88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Stranger
    Lejött:)
  • Stranger
    Na most akkor mi leszel?
    Én is gondolkoztam az orc-on, de valahogy nehéz azonosulni egy nagy batár, büdös állattal:)
  • Gumbo
    én majd az USA bétában fogok bekapcsolódni. előre közlöm, hogy varázsló leszek :)
  • krob
    Haaat en megis torpe leszek
  • Gorii
    3 as serveren csomo angol van
  • Sanca
    Kene mellen japo betaba 1 de mage, hogy tudjon gyogyitani:)
  • Sanca
    Azt nem tok. Keress ra hogy mirc.
  • Gorii
    3 as serveren vagyunk , gori nick foglalt igy kingslayer neven vagyok
  • Gorii
    mirc
  • krob
    Stranger! Legyunk orkok inkabb!!!
    Azzal jobban kijon belolem a paraszt:)
  • Laza
    adjon vki egy linket IRC Clienthez... :)
    nem szoktam hasznalni...
  • Laza
    Getright a kiraly :)
  • Laza
    a Taiwani nem 1.6G, hanem csak 1.160G....
    A japan pedig kb 100Mb-al nagyobb (ugye uj helyszinek)...
    1.216G....
  • Gorii
    aki tud jojjon irc.extra.hu #l2.hu
  • Gorii
    mostani allas 3as szerver :)
  • krob
    mindegy mi lesz, nagyon koszi
  • Sanca
    dap-al szedd, azzal jonnie kell
  • Jockey
    flashget viszi, probald azzal
  • Rincewind
    Nekem az nem indult el... :(
  • Jockey
    k, akkor leszedem en is a japant, 1 helyet tartsatok fent akkor nekem, sztem holnapra lent lesz remelem
    mind1 mivel leszek, tetszik az orc fighter, shaman is, elffelek kozul tok mind1, magusok tudnak healelni ugyis az a lenyeg:), esetleg egy drake fighter meg erdekelne (jol nez ki ott a bladedancer..:P)
  • Ferro_TwL
    Lejebb van a link en arrol toltok arrol biztosan jon.
  • Rincewind
    Nékem nem jön a japán béta! Pedig japókkal szivesebben játszanék, mind a taiwaniakkal. :)
  • Ferro_TwL
    Na a japan serverrol:
    -Hogy hanyas server lesz nem tudom, mert a tobbik mar jaccanak en meg toltok, de ha egyszer meltozatnak idefaradni akkor majd ideirjak.:)
    -Ha minden igaz van alapbol benne angol patch, bar az npc-k stb nem angolul dumalnak.
    -Allitolag a japcsik tok normalisak es hajlandoak angolul is beszelni.:)
    -Nehany ujdonsag van benne, de nem olyan sok (bar a terkep joval nagyobbnak tunik) es allitolag kevesbe lagos.
    -MIvel most indult biztosan tovabb tart mint a Taiwani.
    -Aki az us open betara var, az meg nem mostanaban lesz meg a closed beta megy es arra lehet jelentkezni. Nem merek josolgatni de tuti, hogy jopar het (ha nem honap) mire us open beta indul.
    -Ha sokan atmegyunk a japan betara normlisabban le lehetne szervezni, hogy egy serverre menjenek a magyarok. (Akik mar feljutottak probaltak gyors servert keresni es olyat ami nincs mindig tele, tehat nem az 1-es server lesz:)
    -CSak 1.2 giga a taiwani 1.6 volt, ugyhogy gyorsabban le is jon es stabilan jon DSL-el 60-65-el.
  • Stranger
    Küldd el privibe milyen felhasználónevet meg jelszót szeretnél
  • Stranger
    Megcsinalom neked ha kell, amúgy nekem is ADSL-el csurog.
  • krob
    legkorabban holnap, nekem nem a vonat hozza a klienst, hanem az ADSL :) (14%)
    meg regelnem sem sikerult, de majd megkerek vkit aki mar csinalta.
  • Sanca
    bele van epitva alapbol.
  • Stranger
    Jockey ha újrakezded a japcsin hozzánk jöhetsz, mi négyen vagyunk (remélem) még bőven elférsz.
  • Stranger
    Kb este 10-re ér le a japán beta, addig döntsétek el mi legyen.
  • Stranger
    Veranyo átjössz te is a japó verzióra? Én megyek, remélem Dagó meg Hancu is jön.
  • Maneater
    Kerdeseim a szerver amin leszünk az hanyas számú és hogy a fajbol én egy elf varázslónő leszek az jó e nektek? Tudok e esetleg azzal segíteni?
  • Stranger
    Nem válaszolt senki, hát mégeccer: VAN-E ANGOLOSÍTÁS A JAPÁN-hoz???
  • Stranger
    Próbáld meg amit az előbb leírtam. Működni fog.
  • Stranger
    Hihi tegnap én is így jártam . Csak én a hajón akartam szétnézni utazás közben, ám a hajó hátsó részénél vízbepottyantam. Az még hagyján, ment le az életem, nem győztem a health potion-öket nyomogatni, de még le is estem egy mélyebb részre, ahol nem sebződtem. Viszont ki sem tudtam mászni. Megoldás: menj közel a sziget felé amennyire csak lehet, nézz felfelé, majd kattints a sziget felé az ég irányába (akkor ugyanis egyfolytában mozog). Itt egy bug van, ha nagyon közel vagy a sziklafalhoz, akkor elkezd lemenni az életed. Meghalsz, kezdesz a városban. Ezt próbáltam én is, ám egyszercsak elkezdett tölteni és a parton találtam magam. Én szerencsésen megúsztam. NE MENJEN SENKI A HAJÓ VÉGÉBE!
  • Gorii
    csak ezt D3DDrv.dll szabad bemasolni
  • Jockey
    azert kell darke vagy elf, mert ok tudnak gyogyizni ha jol tom:)
  • Jockey
    hat en mar nem fogom ujrakezdeni a japcsin
    ugyis 10 fo lehet a max a guildbe ahogy nezem, es lenyegeben most is egyedul tapolok, szal sztem semmi nem valtozna:)
    jelenleg 12es orc fighter vagyok, megprobalom itt elnyomni amennyire csak lehet
    kerdes: 13as szervren van e olyan elf darke varazslo aki e szint korul van, es lenne kedve groupolni?
    orc shaman szep es jo, csak nemtud healelni ha jol lattam, persze csapatba nagyon jo, de ugyebar hol van it csapat?:)
  • Gorii
    na megse jo ne masolja be senki se :(
  • Gorii
    japan beta fps fix
    vagy a taiwanibol atmasolni az ujba :
    Engine.dll
    D3DDrv.dll fajlokat
  • Zoidberg
    Hmm..mivel nincs nálam scroll, hozni meg aligha fognak.....jön a következő kari.
    Azér' köszi a segítséget.