88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#943 :) vitess vkivel tleportot stranger tudna meselni...
igaz? -
radical #942 van. scroll of escape. -
Zoidberg #941 Hali.
A 13-as szerveren nyomom ork harcossal, de most megszívtam kissé... valami megoldás arra, ha a tengerbe estem és kimászni nem tudok? -
#940 Estére lejön a japán beta, human fighterrel leszek ismét, paladin irányba akarom terelgetni. Addigra remélem eldől melyik szerver lesz a legjobb. Ja még egy fontos kérdés: ugye van angolosítás hozzá?? (mármint a japánhoz) -
#939 OK megoldódott, de meég most sem tudom mi baja volt -
Sanca #938 Valtozott a helyzet. Jelenlegi allas szerint 6oson leszunk. -
#937 aki jon japanra a 3.-as szerverre jojjon -
#936 Nagy betuvel kezd, ne legyen benne szam es 4 karakternel hosszabbb legyen es probalj tobbet is ki. -
#935 valamiért nem akar összejönni ez a regelés, a végén mindig kiír egy hibaüzenetet. Amikor beírok egy felhasználónevet, mindig beugrik egy kis abla, benne a felhasználónévvel, alatta meg kriksz-kraksz. Mit csináljak? -
#934 percek:)?????
pillanatok...
-
#933 Igy jartam en is, de maradok meg kicsit...
Percek alatt disconnect:( -
#932 Na jolvan, mostr lett elegem a taiwani betából. Minden város közepén kidobál, szerver dugig van, ráadásul ha vissza is megyek 2 perc múlva megint kifagy. LV13-as human fighterem van, hát asszem most elbúcsúzok tőle és kezdek egy újat a japó szerveren. -
#931 friend list segitseg -
#930 Des gyere irc -
#929 a japanba van friendlist:
/friendinvite [person's name]: Invites the person to be a friend.
/frienddelete [person's name]: Deletes the person from one's friends list.
/friendlist: Displays the information for friends on one's list. [Online/offline status]
-
Des #928 ferro énis pont ork sámánon gondolkozom:))
-
#927 Na meg 6 es fel ora es lejon:d
-
#926 en gondolkozom egy orc t72 en :) -
#925 irc.extra.hu , #l2.hu -
#924 Vazze nem akarok tank lenni akkor leszek egy ork magus:) -
#923 sztem eloszor kell egy droid leader :)) -
#922 tolem lehet irc csati. #l2.hu azt kesz -
#921 de akkor tank leszel azt tudod ugye? :) -
#920 Arra kene, hogy megbeszeljuk ki milyen fajjal milyen kaszttal lesz. En ork harcoson gondolkodom nagyon, vagy egy human mage-n csak azzall at kell hajozni, ugyhopgy ork harcos valoszinubb:) -
#919 folosleges, azt nem lehet visszaolvasni, ha valaki kesobb jon esetleg, megint le kell irni, stb. -
#918 Kene gey irc csati dumalni! -
#917 enis maradnek darkelf magus, de az nemjo, ha mindenki marad, ork meg torpe mindenkeppen kene szerintem -
#916 En ork vagy ember vagy torpe es szivesen lennek varazslo legyen mas a tank:)
Tenyleg ork harcs csak monk lehet? -
#915 de meg filozok, kene vmi irc csenel ahol meglehetne beszelni -
#914 Part 2:
LETOLTES:
Lineage 2 japan beta 1.2 giga
Koszi cica:) -
#913 en bowos maradok -
#912 akkor ki milyen kaszt akar lenni? -
Sanca #911 En azt sem tom hogy kell felrakni ezeket a kirxkrax keszleteket:) -
#910 Egyebkent mi az ujdonsag ebben???? -
#909 koszi de sikerult elirtam vmit :) -
#908 en felmentem valami japan oldalra aztan onnan kimasoltam par japan hulyeseget -
#907 ha nemsikerul, akkor regelek en szivesen -
#906 jo folrakom ezt a szutyok kari keszletet -
#905 letoltes -
#904 hm nkm vmiert nem csinal accot