88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Jockey
    hali ismet
    van egy kis gondom
    megcsinaltam a telepito segedlet alapjan mindent, viszont amikor a kicsomagolt konyvtart kene atneveznem, mivel ilyen krix/krax ezert azt nem engedi atnevezni, igy nem is pecseli fel magat
    korabban kert volna a windows cd/t hgy telepitse ezt a nyelvet, de olyanom nincs atm
    nem lehet ezt valahogyan netrol letolteni? ezt a taiwany nyelvet vagy mit?
  • blunt
    Csak nekem nem megy a Bartz? (Elso server)
  • lwb
    qrva jó... valahogy sejtettem. tele van minden keltirrel... köszi! :)
  • radical@work
    hibás a szöveg. keltireket kell lenyomni
  • lwb
    Hali! Beregeltem én is az 1-es szerveren van egy karakterem, de mindjárt az első questnél elakadtam. Nem tudja valaki mégis merre a fenébe vannak azok a Nepyltirek vagy mik, amiket le kell verni a darkelf varázslónak?
  • MaDFoX
    hehhhe hulye kerdes de a gatekeepernel melyik krixkrax mit jelent?? (miert olcsobb egyik a masiknal?) Errol kene doksi!
  • Sanca
    5g nem is lehet, a max az 2^12, azaz 4g.
  • Sanca
    Aha kosz. Ja, latom, a file neveben valoban az van, viszont ahol neztem januarinak irta. Ez amugy fenn volt, es ezzel se ment jol.
  • Laza
    kilepek a jatekbol, es latom, hogy low virt memoryt jele a gep... megnezem, es bazz 1500-on volt a max... :)

akkor ugrott be, hogy az elozo rendszeremen volt 5G, es elfelejtettem felnyomni...
    ahhioz kepest jol ment :)

felnyomtam 3G-re...
  • Laza
    Sanca fijju, egyebkent latod, hogy ez decemberi :)
  • Laza
    4.1-van nekem is... a 7,97-es csomagbol telepitettem...

wxp-w2k-catalyst-7-97-031212a-013118c.exe

egyebkent a 4.1-es fent van adrivers.hu-n
  • Mage
    van a jatekban valami térkép?
    sötételfnek hol van mágus tanítója a starthoz képest?
  • DooDoo
    na, mi a helyzet???
  • DooDoo
    azert probald, vagy mittomén..
  • DooDoo
    Mertnem? mitcsinal? :(
  • radical
    Baze kifagytam, es nemtudok valami miatt visszajönni.
  • Sanca
    Kosz, de ez csak a 2d verzio amit irtal. Nekem a Catalyst verzio kene(nalam ez 04.1). Vagy azt is megkoszonnem ha fel tudnad tolteni nekem.
  • Laza
    nahh, kicsit atneztem a fegyver adatbazist, es nem keves harcieszkoz van, tobbseguk nem pite arakon :)
  • DooDoo
    madfox gyere be, ittvan greenie, bevesz klanba
  • MaDFoX
    :D az ilyen helyzeteket elkerulendo, illetve a kolandozobb lelkuletu jatekosoknak (mint en is, akit vegigkergetett egy grizzly a pokok kozott lvl 4-en... :D ) hasznos info:
    Ha kijelolsz egy lenyt, akkor a felso ablakban megjelenik a neve, a szine alajan eldontheto mennyire gaz megcsapni:

-sotetkek: tobb mint 8 szinttel alattad
    -vilagoskek: tobb mint 5 szinttel alattad
    -zold: tobb mint 2 szinttel alattad
    -feher: nagyjabol a szintetdnek megfelelo
    -sarga: tobb mint 2 szinttel feletted
    -lila: tobb mint 5 szinttel feletted
    -piros: tobb mint 8 szinttel feletted
  • Ferro_TwL
    Nagy batran elindultunk egy izmosabb kornyekre:

Aztan rajottunk, hogy ehhez csirkek vagyunk es inkabb haza teleportaltunk:D

• Maneater
    Nah amint lehet én megyek gyakni. Jöttök 1-es re?
  • krob
    Egyébként én beléptem 1/2 3 óra óta vagy 6szor, de egy dög után ki is vágott:)
  • krob
    Mindenesetre ha valaki vált az szóljon, hogy ne várjuk hiába...
    Egyébként szerintem ha full akkor szinte mind full, ha nem az pedig kiszámíthatatlan, hogy éppen melyik lesz normal vagy jobb.
    Nem beszélve azokról, akik most fogják kezdeni, vagy hasonló meggondolásból váltanak servert.
  • Dagobert
    Huh, most tényleg lehetetlen belépni az 1-es szerverre,meggondolandó az áttérés egy másikra, addig amig nem érünk el egy olyan magas szintet ami már fájna ha otthagynánk. Most hányan vannak magyarok az 1esen és hányan a 13ason? Amúgy ha minden igaz a 12es szerveren tömörül a legtöbb amerikai,angol meg nem taiwani.
  • Maneater
    Tegnap éjfélig maradtam. Te meg meghaltál és egész úton őrizgettem Dagot mert mindenki ráment. Nem tudom hogy mi baja minden szörnynek Dagoval. Mehetnénk hajózni majd ma. És én most 5-től leszek fent.
  • Stranger
    Mostmi a téma? Megyünk hajókázni? Meddig nyomtátok tegnap?
  • HUaRC
    Egyebkent az orc kollegaknak uzenem en lennek, Krishaak...
    Heavy armorhoz annyit,hogy 'orc mage' mar 14lvl-n megkapja a heavy armor specializalodast...(alapbol robe,es light armor van...magusnal)
  • Dagobert
    Ja, én lvl12 szinten vagyok most. A többiek nem tudom pontosan milyen szinten vannak. Maneater most lvl8 vagy lvl9.
  • Dagobert
    Úgy 11, fél 12kor a többiek.Én szoktam legkésőbb kilépni éjfél körül.
  • krob
    ja és hányas lvl-en alltok?
  • krob
    meddig szoktatok maradni?
  • Dagobert
    Ja, azt már el is kezdtük hárman, miután kiléptél. Már megvan két spirit. Csak a vérfarkas hiányzik és megvan a bot.
  • krob
    Ehun e:
    koldusmáguspálcika
  • krob
    Egyébként láttam egy human mage küldit, ha akarod megcsinálhatjuk, olyan máguskoldusbotot ad vagy mit :)
  • krob
    Tudom, kikövetkeztettem, még ha bunkó fighter vagyok is
  • Dagobert
    Ez így igaz
  • Dagobert
    Gondoltam ma még összehozzuk neked a hiányzó szintet és utána megyünk. Olyan sok már nem kell talán. Lehet hogy én is bejelentkezek ha tudok. Akkor én is egyedül megyek egy kicsit, megoldok egy másik küldetést, ha nem túl erős. Majd ha megvan a 10es szint, szóljál.
  • Maneater
    Ez így nem teljesen igaz. De ha nem tudnád én vagyok Hancurmanci. Belépsz én nekedugrok.
  • toMpEr
    akko rirja ide, ha alttabolsz.