88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#663 baszodj meg:P
nincs kedvetek osszedobni nekem egy jobb kardra?:D -
DooDoo #662 Ja, én is addig voltam, összes szerver Down lett :( Bár jobb is, nemtudom hogy mennék ma melózni, ha nem haltak volna le :) -
DooDoo #661 12.-es Orc fighter lettem, tegnap Du. kezdtem, hajnali 4-ig nyomtam :D ma sajna melo, de holnap korán reggeltöl ölöm a mocsok darkwing bat-eket :) -
#660 Az oké, receptem is van, de például nem tudom a hozzávalókat, mert minden koraiul van. És például hozzávalókat honnan szerzek? Éa, ha megvanak, akkor hogyan csinálok tárgyat belőle? -
radical@work #659 Kösz sincs az atihoz. Ott dob ki ahol túl sokan vannak. Darkelf városközpontban és hasonló helyeken. Azt vettem észre hogyha lassan megyek nem futva és apránként fordulok akkor nem csinálja, mert nem kell egyszerre annyi adatot mozgatnia. -
Maneater #658 Egy kezdő harcos meg egy nem kezdő elment pókot vadászni. :) -
#657 Nahhh Laza, megvan a 10. level... potom 10-15 ora kellett csak hozza (abszolult nullarol - letoltessel egyutt... :DD) :D De most kilepett a szerver es nem is enged vissza... elleptek biztos... :D :C -
#656 Tuti hogy nem az Ati miatt dobál ki.Nekem MX440-em van és ugyanez a helyzet. Nálam viszont csak a dark elf faluban csinálja. Szerintem azért, mert ott mindig túl sokan vannak, szerintem valami memória kezelési gondja lehet. -
#655 nekem is ATI-m van...
eloszor engem is kidobalt, de ujratelepitettem, es azota fajan megy :) -
#654 beujjitottam par cuccot :)
-
#653 bazz, ma hallottam, hogy egyesek LOw detailon jatszanak...
valamelyk csodalkozott, hogy van aljnovenyzet ha felnyomja highra :))))))))
-
Des #652 csak a faluban fagysz? -
Sanca #651 Lecsereltem az omega driverem catalystre, de igyis kidob neha(faluba percenkent). Szal ez vmi ati ellen iranyulo terrorcselekmeny lehet. Nvidia -
Sanca #650 Igen, persze hogy arra gondoltam:) -
#649 tenyleg?:) -
#648 quest itemnek mindek akarod tudni a tulajdonsagat, azokat ugyse tudod hasznalni...
sztem te arra gondolsz, hogy azon targyak tulajdonsagat, amelyeket a kuldetesek fizetsegeul kapsz, ugye??
azoket sem tudopd elore, de minnel nagyobb szinthez van kotve, annal ertekesebb -
Sanca #647 ugyertem hogy a quest itemek(amiket meg nem kaptam meg) tulajdonsagai...:) -
Sanca #646 Az melyik ful? -
#645 BAL EGERGOM, KLICK -
#644 GYEREKEK, MINDENKI FULLON JATSZA A JATEKOT, MERT EGYEBKENT OLTARIAN GAGYI A GRAFIKA :)
FULLON PEDIG GYONYORU :) -
#643 kell recept, es darabok (pl Wind staff recipe, Wind staff head, stb) -
Sanca #642 Allitolag a torpok tudnak ilyen teren ugykodni, de tobbet nem tudok. -
#641 Van Create Item-em, hogy kell használni? -
Sanca #640 Gori, majd irsz ha leszel? Mer megleptem vegre a lvl10et:) -
#639 13-as serveren aki van, az menjen quakeneten ircen a #wow.hu-ba ott van meg kb 10 magyar, aki ott nyomja...
mellesleg en penteken megyek egy hetre sitaborba, utana meg lehet mar megvaltozik egy ket dolog... -
radical #638 Na végre elértem LVL 9-re. Ork skacok holnap is gyűljünk össze! -
Sanca #637 Honnan lehet megtudni a targyak tulajdonsagait? -
#636 gyerekek, hogy az Elf kollegaim se maradjanak ertekes fegyverektol mentesek, par quest, ami fegyvert ad :)
LVL 5-10
Quest:
1. Talk to Sentinel Kendell at the southeastern exit of the Elven Village. He will assign you an orc chief to kill.
2. Find and kill the assigned chief and retrieve the Kaboo Chief Torc1:
- #1 Kaboo Chief Uoph. Near /loc 21000,41000. Southwest exit to crossing, then north and east.
- #2 Kaboo Chief Kracha. Near /loc 34000,62000. Southwest exit and head south.
- #3 Kaboo Chief Batoh. Near /loc 29000,79000. Near the Elf dungeon.
- #4 Kaboo Chief Tanukia. Near /loc 21000,57000. Soutwest exit to crossroads, look southwest.
