88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #1143 Legalabb 1(de minel tobb) healer//varazslo kene a klanunkba. Mer szinte csak orc tank van:) Tehat aki healer, es jonne klanba az irjon Des-nek itt, vagy jatekba "deshun ... -
Sanca #1142 3-as serveren vagyunk. Tudtommal semelyik magyar se ert japanul:) Egmyssal dulagatunk. -
#1141 Melyik szerveren vannak magyarok ? Amúgy ti hogy jáccotok ? Értitek ezt a szar koreait ? :) -
Sanca #1140 Ja, minden varazslo healert szeretettel varunk:) - "deshun ... -
#1139 Na megjött a netem szal este letöltöm a mannát:) -
#1138 Jojjon meg egy varazslo a klanba ha akr, nagyon varjuk. Konnyu dolga lesz mert az orkok marha nagyok es konnyu kijeloln oket a gyogyitasra:) -
HUaRC #1137 Nah atertem a tulpartra de most lepek is el, 22:30kor jovok szal ha leszel DES akkor belepek klanba. -
HUaRC #1136 Akkor most induljak-e at egyaltalan a nagykontinensre, vagy ha atmentem johetek is vissza?? -
HUaRC #1135 Jelenleg a molon varakozom a hajora,lvl 11.57 lennek,es meg nem csinaltam human questet,szal ha valakinek kell egy segito kez,de azt is mondhatnam ij, akkor csak privizzen ram (Nobaku) -
Dagobert #1134 Oké, kezdünk gyülekezni, szerintem lehet hogy majd átmegyünk a szigetre és ottmaradunk egy ideig. Csak elötte begyűjtünk mindenkit. -
#1133 Nekem 20% kell 12-höz, megszerzem azt a rohadt Solidarity kardot, aztán a tiétek vagyok. Már megvan a kard egyik része, most jön a nehezebb:( -
Des #1132 huarc, mi szívesen látjuk a távolsági embereket:) -
HUaRC #1131 Azert nem tortenik semmi, mert lvl 7 a magusoknal az a szint ahonnan tanulni tudnak,es a varosban a templomban vannak a tanitok. -
#1130 Segítsen valaki...
NEm igazodok ki a csingcsung jeleken... :-\
Human magus vagyok, és növelni szeretném a varázslatok szintjeit, valamint ujakat akarok megtanulni...
Bemegyek a templombe, ott bámelyikhez odamegyek, beszélek vele, és akármire kattintok, nem történik semmi... :-(
A helpet előre is köszi.
Jah, lvl5 -ös vagyok -
HUaRC #1129 Tegnap meglett lvl10,nemsoka lvl 11 leszek...Ijasz/Harcos jelenleg,de csak "ijas" skilleket fejlesztem,kard csak ha kozeljonnek...szal ha van meg hely egy ijasznak a klanba jelenkezem,de ha mar betelt,es van aki akar partyzni az az ember szigeten emgtalal (Nobaku - lvl10 - human/fighter) -
#1128 k, átlogolok, 2sec -
#1127 Nekem megvan a lvl. 10, tehát bármikor bevehettek. Annyi haladékot kérek csak, hogy szeretném lenyomni a kalapácsos quest-emet, aztán testestől lelkestől a tiétek vagyok. :) -
Dagobert #1126 Én most is bent vagyok a játékba. Nemsokára megyek Hancumarcihoz a tündevárosba, de amig nem vagy itt, várok. Szóljál nekem a játékban. -
Dagobert #1125 Oké, akkor dark elf. Másik városban is lehet tanulni, de szerintem csak a semlegesekben. Pl. a taiwanin mi emberekkel elmentünk a tünde városba és ott nem lehetett skillt venni. De a kikötő melletti városban mindenki vehet. Az semleges város. A térkép középen van még két ilyen város. A régi dark elf karakterem ott született újra. :)
Szóval passz. Csak emberrel próbáltam tündéknél venni skillt, de nem ment. Más karakterem nem volt és az orkokig nem jutottunk el akkor. Van egy egész jó gyakóhely egyébként, alig voltak. Valahol meg senki se volt. Ott haltam meg az 5ös DE varázslóval. :)
Azt közösen megnézhetjük. -
#1124 nekem mind1 mivel leszek, leszek akkor mage-l, orcot feltoltam 14ig, az annyira most nem vonz (még tai bétába)
viszont erröl a darke kontinensről ha lehet minél hamarabb had menjek el, mert szörnyű mennyien játszanak itt, full lag az egész, szal kéne nekem kitalálni hova menjek melyik szigetre, hogy nmerre tápolunk...(jelenleg annyi darke van, hogy a mobokért rendesen harc megy ki ér előbb oda, tiszta lol..)
