88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#1103 hát gyerekek a legfunabb kari a törpe:)
már volt minden fajtábol karim, de ezen mindig röhögök mikor leül:)
a kislány nekem túl dúrva, pedofilok előnyben, én pasival tolom, de ahogy az lehuppan a főldre, hát megalol:) -
#1102 Eleg hosszu lesz ez a beta par honapos biztosan, szoval azert lehet nyustolni rendesen:)
Materialokat es recepteket nem tudsz venni maximum player shopokban es talalni lehet.
Ket klan van ha jol ertem (az egyik a mienk:) a masik pedig még a taiwanin fokent egy human banda volt a kikoto melett a parton talakoztam egyszer veluk:)
A mi klanuk most 5 fos elvileg 2 hely fenn van tartva csak ok meg nem jottek at a taiwani betarol, szoval van meg 3 (vagy talan 4?) hely, foleg varazslokat varunk es lehetoleg orkokat ne.
Aki jonni akar level 10 kell (ennyi a minumum, hogy belephess barmilyen klanba) es whispelej DesHun-nak o a leader. "DesHun. Most az elf city kornyeken vagyunk de foleg a kontinesen leszunk. Mindenki level 10 korul van. -
#1101 nincs hosszútávú tervem egy crafter karival egy béta alatt, csak meg akarom nézni hogy műxik a dolog
már van egy csatlakozásra kész lvl 10es dakre mageom, 3as heal-l, de most nem vágom ki milyne klánról beszél, kcsit sokan vagyunk már:)
kérdés: pl broadsword pengét tudok venni boltba is valahol? van kifejezetten material bolt? -
#1100 Igen ittvannak a receptek leirasa. Egyebknet nem egy leanyalom a craftolas, egyedul eselyed sincs, hogy eleg cuccot gyujts ossze, node ezert van a klan mindenki gyujt a jo oreg torpicseknek:)
Aki jon a klanba legyszi legyzsi varazslo legyen es NE ork, mert egyreszt okrbol mar igy is tul sok van, masreszt az ork varazslo nem tud gyogyitani.
ps. Avidale ha olvasod ezt a forumot gyere a japan betaba varunk. Tompi te meg tekerj a meloval kell az a Dark Elf varazslod:) -
#1099 hmm, kene egy kis help, bar tudom itt nem sokan jatszak a karit
kiprobaltam a torpet, szeretnek crafotlni valamit, de sajna ha a receptre klikkelek akor japcsiul hozza fel mi kell hozza
nos, nincs valami oldal ahol meglehet nezni mi kell es mennyi egy bizonyos kardhoz mondjuk? -
#1098 sztem felesleges 200 3fos klant csinalni, szal siman befogunk csatlakozni hozzátok
amúgy solok előre nem szólózni jöttem át a japcsi bétára, és hagytam ott a kinkeservesen feltápolt 14es orc fighteremet
rince-k is sokkal jobb lenne törp révén ha csapatolna, mert nemtom ki próbált törpével xp-ni, de valami rémes style nélkül..
szal sztem lvl10en kötelezővé kéne tenni a közös tápolást valamelyik dungeonbe, fun meg soloban gynegébb karik miatt is.. -
Dagobert #1097 Lehet ide is jönni klánttagént, taiwanon 4en voltunk. De még nem ruccant össze a klán a japan szerveren, mert szét vagyunk szórva az iránytű minden irányába. Délután megpróbálom összeszedni a csapatunkat.
Tagok:
Hancurmanci - elf mage
StrangerHUN - human fighter
veranyo - dwarf fighter
DagobertHUN - dark elf mage
Jockey is jön ide állítólag, de ezt most én nem tudom biztosan. Jockey?
Aki akar majd csatlakozni, jelentkezzen itt vagy a klan irodájában. -
#1096 Nemtom jelent-e ez valamit, de én human mage vagyok.. :-) -
DooDoo #1095 sajna csak holnap tudom elkezdeni, ma meló... -
DooDoo #1094 + DooDoo, változatosság kedvéért Ork harcos (mentségemre legyen mondba, már taiwanin is az voltam :) -
#1093 Keress már meg este aztán csináljuk meg a klánt. Jön Arabel is valószínűleg! :) -
Dagobert #1092 ÁÁ, már mondta más is és én is hogy Dark Elf Mage vagyok.
-
#1091 'medvebogar' :D -
#1090 Akkor a jelenlegi felállás:
(japan)
Veranyo: dwarf fighter
Hancurmanci: elf mage
Dago: gondolom human mage
Jockey: orc fighter?
