88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#503 national geographic
-
#502 Hát a Fung Wan-t nem nehéz túlszárnyalni. Annál az MMORPG-k 90%-a csak jobb lehet. -
#501 ja és 1. szerveren. -
#500 Tegnap óta ismerkedek vele, 1. MMORPG-m a Fung Wan volt, hááát ez annál nagyságrendekkel jobb. Emberként kezdtem el 8-as szintű vagyok StrangerHUN néven. Egyedül kicsit unalmas, aki esetleg emberrel rohangál, azzal szívesen összefutnék, vagy mondjatok valamit, hogy merre vagytok. -
#499 Ez most nekem is előjött. Próbálok szövegelni a masterrel és ahelyett, hogy beszélnék vele, elkezdem ütni.
(próbáltam kinyírni, de úgylátszik túl sok az életereje :D) -
Corey #498 Hm miért van az hogyha rákattintok egy npc-re, majd a párbeszédikon megjelenésekor mégeccer, akkor az ipsém elkezdi megtámadni? -
#497 hummm... az sokara lesz :) -
radical #496 Van valaki mással mint darkelf? Mert kipróbálnék társasággal mást is. -
#495 erdekes azt irja legalabb lvl3 kell -
#494 70% sincs... marmint a tartalom szempontjabol... :)
de ez alt minden betaban igy van... kulonben pedig nyitott az egesz, es folyamatos featurekkal lesz tuzdelve :) -
#493 ok probalom betenni -
#492 Azt senki se felejtse el hogy a game csak 70% os sok feature szandekosan nincs belerakva , majd a fizetosbe.. -
#491 elozoeket letoroltem -
#490 Nah, nesze neked BMP 256
BMP SZINES
BMP FEKETE -
#489 ok, 1 sec :)
-
#488 LOGO JPG FEKETE -
#487 bmp be kell 256 szin -
#486 akkor varj :)
-
#485 LOGO JPG
-
#484 fekete jobb -
#483 szinek? :)
-
#482 vagd meretre pls nincs semmi kepszerkeszto progim fenn :) -
#481 Laza akkor ezt berakom -
#480 Okés. Pont msot értem el. -
#479 magus meg lvl7 tol -
#478 lvl5 tol tudsz skillt venni -
#477 nekem tetszik -
#476 Miért van az, hogy akárhányszor odamegyek egy masterhez, megnyomom az első szöveget és csak egy üzenetet kapok:
. 5 .
A végén ott az OK gomb, és annyi. Mitől van és miért nem tudok skilleket tanulni? -
#475 bazzeg, ez kva kicsi :) nem sokmindent lehet kihozni belole :)
ilyesmi??
-
#474 Kösz. -
#473 16*12... kibaszott kicsi :) -
#472 telepitsd ujra, es allits be nagyobb virtula memoryt
-
#471 hol lattal logoalapokat? -
#470 "nev uzenet -
#469 Nah igen, Corey-al már összefutottam ::) Jelenleg azért a 10. szint eléréésért küzdök, a fele már megvan. Mit ajánlotok, hogyan lehet gyorsan és hatékonyan fejlődni?
-
#468 a Hardwireden van fent egy uj elozetes...
nem egyszeru sarkany van benne... akkora, hogy ilyet meg nem lattatok :))))
Es ujra osszecsapnak a nepek :) mega brutal... :)
Azt kell mondjam, egyenlore ez a graf stilus, a jatek hangulata, es ugy az egesz jobban bejon, mint a WOW...
Uj Trailer -
Corey #467 njah Crucifix-el már összeruccantam, többiek merre vagytok?:P nincs eg map a game-ben vhol? -
#466 Hogyan kell üzenni? Próbáltam a rendes MMORPG-s /tel meg hasonlók használatával de úgytűnik elég öntörvényű a játék rendszere. -
#465 Laza ok . Sorry akinek nemtudtam jatek kozbe valaszolni de epp busy voltam :) -
#464 talalkoztam egy summoner magussal, hat nem semmi a szornye egy utessel olt barmit