88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Laza
    Gori, mindjart nekiurok vmi logonak :)
  • Corey
    nnah én is beízzitottam game-t, guide szerint amit Laza nyomatott. Meik szerveren vagytok ált? Elsőn? Össze kéne ruccani, télleg kissé gaz taiwaniakkal futkározni, úgy hogy a szövegüket sem értem:P Amúgy 1. mmorpg-m, és naon bejön.
  • Laza
    Nah, a diszes magyar tarsasag... a maroknyi klantag.. :)
    a Dark Force tagjai :)))

De akkor balekok, hogy egy kva csoportkep erejeig nem tudtak normalisan beallni :DDDDDD

• CrucifX
    Hmm, ráment az egész napom de az előbb végre sikerült beizzítani. Eleddig még nem volt dolgom MMORPG-vel (bár délelőtt 15 percre kipróbáltam a Fung Wan-t), így hát kellene egy alapos segítség. Sajnos a kellemes japán/kínai/egyéb írásjelek miatt szinte semmi szöveget nem értek, csak azt, amit lefordítottak angolra. Ráaádásul lagzik (2 mp-s késés), mikor pedig a Dark Elfek kiindulóhelyétől nem messze lévő nagy föld alatti Kézhez értem, szépen összeomlott. Kérdés: hogyan kezdjem, s hogyan találkozhatok a többi magyar kalandozóval?
  • Sanca
    Reszemrol abbahagytam. Kisse faszsag hogy harcolok 1 percig 1 archerrel, es mikor alig el vagy kilagolok vagy kilep general prot errorral. Es ezt tobbszor el meri jacani. A mobolas uncsi, duel szar, war nincs, annyi.
  • Outlander
    Hi! Milyen net szükségeltetik eme játékhoz? És mennyi lesz a havidíjja?
  • Gumbo
    hogy hívják azt az elf trainert, akinél fejleszthetem magamat? (varázsló vagyok)
  • krob
    Azt leszögezhetjük, hogy akkor ez mindenképpen rekord:)
  • Rincewind
    Hmm, sajnos nem igazán akar működni. 5-6 perces(!) lagjaim vannak. :(
  • krob
    izmosabb pénzmagot honnan lehet beszerezni?
    nagyon alap felszerelésem van és mellettem rengetegen pöpec szerkókkal nyomják, holott sokkal nem fejlettebbek...
  • krob
    pár perc próbálkozás után mindíg beengedet ma...
    de azzal vitatkoznék, hogy nem lagos, mert kétszer meghóttam úgy, hogy némi fagyott környezet után összeestem, mint a zsák
  • zoli80
    köszönöm!
  • Rincewind
    Guide
  • zoli80
    honnan lehet lekapni?
    ja és hadd ne olvassak vissza,egy sort csak be tudtok irni!:)
  • Rincewind
    Értem, akkor majd próbálkozom később.
  • Gorii
    probalkozni kell beenged az
  • Gorii
    hm engem beenged 1. re mindig, eddig max 5 perc probalkozas volt
  • Sanca
    Nalam kb 18 ora utan tegnap teljesen jol ment, 1bol bejutottam barhova, es erzesem szerint eleg jo - 300 - ping volt.
  • Gumbo
    ok, majd eset jövök
  • magus
    a jatek kurvajo, este 8 tol lehet bejutni az 1-es serverre. addig ne is probalkozzatok. az nem laggos amugy. en a 3ason szoktam, de kurva idegesito ott a lagg. amugy ha erdekel vkit tartok "hogyan repuljunk at a hegyeken" kurzust:D
  • Gumbo
    az elfeknél hogy hívják a mestert?
  • Lacc
    De ha jobban megnézem a képeket látom hogy igencsak jól néznek ki... A játékélmény/hangulat milyen?
  • Lacc
    Ahogy a képeken látom itt minden kínaiul van kiírva? Nem zavaró? :D
  • Rincewind
    Már régóta érdekelt ez a játék, úgyhogy én is nekiugrottam a bétának, de van egy bibi:
    Az egyes szerverre lehetetlenség bejutni. Legalábbis nekem még egyszer se sikerült. A 12-esen próbáltam játszani, de akkora a ping, hogy mindent 4-5 másodperccel később hajt végre a karakterem és 5 percenként LD-zek. Másnál tud játszani rendesen?
    Egyébként amit láttam az szép, kicsit fura az irányítás, de meg lehet szokni és a játék gyönyörű szép, jobb, mint vártam!
  • Des
    Tomper említettél vmi automata login progit,accca!:) összes szerver full, nagyon durva:)
  • Des
    :D
  • magus
    Sanca nehogy elfejlodj nekem, este jovok es mehetunk egyutt:D amugy ez a "akigyorsmegutiesfutatobbimeguti" nema legjobb modszer:D
  • Hmuda
    Okés akkor már világos (csak kár hogy minden szeerver full :-((( ).
  • toMpEr
    ja masternel kell, az elso menupont, utanna kilistazza a skilleket ikonnal, stb.
  • Hmuda
    De hogyan fejlesztem? Gondolom a mastereknél kell ott meg elég érdekesen kattintgatok a skillekre ha el se tudom olvasni.
  • toMpEr
    ha rakattintasz a skillre akkor leirja mire valo
  • Hmuda
    Nincs valami teljesebb angol fordítás? Elég zavaró, hogy nem tudom, hogy mit fejlesztek a karimon, mert így zsákbamacska az egész.
  • Sanca
    Kurvajo. Siman bejutok serverre, azt kidob ez a kalap szar criticallal, azt most nem tok bejutni mer too many user...
  • Hmuda
    Okés. Begyakoroltam egy ork harcost. Majd megyek át.
  • Sanca
    ja
  • Hmuda
    mindenki?
  • Gorii
    1. bartz
  • Hmuda
    Na eddig minden smakkol. Szervert kellene választani. Melyiken vagytok?
  • Gorii
    Klan jelveny wanted :) , 16x12 256 szin bmp , az a lenyeg hogy jol latszodjon
  • Laza
    itt is szamit a szintkulonbseg partyban...
    es sajna Gori tul magas... :)

itt 1 szint tobbet jelent mint a FWO-ban... ezert nagyobb az XP eloszlasi kulonbseg is...

en pl egy Orkert lent a DElf dungeonban kapta partyban 50XP-t, egyedul 300-at...