Stranger: human fighter
Nobaku: human fighter (ijasz)
LazaHUN: Elf fighter
KingSlayer (gori): Ork fighter
DesHun: Orc mage
Sanc: Orc fighter
FerroHun: Dwarf fighter
Kferi: Ork Fighter
-
#1089 ja, ezt elfelejtettem betenni elozobol (TW), ahogy Hancurmancival utjuk az oriast :)
-
#1088 na, a nagy Japan csapat :)
bazz, elozobe mindenki Dark Elf volt.. kitalaltak, hogy mindeni valtson...
erre mind Ork lett :DDDD
-
Sanca #1087 Vagja vki hogy Avidale milyen nicken jacik japo betaba, vagy hogy jacik-e 1altalan? -
Sanca #1086 Ja, a torp nok:)) -
Sanca #1085 Mage-kbol nagy hiany van:) -
Sanca #1084 Erre TENYLEG csak 1 megoldas van. Annyiszor kell ujratelepiteni, amig jolesz. Nekem negyedszerre lett jo. Amugy ez sztem csak taiwani betanal fordul elo, de innen mar mindenki japo betaval jacik... -
#1083 jockey jelenleg 2 karival nyomul, vagy orc fighter vagy darke mages, amire szukseg lesz, darke mar 10es..szal ami a csapatnak kell azzal fogok menni:)
epp a torpet kostolgatom epp, hat nagyon cukik azok is:) -
#1082 Hello
MA telepítettem fel a jatekot, es mondhatom, nekem nagyon tetszik.
Viszont lenne egy kerdesem:
Joparszor "critical error" uzenettel kivag a jatek.
Ez altalaban akkor fordul elo, hogyha olyan helyre nezek, vagy megyek, ahol sok player tartozkodik.
Van erre valami megoldas? (gepem: 1800-as Duron, 256 RAM, GF Ti4200 videokari)
Ha van megoldasotok, akkor segitsetek lecci.
Koszi -
#1081 Jockey: dark elf mage
Dago: dark elf mage -
#1080 + Torpapa, Dwarf Fighter/Crafter -
HUaRC #1079 Akkor a jelenlegi felállás:
Veranyo: dwarf fighter
Hancu: elf mage
Dago: gondolom human mage
Jockey: orc fighter?
Stranger: human fighter
Nobaku: human fighter (ijasz)
aki meg nincs rajta irja hozza -
Sanca #1078 En pont azt csinalom.
Sanc nicken tolom. Te?
Majd irj. -
Maneater #1077 Aki arra jár az elfek felé és a gobázós questhez nem talál elég üres gombázós helyet az szóljon mert találtam egy jó és kéne segítség. Mindig akad kb. 3-4 gomba. -
Maneater #1076 En healer vagyok lvl 9 ebben a pillanatban és az elf városban vagyok. Kicsit nehéz itt még nekem harcolgatni na de majd ha majd erősebb leszek. Huh kiderült a csapatban máguskodást nem nekem találták ki. Van aki már tudna mesélni. :) -
Sanca #1075 sztem inkabb elf//delf mage:) -
KGB #1074 en caster leszek, (most patchelek epp) human mage legyek vagy orc shaman? -
#1073 Akinek problemaja van a japan regisztracioval (mint nekem - franctudja mi a hibauzenet...). Erdemes leforditani pl itt: http://www.worldlingo.com/wl/translate
Es azonnal tisztazodik a dolog... :) -
#1072 Tedd fel a #1035-ben lévő font peccset. -
HUaRC #1071 sot ha visszaallitom a japan nyelvre akkor se latom a betuket...se a menukbe se a chat ablakban... -
HUaRC #1070 Emberek kene egy kis segitseg!
Az a helyzet hogy nem latom az ablakokban a japan irasjeleket!(pl. elejen felugro tutorial ablak).Weboldalakon viszont latom a hiraganakat,kanjikat...szal nem ertem mi lehet a problema -
Dagobert #1069 Ja és DE városban vagyok. -
Dagobert #1068 Én DE mage vagyok 7szinten, most DagobertHUN néven, de most el kell mennem. Késő este jövök. -
#1067 no, eddig harcosokkal mar talakoztam, kerdes hol vannak a varazsloink healereink?:)
volt 2 jelentkezo de meg nem adtak eletjelet magukrol:), ha nagyon kell en csinalok egyet szivesen.. -
#1066 mar feltettem van.. -
Sanca #1065 Hat en mar nem fogok atmenni az tuti:) -
#1064 nekem nincs ircm, es nem is tom hogy lehet hasznalni
Rendbetesz lvl8 orc fighter 3as szerver