88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#543 forditva kek oda , piros vissza :) -
Des #542 telefloodolod a képekkel a fórumot vazz:)
gori rakd be a ronda hernyós képet!:) -
#541 Es meg egy raadas:
-
#540 kattints a napocskara aztan vedd ki a shout-ot, akkor nem irogatja bele a sok narancssarga krix-kraxot a klan msg-be -
#539 Ferro a malnasban:)
Stonehenge:
A nyilvesszo:
Ossztuz:
-
#538 Ja en is eszrevetem csak az ftp-je volt, de mar megvaltozott:D
Majd este megyek, addig hajozz el szigetre a piros jegy oda, a kek vissza. (Tegnap pont az orrunk elott ment el a hajo, es 20 percet kell ra varni, nagyon idegesito volt.Meg szerezz nekem egy kiraly pancelt:DDDD) -
DooDoo #537 http://www.l2orphus.com/quests.php?id=262 itt vannak leírva küldik... -
#536 Ezt tudom, de már semmi küldit nem ad be. Az emberek faluja környékén vagy? Mert én arrafelé csapongok, majd este kereslek! -
DooDoo #535 Most ölt meg egy szemét gomba, épp a Bring me mushrooms-ot csinálom :) -
DooDoo #534 én is 13-ason nyomom
LVL 8 vagyok, DE varázslónő
-
#533 Én emböör vagyok veranyo neven lvl9, majd kereslek egyébként próbálgatni kell az npcket és egyszer csak elvállaltál vmit, amit a karakterlapon a quest alatt angolul elolvashatsz... -
Corey #532 hm az összes szerver telt jelenleg.. szal mitől is lehet az hogy beszélgetés helyet megtámadja ipsém a npc-t? Milyen karakterrel érdemes nekifutni? -
Akuma-D #531 varázslóval 7. szinttől tanulhatsz varázslatokat, harcossal tanulhatsz 5-től...
Amúgy mindenki az 1-es szerveren tolja, mert én inkább a 13-asra járok oda mindíg be lehet jutni és csak minimálisan lagos. Már 9. szintnél járok, bár ez tudom senkit nem érdekel. -
#530 es valtoztass jelszot mielobb :) -
#529 pff...ne igy linkeld be -
#528 Azet szep ez a jatek:)
-
#527 Közben leesett, hogy azok a kutyasterű izék azok, thx :) -
#526 Magister akarki a barlangban az eszaki epuletben -
#525 kurvasok van a templom kornyeken -
#524 No és Kethyreket hol lehet talalni? :) -
DooDoo #523 6. vagyok... ki az oktatóm? :) -
#522 majd ha elered az 5. szintet akkor tudod megtanulni az oktatodnal -
DooDoo #521 Még1 gyors kérdés: vettem ice bolt könyvet varázslónőmnek, de nemtudom hogy kell használni :) -
DooDoo #520 Ja, de hülye vagyok, felszedte magától.. :) -
#519 dobnak azok, csak irtsad oket a quest itemekhez fog kerulni -
DooDoo #518 De vmi Nepitir fang-ot össze kell a hulláktól szedni... a Ketirek meg nem dobnak semmit pénzen kívül.. -
#517 Ketireket kell irtani, nemtudom miert Nephytir van a kuldetesbe irva... -
#516 :) a kepek hol vannak? -
#515 Sajnos csak delelot vagy delutan (kb 17 ora) utan lehet bejutni foleg az 1-es serverre ahol a legtobb magyar van. De valamelyik serverre szinte biztos hogy be lehet jutni, nem mintha ez sokat segitene:)
Annyira nem lagos foleg 11 utan mar nem veszes, es ne feledjuk taiwan-ban van a server ahhoz kepest egesz jo.
A korea dolog az igaz, de mivel ez eleg korai beta nem sok quest van es el lehet olvasni a neten hogy hol, mikor ki ad questet.
Be kell valljam en is nagyon varom a wow-ot de ez a game egyre jobban tetszik. Meg ebben a korai beta stadiumban is pedig egy csomo skill, quest, szorny stb, nincs benne. Es az igazan jo dolgok majd magasabb szinten jonnek. Lehet sarkanyon utazni, nevelni(!) sarkanyt, iszonyu jo klan tamogatas, klanhaboruk, ostrom stb.
