88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
radical #703 Hogyan és mennyiért lehet klánt alapítani? Nincs valami angol nyelvű helpsite? -
radical #702 Hogyan lehet gyorsan utazni a városok között?
Hol lehet ork questeket felvenni? -
#701 Kivancsi vagyok hogy EU-bol is :)
Lineage 2 - With Bonus Disk - es garantalt reszvetel az USA betaban... -
#700 de ahhoz, hogy Dragon Foodot szerezz, vagy tudj venni, meg kell csinalnimegegy kuldit :) -
#699 basszus, Dragon Egg Questhez lvl35 kell...
Elvileg benne van a Taiwani Betaban :) -
#698 Ember faluba en is voltam mar... ott egyaltalan nem szaggatott nekem, bar kevesebben voltak, mint Elfeknel -
#697 nekem friss faszam beallitott XPm van, P4 3G, 512 400Mhz-es Ram, R9600Pro kartya... es faszan megy... highra pakolva...
a varosban mondjuk akad, meg neha kint, de ez mar csak a lagnak tudhato be...
ha jo a ping, minden fasza... :) -
#696 bazz, azt kerdeztem, hogy ember karakterrel vannak e... :) -
#695 azthiszem hogy 1-5 GB kozott, de majd otthon megnezem -
#694 Catalist... -
HUaRC #693 Nah,nyugi van 8)Utana neztem a dolgoknak,arra a kovetkeztetesre jutottam,hogy (1)Ismeretlen X osszetevo meggatolta a venti forgasat-erre utalo nyomot nem talaltam- v. (2)AGP slotbol kiemelkedett egy helyen a VGA csatlakozoja,es ez vezetett a veletlenszeru X osszeomlashoz 8) - a tulhuzott VGA rogzito csavart eltavolitottam, a helyzet stabilizalodott - Helyzetjelentes GPU:47C / Mem:45C
8))) Huh ez meleg volt (Szo szerint 8) -
Sanca #692 Az egeszseges, kicsit jobban vigyazz sztem a gepedre:)) -
#691 Én se birok visszamenni:(((((((((((((((((((8 -
HUaRC #690 Na ba***meg most nezem, tuner program 76 fokot jelez VGAnal GPUes Mem. homersekletre, a venti meg 0 fordulatszamon...bazzeeeg..na minnya szet is robbantom a gepet. -
#689 nem tudok csatlakozni az egyeshez
-
Sanca #688 Hmm:) Hat akkor eddig nem sok hasznat vettem:) Ugylaccik akkor nem a vga-m miatt van a gaz. -
HUaRC #687 ATI Catalyst driverekben (3.8 v 3.9-tol kezdve)default benne van/bekapcsolva. -
Sanca #686 Hat engem ezzel a karesszal meg csak ebbe a jatekba dobott ki...
Amugy ezt a vpu recovert honnan lehet leszedni? -
Sanca #685 Aha, akkor megproszalok beszerezni meg 256 ramot:) -
#684 darkelf harcos, de amugy en holnaputan megyek el egy hetre sitaborba, akinek nincs kedve az elejetol kezdeni az irjon mailt, folytathatja a karakteremet en 1 hetig ugyse leszek, addigra ti meg ugyis elhuztok es lehet meg is unjatok mar.
Darkelf harcos vagyok lvl 10, kegyetlendurvanagyonultraszexi latex cuccban vagyok:D -
HUaRC #683 Mellesleg neha engem is kidobal,de nem ujdonsag Radeon8500 mashol is ki szokott dobni szepen...De 3.8catalyst ota VPU Recover vissza is rak a jatekba,nem fagy ki csak, kiirja hogy Radeon hiabt okozott...Errol tudtok valamit?regen nem csinalta ezt(kb 4honapja tapasztalom)..valami megoldas?Lehet tulmelegszik?(50-58C korul szokott lenni), vagy directx9 es catalyst kombot nem szereti?Tanacsok? -
#682 A memoigenye eleg nagy, esetenkent kb 750MB-nel kezd kiakadas nelkul menni (+swap is jo (csak lassu ;) )). (mindenfele forumokrol "agyalt" info).
Kicsit volt idom utanaolvasgatni a dolgoknak (hianyzott par letfontossagu info) es talaltam egy eleg korrektul osszerakott oldalt:
http://lineage2.universalrealms.com
/ha volt mar bocs/ -
#681 1200-es Duronnal gef3-mal 512 SDRAM-mal gond nelkul fut, ritkan szaggat, de lehet hogy csak a server miatt erzem.
1024*768 full
Hancurmanci!
Meddig voltatok tegnap? -
Maneater #680 Mindekettő. -
Sanca #679 Aha. Ez a gondnelkul fut az azt jelenti hogy nem dob ki, vagyhogy egyaltalan nem szaggat?:) -
Maneater #678 Sanca szerintem netes gond. Nekem egy P4 1800 Radeon9600XT 512MB ram van és gond nélkül fut. Még az emberek főterén is gond nélkül járkálok. (pedig ott mindig legalább száz ember van) Mégvalami. Itt az emberek szigetén fejlődgetünk és hamarosan elindulunk a nagyvilágba. Már négyen vagyunk. DagoHUN, veranyo, StrangerHUN és jómagam Hancurmanci. -
HUaRC #677 Nah most jottem meg, most meg megyek L :( olyan 5korul erek haza, ha valaki akar majd jojjon expelni a "köruthoz" (deneverek,evileye,wolfik stb...) amugy lvl 11. Orc mage lennek... -
Sanca #676 Aha. De ez hardweres problema nem? Vagy esetleg a netes kapcsolattal lehet a gaz? -
Sanca #675 Engem elf faluba is kidob. De nem vagom mer eleg tapos a gepem. Sot, neha mobolasnal is kibob(azmiatt haltam eedig vagy 5x) 2000+, 9800pro, 512 ram, 8 caches vinyo. Szal max az 512 ram lehet a gyenge lancszem, de sztem elegnek kellene lennie. A rendszert meg a minap tettem ujra. -
Sanca #674 En vagyok, most megyek jacani -
Sanca #673 Meg mennyi a lapozofile-od pontosan? -
Sanca #672 Milyen dirvered van????????????????? -
#671 emberek vagytok??
-
#670 mivel a japan open beta most indult, az usa es eu kesobb lesz, igy eleg valoszinu, hogy meg kb fel evig ingyen lesz :) -
#669 mivel vagy gecco??
minden kasztnak vannak fegyveres kuldetesei -
#668 Most latom csak, eltuntek indulaskor a szerverlistabol az infok...
...csak szamok vannak. Talalkozott vki hasonloval? Eleg lutri igy napkozben jatszani.. :DD -
#667 valoszinu meg par honapig ingyenes marad -
#666 Tudom, hogy kimaradtam sokminednből, de meddig is lesz ingyenes? Azért érdemes leszedni?
Sürgősen válaszoljon valaki! Kérem szépen. :) -
#665 ha nemmukodik szoljatok, nem teszteltem masik gepen. -
#664 itt az autologin, lusta embereknek
automatikusan beirja a felhasznaloneved/jelszavad, addig probalkozik amig be nem enged a szerver.