88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Corey #583 meg lehet azt csinálni, hogy egy illetőt az adott szerveren és világban bárhonnan megszólítsunk? tehát pvp area-n kívülről -
#582 sokszor teszed le asztalra a gamet???
mert mikor en eloszro telepitettem, allandoan leraktam, es irtam forumba, meg ICQ, es elkezdett kidobalni, egy ido utan meg mar el sem indult...
Aztan uratelepitettem, es nem teszem sztalra, 1x-sem dobott ki errorral... -
Sanca #581 Fasza, mar be se tolti a gamet. 1bol kilep... Nemertem hogy lehet ilyen szarul megirni az enginet... -
Sanca #580 Amugy ujratelepitettem ezt a szar, a lapozofileom meg 1-3gb... Nektek mennyi? -
Sanca #579 Kurvajo, megin haltam, persze mer kidobott erorral. -
#578 Már leszedtem. Én valszeg megvárom az Eus bétát. Amúgy jó játék csak nekem nincs időm rá. Most:DD -
#577 Már lenyugodtam és még nem töröltem le. Holnap este megint leszek, akkor megkereshettek. -
#576 kitartas, nem 2 napos game ez :)) -
#575 na kellene a torp de ha abbahagyod mind1.. :) -
#574 pipihus :)
-
#573 Kerek még képet a cicáról!! -
#572 Hát én már rég letöröltem és megvárom a normál verziót.
Ennek jó sok oka volt ,de itt a legfontosabb.
UTálom mikor megpróbálják megakadályozni ,hogy Partyzni lehessen. Itt láthatjátok ,hogy se Dwarf se Human nincs. Miért?????? Mert az másik szigeten kezd ahova 12000!!!!! A-ért lehet eljutni. Hát elmennek a .... Majd ha lesz normális Eu-s bétateszt. -
#571 Épp kérdezni akartam milyen PvP rendszere van a játéknak, mire ketten is megtámadtak XP-zés közben. Ráadásul az egyik előtte még kinyírta a farkast, amit ütöttem és lenyúlta a loot-ot. Úgyhogy ebből a játékról köszönöm szépen, de ennyi elég is volt... :) -
#570 Üdv, én még csak ma kezdtem el Lineage-ezni, minden jól ment, nagy nehezen eljutottam 5. szintig, de sehogy se bírok rájönni, miért villog a képernyő közepe feketén. Elég idegesítő tud lenni... nincs valakinek ötlete? Amúgy Radeonom van. -
#569 remélem menti a karaktert mert most lettem 10-es -
#568 belefagytam, most meg nemtok visszamenni:((
-
#567 Nekem jobb elmenyem volt,nekemugrott egy kocsog, futottam bátran mint nyúl...
ez a buta meg üldözött, aztán gondoltam egyet megfordultam, mire ket utesre megpusztult:)))))
-
#566 Most van elegem. Faszért nem tudtak legalább a főváros közelébe egy kurva noPvP zónát rakni ahol nyugisan gyakhatnám a szörnyeket. Kurva unalmas, hogy minden másidik vágottszemű köcsög japó az én skalpomra pályázik (és érdekes módon egyiknek se vagyok több egyetlen csapásnál). -
#565 óóóbazmeg, kilaggoltam, mikor 98%-os lvl 9 vagyok.... na mind1, holnap elerem a tizest! Akkor felvesztek a klanba? Amugykoszi szepen Avidale, megproblok elve kijutni legkozelebb onnan, es elfejlodok lvl 10ig. -
DooDoo #564 Hogy kell whisperelni???? -
#563 lollerballHUN az 1-es szerveren uj tagja a magyar kolonianak:)
-
#562 Na ma egész jó volt a szerver, úgyhogy megkockáztatom, hogy esetleg komolyabban játszak a játékkal.
Egyes szerveren nyomom egy Torpike nevű törpével harcossal. Hajlandó vagyok felvenni azokat a skilleket, amik a klánnak kellenek, úgyhogy, ha úgy érzitek szűkség lenne rám, akkor keressetek meg a játékban. -
#561 Lineage 2 kiraly oldal
kuva jo kepek vannak az oldalon, es egyeb tippek trukkok, csak nem erteni az egeszet :) -
#560 a klan tagjai :)
-
#559 Stranger majd gyere találtam vmi lvl9 küldit vmi kardot ad, csak egyedül gyik vagyok hozzá:)
-
DooDoo #558 Sima elf lett, varázsló, DooDoo néven most lvl4, de gyorsan nő még, ha bevesztek, akkor whisperejtekek rám, én nemtom hogykell :) Most küldiket csinálok -
#557 ja es az 1. szerveren jaccunk -
#556 Egyenlore lvl 0-as a clan igy a max letszam 10fo , van meg 3 kiado hely es azer kene torpe meg orc hogy konnyeb legyen tovabb lepni, lvl 1-en mar 15 fo . Darkelf eddig 4 van.
-
#555 Most kimondottan jó az elérés (kopp-kopp-kopp) -
DooDoo #554 Ha csinálok egy Darkelf varázslót, azért bevesztek? :) van egyébként darkelf a csapatban? -
Akuma-D #553 de én azzal vagyok megyek is fel 13-asra -
#552 Nekem törpém van (Torpike), csakhát ugye nem nagyom erőltetem a játékot mostani állapotában. Na mind1, majd meglátjuk. -
#551 Sracok aki uj karit indit vagy kis lvl es ujra kezdi, meg a klanba is beakar lepni pls torpe karit csinaljon kovacsolas tulajdonsaggal Create Item, Search (hulla loot) etc. Ami jol jonne meg egy orc szinten tanknak :) thx.
eddig a klanba:
FerroHUN , melee lovag nagy def, tank:)
Tomper defensive magus (group heal,etc)
Avidale offensive magus
Gori bow
Laza tor (hatbaszuras)
Kferi melee tank
DesHUN mixed , bow & melee
kene: torpe, orc -
Gumbo #550 NEKEM IS KELL SÁRKÁNY!!!!!!!!!!!!!! -
DooDoo #549 13-ason nincs senki Darkelf? -
#548 Beszaras ez a game:
"the quest gives you an egg
from this egg you can have a little dragon that will be like your pet (you have to take good care of him and feed him)"
kep
"then if you took good care of your little dragon , he may grow up and becomes a mount/pet :"
kep
"then when the dragon is old enough (and that you took good care of him) : "
kep
"and you may even fight with him if you have a ranged-attak weapon or use magics (here : fighting an other young blue drake): "
kep -
#547 sziasztok!
tokoltem egy rendet, de mar nem birom, feliratkoztam a betara, s meg sem enged , cd-key-t ker ? aaaaaaaa -
#546 Jolvan tudom mikor fogok en tobbet tokolni a screenshotokkal, ezentul des fenykepez es o is megy elol:D -
#545 pontosan ilyen pokok elol futottam 20 percig...
kurva idegesito amug yhogy ti ott elol vagytok 13ason en meg csak 9esen es mindig levagyok maradva es egyedul kell mennem:(
amugy ilyen macik hol vannak? -
#544 a lap aljan ottvan :)