A PvP is nagyon jo meg van oldva a karmas dologgal (ugye tompi:), a vilag is hatalmas, szerintem van akkora, mint a wow.
A legnagyobb hatranya a wow-al szemben, hogy 1. nem warcraft:), 2. nagy a gepigenye, 3. nem lehet tudni, hogy lesz e europai server es milyen lesz a karbantartasa, eventek stb., 4. a questek borzasztoak (lehet, hogy a veglegeseben jobb questek lesznek, de az biztos, hogy tobb, bar nem helyez erre akkora hangsulyt, mint a wow). -
DooDoo #514 Hol találok Nephytir-eket? Dark Elf tutorial küldetése, 4-et kéne kinyírnom, de egyet se találok :) -
#513 ize, Gori, te az ijasz az barki lehet? mert nem emlexem hogy ki kellett volna valasztani vmit, hogy mi akarok lenni harcos vagy ijasz... Amugy mindjart elerem a 10es szintet, akkor majd valasszatok mar be:) -
#512 Én most jöttem az egyes serverről, picit volt lagos viszont rendszeresen szarakodik. Tegnap este mikor elértem az elfemmel az ötödik szintet, kiléptem a nagy fánál, ma már nem enged vissza. Ha betölti, rögtön kidob hibával, máskor pedig töltés nélkül kivág. Radeon 9600am van, minden mediumon...
Asszem kivárom a "normális" nyílt bétát, addig meg próbálkozom. -
#511 Azthiszem én feladom ezt a koreai bétát:
- Napközben nem lehet bemenni a szerverre, mert állandóan televan. Ha mégis sikerül, akkor játszhatatlanul lagos.
- Este be lehet jutni, de akkor már olyan szinten lagos, hogy percekre leáll a játék és állandóan LD-zek.
- Reggel meg mikor végre tudtam vele játszani rendesen, rájöttem, hogy 90%-ban még minden koreaiul van kiírva, így semmit nem értek a játékból. Nem tudok questeket vállalni, elolvasni a tutoriált, beszélgetni az emberekkel, csak szörnyet ölni.
Így azért nem olyan jó, pedig egész érdekes a játék, látszik rajta, hogy élvonalbeli MMO RPG-t próbáltak összehozni a srácok. Régebben jelentkeztem angol bétára, hátha beválasztanak! Vagy végső esetben majd megveszem, de azért előtte jó lenne még vele kicsit huzamosabban játszani. -
#510 Ja és van egy rakat skill pointom, de már nincs semmi amit megtanulhatnék...ilyen se volt még. A másik dolog: ha harcos karim van akkor semmilyen (pl gyógyító) varázslatot nem tudok megtanulni? -
#509 Azaz ma -
#508 Mondjatok már valamit! Na jó jó lesz holnap is:) -
#507 Hát most egy kicsit lelassultam... még mindig csak 8. szinten vagyok, de innen nekem nagyon nehéz továbblépni. Semmi jó cuccom, se pénzem nincs, hogy tudjak venni valami értelmeset. Ilyen 150-200xp-s szörnyikéket tudok csak hatásosan elintézni. Ez normális, vagy béna vagyok? Honnan szerezzuek sok pénzt? Egyik csákó kb olyan szinű lehet mint én, és 450000 értékű kardot akart rámsózni:) Honnan a túróból szerezte. Mondjuk én emberrel vagyok, lehte hogy kicsit rosszabbak a lehetőségek mint mondjuk elfként? -
#506 500 -
Sanca #505 A memoriat beallitottam(1gb-1.5gb), ujratelepitest nem csinaltam meg ,de akkor ujratelepitem. Azt inkabb darkelf fightert kezdek, mer nem teccet hogy magussal 5x haltam 1mas utan(a fopoen az volt hogy visszaestem 1 szintet!:D). Bar most kezdodik a 2. felev, es 35 kreditet vettem fel, szal nem sok idom lesz jacani:( -
Sanca #504 Nekem siman bejott a fung wan:) Csak a warban levo irdatlan lag miatt hagytam abba.