88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#983 Lejött:) -
#982 Na most akkor mi leszel?
Én is gondolkoztam az orc-on, de valahogy nehéz azonosulni egy nagy batár, büdös állattal:) -
Gumbo #981 én majd az USA bétában fogok bekapcsolódni. előre közlöm, hogy varázsló leszek :) -
#980 Haaat en megis torpe leszek -
#979 3 as serveren csomo angol van -
Sanca #978 Kene mellen japo betaba 1 de mage, hogy tudjon gyogyitani:) -
Sanca #977 Azt nem tok. Keress ra hogy mirc. -
#976 3 as serveren vagyunk , gori nick foglalt igy kingslayer neven vagyok -
#975 mirc -
#974 Stranger! Legyunk orkok inkabb!!!
Azzal jobban kijon belolem a paraszt:) -
#973 adjon vki egy linket IRC Clienthez... :)
nem szoktam hasznalni... -
#972 Getright a kiraly :) -
#971 a Taiwani nem 1.6G, hanem csak 1.160G....
A japan pedig kb 100Mb-al nagyobb (ugye uj helyszinek)...
1.216G.... -
#970 aki tud jojjon irc.extra.hu #l2.hu -
#969 mostani allas 3as szerver :) -
#968 mindegy mi lesz, nagyon koszi -
Sanca #967 dap-al szedd, azzal jonnie kell -
#966 flashget viszi, probald azzal -
#965 Nekem az nem indult el... :( -
#964 k, akkor leszedem en is a japant, 1 helyet tartsatok fent akkor nekem, sztem holnapra lent lesz remelem
mind1 mivel leszek, tetszik az orc fighter, shaman is, elffelek kozul tok mind1, magusok tudnak healelni ugyis az a lenyeg:), esetleg egy drake fighter meg erdekelne (jol nez ki ott a bladedancer..:P) -
#963 Lejebb van a link en arrol toltok arrol biztosan jon. -
#962 Nékem nem jön a japán béta! Pedig japókkal szivesebben játszanék, mind a taiwaniakkal. :) -
#961 Na a japan serverrol:
-Hogy hanyas server lesz nem tudom, mert a tobbik mar jaccanak en meg toltok, de ha egyszer meltozatnak idefaradni akkor majd ideirjak.:)
-Ha minden igaz van alapbol benne angol patch, bar az npc-k stb nem angolul dumalnak.
-Allitolag a japcsik tok normalisak es hajlandoak angolul is beszelni.:)
-Nehany ujdonsag van benne, de nem olyan sok (bar a terkep joval nagyobbnak tunik) es allitolag kevesbe lagos.
-MIvel most indult biztosan tovabb tart mint a Taiwani.
-Aki az us open betara var, az meg nem mostanaban lesz meg a closed beta megy es arra lehet jelentkezni. Nem merek josolgatni de tuti, hogy jopar het (ha nem honap) mire us open beta indul.
-Ha sokan atmegyunk a japan betara normlisabban le lehetne szervezni, hogy egy serverre menjenek a magyarok. (Akik mar feljutottak probaltak gyors servert keresni es olyat ami nincs mindig tele, tehat nem az 1-es server lesz:)
-CSak 1.2 giga a taiwani 1.6 volt, ugyhogy gyorsabban le is jon es stabilan jon DSL-el 60-65-el. -
#960 Küldd el privibe milyen felhasználónevet meg jelszót szeretnél -
#959 Megcsinalom neked ha kell, amúgy nekem is ADSL-el csurog. -
#958 legkorabban holnap, nekem nem a vonat hozza a klienst, hanem az ADSL :) (14%)
meg regelnem sem sikerult, de majd megkerek vkit aki mar csinalta. -
Sanca #957 bele van epitva alapbol. -
#956 Jockey ha újrakezded a japcsin hozzánk jöhetsz, mi négyen vagyunk (remélem) még bőven elférsz. -
#955 Kb este 10-re ér le a japán beta, addig döntsétek el mi legyen. -
#954 Veranyo átjössz te is a japó verzióra? Én megyek, remélem Dagó meg Hancu is jön. -
Maneater #953 Kerdeseim a szerver amin leszünk az hanyas számú és hogy a fajbol én egy elf varázslónő leszek az jó e nektek? Tudok e esetleg azzal segíteni? -
#952 Nem válaszolt senki, hát mégeccer: VAN-E ANGOLOSÍTÁS A JAPÁN-hoz??? -
#951 Próbáld meg amit az előbb leírtam. Működni fog. -
#950 Hihi tegnap én is így jártam . Csak én a hajón akartam szétnézni utazás közben, ám a hajó hátsó részénél vízbepottyantam. Az még hagyján, ment le az életem, nem győztem a health potion-öket nyomogatni, de még le is estem egy mélyebb részre, ahol nem sebződtem. Viszont ki sem tudtam mászni. Megoldás: menj közel a sziget felé amennyire csak lehet, nézz felfelé, majd kattints a sziget felé az ég irányába (akkor ugyanis egyfolytában mozog). Itt egy bug van, ha nagyon közel vagy a sziklafalhoz, akkor elkezd lemenni az életed. Meghalsz, kezdesz a városban. Ezt próbáltam én is, ám egyszercsak elkezdett tölteni és a parton találtam magam. Én szerencsésen megúsztam. NE MENJEN SENKI A HAJÓ VÉGÉBE! -
#949 csak ezt D3DDrv.dll szabad bemasolni -
#948 azert kell darke vagy elf, mert ok tudnak gyogyizni ha jol tom:)
-
#947 hat en mar nem fogom ujrakezdeni a japcsin
ugyis 10 fo lehet a max a guildbe ahogy nezem, es lenyegeben most is egyedul tapolok, szal sztem semmi nem valtozna:)
jelenleg 12es orc fighter vagyok, megprobalom itt elnyomni amennyire csak lehet
kerdes: 13as szervren van e olyan elf darke varazslo aki e szint korul van, es lenne kedve groupolni?
orc shaman szep es jo, csak nemtud healelni ha jol lattam, persze csapatba nagyon jo, de ugyebar hol van it csapat?:)
-
#946 na megse jo ne masolja be senki se :( -
#945 japan beta fps fix
vagy a taiwanibol atmasolni az ujba :
Engine.dll
D3DDrv.dll fajlokat -
Zoidberg #944 Hmm..mivel nincs nálam scroll, hozni meg aligha fognak.....jön a következő kari.
Azér' köszi a segítséget.