3. Return to Sentinel Kendell with the torc1. He will assign you another chief to kill.
4. Find and kill the assigned chief and retrieve the Kaboo Chief Torc2:
- #5 Kaboo Chief Turel. Near /loc 40000,69000. Southwest exit, head due south and cross the river.
- #6 Kaboo Chief Roko. Near /loc 33000,79000. West of the lake, east of Elven Dungeon.
- #7 Kaboo Chief Kamut. Near /loc 46000,89000. Southeast exit, all the way around the lake to south side.
- #8 Kaboo Chief Murika. Near /loc 57000,77000. Southeast exit, cross 2 bridges, 2nd ruins on left.
5. Return to Sentinel Kendell with the torc2. Receive Red Sunset Sword or Staff.
LVL 10-15
Quest:
1. Talk to Sentinel Knight Alberryus, he is out in front of the main building (with trainers) in the Elven Village. He will give you Alberryus's Letter.
2. Give the letter to Master Cobendell in the main building. He will give you the Evergreen Amulet.
3. Hunt Dryads (lvl 13 passive) and Dryad Ribes (lvl 14 passive) until you collect 10 Dryad's Tears. You can find then by following the southwest village exit just past the crossroads on the left, or out the southeast exit and across a couple bridges.
4. Give the 10 tears and amulet to Master Cobendell. He will give you 5 Cobendell's Medicines.
5. Deliver the medicines to Sentinel Knight Alberryus. He will take one of the medicines, and ask you to deliver the other 4 to other sentinels.
6. One to Sentinel Gartrandell, on the same platform as Alberryus.
7. One to Sentinel Veltress at the southeastern village exit.
8. One to Sentinel Berryos at the north village exit.
9. One to Sentinel Rayjien at the southwest village exit.
10. Return to Sentinel Knight Alberryus. Receive Sentinel Sword or Staff.
-
#635 GH be van tervezve ofkoz. BG-DA2 viszont az első részből okulva nagyon messzire el lesz kerülve. :)
Egyébként nem sokáig kötnek le engem ezek, sőt semmilyen játék nem tud lekötni huzamosabb ideig, csak az MMORPG. Úgyhogy amint lesz LineAge-ből épkézláb verzió, odaragasztom magam az egeremhez. :) -
#634 nyomjad a Castlevaniat, az hasonlo mint a DMC, csak ugyebar a Konami veves osjatekabol keszult folyatatas... nagyon jo hangulat, porgos akcio, kirr grafika :)
Ghosthunter pedig alap :)
nem beszelve a Baldurs Gate Dark Aliance 2-rol... :)
egy ideig nem latunk itt viszont ugyerzem.. :))))))) -
#633 6-7 óra? Ne keseríts már el! Majd többször nyomom végig. :) -
#632 Devil May Cry-rol beszelsz?? most kezdted?! :)
Nem kell aggodni, 6-7 ora a vegigjatszas, es mar johetsz is vissza... (2. resz kb4 ora/karakter, azzal sem lesz gondod :) -
#631 Hello arcok.. latom duzzad a topic... nem gyozom olvasni a hozzaszolasokat.. :)
sajna a heten ugyeletes vagyok, igy le fogok maradni par lvl-el... de jovoheten szabin vagyok ;P -
radical #630 Madfox és Tonitrus, "greenie ...(üzenet) paranccsal lehet válaszolni a kérdésekre... -
#629 No azthiszem mégse fogok vele komolyabban játszani, mert néhány éves kullogás után, ma bekopogtatott hozzám a DMC és az most jobban leköt. Hébe-hóba leszek azért, sz'al, ha lesz felesleges hely a klánban akkor jönnék, de inkább olyat vegyetek fel, aki hasznosabb tagja tud lenni a közösségnek. Ha lesz normális nyelvű béta (US vagy EU), akkor majd belevetem magam a játékba normálisan. :) -
radical #628 chill flame van egy. -
HUaRC #627 Ha valaki talal amulet of murmul1/chill flame/meg valami night(orc spellekhez),az ne dobja el,amjd atveszem -
HUaRC #626 Krishaak neven talalsz meg(lvl10,mage).Most epp amuleteket gyujtogetek a spelljeimhez,nameg SP-t 8) -
Sanca #625 Hat a magas szint az egyenfuggo:)) Es en is kissebb szamu serverrol beszelek, amire barmikor feljutok, nehogyma en fuggjek a servertol, lol. Szal en most a 13as serveren tolom, asszem a regi arcok kozul is van vkinek ott karija. A ping egesz korrekt erzesem szerint olyan 400 lehet most, talan kevesebb is. -
Maneater #624 Akkor hova kell menni? Kéne valameik kisebb létszámokat látott szerveren magas szintű karit csinálni.