyi. -
#458 Hi! Milyen net szükségeltetik eme játékhoz? És mennyi lesz a havidíjja? -
Gumbo #457 hogy hívják azt az elf trainert, akinél fejleszthetem magamat? (varázsló vagyok) -
#456 Azt leszögezhetjük, hogy akkor ez mindenképpen rekord:) -
#455 Hmm, sajnos nem igazán akar működni. 5-6 perces(!) lagjaim vannak. :( -
#454 izmosabb pénzmagot honnan lehet beszerezni?
nagyon alap felszerelésem van és mellettem rengetegen pöpec szerkókkal nyomják, holott sokkal nem fejlettebbek... -
#453 pár perc próbálkozás után mindíg beengedet ma...
de azzal vitatkoznék, hogy nem lagos, mert kétszer meghóttam úgy, hogy némi fagyott környezet után összeestem, mint a zsák -
#452 köszönöm! -
#451 Guide -
#450 honnan lehet lekapni?
ja és hadd ne olvassak vissza,egy sort csak be tudtok irni!:) -
#449 Értem, akkor majd próbálkozom később. -
#448 probalkozni kell beenged az -
#447 hm engem beenged 1. re mindig, eddig max 5 perc probalkozas volt -
Sanca #446 Nalam kb 18 ora utan tegnap teljesen jol ment, 1bol bejutottam barhova, es erzesem szerint eleg jo - 300 - ping volt. -
Gumbo #445 ok, majd eset jövök -
#444 a jatek kurvajo, este 8 tol lehet bejutni az 1-es serverre. addig ne is probalkozzatok. az nem laggos amugy. en a 3ason szoktam, de kurva idegesito ott a lagg. amugy ha erdekel vkit tartok "hogyan repuljunk at a hegyeken" kurzust:D -
Gumbo #443 az elfeknél hogy hívják a mestert? -
#442 De ha jobban megnézem a képeket látom hogy igencsak jól néznek ki... A játékélmény/hangulat milyen? -
#441 Ahogy a képeken látom itt minden kínaiul van kiírva? Nem zavaró? :D -
#440 Már régóta érdekelt ez a játék, úgyhogy én is nekiugrottam a bétának, de van egy bibi:
Az egyes szerverre lehetetlenség bejutni. Legalábbis nekem még egyszer se sikerült. A 12-esen próbáltam játszani, de akkora a ping, hogy mindent 4-5 másodperccel később hajt végre a karakterem és 5 percenként LD-zek. Másnál tud játszani rendesen?
Egyébként amit láttam az szép, kicsit fura az irányítás, de meg lehet szokni és a játék gyönyörű szép, jobb, mint vártam! -
Des #439 Tomper említettél vmi automata login progit,accca!:) összes szerver full, nagyon durva:) -
Des #438 :D
-
#437 Sanca nehogy elfejlodj nekem, este jovok es mehetunk egyutt:D amugy ez a "akigyorsmegutiesfutatobbimeguti" nema legjobb modszer:D -
#436 Okés akkor már világos (csak kár hogy minden szeerver full :-((( ). -
#435 ja masternel kell, az elso menupont, utanna kilistazza a skilleket ikonnal, stb. -
#434 De hogyan fejlesztem? Gondolom a mastereknél kell ott meg elég érdekesen kattintgatok a skillekre ha el se tudom olvasni. -
#433 ha rakattintasz a skillre akkor leirja mire valo -
#432 Nincs valami teljesebb angol fordítás? Elég zavaró, hogy nem tudom, hogy mit fejlesztek a karimon, mert így zsákbamacska az egész. -
Sanca #431 Kurvajo. Siman bejutok serverre, azt kidob ez a kalap szar criticallal, azt most nem tok bejutni mer too many user... -
#430 Okés. Begyakoroltam egy ork harcost. Majd megyek át. -
Sanca #429 ja -
#428 mindenki? -
#427 1. bartz -
#426 Na eddig minden smakkol. Szervert kellene választani. Melyiken vagytok? -
#425 Klan jelveny wanted :) , 16x12 256 szin bmp , az a lenyeg hogy jol latszodjon -
#424 itt is szamit a szintkulonbseg partyban...
es sajna Gori tul magas... :)
itt 1 szint tobbet jelent mint a FWO-ban... ezert nagyobb az XP eloszlasi kulonbseg is...
en pl egy Orkert lent a DElf dungeonban kapta partyban 50XP-t, egyedul 300-at...