ehhez kérdés: pl ha átmegyek orkokhoz, ott is tudom trainelni a skilljeim vagy csak a saját városomba??? -
#1123 nem azt mondom hogy csak healni akarok, de jelenleg az van kimaxolva, van azért sebző varim is
jeleneg a sebző bolt +heal van maxolva lvl 10en -
#1122 Én nyomom veled nyugi. Plusz remélem Ara is jön. Acc-ot már csináltatott velem, csak nem tudom mennyire tud elszakadni SWG-től. :) -
Dagobert #1121 Ahogy meg lett alapítva a klán, elkezdem összegyűjteni a csapatot. Te végülis melyik karakterrel lépsz be? A dark elf mage? Mert akkor teged kereslek meg elöször. Ha meg teljesen healerre állsz rá, tehát Shillien Elder, akkor biztos hogy minimum egyvalaki a klánbol segit neked külön xp-t, vagy mást szerezni ha kell. Amúgy mindig együtt voltunk mi négyen a taiwan szerveren.
Ha meg orkkal leszel, akkor neked kéne klánbvezetőnek lenned a sok életerőd miatt. -
Des #1120 Jock a rendszeres játékkal nálunk még sosem volt gond:)
Ferro nyomasd fel a gammát a képen mer nem láccik semmi:) -
#1119 -
#1118 k, bár azt szereteném ha rendszeres játék lenne, ha már healre meg buffra specelem magam alacsony szinten, mert azzal nehéz solozgatni, azért is hagytam ott 10en a karit.. -
Sanca #1117 De a healereket latjuk a legszivesebben:) -
Des #1116 ja és persze tompinak is van hely, már ha egyáltalán jönni fog -
Des #1115 Dark elf mágusok! Gyertek klánba, kellenek a healer buffolós emberek!
Eddigi klántagok : Gori(aka Kingslayer :)), Sanca, Ferro, Laza, és jómagam, még 3 emberre szükségünk van, akik távolságiak/varázslók, 2 hely foglalt már KFerinek és Avinak(már ha átjön TW bétáról egyszer). -
Dagobert #1114 Okés, akkor vegyétek úgy hogy fel vagytok véve, mert még nem csináltam meg a klánt.
Meg kell keresnem a dark elf városban ki engedélyezi. Persze lehet hogy jobb lenne ha egy baromi sok életerejű(const) karakter lenne a klánvezető a castle siege miatt. Ha nem tiszta mire gondolok, majd elmondom részletesebben.
-
#1113 hehe, ez a törpe jó kis kari, lehet minden kill után könyvetolvasni, fórumot böngészni, annyira noskill gyilkos hogy az embernek mindenre van ideje mellette:) -
#1112 az kislány banyek:P
a törpe nő a daoc-ben néz ki úgy ahogy kell, de ez?:)
amúgy mindig is az volt a véleményem ezek a távolkeletiek nem kcsit pedohajlamúak.. (anime, stb...) -
Sanca #1111 Az nem kislany hanem torpe no:) -
#1110 te is pedofil vagy bazze..:P
törpvárosba sznte csak csaj van, rossz nézni..:P -
#1109 igen, igz mar tudom hogz van a dolog
en stranger-l meg dagoval is taliztam tegnap, mikor csinaltam az elf karit, szal ide csatlakozunk be ha rince mesternek is jó
rince lesz a torpicsek, szal ő is tank lényegében
ha jól nézem, akkor most ez a felállás:
Hancurmanci - elf mage
StrangerHUN - human fighter
veranyo - dwarf fighter
DagobertHUN - dark elf mage
rince - törpicsek (neve torpapa)
jock -darkemage (neve khurra) vagy orc fighter (neve: rendbetesz)
ez 3 healr-nuker, 3 tank eddig, és van benne crafter is, sztem jól hangzik:) (+még aki joinol)
időpontot írjatok mikor lépjünk be a klánba, és hol:) -
#1108 Kiscsaj a legjobb, olyan ari! ^.^ -
#1107 Na szóval akkor az oldal már megvan.. :) -
#1106 Érdekelne! Már fel is vettem az item crafting-ot, van is pár alapanyagom és receptem, de egyelőre még nem igazán tudom hogyan kéne őket használni. Valami olyan oldal kéne, ahol le van írva, hogy melyik tárgyhoz milyen alapanyagok kellenek, mert az sajna japánul van.
Utánna szívesen csinálok bárkinek bármit. -
#1105 Nekem mindegy hol vagyok. Ha van nálatok hely és Jockey is odajön, akkor megyek hozzátok szívesen. Véranyóval már úgyis gyakorlott csapatolók vagyunk. ;) -
Dagobert #1104 Ja, a mienk volt a full emberes banda, de most majdnem mindenki mas fajjal megy. Amúgy ha érdekli a törpéket, adhatok gyártásra cuccot. Szereztem mosztától minden félét. Receptem is van.