88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #823 Nem kotozkodom, csak csodalkoztam elejen hogy neked engedi 5G-t:D -
#822 marmint jo sokra, de nem toom mennyire :) -
#821 na mivan Feco, bedugtad ide is az orrod :)))) -
#820 nem emlekszem pontosan :)
de felnyomtam... :)
most mitet kotoszkodol... -
Freeeee #819 En olyanra gondoltam hogy pl:olj le 40 farkast,es a koponyakat vidd vissza amiert utana penzt kapsz. -
Sanca #818 Hat a tobbseg vagy xp, vagy penz. Es annyi ido alatt, amit a kuldikert elbaszok 5x annyi xp-t/penzt szerzek. Meg elejen uncsik is a questek, bar kesob lehet jobbak lesznek. -
Freeeee #817 Szerintem pedig megerik,mert az xp melle meg jo sok penzt is kapsz,es nem lesz olyan unalmas,mintha csak az xp-re mennel.
K.feri 69 -
#816 Bemegyek én is 13-ra... -
Freeeee #815 Sziasztok en is 13 ason vagyok,orc karival.Zuzmaraval most talalkoztam.Az egyes szerver mar ugy idegesitett,hogy inkabb abbahagytam. -
#814 Én csak lev4-es vok. Ember fghter...
Hogyan lehet trainelni? Szimplán keresek egy trainer és beszélek vele v. valami extra parancs kell, mint ultimában? -
#813 no 13as szerveren vagyok 9es orc fighterre, kferi-l mar talakoztam is:) csak o 13as sajna, igy nem kapok xp/t ha groupolunk sajna
ez amugy eleg szopatas de mind1
jah karim neve: Zuzmara orc kislany nagy csoccsel:) -
#812 De honnan ismerem fel? Ki lesz írva, hogy shop? Mert ha az is taiwaniul van, akkor ... :( -
Sanca #811 talan jarj korbe... -
#810 Embereknél hol van bolt a városban? Csak azt a rohadt warehouse-t találom állandóan... -
Sanca #809 Hat az adena reward alapu questek nagyon de nagyon nem erik meg. -
#808 HUaRC sztm leggyorsabban questekkel... :)
Nezd meg oket a http://lineage2.universalrealms.com -n...
(tegnap mekkorat szivtam... :) ) -
#807 Olajszőkítés, borhamisítás, spontán privatizáció. :D -
#806 Van mircem... Megcsekkolhatom, de nem sürgős a dolog. Úgyse most megyek fel jáccani. -
Sanca #805 En ugy vettem eszre, hogy mobolni kell, akkor jon a legtobb. A masik lehetoseg hogy olyan questeket csinalsz, amik rewardja item, es azokat eladod. - http://lineage2.universalrealms.com/ - itt nezhec ilyen infot. -
Sanca #804 Hat akkor jobban jarsz, ha leszec 1 mirc-et, felmesz irc.sote.net -re, es ott #wow.hu szoba. -
HUaRC #803 Hogy ill. hol lehet sok penzt keresni viszonylag hamar...???Plz help! -
#802 Erre gondoltam, köszi. Szóval, aki 13-as szerveren van, az keressen vagy adja meg a nevét és keresem én. -
Sanca #801 Embereket mint human race? Azok 1 szigeten vannak.
A tobbi magyart pedig legkonnyebben itt, a forumon. A forumozok leginkabb 1-es szerveren, quakenetes arcok #wow.hu -rol meg 13-as szerveren vannak.
Ilyen friend list asszem nincs jatekon belul, szal ha tobb magyarral akarsz 1xe beszelni, a clan//guild az 1etlen megoldas. -
#800 Hogyan találom meg az embereket? Hogyan találjam meg a többi magyar játékost? -
Sanca #799 Amugy ugy nez ki megjavult az allando kidobalasom a gamebol. Valszeg ugy, hogy negyedszerre!! raktam ujra a gamet. -
Sanca #798 Most jo nagy ping van, ilyen 2000 korul -
Sanca #797 varinal:7, 14, 20
fighternel:5, 10, 15, 20 (ha jol tom) -
#796 Radical mi ujsag be tudsz maj jonni? -
#795 én pl. most bem1ek -
#794 Orkoknal a Seer ad magia skilleket (nem tudom a tobbi fajnal is igy van-e, valoszinu igen).
Uzenni a jatekban tobfelekeppen lehet, a whisper ami nektek kell, nevreszolo. ;)
"nevakinekirniakarsz uzenetamitmondaniakarsz
(szoval: idezojel cimzett uzenet) -
#793 ez a baj hogy en se
en influenza tavpenzen, vagyok, majd be be kukkantgatok ide, ird be ha online leszel, azt kitalalunk valamit:P -
#792 kk, van par sp pontom mar
kinel tudok skillt tanulni? mondjuk mind2 eset erdekel, mind varazslo mind harcos -
#791 Én Derran kari néven vagyok a 13-ason. De most nem vok online. Ha leszek, üzenek, bár azt nem tudom,hogyan kell üzenni. :P -
#790 Jockey: Varazslonal lvl7 harcosnal lvl5.
Ahhoz hogy skillt tanulj kell majd SP-pont, jo sok... :D -
#789 tomeg:
http://lineage2.universalrealms.com/PicturesLineage2/gl-0195.jpg -
#788 no rendbe vagyok, van egy elf varazslo karim meg egy orc harcosom is, 13as szerveren
orc harcos: Zuzmara
elf varazslo: Csiribi
ha online valaki 13on uzenjen mar ram pl:)
kerdesm kovi: pl elf varazslonal mikor kapok uj spellt? lvl5os vagyok, de meg mindig ugyanazt tudom hasznalni
kerdes ez orc/ra is, nemlesz valami style amit tudok hasznalni? -
#787 rakjatok be ma' valami nagy tömegjelenetet egy városrol vagy ilysemi.. nemtom elkepzelni hogy tobbszazan nyüzsögnek virtualisan egy szerveren, pedig filinges lehet ! -
Sanca #786 Nekem wincomanderrel nem ment, en is panikba estem, de explorer siman atnevezte. -
#785 egy erdekes summon
-
radical@work #784 Windows Commanderrel (6.01) de még explorerrer is tök simán át lehet nevezni.